tiistai 28. maaliskuuta 2023

Tammi-helmikuun kosmetiikkaroskat

  * tuotteet saatu/ sisältää mainoslinkkejä




Huh, alkuvuoden loppuneista kosmetiikkatuotteista piti tehdä arvostelut jo aikapäiviä sitten, mutta muutto sotki aikataulut ja postauksen julkaisu vain siirtyi. Kuten huomaatte, kuvat on otettu Espanjassa juuri ennen Suomeen muuttoa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, joten tässä tulee parin ensimmäisen kuukauden loppuneet kosmet.




Maria Åkerberg Face lotion moist

Ei ollut mieleeni ja jäikin käyttämättä. Voide ei tahtonut imeytyä ihoon millään ja pyöri vain ihon pinnalla. Minulla ei hermot ja maltti riitä tällaisten tuotteiden kanssa, joten joutui roskikseen.


Erittäin miellyttävä kosteusvoide, jonka luvataan parantavan ihon tekstuuria ja rauhoittavan akne/epäpuhtauksista kärsivää ihoa. Voide imeytyi todella helposti ja oli niin kosteuttava, ettei sen kanssa tarvinnut mitään seerumeita käyttää. Miellyttävä tuote ja voin suositella.


Elemiksen tuotteet on aivan mun suosikkeja ja suosittelenkin niitä aina lämpimästi! Tämä päivävoide on palkittu ja sisältää mm. merilevää, joka onkin iholle äärimmäisen hyvä. Voiteessa on paljon vitamiineja, antioksidantteja ja aminohappoja. Nopea imeytyvyys, ei tahmaa ja miellyttävä kermainen koostumus. Jatkoon!




Huxley Secret of Sahara scrub mask*

Niin harvoin enää käytän kasvokuorintoja, koska ne ovat usein aivan liian tymäköitä herkälle iholleni. Tämä Huxleyn kuorinta oli kuitenkin yllättävä ja rakastuin sen sokerirakeiseen koostumukseen. Veden kanssa kosketuksiin joutuessaan tahna muuttuikin pehmeäksi ja suli iholta pois. Tuotteen toiminnallisuutta pystyi itse säätelemään. Joko sitä käytti kuivalle iholle, jolloin rakeet tuntuivat rouheammilta, tai kostutetulle iholle jolloin koostumus jo vähän "suli" eikä ollut niin raapiva. Erittäin ihana tuote ja tuoksumaailma herkullista Huxleyta!

Colose yrttinaamio*

Valitettavasti tämän tuotteen jouduin parin testikerran jälkeen heittämään pois. Tuoksu oli tässä aivan älyttömän voimakas ja sai minut aivastelemaan joka kerta ihan hervottomasti. Miedommalla tuoksulla tuote olisi varmasti ollut ihan hyvä, mutta nyt haju teki tuotteesta käyttökelvottoman. Harmi...

Skincity Coffee grain exfoliator stick*

Tämäkin tuote lensi nyt lopulta roskiin. Tämä kuorintatuote oli puikkona ja sitä hierottiin kasvoille suoraan puikosta. Huumaava kahvin tuoksu oli ihana, mutta ai hitsi miten tämä kuivattikaan ihoa. Joka kerta pois pestäessä iho oli kuin pergamenttia ja kiristeli kuivuuttaan. Tuntuma oli kuin kasvot olisi saippualla pesty. Ei jatkoon ja roskiin meni.





Jos tykkäät ruusun tuoksusta, niin tässä sulle ihana kasvoputsari. Elemiksen balm putsari on kuin vahaa, joka hierottaessa käsien välissä muuttuu öljyksi. Hyvin poistin meikin, mutta ei emulgoitunut suoraan veden kanssa täydellisesti, joten geeliputsarilla piti aina kasvot viimeistellä. Ruusun tuoksu ei ollut liian voimakas, joten ihan hyvä tuote vaikkakaan ei lempparini.

Yves Rocher purifying gel mask

Vihreä geelimaski tuntui viilentävältä, mutta ei ollut loppujen lopuksi minusta erikoinen. Se oli vaikea pestä kasvoilta pois, koska tuntui ettei geeli lähtenyt vedellä millään. En innostunut tästä.


Ai että tämä oli miellyttävä kasvosuihke Espanjan lämmöissä. Viilentävä sumu tuli pullosta ihanan tasaisesti ja viilensi sekä kosteutti. Tykkäsin suihkia tätä kuumina päivinä montakin kertaa. Oikein hyvä tuote!





Tämä on mun luottotuote enkä oikeastaan muita silmämeikinpoistoaineita enää edes käytä. Tämä kaksifaasinen putsari toimii ja vie vahvemmatkin meikit mennessään ilman hinkkailua. Uusi pullo on jo käytössä.

Colose vartaloemulsio*

Tämäkin Colosen tuote oli vähän pettymys. Koostumus oli kevyt ja nopeasti imeytyvä, siitä ehdottomasti plussaa. Mutta missä oli se ihana banaanin tuoksu?? Tuote ei tuoksunut millekään.

Jowae hydrating water mist*

Tämä brändi on tituleerattu apteekkikosmetiikaksi. Ihana suihke, niin hienojakoinen. Mutta tässäkin tuotteessa valitettavasti vähän liian voimakas tuoksu minun makuuni. Jos tuoksuista tykkää, niin huippu tuote, mutta hajustetta olisi voitu käyttää maltillisemmin...






Kylläpä kesti tämän tuoksun loppuun käyttäminen. Käykö muillakin näin, että lopulta ne pullot seisoo parikin vuotta ja tuntuu ettei lopu ikinä vaikka joka päivä käyttää? Mutta siis ihana kesätuoksu. Tosin nyt on kiva saada joku muu tuoksu käyttöön vaihtelun vuoksi.


Tässä on aivan HUIPPU dödö! Siis kertakaikkiaan mikä tuote. Täysin luonnonmukainen, voidemainen, ei sisällä alumiineja eikä tuki ihohuokosia, mutta pitääpä muuten hajut pois kovemmassakin hikoilussa, voin luvata. Espanjassa hikikainalot oli enemmän kuin ongelma ja aika monta dödöä tuli testattua. Mutta tämä toimi! Tämä pinkki versio tuoksuu vähän kukkaiselle ja makealle hunajalle. Tuoksu on ihana, ei mikään ällömakea. Pistähän kokeiluun ellet ole jo.


Anastasian irtopuuterista minulla oli translucent versio, mutta mielestäni tuote silti vaalensi hiukan ihoa omasta ihonväristä. Tämä ei pitänyt rasvaisuutta poissa koko päivää, joten itse vähän petyin kyllä tuotteeseen pakko myöntää. En ostaisi kyllä uudelleen.






Tämän ostin Espanjasta, varmasti myydään kyllä Suomenkin valikoimassa. Olen ihastunut Yves Rocherin shampoisiin ja hoitsikoihin, koska ne on jotenkin tosi tehokkaita ja toimivia. Mulla ei ole hiukset kärsineet kuivuudesta enää ollenkaan, kun siirryin käyttämään YR tuotteita. Eikä tuotteet ole pahan hintaisiakaan ja usein saa vielä vaikka mitä diilejäkin.
30 % alennus lähes kaikesta koodilla SPRING30, kun tilauksesi on 9,90 € 
tilaamaan täältä*

J.Mäki hair mask*

Fun fact, tämä kyseinen hiusnaamio on mulla jo usean vuoden ajan pitänyt ykköspaikkaa. Ja yhä edelleen kyllä nostaisin tämän parhaaksi hiusnaamioksi! Tekee hiuksista silkkiset, kosteutetut ja elinvoimaiset. Kerta viikkoon riittää.

Cameleo kuivashampoo

Mulle henkkohtaisesti ei istu Baristen kuivashampoot. Niissä on liian voimakas tuoksu ja ne myös värjäävät hiuksia mielestäni aika häiritsevästi. Sen sijaan lasken tämän luottotuotteen varaan, jota saa muuten parilla eurolla ihan perus marketeista. Ei tuoksu juuri ollenkaan, ei värjää hiuksia ja on Batisten tuotteita moninkertaisesti halvempi. Ostappa ens kerralla tämä testiin!





Yllä oleva kulmakynä tuli joskus Boxycharmista. Brändiä en enää muista, mutta eipä tuo ollut kummoinen kynä muutenkaan eikä taida olla edes Suomesta saatavilla.

Max Factory false lash effect*

Tämä tuote lensi roskiin parin kokeilun jälkeen. Erittäin epämiellyttävä kova harja, josta ei tarttunut ripsiin oikein mitään. En löydä tästä mitään hyvää sanottavaa.

Elizabeth Mott It's so big mascara

Tämä oli myös huono ripsari. En saanut tällä minkään näköistä volyymiä aikaan ja tämäkin lensi roskiin muutaman kokeilun jälkeen.

Pat McGrath Fetisheye mascara

Tämä ripsari on todennäköisesti myös tullut jonkun Jenkki boksin mukana, koska Suomesta en tätä löytänyt myynnistä mistään. Mutta erittäin hyvä ripsari kyllä olikin. Harmitti ihan että loppui, eikä uuden saamisesta ole oikein toivoa. Tuuheuttava ja näyttävää volyymia. Huippu tuote!

Bioeffect EGF serum*

Tätä seerumia monet ylistävät. Seerumin luvataan taistelevat ikääntymistä vastaan ja uudistavan ihoa. Pienen pieni pullo oli mielettömän riittoisa. Itse en tykännyt seerumin öljymäisestä pinnasta iholla.




Dashing Diva gel nail strips*

Olen monet kerrat ylistänyt DD kynsitarroja. Vaaleat tarrat kuitenkin likaantuvat helposti ja myös hohtavat omaa kynttä läpi, joten sanoisin, että tummat tarrat toimivat vaaleita huomattavasti paremmin.

Dashing Diva magic press

Nämä tilasin itse asiassa Jenkeistä. Suomesta ei magic press kynsiä ole saatavilla tällä hetkellä. Nämä on kiva lisä jos haluaa ehostaa kauniit kynnet nopeasti juhliin. Kynnet pysyvät hyvin muutamia päiviä. Sitten aktiivisemmassa käytössä olevista sormista kynnet alkavat putoilla pois.

Artistry Studio eye&cheek palette*

Tämän minipaletin napit olivat kaikki voidemaisia ja rehellisyyden nimissä on kyllä myönnettävä että minun ei tule käytettyä voidemaisia silmä- tai poskituotteita. Rasvoittuvilla luomilla ei nämä voidemaiset luomivärit muuten toimi muutenkaan. Tuote lensi roskiin.





Viimeisi viedään, jaksatteko vielä? Jos kaipaat loistavaa luonnollista ja silikonitonta hiusseerumia niin voisin kyllä vahvasti suositella tätä tuotetta. Minulle tärkeää on, ettei hiustuotteet jätä hiuksia lähmään. Tämä ei onneksi sitä tee ja poistaa kivasti myös pörröisyyden hiuksista. Mieto tuoksu ei häiritse. Kosteuttaa kivasti ja antaa hiuksille kiiltoa.


Super ihanan tuoksuisia nämä Aussien tuotteet! Tässäkin shampoossa oli karkkimainen tuoksu. Ja hyvä pesuteho tässä. Iso suositus, jos sinulla on kuivat hiukset.

Sumilayi ooh so soft curls conditioner*

Tiesitkö että Sumilayi on suomalainen brändi? Tämä ooh so soft curls tuotesarja tekee hiuksista ihanan pehmeät. Oikeasti pehmeät siis. Olen muuten kirjoittanut tästä blogiini aikaisemmin täällä. Voin suositella sarjaa edelleen, etenkin kuiville luonnonkiharoille hyvä. Ei sisällä mitään silikoneja, parabeenjä tai voimakkaita hajusteita. Aloe vera on vaikuttava kosteuttava ainesosa.
2 kommenttia on "Tammi-helmikuun kosmetiikkaroskat"
  1. Muistelen että nuo J.Mäki tuotteet olivat super laadukkaita. Kumpa niitä saisi Sokoksesta tai jostain helposti! Aussien tuotteet on ihanan tuoksuisia :) Elemiksen tuotteet myös ihania, mutta tyyriitä, olisi toki ilo käyttää useamminkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. J.Mäki tuotteita on hankalasti saatavilla. Tai lähinnä kai vain heidän omassa verkkokaupassa ja jossain kampaamoissa.

      Poista