maanantai 4. lokakuuta 2021

Suvan UV linerit on kuumin meikkilöytö hetkeen!

 * tuotteet saatu Nobe, sisältää mainoslinkkejäMeikkimaailma on kohissut koko syksyn uudesta Suomeen rantautuneesta brändistä, joka on valloittanut jo monien sydämet. Olen itse ollut Suvan fani jo pitkään ja onkin ihan huippua, että saatiin näin upea ja erikoinen brändi myös tänne Suomeen. Suva ei ole mikä tahansa tusinabrändi, vaan he erottautuvat edukseen leikkisillä, innovaatiota herättävillä ja myyttejä murtavilla meikkituotteilla.

Tänään esittelen teille kaksi lemppariani, jotka sopivat hyvin avarakatseiseen ja kokeilevaan meikkityyliin. Sydämeni tätä nykyään sykkii näille Suva Beautyn UV paleteille*. Niitä on markkinoilla parikin eri sävyistä, mutta itselle valitsin UV Taffies* (pastellit) ja UV Brights* (kirkas) paletit. Paleteilla saa paitsi erittäin kirkkaita rajauksia ja kuvioita, niin myös UV valossa hohtavat kasvomaalaukset. Monikäyttöinen paletti siis, koska päänkääntävien rajausten lisäksi tällä voi loihtia Halloweenin näyttävimmät meikit. Enkä huijaa, tsekatkaa vaikka tämän postauksen meikkilookit. Minusta ihan hykerryttävän kivat nämä värikkäät rajaukset. Vai mitä mieltä olette?


Tämän setin meikki on tehty UV Taffies paletilla, jossa on siis pastellisia värejä. Suvan paleteissa muuten nuo sävyt ovat juuri niin kirkkaita, kuin miltä ne näyttävät pannuissa. Palettien mukana tulee ultra kapea laadukas sivellin, jolla saa todella terävää ja tarkkaa piirtoa. Värit aktivoituvat vedellä, joten sivellin kastellaan hanan alla ja pyöritellään hetki pannussa, jolloin pinta kosteutuu ja väri nappaa siveltimeen. 


Vaikka pakkauksessa on vain viisi sävyä, niin niillä pääsee jo pitkälle. Jos kuitenkin inspiraatio iskee, niin värejä voi myös sekoittaa ja sotkea keskenään, jolloin vain väripaletti on rajana. Lisäksi myytävänä on erikseen yksittäisiä sävyjä ja esimerkiksi valkoinen ja musta, jolloin väreistä voi sotkea vaaleampia tai tummempia. Vaikka paletit ovat vedellä aktivoituvia, niin itsellä ne pysyi hyvin silmissä. Ei lähde siis valumaan eikä kulu pois tai tuhriinnu kuten normaalit linerit. Toki räntäsateeseen ei näillä kannata lähteä tai hikoilemaan salille, koska siinä vaiheessa kosteus voi kyllä saada linerit valumaan.

Tässä näette vielä UV Brights paletilla tehdyn meikin ja olen käyttänyt tässä paletin sinistä, oranssia ja pinkkiä sävyä. Eniten minua näissä hykerryttää sävyjen kirkkaus, joka antaa meikkiin uudenlaisen twistin. Suva on todella yllättänyt ja uskon, että moni näitä testaava tulee todellakin rakastumaan. Ehdottomasti kannattaa lähteä leikkimaan ja kokeilemaan. Tsekkaa koko Suvan valikoima täältä*, Suvaa myy yksinoikeudella Suomessa Nobe beauty.
Fiiliksiä Suvasta? Aiotko testata, oletko jo testannut ja mitä pidät näistä kirkkaista rajauksista?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti