torstai 14. lokakuuta 2021

Lookfantastic x Revolution limited edition beautybox 2021

 * boksi saatu / sisältää mainoslinkkejä



Otetaan heti perään toinen kauneusboksi esittely ja tällä kertaa ihan jäätävän kova limited editin boksi yhdessä Lookfantasticin ja Revolutionin kanssa toteutettuna. Boksi oli hyvin meikkipainotteinen mistä tykkäsin ja boksissa tosiaan ihan myynnissäkin olevia täysikokoisia pakkauksia. Boksi tuntui jotenkin erityisen runsaalta, sillä siitä löytyi peräti 9 tuotetta, joka on tosi paljon kauneusboksille. Näissä limited edition bokseissa usein kuitenkin on vähän enemmän tuotteita kuin perinteisissä kuukausibokseissa. 

Tulette seuraavaksi näkemään unboxauksen tästä boksista ja voin todellakin käsi sydämellä sanoa, että tämä on kova setti! Jos haluat oman boksin niin kannattaa olla nopea, sillä nämä limited edition julkaisut myydään yleensä tosi nopeasti loppuun. Boksin saat tilattua täältä* ja se maksaa 34€. Boksin tuotteiden arvo kokonaisuudessaan on noin 77 euroa, joten tässä saa myös hyvin vastinetta rahoille.





Aloitetaan ensiksi boksin ihonhoitotuotteilla. Revolution Goddess glow setting spray sisältää niacinamidia ja kurkku-uutetta, joka on erityisen kosteuttavaa. Suihke antaa ihanan kevyen raikastuksen tunteen kasvoille ja jättää ihon hehkuvaksi. Sumute on hienojakoinen, että se sopii hyvin meikinkiinnityssuihkeeksi tai vain kasvojen raikastukseen osana ihonhoitorutiinia. Melko voimakas tuoksu on tässä tuotteessa, mutta minusta oikein miellyttävä, joten itse en tuoksusta pahastu.

Boksin ainoa meh tuote oli tämä valkoinen jade rulla, jolla on siis tarkoitus hieroa kasvoja ja aktivoida pintaverenkiertoa. En itse perusta näistä "kauneustyökaluista", mutta näitä jare rollereita on käytetty jo muinaisessa kiinassa osana ihonhoitoa. Sanotaan, että kivellä pyörittely nopeuttaa myös aineiden imeytymistä ihoon, joten mene ja tiedä. 




Ehdottomasti kiinnostavin ihonhoitotuotteista oli tämä 15% niacinamide blemish & pore serum, jonka sanotaan pienentävän ihohuokosia, vähentävän punaisuutta, kosteuttavan ja samalla häivytellen juonteita. Niacinamidi on B3-vitamiini ja sitä sanotaan yhdeksi kosmetiikan super aineeksi, sillä se vähentää huomattavasti ihon epäpuhtauksia. Mielenkiinnolla lähden testaamaan tätä seerumia.




Sitten päästään meikkeihin. Kuvassa ylipänä näette Revolution brow soap styler pakkauksen, jossa on viime aikaisiin kulmatrendeihin sopiva kulmavaha. Vahan avulla kulmakarvat saa aseteltua pysty asentoon, joka luo lookin paksuista ja tuuheista kulmista. Nythän tämä kulmavillitys on ollut pinnalla jo pidemmän aikaa, joten näille kulmavahoille taitaa todella olla kysyntää. En ole itse villiintynyt tähän kulmatrendiin, joten en tule tätä testaamaan, mutta kiva trendikäs tuote boksiin. Ehkä tätä voi käyttää myös ihan normaalisti kulmien asetteluun, ilman että niitä tarvitsee harjata sojottamaan kohti taivasta.

