maanantai 19. lokakuuta 2020

Merellistä ihonhoitoa eli levää kasvoille

* tuotteet saatu kauneushoitola BellezzaUusien kosmetiikkasarjojen testaaminen on usein hyvin hedelmällistä. Olenkin blogin kautta tutustuessani itselle tuntemattomiin brändeihin, törmännyt moniin aivan loistaviin tuotelinjoihin ja aktiiviaineisiin. Pidän ehdottomasti korkeaa toleranssia täällä blogissa sen suhteen mitä teille seuraajille suosittelen. Puhun myös aina avoimen rehellisesti huonoista kokemuksista ja tuotteista, jotka eivät ole rahojen tuhlaamisen arvoisia. Senpä takia koenkin, että ne aidot hyvät suositukset on kullan arvoisia ja niihin kannattaa uteliaana tarttua, koska tuloksena voi olla elinikäinen match. Luulenpa, että minulle kävi juuri näin, kun testailin Phytomerin tuotteita.


Phytomer on 50 vuotta vanha ranskalainen kosmetiikkasarja, jonka tuotteiden aktiiviaineena toimivat erilaiset levät. Phytomer on mullistanut ihonhoidon ja muuttanut meren ihonhoitotuotteiksi. Phytomerin toimintaperiaatteisiin kuuluu puhtaan ja laadukkaan kosmetiikan tuottaminen. Siksi he käyttävät luonnollisia orgaanisia raaka-aineita, joilla on lyhyt toimitusketju. Tuotanto ja tuotteet itsessään ovat vähänpäästöisiä ja ekologiset arvot ovatkin tärkeässä roolissa Phytomerin taustalla.

Naantalin kylpylässä ja kauneushoitola Bellezzassa käytyäni sain testiin Phytomerin uuden uutukaisen bio organic Cyfolia sarjan tuotteita. Ihastuin Phytomeriin jo kylpylässä minulle tehdyssä kasvohoidossa, sillä ihanan tuoksuiset, täyteläiset, reilusti kosteuttavat ja rauhoittavat tuotteet tekivät ihmeitä kasvoilleni. Ärtyneet ja punakat kasvoni rauhoittuivat selvästi jo hoidon aikana ja nyt kotona tuotteilla hoitoa jatkaessani olen saanut iho-ongelmat kuriin.
Cyfolia sarja on ecocert-sertifioitu täysin vegaaninen ja tuoksu 100% luonnollinen. Myös pakkaukset ovat ympäristöystävälliset ja kierrätettävät. Ulkopakkaukset on valmistettu kestävästi hakauista metsistä ja tuubit valmistettu kasvipohjaisesta sokeriruo'osta. Ulkoasultaan sarjasta tuleekin mieleen kylpylä, seesteinen rauha ja vankka tieteellinen kehitystyö.

Cyfolia sarjan tuotteiden pääraaka-aineena on tietysti levä. Sarjaan kuuluu kasvokuorinta, kasvojenpuhdistusaine sekä kosteusvoide. Kaikissa kolmessa tuotteessa on erittäin samettinen pehmeä koostumus, joka jo itsessään tuntuu kosteuttavalta ja yleelliseltä. Lisäksi tuotteissa on hienostunut mieto ja raikas aloe veran, ruusun ja setrin tuoksu, joka on ainakin minut kietonut pauloihinsa.
Cyfolia sarjan Radiance cleansing cream on ihanan täyteläinen kasvojenpuhdistusaine, joka ei kuivata ihoa eikä iho kiristely pesun jälkeen, vaikka sille ei heti kosteusvoidetta levittäisikään. Cyfolia orgaaninen levä heijastaa valoa, kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Oligomer tuo iholle hivenaineita ja mineraaleja, jotka lisäävät solujen elinvoimaisuutta. Putsarissa on myös orgaanista appelsiinivettä, joka on hyvä C-vitamiinin lähde ja antaa iholle kirkkautta. Auringonkukka- ja seesamiöljy poistavat meikin ja lian hellävaraisesti. 

Putsari on ollut todellinen löytö, sillä monet putsarit tuntuvat liian peseviltä ja etenkin talvella kuiva iho reagoi todella ikävästi. Tämä voidemainen koostumus on paitsi tehokas, myös iholle erittäin hellä. Pienikin määrä riittää ja ah tätä tuoksua, voiko sitä kehua enää liikaa!
Sarjaan kuuluu myös ihanan hellä kuorinta, joka sisältää kasvoputsarin tavoin cyfolia levää, oligomeriä ja appelsiinivettä. Siinä on lisäksi kuorivana yhdisteenä argansiemen- ja granaattiomenansiemenjauhetta. Kuorinta ei ole lainkaan iholle liian tujua vaan ihanan hellävarainen, mutta silti kuoriva. Tämä sopii hyvin ärtyneelle ja hyvin herkällekin iholle. Kuorinnassa on sopivasti pieniä mekaanisesti kuorivia rakeita ja koostumus samanlainen samettinen pehmeä voide, kuin putsarissakin. Erittäin miellyttävä käyttää.

Sarjan helmi on Hydra-comforting radiance cream eli kosteuttava kasvovoide. Vaikuttavina aineina cyfolia, oligomer, appelsiinivesi ja olkikukka, joka rauhoittaa ihoa. Voide on uskomattoman tehokas. Se imeytyy hetkessä ja jättää ihon kimmoisaksi ja pehmeäksi. Tuoksu on myös ihana ja se jää hetkeksi iholle haihtuen siitä kuitenkin hetken päästä. Myös mieheni on tähän ihastunut, sillä voidetta on helppo käyttää ja se todella hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Täydellinen tuote aamuin illoin käytettäväksi ja sopiikin erinomaisesti myös meikin alle.
Cyfolia levällä on vaikutusta etenkin samealle ja väsyneelle iholle. Tutkitusti se auttaa tekemään ihosta kirkkaammaan ja tasaisemman. Oma ihoni on tykännyt tästä sarjasta todella paljon ja rakastuin niin paljon, että pohdin jo mitä muita Phytomerin tuotteita ottaisin seuraavaksi testiin. 

Phytomerin tuotteita voi bongailla kauneushoitoloista, mutta kuluttajille suunnattuja tuotteita (myös Cyfolia sarjaa) on saatavilla myös Sokoksilta kautta maan. Suosittelen erittäin lämpimästi tekemään tuttavuutta sarjan kanssa.

Te, joille sarja on jo tuttu, kertokaa ihmeessä kommenteissa vinkkejä mitä muita sarjan tuotteita kannattaisi ottaa kokeiluun!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti