tiistai 30. toukokuuta 2023

Huhtikuun kosmetiikkaroskat

 * tuotteet saatu/sisältää affiliate linkkejä



Ihanaa, pääsen tänään kertomaan teille huhtikuussa loppuneista kosmetiikkatuotteista. Sitä ennen on kuitenkin pakko mainita konmaritus vimmasta, joka iski muhun totaalisesti nyt keväällä. Vaikka ihan oikeasti myytiin ja hävitettiin tosi paljon tavaroita ennen Espanjaan muuttoa ja vielä Espanjassakin ennen Suomeen muuttoa, niin kyllä sitä vaan silti löytyi juttuja mistä nyt koin asiakseni päästä eroon. Kävin kosmetiikka laatikoita rankalla kädellä vielä uudelleen läpi. Aktiivisilta vaikuttaja vuosilta kertyi kaikenlaista, mutta nyt tavara lähinnä ahdistaa. 

Olen siirtynyt fyysisistä kirjoista ääni- ja e-kirjoihin. Ne kun kätevästi kulkee mukana mihin vaan eikä vie varastotilaa kotona. Itselle sopimatonta tai epämieluista kosmetiikkaa olen pistänyt myös pihalle. Juuri varasin kirppisrekin Urbaani legendasta Helsingin Kruunasta (kannattaa käydä penkomassa, rekki 17) ja pistin myyntiin kaikki vuosia kaapissa seisoneet "tavoite vaatteet". Päätin, että nyt tavoitteet hemmettiin. Täytyy hyväksyä se, että kroppa muuttuu ja pukea se kullakin hetkellä sopiviin tamineisiin. Menneiden vuosien haikailu ei tässä auta ja kas kummaa että tulikin kevyt olo, kun ripustelin vaatteet kirppiksen henkareihin.

Mutta nyt niihin loppuneisiin 👇




Glow recipe banana souffle moisture cream

Glow recipeä ei suoraan ole Suomessa myynnissä, mutta Cult beautylta saa tilattua. Ihastuin aikoinaan heidän vesimeloni kasvovoiteeseen ja tämän banana version ostin muitaakseni Boxycharmin add oneista. Tykkäsin tosi paljon! Ihanan kevyt ja nopeasti imeytyvä voide kosteutti ja ei jättänyt rasvaisuuden tunnetta iholle. Oikein hyvä, tosin se banaanin tuoksu kyllä jäi tästä uupumaan.




Dr Botanicals Cleansing bar cocoa & coconut superfoor

Tämän palasaippuan muodossa olevan kasvokuorinta "barin" sain muistaakseni joskus jostain joulukalenterista. Välttelen kyllä viimoiseen asti yleensä näitä palasaippuoita, koska ne on kasvoille aika usein vähän liian kuivattavia tai vahvoja. Niin vain osui epäilykseni tämänkin kohdalla oikeaan. Nimittäin sen yhden ainoan testikerran jälkeen iho oli kuiva kuin korppu. Siirsin tämän käsisaippua käyttöön ja siinä se on toiminut ihan hyvin. Mutta hyvä opetus taas, kuunnelkaa mitä oma iho sanoo. 





Etsitkö kesän juhliin täydellisiä irtoripsiä? Pistä korvan taakse Eyluren Dramatic malli, näillä saa nimittäin aivan sairaan nätit ripset. Efekti on sellainen sopiva, mutta näyttävä. Tykkäsin tästä mallista aivan älyttömästi!




Estee Lauder Revitalizing supreme+ cell power cream

Olen viime aikoina vähän ihmetellyt, miksi Estee Lauder on niin hypetetty kulttimaineeseen päässyt brändi. Testasin tätä ikonista voidetta, joka on saanut netissäkin korkeita tähtiarvioita, mutta en syttynyt tästä yhtään. Oikeastaan voide jäi omalla kohdalla parin testin jälkeen käyttämättä 😂 Voide tuntui tosi silikoniselta ja tukkoiselta. Noh kappas ylläri, katsoin mitä tuote sisältää ja heti toisena incissä komeilikin silikoni. Eipä siis ihme, että ihmiset ovat arvosteluissa sanoneet miten ihanan sileä ihosta tulee. Tuleehan se, kun lätkii silikonia menemään. Silikonilla ei ole mitään ihoa hoitavia vaikutuksia, joten pidän itse tätä oikeastaan todella huonolaatuisena ihonhoitotuotteena.

