tiistai 12. lokakuuta 2021

Lookfantastic beautybox lokakuu 2021

 * boksi saatu/ sisältää mainoslinkkejä



Viime viikolla aivan yllättäen sain pitkästä aikaa lähetyksenä Lookfantasticilta lokakuun beautyboxin. Keltainen boksi sopii syksyn ruskan väreihin, joten liekö sattumaa vai mietitty yksityiskohta, mutta näyttää ainakin kuvissa kivalta tämä keltainen laatikko. Fun fact muuten, olen säilyttänyt näitä LF laatikoita ja jemmannut niihin sisälle pikkutavaroita ja meikkejä. Olipa aivan super helppo muuttaa omat kosmetiikkavarastot, kun purkit ja purnukat oli jo valmiiksi pakattu näihin värikkäisiin laatikoihin. Siitä ne olikin helppo nostella isompiin muuttolaatikoihin. Joulun lähestyessä pakkailen näihin myös joululahjoja ja päällystän laatikon kannet kauniilla joulupaperilla. Nämä boksit onkin yllättävän monikäyttöisiä.




Mutta tosiaan lokakuun beautybox on täällä ja pakko jo hehkuttaa, että oli kyllä hyvä boksi! Vinkkaan myös jo tässä vaiheessa, että mikäli mielit hankkia Lookfantasticin joulukalenterin, niin tilaamalla boksin saat 15€ alennuksen käyttämällä koodia ADVENTNEWSUBS. Huomioithan, että koodi toimii vain kun syötät ostoskoriin samaan aikaan kalenterin ja beautybox tilauksen. Tilaamaan pääset tästä*. Vinkkaan myös, että kalenterista on tulossa tämän viikon aikana unboxing, joten seuraile somea ja blogia niin pääset jo etunenässä näkemään mitä tämän vuoden kalenteri pitää sisällään.

Kannattaa myös käydä kurkkaamassa Lookfantastic x Revolution limited edition boksi, josta myös unboxaus tulossa myöhemmin. Minusta tämä boksi oli ihan super magea ja täynnä kivoja meikkejä! Ja koska tämä on vain limited edition, se myydään tuttuun tapaan nopeasti loppuun. Tilaamaan ja kurkkaamaan sisällön pääset tästä*.




The Vintage cosmetic company Scrunchies

Boksista saimme yllättäen kaksi pirtsakan keltaista satiinipompulaa eli scrunchieta. En muistakaan koskaan ennen LF boksista saaneeni scrunchieita ja nämä oli vielä huippu kivan väriset. Itsehän siirryin vallan jo monta vuotta sitten käyttämään vain scrunchieita, sillä ne on hiusksille paljon ystävällisempiä kuin kumppariponnarit. Kiva yllätys!

Philip Kingsley Bond builder

Löytyykö kaksihaaraisia? Katkeileeko hiukset helposti? Tällä täsmätuotteella voi parantaa kaksihaaraisuutta ja suojata hiuksia UV-säteilyltä. Pieni määrä puristellaan hiusten latvoihin. Koostumus on kevyt eikä lähmää hiuksia.




Rituals The Ritual of Melhr body cream

Jos yksi brändi pitäisi nimetä juurikin vartalorasvojen osalta, niin suosikiksi sanoisin kyllä Rituals. Tässäkin voiteessa paksu todella kermainen ja pehmeä koostumus, joka imeytyy mutkattomasti. Ihanat tuoksut on tämän brändin juttu ja tiedättekö, tässä herkussa tuoksuu makea appelsiini! Siis ihana ja todellakin tulee käyttöön!




Dr Botanicals Turmeric mask

Kasvonaamio, joka lupaa kirkastaa ihoa, kohottaa kasvojen ilmettä häivyttelemällä juonteita ja tarjoamalla extra antioksidanttiboostin. Tietysti tämä sitten sisältää laventelia, joten jos et pidä laventelin tuoksusta, ei kannata avata. Laventeli kuitenkin monia myös rauhoittaa, joten tämähän on täydellinen iltanaamio ennen nukkumaan menoa.

Filorga Oxygen glow cream

Super kosteuttava kasvovoide, joka antaa mukavasti myös kuultoa iholle. Miellyttävä nopeasti imeytyvä koostumus tekee tästä voiteesta helpon käyttää aamuihin juuri meikin alla. Sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa. Loistava tuote!




Ecooking cleansing gel

Yksi todella hyvä geelimäinen kasvoputsari, johon ihastuin jo viime keväänä. Tämä ei kuivata, vaikka onkin geeliputsari ja poistaa tosi hyvin meikin. Pumppupullo on oikeasti tosi kätevä ja annostelu toimii. Sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja E-vitamiinia, joten iho ei todellakaan jää kuivaksi. Boksista tuli myös reilu 125ml koko, joten tästä riittääkin hetkeksi käytettävää.




Minusta sisältö oli erittäin laadukas ja monipuolinen. Pakkauskoot olivat reiluja, vaikka nuo kolme pulloa olivatkin matkakokoisia. Lookfantastic tunnetaan juuri ihonhoitopainotteisista sisällöistä, joten jos ihon- ja hiustenhoito kiinnostaa, voin kyllä suositella. Joulukalenterin luukkuihin jo etukäteen kurkkineena suosittelen myös kalenteria erittäin lämpimästi! Sisältö oli tänä vuonna oikein extra hyvä!

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti