torstai 25. toukokuuta 2023

Mullistava ekologinen ja alumiiniton deodorantti

* kaupallinen yhteistyö Cocopanda.fi 


Eilen minusta tavallaan tuntui, että kevät loppui ja kesä sai alkaa. Nimittäin kevään viimeisin pääsykoe on selätetty ja lyhyehkö lomaviikkokin siintää jo silmissä. Kaunis kirsikkapuiden kukinta-aika alkaa myös olla ohi, vaikkakin eilen illalla lenkillä Kaisaniemen puistossa bongasin vielä parit kukkivat puut. Nytpä taitaa itse asiassa olla omenapuut täydessä kukassaan ja ensi viikolla koulutkin päättyvät. Aina sama tarina, mutta mihin se aika rientää 😄


Mennäänpä sitten päivän agendaan. Haluan kertoa teille mielettömän hyvästä deodorantista, jota olen nyt kuukauden verran testaillut. Myönnän, että asetan deodoranttien suhteen riman todella korkealle. Tuotteen pitää kestää aktiivistakin liikkumista, ilman että hajut puskee läpi. Sen lisäksi vaadin, että dödö tuoksuu miellyttävältä, on alumiiniton ja ei sotke vaatteita. 


Mulla on niin aktiivinen elämäntyyli ja treenaan paljon, joten siksi deodorantin täytyy myös oikeasti toimia. Pystyn oikeastaan laskemaan yhden käden sormin ne toimivat ja hyvät dödöt, niitä ei nimittäin montaa ole. Nyt saan iloksi kertoa, että voin lisätä listan jatkeeksi uuden tuttavuuden eli tämän Wild merkkisen luonnollisen ja uudelleen täytettävän deodorantin. Pakkaus on super nätti ja niitä on saatavilla useissa eri väreissä. Tämä deodorantti on voidemainen puikko, joten ei jää levityksen jälkeen kainalotkaan märiksi ja vaatteet voi pukea heti päälle. Vaikka dödö on puikko, se levittyy tosi helposti ja koostumus on mukavan pehmeä.
Aloituspakkauksen mukana tulee tosiaan tämä ulkopakkaus sekä sisällä on valmiiksi yksi deodoranttipakkaus. Kun se kuluu loppuun, voi tilalle ostaa refill pakkauksia, jotka on myös paljon edullisempia kuin tämä aloituspakkaus. Kotelo vaikuttaa kestävältä ja jopa kiertomekanismi on laadukas eli uskon tämän kestävän kyllä pitkää käyttöä. Täyttöpakkaus on paperia, joten sen voi 100% kierrättää käytön jälkeen. Ihanaa, että markkinoille tulee koko ajan enemmän ja enemmän näitä ekologisia vaihtoehtoja ja täyttöpakkauksia, sen sijaan, että pitäisi aina ostaa uutta.Täyttöpakkauksen saa helposti pois sivussa olevasta "napista". Uuden asennus on helppo ja nopea.Oma deodoranttini oli tuoksussa jasmine & mandarine blossom. Sopii kivasti muuten tähän kevään kukinta teemaan. Tuoksu oli hyvä, ei liian voimakas eikä liian makea. Kiva samettinen mieto kukkaistuoksu. Tuoksujakin on saatavissa useita erilaisia. Esimerkiksi kookos&vanilja, mint&aloe verta ja cotton&sea salt. Itse aion seuraavaksi täyttöpakkauksina kokeilla kookosta, minttua ja appelsiinia. 


Deodorantti sisältää hoitavia ainesosia, jotka antavat 24 tunnin suojan hien hajua vastaan. Tuote on täysin alumiiniton (tästä iso plussa), vegaaninen eikä sitä ole testattu eläimillä. Tämä ei tahraa vaatteita ja on muutenkin pakkaukseltaan niin kaunis, että ilollahan tätä käyttää. 

Wild tuotteet mullistava deodoranttikulttuurin ja peukutan kyllä erittäin vahvasti heidän puolestaan. Ekologisia, toimivia tuotteita kauniilla pakkauksilla tarvitaan lisää tähän maailmaan, joten tästä ennakkoluulottomasti testaamaan. Voin luvata, että tykästyt! Wild tuotteiden koko kirjo myynnissä Cocopandalla*. Käy jätä kommenttia oletko jo testannut tai aiotko testata 👇

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti