sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Ipsy Plus helmikuu

Tadaa, se on vihdoin täällä! Nimittäin Ipsyn uusi lanseeraus eli Ipsy Plus. Ipsyn konsepti on monille tuttu, mutta kerrataanpa vielä. Normi Ipsy toimii siis niin, että joka kuukausi sinulle lähetetään erilaisessa pienessä meikkipussissa 5 pääsääntöisesti sample kokoista tuotetta täyttämäsi kauneusprofiilin perusteella. Sinä arvostelet saamasi tuotteet ja sen avulla järjestelmä oppii paremmin tuntemaan minkälaisista tuotteista sinä pidät ja mistä et. Normaali Ipsy kustantaa vain 10 dollaria kuukaudessa, joten varsin edullinen ja hauska tapa tutustua uudenlaisiin kosmetiikka tuotteisiin. Olen itse ollut tosi tyytyväinen saamiini ipsy pussukoihin, mutta kun Ipsy lanseerasi uuden plus version, minun oli heti pakko saada se itselleni. Joskus minua nimittäin häiritsee se, että normi ipsyn mukana tulevat samplet ovat niin pieniä, ettei niistä riitä testattavaa kovin moneksi kerraksi. Tämä on toisaalta hyvä puoli siinä, ettei kaappi pursua yliäyräiden, kun purkkeja saa tyhjennettyä nopealla tempolla. Mutta silti, täysikokoinen on aina täysikokoinen. Niinpä laitoin Ipsylle viestiä ja kysyin voisinko liittyä ipsy plussan tilaajaksi. Minut laitettiin jonotuslistalle ja tässä sitä nyt vihdoin ollaan. Pitelen käsissäni ensimmäistä plus laatikkoa, jonka sisältä paljastuu viisi TÄYSIKOKOISTA tuotetta. Plussan idea on, että lähetetyt tuotteet ovat aina täysikokoisia ja meikkipussi lähetetään vain joka kolmas kuukausi ja se on normi ipsyä isompi. Ipsy plus maksaa 25 dollaria kuukaudessa eli huomattavasti enemmän kuin pikkusisarensa ja jopa enemmän kuin Boxycharm, jossa myös 5 täysikokoista tuotetta. Mitä olen kuitenkin edellisiä plus tuotteita seurannut, niin ipsyllä on homma hanskassa ja valikoimissa on ollut myös kalliita merkkejä kuten Estee Lauderia ja Lancomea.


Olin jo ehtinyt spoilaantua tuotteista ennen paketin saamista, mutta se ei haitannut. Yllätysmomentti on aina silti jännittävä, kun saa ensi kerran hypistellä paketteja ja purnukoita. 5 täysikokoisen tuotteen lisäksi oli valinnut mukaan 3 extra tuotetta, jotka esittelen postauksen lopussa.



* It Cosmetics Heavenly Luxe Flat Top Buffing Foundation Brush 48$

It cosmetics on tuttu merkki jo ennestään, mutta siveltimiä en merkiltä vielä ole testaillut. Tämä sivellin on tarkoitettu ensisijaisesti mineraali- tai puuteristen meikkituotteiden levittämiseen. Siveltimen pää on tasainen ja hyvin pehmeä ja synteettiset karvat on pakattu todella tiheään, joten tämän pitäisi saada puuteriset tuotteet levittymään iholle tasaisesti ja täyttämään mm. ihohuokoset. Tällä voi esittelyn mukaan levittää myös nestemäisiä meikkivoiteita, mutta luin käyttäjäkokemuksista, että siveltimen peseminen ei nestemäisten tuotteiden käytön jälkeen ole mitenkään maailman helpointa puuhaa. Meikkivoide nimittäin saattaa pakkautua siveltimen keskiosaan tiheiden karvojen väliin ja sitä on mahdotonta saada puhtaaksi. Taidan ensiksi testata tätä ihan turvallisuussyistä siis puuterisiin tuotteisiin ja myöhemmin mikäli uskallan niin ehkä myös nestemäisiin. Sivellin on melko paksu, mutta sen pää on kumimainen joten sitä on helppo pitää kädessä. Hyvin arvokas sivellin kyseessä, mutta tosi mieluinen yllätys löytää tämä boksista!




* Tarte Dream Big eyeshadow palette  35€

Ah ihanaa! Tartea ja luomivärejä samassa paketissa 💟 Tämä pieni kultainen paletti sulatti mun sydämen. Tässä on kaksi mattaista ja kuusi metallista ja hiukan shimmeriä sävyä, joiden pigmentti on loistava ja kermainen koostumus levittyy luomelle helposti. Värit ovat myös hyvin yhteen sulautuvia, joten näillä saa kivaa rusehtavaa, kultaista tai punertavan lilaa meikkiä tehtyä helposti. Kätevän kokoinen paletti matkalle mukaan tai ihan arkikäyttöön.



* Son & Park Beauty Filter Cream Glow 32$

Korealainen kosmetiikka brändi Son & Park löytyi myös helmikuun Ipsy plussasta. En ole merkistä koskaan kuullutkaan, mutta korealainen kosmetiikka kelpaa aina. Tämä voide on nopeasti imeytyvää ja suositellaan käytettäväksi primerin tavoin ennen meikkipohjan levittämistä. Voide sisältää eri kukkien uutteita kuten liljaa, ruusua ja jasmiinia. Nämä ehkäisevät ihon öljyyntymistä päivän aikana ja saavat ihon näyttämään hyvältä vielä illallakin. Voiteessa on myös vähän helmiäistä, joka antaa iholle kauniin kuulauden, siitäpä ehkä voiteen nimikin juontaa. Voide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille.



* Maelle Beauty Sunkissed Bronzer palette  32$

Sitten päästään boksin kirkkaasti mun suosikki tuotteeseen. Oletteko ikinä nähneet näin kaunista palettia? Minä en ainakaan, tämä on suorastaan taideteos ja mietin raaskinko lainkaan ottaa tätä käyttöön 😂 Tässä on viisi eri sävyä tumman ruskeasta aivan vaaleaan highlihteriin. Tosi monikäyttöinen ja joka tilanteeseen löytyy varmasti oikea sävy. Pigmenttiä lähtee todella reippaasti ja kuulto on jotain aivan upeaa. Tätä voi käyttää kahdella tavalla: joko jokaista väriä yksittäin tai niin että vippaa siveltimellä koko paletin yli kaikkia sävyjä ja taputtelee sitä poskipäille tuomaan auringon luomaa hehkua ja lämpöä kasvoille. Ainoa miinus tässä paletissa on se, että yksittäin käytettynä napit ovat aika pieniä ja voi olla haaste saada väriä siveltimellä niin ettei mukaan "sotkeudu" myös vähän naapuri sävyjä, mutta täytyy siinä tapauksessa kaivaa sivellinlaatikosta niitä vähän pienempiä kasvosiveltimiä tähän tarkoitukseen. Muuten tästä ei mitään pahaa sanottavaa, huikea tuote!



*Finding Ferdinand Lip stick in Nob Hill  30$

Viimeisenä muttei vähäisimpänä boksistani löytyi vielä ihanan punaisen sävyinen huulipuna. Tässä on jännä magneetti kiinnitys. Huulipunan saa nimittäin tuosta valkoisesta hylsystä esiin painamalla sen pohjaa, jolloin puna ponnahtaa hylsystä. Huulipuna on pigmenttinen ja sävy on todella kaunis kirkkaan punainen. Puna pysyy huulilla kiitettävästi ja levittyy todella helposti. Kiva yllättäjä!

EXTRA TUOTTEET:


* Marc Anthony Strengthenin Grow Long Anti-Breakage Mask

Tämän reilunkokoisen samplen valitsin extra tuotteena 3 dollarilla. Kyseessä on hiuksiin jätettävä tuote, joka korjaa haarautuvia ja kuivia latvoja, poistaa pörröisyyttä ja hoitaa vahingoittuneita hiuksia. Juuri tällaisia helppokäyttöisiä hiustuotteita kaipaan kiireiseen arkeen, joten tämä oli mieluinen lisäys boksin tuotteisiin.


* HudaBeauty Lip Contour in Famous 19$

Extrana mukaan lähti myös tämä Hudan huulikynä, jolla voi rajata tai täyttää huulet. Lopputulos on mattainen ja sävy on täyteläinen viininpunainen hiukan violetilla vivahteella. Tämän pitäisi olla vedenkestävä ja pysyä huulilla vaikka söisi tai joisi, joten odotukset on korkealla. Sävy sopii ehkä paremmin syksyyn ja talveen, joten ehkä ihan heti en tälle käyttöä löydä, mutta laitan jemmaan ja testaan kun aika on otollinen.


* Doucce Fierce & Fine Graphic pen  21$

Viimeisenä esittelyssä Douccen silmänrajauskynä. Luoja, en tiedä miksi valitsin tämän koska minulla on ollut samainen kynä enkä tykännyt siitä kovinkaan paljon. Kynä nimittäin kuivahti nopeasti eikä jälki ollut lainkaan niin intensiivisen musta kuin olisin halunnut. Jotenkin panikoin näiden extratuotteiden valinnassa ja sitten se oli jo klikattu eikä tilausta enää voinut muuttaa. Täytyy jatkossa olla huolellisempi. Mutta kyllähän tällainen on aina hyvä olla kaapissa pahanpäivänvaralle, jos ei ole ehtinyt hankkia vielä uutta kynää edellisen tilalle.


Tällainen oli ensimmäinen ipsy plus. Varsinaisten tuotteiden arvo oli noin 150€, joten huikean paljon vastinetta rahoille. Kaikki tuotteet olivat mieluisia ja paljon tuli taas uusia merkkejä ja hauskoja tuotteita testattavaksi, joita itse en olisi osannut löytää tai ostaa. Tämä onkin näissä kauneusbokseissa parasta, kun löytää jotain uutta ja pääsee pois omalta mukavuusalueeltaan. Toissapäivänä pääsin jo kurkkaamaan mitä maaliskuun ipsy plus tuo tullessaan ja olen aivan innoissani! Tulette kuulemaan niistä myöhemmin.


Oletko kuullut vielä ipsy plussasta ja mitä mieltä olette minun avausboksistani?
6 kommenttia on "Ipsy Plus helmikuu"
  1. wow mikä sisältö <3 etenkin tuo Maellen paletti on tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, olen itsekin aivan haltioitunut tuosta Maellen paletista! Tulispa markkinoille muiltakin merkeiltä tällaisia visuaalisesti kauniita paletteja enemmän :)

      Poista
  2. Ihan mielettömän kiva boksi! :O Pitääkin tutustua Ipsyyn vähän paremmin, jäänyt aika tuntemattomaksi minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan! Se normaali ipsy on esim varsin edullinen ja kiva tapa tutustua tähän kauneusboksiin ja jos oikein innostuu niin plussa kannattaa laittaa tilaukseen :D

      Poista