Yksi kiinnostavimmista tuotteista näin mattaista meikkipohjaa rakastavana, oli tuo väritön irtopuuteri Translucent hydra-matte setting powder. Puuteri sisäältää yllättäen kosteuttavaa hyaluronihappoa ja koostumus on erittäin samettinen. Minulla kävi purkin kanssa kuvia ottaessa pieni accidentti kun purkki pyörähti ilmassa ympäri ja koko kuvauspaikka oli täynnä irtopuuteria. Kuvatodisteen näette alla. Tulipa heti testattua, että puuteri todella oli silkkisen pehmeää ja se on pakkauksessa taipuvan verkkokalvon alla, joten siveltimen voi painaa verkon läpi ja saada aina tuotetta juuri sopivasti siveltimen harjaksiin.

Meikkejä testaillessa ihastuin myös ikihyviksi tähän kirkkaaseen Pout bomb plumping gloss glaze huulikiiltoon. Huulikiilto on huulia pullistava, mutta totta puhuakseni en ole koskaan näissä pullistavissa huulituotteissa nähnyt mitään oikeaa efektiä. Minulla ne ei ainakaan siis toimi. Mutta tykkään siitä minttuisesta tuoksusta ja viileästä tunteesta huulilla. Ja kiilto on kyllä upea, kerrankin ilman glittereitä! Kyllä kiitos 👄



Ooooops....




Allright, tämä paletti rokkaa! Katsokaa tuota upeaa timattikuorta. Olin tätä jo paketista repiessä, että wooooow, nyt on tykitystä! Eikä sisältökään jää yhtään kakkoseksi. Pieni on paletti, mutta jytyä löytyy. Nimittäin nuo upea shimmerit on aivan SUPER pigmenttisiä ja ihan parhaita pian alkavaan pikkujoulu kauteen. Tuossa näette swatchit ja koostumus on väreissä todella silkkinen. Levittyy iholle hyvin ja sävyt on kauniit melkeinpä jo ihan yksistäänkin. Tuo super glitterpläjäys on hieno tummassa silmämeikissä ja vinkkaankin, että tästä lähtee bilemeikkiin säihkettä silmään! Mitä tykkäätte?





Olipa kivasti mietitty, että boksiin oli luomivärien lisäksi pakattu myös ripsiväri. Niin ja se kulmavaha. Periaatteessa siis koko meikin pystyy luomaan pelkästään tämän boksin tuotteilla. Tämä mascara on kuulemma ollut somessa suuri hitti ja monet somevaikuttajat ovat hehkuttaneet tätä ykkös ripsariksi. Itse en ole törmännyt, mutta en niin hirveästi ulkomaisia vaikuttajia seuraakaan. Kiinnostava testata, sillä lupaa liftata katsetta, antaa tuuheutta ja maksimaalista pituutta.




Söpöysvaroitus! Mähän fanitan kauniita highlightereita ja minusta tämä sydämenmuotoiseen rasiaan pakattu Heartbreakers highlighter on sydäntäsärkevän söpö. Kaunis shampanjan sävyinen kuulto sopii vaalealle iholle ja rasia on niin iso, ettei tämä ihan heti tule loppumaan kesken. 




Minusta tässä teemaboksissa oli hyvin onnistuttu yhdistämään Revolution koko valikoimasta kiinnostavia tuotteita eri kategorioista. Oli meikkejä ja ihonhoitoa, mutta erityisesti tykkäsin siitä että meikitkin oli onnistuttu valitsemaan kiinnostavasti ja niin, että tuotteet todella tulevat käyttöön. Joskus teemaboksit voivat olla sisällön puolesta vähän random yhdistelmiä ja tuntuu, että boksien kautta pyritään vain myymään varastojen jämiä asiakkaille, mutta tässä ei ollut sellaista fiilistä ollenkaan. Kokonaisuus toimii ja on kiinnostava.

Odottelen myös innoissani tämän vuoden Lookfantastic Black friday editionia, sillä viime vuonna boksi oli aika kova pakkaus! Uskon, että tänä vuonna siihen panostetaan entistäkin enemmnä. Ainakin LF joulukalenteri on minusta tänä vuonna huomattavasti parempi kuin viime vuonna, joten kannattaa laittaa kalenteri tilaukseen täältä*. 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti