sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Ipsy huhtikuu


Huhtikuun normaali ipsy pussukan esittelyä olisi vuorossa tänään. Pussi on pirteän kesäinen ja saa välittömästi hyvälle tuulelle. Ipsy tulee joka kuukausi siis uudessa pienessä meikkipussissa ja olen jemmannut kaikki jatkokäyttöä varten. Näihin voi säilöä milloin mitäkin ja käteviä esim matkoilla tai työlaukussa jemmaamaan meikin pikakaunistusta varten tarpeelliset hätävara tuotteet. Huhtikuun teemana oli raikas keväinen kauneus, joka välittyy jo heti siis pussukan ulkoasusta.


Tuotteita pussissa oli tuttuun tapaan viisi, paitsi koska mukana oli kaksi naamiota niin yhteensä kuusi. Lisäksi valitsin taas mukaan kolme extra tuotetta 3 dollarilla. Extra tuotteet esittelen postauksen lopussa. Kokonaisuus on värikäs ja monipuolinen, mikä sopii sekin varsin hyvin teemaan. Kurkataan nyt tarkemmin jokainen tuote.


Mä olen kasvonaamioiden suurkuluttaja. Rakastan testailla uusia naamioita ja naamiohetki on mulle aina sellainen rauhoittumisaika, kun muuten aina touhua menemään niin vauhdilla ettei aina muista ottaa pieniä palauttavia hetkiä itselle vaikka se tekisi varmasti hyvää. Niinpä se hetki kun istun sohvalla naamio kasvoilla pitkän päivän jälkeen, on muodostunut mulle rutiiniksi ottaa omaa aikaa ja rauhoittua. Pussukasta löytyi kaksi kappaletta Huangjisoo naamioita. Toinen on tehty parsakaali uutteesta ja toinen hedelmistä. Molempien ainesosista 99,6% on luonnollisia ja naamiot ovat Koreasta. Merkkinä mulla täysin tuntematon, mutta vaikuttavat todella kiinnostavilta ja iso plussa luonnollisista ainesosista.



Firma Beautyn siveltimiä olen ennenkin saanut ipsyn mukana, mutta nämä on tosi laadukkaita ja hyviä, joten kiva yllätys oli taas uusi sivellin kyseiseltä merkiltä. Tämä sivellin on viistoon leikattu pieni contour sivellin. Tämän mallista mulla ei vielä olekaan, joten innolla testaan sopiiko tämä miten hyvin työskentelyyn. Karva on ainakin super pehmeä ja tykkään näiden ulkoasusta kovasti. Merkin sivuilla sivellin on myynnissä 15$ hintaan.


Tarte on todella kiinnostava brändi ja olen aivan rakastunut heidän tuotteisiin. Harmillisesti, niitä on hiukan vaikea Suomeen tilata, mutta näiden kauneusboksien kautta tuotteita tulee aina välillä. Kyseessä on kosteuttava primeri, joka sisältää jojobaa, viinirypälesiemen öljyä ja kookosta. Voide on hyvin kosteuttava ja samalla toimii primerina eli varsinainen tehotuote. Odotukset tämän suhteen korkealla!


TheBalm Cosmetics on yksi mun suosikki brändeistä. Sain pussukassa merkin nestemäisen nuden värisen huulipunan. Tämä näytti ensisilmäykseltä hiukan liikan lilaan taittuvalta, josta itse en pidä lainkaan, mutta huulille levitettynä sävy on tosi nätti vähän tummempi nude. Puna pysyy hienosti ja ei kuivu tai tunnu kuivalta huulilla. Tykästyin tähän heti ja nyt tämä on käytössä yksi mun suosikki punista.


Kirjoittelinkin huhtikuun ipsy plussasta aikaisemmin, jonka mukana sain Laura Sanchezin ison luomiväripaletin. Ipsyllä kävikin nyt kämmi kun lähettivät minulle normaali ipsyn mukana yhden väsyn samaisesta paletista, jonka jo plussan mukana sain. Tämä oli vähän harmillinen juttu, koska enhän mä toista samanlaista sävyä tarvitse. Laitoin tästä palautetta eteenpäin, toivottavasti asia ei toistu. Joka tapauksessa sävy on tosi kaunis ja käyttökelpoinen varmasti ihan tällaisena yksittäisenäkin nappina, joten annan tämän jollekin eteenpäin.


Extra tuotteet:


Pürlisse on Korealainen sarja ja innostuin tästä merkistä todella kun sain maaliskuun ipsy plussan mukana merkin kosteusvoiteen. Nyt halusi päästä testaamaan merkiltä jotain toistakin tuotetta ja valitsin yhtenä extra tuotteena mukaan vesimelonin tuoksuisen kasvokuorinnan. Itse en tätä vielä ole avannut, mutta arvostelujen peruteella tuoksu on super ihana. Odotan siis innolla tämän korkkaamista, koska vesimelonin tuoksu on ihanan kesäinen.


111Skin on yleellinen ja aivan super kallis ihonhoitosarja, jonka tuotteissa hyödynnetään tieteen uusimpia tuloksia ja innovatiivisia menetelmiä. Kun näin että merkin seerumi on extra tuotteissa valittavana mukaan 3 dollarilla niin hyvänen aika, pitihän tähän tarjoukseen tarttua. Merkin sivuilla kyseinen seerumi täysikokoisena 30ml purkissa maksaa 225€. Eli tämä minun 10ml pieni purkki maksaisi siis 75€ 😮😮 Järkytyin kun tajusin, miten arvokas tämä on ja kyllähän sitä väistämättä alkaa ajatella, että onko tässä rahalle ihan oikeasti vastinetta kaiken tuon edestä. Olen siis erittäin kiinnostunut lunastaako seerumi lupaukset ihon elastisuuden parantamisesta, kollageeni tuotannon lisäämisestä ja ihon juonteiden häivyttämisestä. Kuinka moni teistä olisi valmis ostamaan näin kalliita tuotteita?


Viimeisenä vielä ItCosmeticsin Byebye under eye peitevoide, jonka ostamista olen monta kertaa miettinyt. Nyt onkin hyvä ensin testata miten tämä toimii käytännössä ja harkita sitten jatkotoimenpiteitä. It cosmetics on lunastanut paikkansa yhtenä mun lemppari kosmetiikka merkkinä, joten odotukset myös tämän kanssa on aika korkealla.


Paljon hyviä ja mielenkiintoisia tuotteita mahtui jälleen kerran ipsy pussukkaan ja on aivan super mielenkiintoista päästä testailemaan uusia tuntemattomia merkkejä ja tuotteita. Tämä on parasta näissä kuukausittaisissa kauneusbokseissa, kun pääsee testailemaan uusia tuotteita ja samalla voi löytää aivan huikeita uusia suosikkeja. Eniten mua kuumottelee tuo älyttömän kallis 111Skin seerumi, josta pitää kertoa teille kyllä lisää sitten kun olen tuotetta testannut!


6 kommenttia on "Ipsy huhtikuu "
  1. Aika kivoja tuotteita ja uusia merkkejä! Tää boxi on vähän vieraampi mulle mutta sitäkin mielenkiintoisempi kuulla siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Näissä ulkomaisissa kauneusbokseissa on se tosi jännää kun aika usein tuotteet on sellaisilta merkeiltä mistä ei ole ennen kuullut tai joita ei Suomessa edes ole saatavilla

      Poista
  2. Mä ostin extrana noi kangasnaamiot ja sit taas toi peitevoide tuli mun pussukassa. 🙈 Ja ton vesimelonikuorinnan ostin myös, pelkästään ulkonäön takia. Hyvä tietää että sitä on kehuttu. 👌🏻 Odotan innolla sun mielipidettä tosta 111skinin seerumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh mä olen niin esteetikko että hyvin usein ostan myös tuotteita pelkän puteelin tai pakkauksen perusteella. Toivottavasti ne tuotteet olis kuitenkin hyviä :)

      Poista
  3. Tarten tuotteita saa tilattua suoraan Suomeen merkin omasta verkkokaupasta. Verojakaan ei Suomen puolella mene, ne on huomioitu tuotteisiin valmiiksi postituskuvion myötä. Postitus on itseasiassa vielä aika nopeaa, eli ei lainkaan hankala tilata Suomeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko tosiaan näin!? Siinä tapauksessa mulla on väärä käsitys ja täytyypä ensi tilassa tutkia, jos sitä jotain kivaa vaikka tilaisikin. Jotenkin olen ollut koko ajan siinä käsityksessä ettei Tartelta pysty Suomeen tilaamaan. Onko sinulla kokemusta postikuluista, onko kovinkin kalliit?

      Poista