keskiviikko 26. huhtikuuta 2023

Vertailussa markkinoiden edullisin ja kallein ripsiväri

 * kaupallinen yhteistyö Cocopanda.fi/ sisältää affiliatelinkkejä
Meillä on tänään blogissa jännittävä aihe. Vertailussa on nimittäin Cocopandan valikoimissa olevista ripsiväreistä edullisin ja kallein. Tykkään itse lukea tällaisia vertailevia postauksia ja sillä idealla lähdin nyt itsekin kokeilua tekemään.

Takaako kallein automaattisesti parasta lopputulosta? Entä osaisitko kuvan perusteella tunnistaa kummat ripset on saatu aikaan 3 euron ja kummat vajaa 50 euron ripsivärillä. Jatka lukemista ja ota selvää.
Ensiksi on aivan pakko sanoa, että Cocopandalta tilaaminen oli kyllä super helppoa. Valikoima on laaja ja pelkästään hakusanalla "ripsiväri" löytyi 477 vaihtoehtoa. Jos ei tästä valikoimasta löydä itselleen ripsiväriä, niin ei sitten kyllä millään. Postikulut ovat ilmaiset yli 25 euron tilauksissa ja paketti oli postilokerosta noudettavissa parin päivän päästä tilaamisesta. 

Sain tämän yhteistyön tiimoilta vapaat kädet ja valitsin kokeilumielessä tosiaan testiin Cocopandan valikoimista kaikkein edullisimman ripsivärin Essence Lash princess volume ripsivärin* sekä kaikkein kalleimman ripsivärin Helena Rubinstein lash queen perfect blacks mascaran*. Essencen ripsivärejä olen joskus historiassa käyttänytkin, mutta Helena Rubinstein tuote oli minulle täysin uusi tuttavuus.

Ihan ensimmäinen iso ero oli tietysti pakkauksissa. Siinä missä Essencen halvin ripsiväri on pakattu simppeliin mustaan muoviseen putkuun, on Rubinstein ripsiväri kauniissa kultaisessa hylsyssä. Nyt on itse asiassa jopa pakko sanoa etten ole aivan varma olisiko putkilon ulkokuori jopa metallia... Pakkaus on kuitenkin kaunis ja tyylikäs. Se henkii ylellisyyttä, jota tämän hintaiselta tuotteelta vähän automaattisesti jo odottaakin. Tosin ei Essencen tuubissakaan mitään vikaa ole. Sen kurvikas ulkomuoto itse asiassa muistuttaa vähän naisen vartaloa.
Nyt jos tämän kuvan perusteella pitäisi arvata kumpaa tuotetta on kummassa silmässä, niin mitä veikkaisitte? Molemmissa silmissä on siis eri ripsiväri, joten heittäkääpä arvausta kehiin. En paljasta lopputulosta aivan vielä 😉
Helena Rubintein lash queen perfect blacks vie kyllä pakkauksen perusteella voiton. Tässä ripsivärissä on mukavan oloinen harja. Se on kärjestä kapea ja levenee tyveä kohden. Juuri sellainen mielekäs harja, jolla saa kapealla kärjellä operoitua silmän sisänurkassa ja toisaalta tuotua leveällä harjaksella volyymia silmän ulkonurkkaan. Massa on kevyttä ja sitä tulee harjaksessa sopiva määrä niin, ettei massa paakkuunnu ripsissä. 

Miten tuote sitten toimi käytännössä? Kurkkaa alta kuva. Mascaralla sai upeaa erottelevuutta ja pituutta ripsiin. Tuuheutta tämä tuote ei kuitenkaan minusta anna nimeksikään. Omasta takaa saa siis olla jo hyvät tuuheat räpsyttimet, jotta tämä tuote pääsee oikeuksiinsa. Missään nimessä käyttötuntuma ei kuitenkaan ollut huono. Massa oli laadukasta ja yhden yhtään klimppiä ei ripsiin jäänyt. Taivutukset pysyivät tällä ripsivärillä myös paremmin kuin Essencen mascaralla.

Jääkö Essencen lash princess edellisen queen ripsivärin varjoon? En sanoisi näin. Tässä ripsivärissä oli mielenkiintoinen kurvikas harja, joka oikeastaan osoittautuikin varsin mukavaksi silmän muotoa mukailevaksi ja teki näin ollen levittämisestä myös helppoa. Massa tarraa ripsiin hyvin ja antaa myös kivasti volyymia ripsiin. Alla kuvasta näette lopputuloksen Essencen ripsivärillä.

Ylimmässä kuvassa Essencen ripsiväriä on oikeanpuoleisessa silmässä ja Rubinstein taas vasemmanpuoleisessa silmässä. Kumpi lopputulos miellyttää enemmän teidän silmää?
Itse sanoisin, että paremmin omissa ripsissäni toimii Essencen ripsiväri. Se antoi kivasti tuuheutta, ja vaikka se ei pidäkään taivutuksia aivan yhtä hyvin kuin lash queen, on se lopputulokseltaan kuitenkin näyttävämpi. 

Vertailun vuoksi tosiaan Essencen ripsivärin* hinta on 4 euroa ja Helena Rubinstein ripsivärin* 47,90 euroa. En sano, etteikö lash queen olisi hyvä ripsiväri. Sille on varmasti paikkansa ja sopii tietyntyyppisille ripsille. Yllättäen kuitenkin tämän testin voittajaksi nostaisin Essencen neljän euron ripsivärin. 

Aina hinta ei siis todellakaan ole paras mittari. Suosittelenkin uusia tuotteita valitessa lukemaan arvosteluja ja muiden käyttäjien kokemuksia. Joskus itselle paras tuote löytyy vain testaamalla. Onhan jokainen meistä kuitenkin uniikki käyttäjä ja se mikä sopii toiselle täydellisesti, ei välttämättä sovikaan itselle. Cocopandalla on hei tänään muuten alkanut superhero sale ja se tarkoittaa sitä, että paljon meikkipussin supersankareita on jopa -40% tarjouksin aina 9.5 saakka. Klikkaa tästä* shoppailemaan ja kurkkaa olisiko omat arjen meikkisuosikit tai meikkipussin uudet tuttavuudet tarjouksessa 😎

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti