perjantai 5. toukokuuta 2023

Maaliskuun kosmetiikkaroskat

 * tuote saatu/sisältää affiliatelinkkejä



Loppuneet kosmetiikkaroskat laahaa nyt vähän perässä, mutta ihan siitä syystä että kamerani oli hautautuneena muuttolaatikoihin ja löytyi tuossa vasta tovi sitten. Nyt saa taas otettua sharppeja tuotekuvia kun on välineet kohdillaan. 

Samalla kun siivoilin muuton jälkeen taas vaatteita kirppareille niin kävin aika urakalla läpi myös meikkilaatikoita. Kosmetiikkaa kun on kertynyt niin valtavat määrät ja olen myös tajunnut sen, että vain rajallisen määrän ehtii oikeasti järkevässä ajassa käyttää, niin on parempi pistää vain huonot ja itselle sopimattomat tuotteet pois kuin hillota niitä kaapeissa. Joten tässä postauksessa nähdään myös meikkilaatikon poistoja, jotka lähtevät nyt hilloamisen jälkeen roskikseen.




Make the make Omega stick foundation*

Yksi pois joutava tuote on tämä meikkivoidepuikko. Sain tämän aikanaan pr-näytteenä ja olen kovasti yrittänyt tykästyä tähän, mutta jostain syystä se ei vain toimi. Mitä tahansa pohjalle laittaisi, meikkivoide rullautuu levitysvaiheessa rumasti, takertuu ihohuokosiin ja saa ihon näyttämään rasvaiselta. Ei ole hyvät pohjustajat, ihon kosteutus tai mikään muukaan konsti auttanut. Joten harmi vain roskiin menee. Minun ihollani ei siis toiminut.




Skincity Charcoal deep cleanser*

Tässä toinen roskiin lähtevä. Tämä oli kuorintapuikko. Aloin jo miettimään onko minulla jotain näitä puikkotuotteita vastaan kun mikään ei minulla näytä toimivan 😄 Joka tapauksessa, tämän ongelmana oli se, että tuote kuivatti ihoa aivan hulluna. Kuin saippualla olisi kasvojaan pessyt. Vaikka tässä oli hyvänkokoiset rakeet ja mukava karheus, niin se poispesun jälkeen kiristelevä tunne iholla oli vain jotain niin ikävää, että tuotetta ei sitten tullutkaan käytettyä.




Clarins Milky boost meikkivoide*

Jatkamme sarjassa epäonnistuneet meikkilöydöt. Clarins on muutoin kyllä yksi suosikki brändeistä ja heillä on hyvinkin toimivia ja laadukkaita meikkituotteita. Tämä Milky boost oli aikanaan uutuustuote, jota pääsin testaamaan ja voiteessahan on aivan mieletön persikan tuoksu. Lisäksi siinä on erikoisuutena ominaisuus, että meikkivoide on tuubista puristettaessa valkoista ja saa värin iholla vasta pyörittelevästä liikkeestä. Tämä ei kuitenkaan minusta antanut yhtään mitään peittoa ja kevyenkevyt koostumus olikin vain silmänlumetta peittokyvyltään. En koe järkeväksi käyttää tuotetta, joka ei tee iholle mitään muuta kuin antaa kivan tuoksun, joten roskiin.





True match on ollut mun yksi luotto meikkivoiteista jo vuosien ajan. Se on edullinen ja erittäin toimiva. Sävyjä on myös saatavilla runsaasti. True match sulautuu ihoon mutkattomasti ja sen peittokyky on kohtuullisen hyvä. Voide on hyvin vesimäinen, mutta se ei haittaa. Eipähän keräänny ikävästi juonteisiin.




Dashing Diva ultra shine gel color*

DD kynsitarroista olen kyllä kovasti tykännyt, mutta olen aikaisemminkin sanonut, että mitä vaaleampi väri niin sitä enemmän myös oma kynsi hohkaa tarran alta läpi. Siksi suosin itse tummempia DD tarroja. Tämä ultra shine oli uutuus tuote, ja tarrojen päälle oli tehty todella kiiltävä pinta. Pinta näytti kivalta ja olin aluksi tosi innoissani näistä, kunnes ne kiiltopinnat alkoivat yksi toisensa jälkeen kuoritua irti varsinaisen tarran päältä. Tämä ei ollut hyvä juttu, joten näiden kestävyys oli aivan kuraa. En suosittele. Pidättäytykää niissä perinteisissä tarroissa.




MCO's beauty Xtendlash

Aivan umpi surkea ripsiväri. En tajua miten tämä on saanut netissä niin hyviä arvosteluita. Harjasta ei tarttunut ripsiin mitään ja jos kunnon hankaamisen jälkeen tarttui niin teki ripsistä aivan piikkisuorat. Ei selkeästi sopinut minun ripsilleni.


Tämä on yksi suosikeistani. Erittäin edullinen vain parin euron satsaus, mutta peittoaa hyvin monet kalliimmatkin ripsivärit. Tällä ei saa ihan niin näyttäviä ripsiä kuin suosikillani IT Cosmeticsin superhero mascaralla* mutta erittäin hyvät ja tuuheuttavat näin edulliseksi. Suosittelen kokeilemaan!

Benefit They're real! mascara*

Tuotteen harjas oli niin oudon mallinen, että sen kanssa opetteluun meni aluksi aikaa. Harjaksen päässä oli nimittäin pallo, josta sojotti myös niitä harjaksia joka suuntaan. Itse ripsiväri oli ihan ok, ei mikään tajunnanräjäyttävä mutta hoiti kuitenkin asiansa ihan hyvin. 





Beauty Garden porkkanavoide*

Kaunis puinen purkki antoi tällä luonnolliselle päivävoiteelle kyllä ripauksen luksusta. Itse voide oli myös miellyttävä ja konsepti brändin takana mielenkiintoinen. Beauty garden tuotteen nimittäin tuotetaan oman puutarhan antimista. Jos satoa ei saada, ei tuotettakaan valmisteta. Nopeasti imeytyvä hellävarainen voide oli kivasti talvi-ihoa kosteuttava. Suosittelen kokeilemaan.





Voitaisko tehdä sellainen motto, että Briogeo ei petä koskaan. Jos hiustuotteista pitäisi yksi luottobrändi nimetä niin kyllä kallistuisin tämän puoleen. Superfood sarja oli uutuustuote ja tykästyin. Vaikka näissä oli olemattoman miedot tuoksut, niin ei haitannut. Shampoo vaahtosi hyvin ja teki hiuksista ilmavat. Hoitoaine antoi kiiltoa ja helpotti kammattavuutta. Ja nämä oli kuulkaa riittoisat. Suosittelen.





Onko sulla pieniä vauvahiuksia, jotka huitelee aina ties missä? Jos on, niin tämä on sun tuote. Pieni putkilo on kuin ripsiväri, paitsi että se on tarkoitettu juuri näiden haituvahiusten kesyttämiseen. Harjaksella sivellään ainetta hiuksiin ja kyllä muuten pysyy. Itse käytin tätä pikkuhiusten "sliippaamiseen" taivuttamalla ne ponnarin myötäisesti kiinni muihin hiuksiin. Ei haitulit enää vaivanneet. Sai nopeasti siistittyä kampauksen. Suosittelen!



Saaren taika Aloe vera 24h kosteuttaja*

Vaikka voide kuulostikin aivan super hyvältä, niin en tullut sinuiksi tämän kanssa. Vihaan nimittäin voiteita, jotka eivät helposti imeydy ihoon. Tätä sai pyöritellä ja jumpata tovin, ennen kuin valkoiset rannut hävisivät iholta. Jäi hyvä tuote siis nyt käyttämättä ja menee roskiin.


Taivaallinen vartalovoide. Mikä tuoksu, mikä imeytyvyys ja mikä kosteutus. En niin vartalovoiteista normaalisti perusta, mutta tämän käytin loppuun ennätysnopeasti. 
6 kommenttia on "Maaliskuun kosmetiikkaroskat"
  1. Olihan tässä hyvin loppuneita vaikka osa oli poistoja :) pitäisköhän testata joskus tuo L`orealin True Match kun tuntuu olevan monen suosikki. Briogeolta mulla oli suihke mutta se oli kamala, en tykännyt enkä ole uskaltanut sen perusteella sarjaan sitten tutustua enempää :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei testaa ihmeessä True matchia. Se ei turhaa ole monien suosikki, koska on oikein toimiva tuote ja hinnaltaan kilpailukykyinen ;) Harmi sun kokemus Briogeolta. Mä kyllä vahvasti silti suosittelen testaamaan jotain muuta tuotetta heiltä. Olisinko itse yhteen huonoon tuotteeseen törmännyt mutta aina muuten olen tykännyt tosi paljon ja heidän tuotteet myös sopii omille kuiville hiuksille.

      Poista
  2. Mun on myös pakko yhtyä tuohon, Lorealin True Match on oikeasti aika hyvä meikkivoide vaikka ei ole täysin peittävä, se peittää ne pahimmat. Voisin hyvin hankkia tuota useammin mutta Loreal ei ole Cruelty-Free joten ostan ennemmin jatkossa Lumenen CC voidetta. Toki sain nyt myös jotain Max Factoria näytteinä eikä sekään ole CF mutta en ole itse hankkinut tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou nou, Loreal ei ole cruelty free :( Hitsi höh, pitääkö sitten laittaa tuo meikkivoide vaihtoon.

      Poista
  3. True Matchia täytyy varmaan munkin joskus testata, kun sitä niin kehutaan! Essencen lash princess on ihan loistava ripsiväri, muuten tässä joukossa ei mulle tuttuja tuotteita ollutkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogista joskus aikoinaan taisinkin ekan kerran tutustua Essencen lash princesiin ;)

      Poista