Estee Lauder Double wear meikkivoide

Tämä on ehkäpä meikkivoiteista kulttien kultti. Monien ylistämä ja paljon markkinoitu. Hassua miten itsellä oli tästä ensivaikutelma että meikkivoide olisi jotenkin tosi paksua ja tönkköä, vaan ei se ollutkaan. Tämä olikin tosi nestemäinen meikkivoide, joten sen peittokyky todella yllätti isosti. Double wear on todella peittävä ja mikäli kaipaakin juuri hyvää peittokykyä niin tämä on loistava. Nykyisin taitaa kuitenkin olla enemmän muotia se kuulas ja kevyt iho, joten sellaiseen tyyliin Double wear ei ehkä kuitenkaan sovi. Minulla tämä korosti ikävästi ihon kuivuutta talvella, mutta hyvällä pohjakosteutuksella loistava meikkivoide.
Näyttäisi muuten olevan varsin hyvässä tarjouksessa nyt Elevenillä*




Yves  Rocher Evidence deodorant

Ostin huvikseen testiin tuossa jokunen viikko sitten. Tämä on suihkutettava dödö painepakkauksessa. Tuoksu oli pettymys. Tulee tosi maskuliiniset vibat... Roskiin menee.




Marc Jacobs Brow wow duo

Brändin tuotteita ei Suomessa ole valitettavasti myynnissä, mutta tykkäsin tästä kaksipäisestä kulmakynästä. Toisessa päässä oli nestemäinen kulmaväri ja toisessa ohut uloskierrettävä kynä. Sävy oli kiva, harmahtavan ruskea. Ja kynä päähän pakkauksessa tuli myös yksi vaihtoterä mukana. Melko mullistava pakkaus. Olisipa tällaisia enemmän.

LH Cosmetics Infinity brow pen

Ostin tämän keväällä Kicksistä testiin, kun etsin harmaanruskeaa kulmaväriä. Tämä oli kuitenkin valitettavasti vähän pettymys. Kynä oli tosi kova eikä siitä meinannut irrota väriä ollenkaan. Jouduin painamaan aika kovaa ihoa vasten, mikä ensinnäkin sattui ja toiseksi sai sitten teränkin katkeamaan. Sävy oli hyvä, mutta tuote ei.





Mielettömän hyvä monitoimituote, jota voi käyttää yönaamiona tai kosteusvoiteena. Jännä geelimäinen koostumus, joka iholla kuitenkin tuntuu rikkaalta ja kosteuttavalta. E-vitamiini on iholle myös hyväksi. Jatkoon!




Seoulkleen Loose mineral powder

Tämä irtopuuteri tuli joskus Glossyboxin mukana. Glossyssä harmillista on se, että monia tuotteita ei sitten löydy jälleenmyynnistä Suomen markkinoilta, joten jos boksin kautta ihastuikin johonkin tuotteeseen niin sitä ei välttämättä pystynytkään ostamaan mistään. Tämän puuterin kanssa kävi vähän samalla tavalla. Tuote oli mielettömän hyvä ja piti rasvaisuuden poissa koko päivän värjäämättä myöskään ihoa kalkin valkoiseksi. Olisin mielelläni ostanut tuotetta uudelleen, mutta ei sitä Suomesta mistä saan.





Aivan mielettömän hyvä kosteuttava hyaluronihappoa sisältävä kasvovesi. Tämä ei ole mitään liurua vaan sellaista vähän paksumpaa, "limaista" koostumukseltaan. Mutta imeytyy ihan justiinsa heti ihoon ja tosi hyvä pika apu vaikka kiireisiin aamuihin kuivan ihon kosteuttajaksi. Tykkäsin.




Kicks Pure&simple deep cleasing oil

Kuka vielä muistaa Kicksin oman ihonhoitosarjan? Se poistui jo myynnistä aika päiviä sitten, mutta koska rakastuin silloin tähän maailman parhaimpaan (ja edullisimpaan) öljymäiseen kasvoputsariin, niin ostin sitä tietysti jemmaan. Nyt loppui viimeinen pullo ja harmittaa. Miksi kaikki hyvä loppuu aikanaan. Tätä tosiaan ei saa enää mistään, mutta oi, kunpa saisi!


Sain testattavaksi Cattierilta tämän herkälle iholle tarkoitetun savinaamion, joka sisältää myös aloe veraa. Tykkäsin kovasti. Naamio ei kuivata ihoa ja pinkki savi on myös äärettömän samettista. Se tuntuu iholla silkkiseltä. Miellyttävä käyttökokemus ja ai niin, tiesitkö että savi sisältää paljon erilaisia mineraaleja ja hivenaineita. Ne on ihon hyvinvoinnille tosi tärkeitä, joten suosittelen kovasti testaamaan tätä.



Favora Kiinteyttävä ja ravitseva yövoide*

Favora edustaa mulle puhtautta ja laatua. Olen tykästynyt todella paljon tähän apteekkikosmetiikka brändiin ja aikaisemmasta postauksesta täältä voitkin lukea lisää Favorasta. Tämä yövoide oli tarkoitettu herkälle iholle. Vaikka kyseessä on yövoide, se ei ole liian paksu ja rasvainen, joten pystyin hyvin käyttämään tätä myös päivävoiteena. Tuoksuton voide on miellyttävä, hyvin kosteuttava ja keskikevyt koostumukseltaan. Tykkäsin myös kätevästä pumppupullosta.


6 kommenttia on "Huhtikuun kosmetiikkaroskat"
  1. Tuo Nude on se Double Wearin kevyempi versio, jotenkin kirjoittamasi kuulostaisi siltä oikean DW:n arvostelulta koska mulla tuo Nude ei peittänyt mitään ja oli inhottavaa luirua. Lähti pois yhden-kahden testikerran jälkeen. Mutta se oikea Double Wear, se on meikkivoiteista parhain! Paljon matampi ja tuplasti peittävämpi kuin tämä. Vaatii kosteutuksen alleen mutta ihana, siis paras ikinä testaamani meikkivoide <3
    ps. Ihanat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siitä on olemassa kaksi eri versiota, en tiennytkään :D Aina oppii jotain uutta! Mutta se selittääkin, koska tuo minun versioni ei ollut sellainen mitä useimmat kuvailevat tästä oikeasta DW voiteesta. Täytyypä siis ostaa se joskus vielä testiin

      Poista
  2. Mulla ei ole tosta Nude-versiosta kokemusta, mutta se perus Double Wear, mikä sullakin on tossa linkitettynä, on ihan paras meikkivoide ikinä<3 Glow Recipen banskuvoide oli mullekin tosi mieluisa, samoin tykkäsin aikoinaan tosta Cattierin naamiosta. Tota ennen pidin savinaamioita automaattisesti kuivattavina, mutta toi muutti mun käsitykseni täysin ja sopi tosi kivasti kuivalle iholle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla tuosta DW:stä, täytyy kyllä ostaa se aito versio testiin. Se on varmasti parempi kuin tuo kevyt. Ja mulla sama savinaamioiden kanssa, en niistä ennen oikein tykännyt, mutta tuon Cattierin myötä opin taas pitämään niistäkin :)

      Poista
  3. Mulla on tuosta EL Double Wearista se ohuempi kuulaampi versio käytössä, mulla on niin kuiva iho että se korostaisi ryppyjä ja juonteita sekä kuivuutta. Joten suosiolla otin sen ja on ihan OK tuote sekin :) Joutuu kerrostamaan peittävyyttä varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kevyt ei ole varmasti niin peittävä kuin se tuhdimpi versio, mutta jos iholla ei ole paljon peitettävää niin tuo kevyt riittää ihan hyvin. Pakko kyllä testata sitä toistakin versiota joskus!

      Poista