lauantai 27. maaliskuuta 2021

Testissä Jeffree Star F*ck proof mascara

 * saatu Oletkaunis.fi / sisältää mainoslinkkejäSiis mitäääh, Jeffree Star julkaisi ihan vasta ensimmäisen oman nimikko ripsivärinsä. Tästä onkin jonkin verran jo kauneuspiireissä kohistu. Halusin tämä itse tietysti nopeasti testiin, koska JS meikkien fanina olin utelias näkemään millainen tämä ripsiväri on. 

Ihan ensimmäinen reaktio ripsivärin nimen nähtyäni oli, että what!? Eikö sitten tosiaan ole parempaa nimeä keksitty. Minusta nämä seksuaalis sävytteiset tuotenimet ei ole lainkaan cool. Samalla katselin JS promomateriaaleja tästä ripsiväristä ja oli myös todella kinkyä menoa niissä, joten tätä tuotetta selkeästi markkinoidaan vähän ällöttävällä tavalla. Seksuaalisuudesta saa avoimesti puhua, mutta tuotteiden myynti ja seksuaalisuuden kaupallistaminen tällä tavalla ei ole minusta oikein hyvää markkinointia ja muutenkin tosi mautonta. Itse en siis tästä nimestä syttynyt, mutta mitä mieltä te olette?
No nimi on ihan oma lukunsa, mutta mitäs pidätte tästä pakkauksesta? Suoranaisesti BDSM juttuihin tässä viitataan, kun keinonahkaisen hylsyn kylkeen on isketty nahkainen raippatupsu... Öööö, nyt on kyllä Jeffreellä pahasti heittänyt. Pakkaus ilman tuota tupsua olisi ollut hieno, mutta tuolla tupsulla nimi mukaan luettuna mennään jo vähän hyvän maun ylärajoilla. Vaikka olenkin ajatuksiltani hyvin vapaamielinen ja salliva niin joku raja, eiks vaan?! Tupsun saa onneksi tuosta pakkauksesta irti, joten sitä ei tarvi tuollaisenaan mukana kanniskella. Ja viehän tuo tilaakin tuollaisenaan, plus onpa myös vähän epäkätevä heiluri pakkauksen mukana. 
Itse harja on kuminen ja muotoilultaan nystyräinen ja siinä oo tuuheasti pikku harjaksi hyvin tiheästi. Harjan muotoilu on hyvä ja vaikka en kumiharjoista yleensä välitäkään, niin tämä toimi ihan hyvin eikä ollut sottaava. Massa on sopivan jämäkkää, mutta tarttuu ripsiin silti hyvin. Ripsivärin luvataan antavan ripsille runsaasti pituutta, nostetta ja tuuheutta. Sen pitäisi olla myös äärimmäisen kestävä. Ainakin pakkauksessa tämän luvataan olevan säänkestävä, itkun kestävä ja sopivan vuotaville silmille. Ulkona en tätä ole vielä testannut, joten en osaa sanoa toimiiko vuotaviin silmiin, mutta hyvä on ainakin pysyvyys. Pituutta näillä saa kivasti ja erottelevuutta myös, mutta tuuheutta tämä ei kyllä anna nimeksikään. Sanoisin tämän toimivan parhaiten jo valmiiksi tuuheissa ripsissä.
Alla kuvia ripsiväristä ripsissä.Kuten kuvista huomaa, nostetta tällä saa kyllä kivasti ja ripsistä tulee ihanan pitkät. Taivutuksetkin tämä pitää varsin hyvin, joten sen suhteen ei ole mitään valittamista. Tuuheutta tämä ei omasta mielestäni kyllä anna ja yleisfiilis ripsiväristä on varsin tavanomainen. En koe, että tämä olisi kolmenkymmenen euron hintaan kokemuksena ollut mitenkään erityisen mullistava. Olen löytänyt omille ripsille sopivampia ja parempiakin ripsivärejä huomattavasti edullisemmin, joten en lähde tätä siksi ylitsevuotavasti hehkuttamaan, vaikka ihan ok ripsiväri olikin. 

Arvosana tälle oman kokemukseni perusteella olisi ★★★/5

Jos kiinnostuit tästä niin Oletkaunis* myy tätä hintaan 29,90€.
Mikä fiilis tuotteesta, nimestä, pakkauksesta tai lopputuloksesta sulle tuli? Kiinnostaisko testata?12 kommenttia on "Testissä Jeffree Star F*ck proof mascara"
 1. Tuo tupsu sopisi hyvin johonkin laukkuun vaikka koristeeksi :D mulle tuote on tärkein eikä minua kohahduta mitkään mainokset, mutta jo Orgyssä Jefreen omat nakukuvat vähän pisti silmään mutta meikkejähän nämä vaan on ja kohahduttavuus myy paremmin kuin massatuote...ostan tämän testiin kunhan otan ripsienpidennykset pois, pakkohan tätä on testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyntiähän tässä nimenomaan tuolla provolla markkinoinnilla haetaan. Kaikki toki omalla tyylillään, mutta mä en tällaista ajatusmallia halua meikkimaailmaani siirtää :D

   Poista
 2. Onhan toi pakkaus kietämättä aika kinky ja liittyy vahvasti nimeenkin. Seksi on luonnollista, mutta ääh, en ehkä haluaisi sekoitettavan sitä mun meikkeihin. :D

  VastaaPoista
 3. Nimi mauton ja hinta kohtuuton. Toki myyntivalttina varmasti menee ja jeffree keräilijät tästä on innoissaan, onhan tuo niin erikoinen. Mutta en kyllä haluaisi ostaa perus lumene tasosta ripasia 30 eurolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä itsekin ihmettelin. Hinta on nimittäin tuotteen laatuun nähden aika kova ja tämän testin jälkeen en aio tuotetta enää ostaa.

   Poista
 4. Munkin mielestä nimi ja ulkoasu on tosi mauton. En oikeasti haluaisi tällaista meikkipussiini pyörimään, kertoo se sitten nutturani kireydestä tai ei. Too Facedin Better than sex on vielä nimeltään hauska, mutta mun mielestä tollaiset kirosanoihin rinnastettavat muunnokset voisi jättää täysin meikkimaailmasta pois. Sinänsä siis hyvä, ettei tää ripsari ollut mikään maailman parhain, sillä jäisi multa kyllä joka tapauksessa ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jokaisella on oikeus mielipiteeseen enkä mäkään itseäni mitenkään kovin tiukkapipona pidä mutta tämä meni mulla vähän yli :D

   Poista
 5. No on mauton ja niin on koko Jeffree😒.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeffreellä kyllä on ihan laadukkaitakin meikkejä, mutta tämä ripsiväri oli omasta mielestäni pettymys niin nimen kuin tuotteen osalta muutenkin.

   Poista
 6. Minusta tässä on asennetta ja Jeffree tekee justiin semmosta markkinointia mitä kukaan muu ei tee. Seksi myy. Mie innostuin aivan tuosta pakkauksesta ja testaan onko Fuck proof.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva että suhun iski :D Onhan tossa asennetta lähteä vetämään markkinointia tolle linjalle ja hyvinhän se näyttää toimivan. Ehkä sitten tietty kohderyhmä jää näiden markkinointitempausten takia pois, mutta suosiotahan JS nauttii joten ei sillä.

   Poista