torstai 16. toukokuuta 2019

Allure beauty box huhtikuu

Eilen oli pitkästä aikaa lämmin ja aurinkoinen kesäpäivä. Mulle päivä oli erityinen myös siitä syystä, että tiistaina yli kuukauden lukemisen jälkeen kevät huipentui pääsykokeisiin. Eilinen tuntuntuikin huojentavan vapauttavalta ja vihdoin elämä saa muutakin sisältöä kuin kirjat!
Eilen kävin myös noutamassa huhtikuun Allure boksin, joka ilahdutti erityisen paljon, sillä maaliskuun Allure boksi hukkui matkalle. Huhtikuun boksi on koottu yhdessä YouTube vloggari Carli Bybelin kanssa ja boksissa olikin monta kiinnostavaa tuotetta. Kurkataan tarkemmin.



Boksi sisälsi kuusi tuotetta, joista kaksi oli meikki tuotteita, yksi sivellin ja 3 hiusten- ja ihonhoitoon liittyviä. Vain yksi tuotteista oli täysikokoinen (+sivellin) ja loput matkakokoja.


Sivellinkokoelmani sen kuin jatkaa kasvamistaan. Tällä kertaa sain työkalulaatikkooni Luxien pienen häivytyssiveltimen, josta olen oikeastaan tosi iloinen. Mulla on melko monta isohkoa häivytyssivellintä, mutta ei juurikaan tällaisia pieniä tarkkaan työhön tarkoitettuja, joten tämä oli enemmän kuin tervetullut. Luxien siveltimet on muutenkin todella laadukkaita ja tätä samaa vaaleanpunaista sarjaa mulla onkin valmiina jo useampi erilainen sivellin. Tämän hinnaksi ilmoitettu 12$.


Toinen boksin tuotteista oli John Frieda Frizz ease finishing creme, joka sisältää avokado öljyä. Tuote auttaa vähentämään hiusten pörröisyyttä tehden hiuksista pehmeä, kiiltävät ja silkkiset. Vaikuttaa lupaavalta. Tuotetta on helppo käyttää sillä se on hiuksiin jätettävä, joten tulee ehdottomasti testiin.



Toinen hiustuote oli Briogeon Farewell Frizz blow dry perfection & heat protection creme eli lämpösuoja voide. Tuotetta suositellaan käytettäväksi etenkin hiusten kuivauksen yhteydessä, sillä pienikin määrä levitettynä hiuksiin ennen kuivain käsittelyä ehkäisee tehokkaasti hiusten pörröttymistä ja pitää hiukset silkkisinä seuraavaan pesuun saakka. Briogeon tuotteet on olleet kaikki tosi mahtavia mitä olen päässyt testaamaan, joten en epäile etteikö tämäkin olisi. Harvemmin tulee hiuksia nykyään enää kuivailtua kuivaajalla, mutta pistän tämän jemmaan pahan päivän varalle.


Itseruskettavia tuotteita tuntuu puskevan nyt joka tuutista. En ole koskaan oikein ollut mikään suuri itseruskettavien fani, johtuen kai niistä nuoruuden karmivista kokemuksista kun näytin enemmän porkkanalta kuin siltä haavekuvien ruskettuneelta tytöltä. Noh joka tapauksessa, nyt alkaa sen verran olla näitä tuotteita kaapit täynnä että ehkä on uskaltauduttava kokeilemaan... Boksissa tuli kaksi Vita Liberata phenomenal organic rusketuslappuja. Tuotteesta oli esittelyvihkoon kirjoittanut Alluren sosiaalisen median manageri oikean ylistyslaulun siitä, miten nämä kaksi rusketuslappu riittivät koko vartalon käsittelyyn ja lopputuloksena oli kauniin luonnollinen rusketus. Pakko kyllä tällaisen mainospuheen jälkeen kokeilla itsekin. Kahdeksan lapun pakkaus maksaa 25$, joten ei mikään ihan halpa lysti. Toisaalta jos kaksi lappua riittää koko vartalolle (jota vähän epäilen silti) niin pienestä pakkauksesta riittää useammaksi kerraksi.


Boksista löytyi myös Laura Gellerin vedenkestävä tumman sininen silmänrajauskynä. Apua, mulle tämmöset kaikki erikoiset värilliset meikit on ihan epämukavuusaluetta ja aika vähän teen rajauksia yleensäkään ja vielä vähemmän sinisellä tai millään muullakaan värillä. Merkkinä pidän Laura Gellerin tuotteista ja siksi harmittaa ettei tämä tullu mustana. Siinä tapauksessa olisin voinut jättääkin tämän omaan käyttöön. Kynä on kierrettävää mallia, joka on minusta kiva ominaisuus eli teroitinta ei tarvitse kanniskella mukana. Ja kynässä on muuten kuminen pidikeosa tuossa tyvessä, josta saa hyvän ja tukevan otteen kynää kädessä pidettäessä. Tuotteen arvo on 22$ ja kynä tuli täysikokoisena.



Sitten tulee tämän boksin helmi. Nimittäin Natasha Denonan yksi luomiväri sävyssä kaunis ja intensiivinen kulta. Tässä on ihan omaa luokkaansa pigmentti, koostumus samettisen kermainen ja kimalletta riittää. Mun alkoi hirveästi tehdä mieli ostaa merkiltä ihan kokonainen paletti, mutta kurkattuani verkkokauppaan ja siellä olleita hintoja taisi mieleni juuri muuttua radikaalisti 😂 No, ihana saada kuitenkin yksi tällainen omaksi ja tämä tulee ihan varmasti käyttöön. Nappi on hyvin reilun kokoinen, joten epäilen etten saa tätä eläessäni käytettyä loppuun.

Kokonaisuus oli jälleen kerran oikein mukava, vaikka missään nimessä tämän boksin sisältö ei saanut täydellistä wau efektiä aikaan. Lempparit ehdottomasti tuo luomiväri ja sivellin sekä mielenkiintoisena tuotteena John Friedan viimeistely tuote.


Oliko tuttuja tuotteita? Oletko testannut Natasha Denonan meikkejä ja mikä on kipuraja kosmetiikan hinnoissa?

6 kommenttia on "Allure beauty box huhtikuu"
  1. Olipa kivanoloinen sisältö :) tosi kivoja brändejä valittu boksiin! Mulla on yksi Natasha Denonan ruskeasävyinen viisikkopaletti, joka on kuitenkin jäänyt aika vähälle käytölle :/ jotenkin ei tule siihen tartuttua kovin usein kun samankaltaisia ruskeita sävyjä löytyy niin monesta muustakin paletista. Lila Palette on ollut haaveisaa pitkään, mutta en ole raaskinut sitä hankkia enkä varmaan raaskikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta näissä bokseissa onkin mun mielestä se että pääsee testaamaan uusia brändejä ja tuotteita.
      Se on kyllä oma haaste jos on kovin monta saman sävyistä palettia. Väkisin tahtoo jotkut jäädä vähemmälle käytölle mutta täytyy aina muistaa myös vaihdella että muillekin tulee käyttöä 😊

      Poista
  2. Aivan uusi boksi mulle, näitä on tainnut tulla nyt pariltakin uudelta taholta.
    Ihan kiva sisältö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allure beauty box on itseassa jenkeistä ja se pitää tilata Suomeen shipiton tai jonkun muun välityspalvelun kautta. Se on kuitenkin helppoa joten jos ulkomaiset boksit kiinnostaa niin voin suositella

      Poista
  3. Mulla on Alluren boxi nyt tauolla kun muutin Irlantiin. Tästä boxista en olisi ollut niinkään innostunut, eli mietin, jatkanko tilausta... Pääsääntöisestihän se on kuitenkin ollut ihan hyvä tilausboxi, josta on ollut blogissani paljonkin juttua, eli vanhempien boxien sisällöt löytyvät sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen tammikuusta tilannut Allurea ja olen ollut tähän asti oikein tyytyväinen bokseihin. Tämä boksi oli ensimmäinen vähän sellainen blaah mutta pari kivaa tuotetta kuitenkin onneksi löytyi.
      Olenkin sun blogista aina käynyt lukemassa uusimmat Allure päivitykset :)

      Poista