torstai 5. joulukuuta 2019

Boxycharm marraskuu 2019



Voi vihdoin sain rakkaan lapseni kotiin! Postilakon takia kaikki marraskuun kauneusboksit (ja muutkint paketit) jumittivat postissa ja ehdin jo pelätä saanko boksia lainkaan. Yksi Jenkeistä tilaamani paketti lähetettiin postin toilailuiden takia takaisin Jenkkeihin, sillä paketti oli saapunut Suomeen juuri lakon alkaessa, mutta en saanut postin kautta noutoilmoitusta lainkaan. Lappu kolahti luukusta vasta lakon päätyttyä, mutta paketti oli ehditty jo lähettää takaisin noutamattomana. Pistää kyllä niin vihaksi ja kamala ylimääräinen säätöruljanssi tämän kaiken takia, vain koska Posti ei osaa ajatella aivoilla! No mutta kuitenkin, onneksi Boxycharm boksi on nyt täällä ja en malttanut nukkua huomiseen vaan halusin päästä kertomaan tästä teille heti.

Marraskuun boksin sisältö oli kertakaikkiaan häikäisevän hyvä. Pitkään pitkään aikaan oli Boxyn kohdalla, että wau! Kaikki tuotteet jäävät tällä kertaa omaan käyttöön ja boksin sisältö miellytti kovasti. Teemana oli marraskuussa "Boxy stellar" joka tarkoittaa jotain galaktista eli jotain avaruusaiheista, mikä onkin aika jännä teema kauneusboksiin.




Kun luulet olevasi jo kauneusmaailmassa niin konkari, että mikään ei enää yllätä niin saatkin eteesi tuotteen joka vetää sanattomaksi. Boksiin oli pakattu kaksi Popband Starry eyes popmaskia eli silmänympärysnaamiota. Nämä eivät kuitenkaan ole mitä tahansa naamioita vaan itsestään lämpiäviä naamioita. Juu, luit oikein! Minun piti hieraista pari kertaa silmiä, kun tutkin pakkauksia, mutta kyllä siinä oikeasti lukee että naamio alkaa lämmetä heti pakkauksesta ottamisen jälkeen. Naamio kosteuttaa ja pehmentää silmänympärysaluetta tehokkaasti. Varsin kiinnostava tuote.




Boxycharm oli kehittänyt boksiin mukaan oman tuotemerkin siveltimet. Siveltimet on ovaalisen muotoiset ja todella tiheään pakattua karvaa. Karva on kuitenkin huippu pehmeää ja nämä ovatkin aivan ihanteellisia nestemäisten meikkivoiteiden levittämiseen. Levitän muutenkin nykyään aina meikkivoiteen tämän tyyppisellä siveltimellä, joten kiva saada muutama vaihtoehto sivellinpurkkiin, jos joku sivellin sattuu olemaan likaisena. Miellyttävä muotoilukin näissä ja varressa on hyvä tarttuma kuoppa sormille. Tykkään!




Dose of colorin tuotteita on boxycharmin kautta tullut aina välillä ja merkin tuotteet on kyllä huippu laadukkaita. Boksista tuli tällä kertaa nestemäinen mattapuna kauniissa nuden sävyssä. Sainkin joskus syksyllä merkiltä mattapunan, mutta sävy ei sopinut minulle, joten tämä kaunis nude puna ilahdutti kyllä kovasti. Tykkään nimittäin juuri tämän sävyisistä punista erittäin paljon. Puna kuivuu huulille mataksi, mutta ei kuivata tai tee huulista halkeilevan näköisiä. Tämä menee heti testiin.





Boksin ehdoton helmi oli tällä kertaa kuitenkin tämä upea Dominique Cosmeticsin Celestial Thunder luomiväripaletti. Boxycharm lähettääkin lähes jokaisessa boksissa luomiväripaletin tai kasvopaletin. Se ei kuitenkaan minua haittaa, koska olen aivan heikkona paletteihin ja tähän upeaan yksilöön ihastuin välittömästi. Paletissa on 5 mattasävyä, jotka on oikein käyttökelposia ja sulautuvat hyvin yhteen keskenään (paitsi tuo sininen). Ylärivissä on kolme shimmeristä sävyä, joista kiinnitin heti huomion tuohon mustaan shimmeriin, joka heijastelee violetin sävyjä. Tosi kaunis sävy ja näen jo mielessä vaikka mitä upeita meikkejä, joita pääsen tämän kanssa toteuttamaan. En malta odottaa.




Boksin arvokkain tuote oli tämä Kypris Antioxidant dew quench & glow seerumi ja pullon hinnaksi on ilmoitettu 90$. Pakkaus ja pullo on erittäin kaunis ja hyvän kokoinenkin seerumiksi (47ml). Seerumi on antioksidantti painotteinen ja sisältää myös hyviä aminohappoja. Lisäksi seerumissa on C ja E vitamiinia sekä monia kasviöljyjä. Erittäin kiinnostava tuote tämäkin.




Boksiin oli pakattu myös meikkivoide näyte, jonka perusteella ilmeisesti täytyy ilmoittaa Boxycharmille sopivin sävy vastaisuuden varalle. Sneek peak annettiinkin jo aikaisemmin syksyllä, että tulevaisuudessa Boxycharm lähettää myös meikkivoiteita ja peitevoiteita, joita tähän mennessä ei ole koskaan lähetetty.




Boksi oli oikein onnistunut ja tuotteiden arvo oli marraskuussa 188$ joka on jo aika huikea! Boxycharm nosti hiljattain boksin hintaa hiukan, mutta perusteli hinnan noston sillä että jatkossa myös boksien tuotteiden arvo tulee olemaan korkeampi. Muutaman dollarin korotusta vastaan minulla ei ole mitään vastaan, jos boksien sisältö jatkossakin pysyy näin loistavana. Nyt jännittelen, ehdinkö saamaan joulukuun Boxyluxen ennen kuin lähden toiselle puolelle Suomea joulun viettoon.

Jos Boxycharmin tilaaminen kiinnostaa, niin oman boksin pääset tilaamaan täältä. Boksia ei saa suoraan Suomeen, mutta välitysfirman kautta lähetys onnistuu. Kirjoittelin taannoin kauneusboksivertailun, jossa myös Boxycharm on mukana. Kannattaa käydä lukemassa, postaus löytyy täältä.

Mikä oli tämän boksin kiinnostavin tuote?
14 kommenttia on "Boxycharm marraskuu 2019"
  1. Mä ihailen aina niin näitä yllätysboxeja :D kovasti haluisin tilata, mut en tykkää yllätyksistä. Mielenkiintoisin oli kyllä nuo lämpiävät silmänalushommat, eikä kyllä toi paletti jää huonoksi kakkoseksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo näiden boksien kohdalla voi pitää yllätyksen itselle tai stalkata kaikki mahdolliset sneek peakit, joten boksi ei ainakaan minulle koskaan ole varsinainen yllätys. Ipsyn kohdalla kurkin aina etukäteen mitä boksissa on. Boxycharmin kohdalla katson sneek peakit mutta en tiedä mitkä variaatiotuotteista omaan boksiin sattuvat ennen kuin näen boksin sisällön :D

      Poista
  2. Tosi hyvä sisältö tässä boksissa. Tuo Kypris kiinnostaa kovasti, mutta on sen verran tyyris, etten ole itse vielä raaskinut kokeilla. Ja nuo lämpiävät simänympärysnaamiot ovat hauskat! Jään mielenkiinnolla odottamaan kokemuksiasi näistä tuotteista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumi on kyllä hullun hintainen pakko myöntää :O En ikinä raaskisi itse ostaa noin kallista tuotetta!Kerron varmasti kokemuksista :)

      Poista
  3. Aivan ihana sisältö sun boksissa! Omaani odottelen vielä, seurannan mukaan se olisi lähtenyt jo viikko sitten Tukholmasta eteenpäin Suomeen, mutta Postilla ei oo vielä mitään tietoa paketista.. No ehkä se vielä löytää perille! Toi luomiväripaletti on upea<3 Mutta toisaalta mua huvittaa, että nykyään melkeen kaikkiin paletteihin tungetaan joku tollanen yksittäinen väripilkku, kuten tossa toi sininen sävy :D Ei se siis mua sinänsä haittaa, mutta onhan toi vähän irrallinen muusta sävymaailmasta ja samaa tyyliä on näkynyt monissa muissakin paleteissa tässä viime aikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että boksisi vielä sieltä saapuu. Nyt on varmasti lakon takia aika paha suma joka puolella ja sen purkaminen saattaa kestää. Oma ipsynikin on teillä tietämättömillä vielä, joten täytyy vaan malttaa mielensä :D

      Tuo on ihan totta. Varsinkin noita random sinisiä tuntuu olevan joka toisessa paletissa nykyään ja se vähän ärsyttää. Itse kun en tuollaista sävyä oikein käytä mihinkään. En tiedä mikä trendi tämä on tällä hetkellä, mutta toivottavasti menisi pian ohi :D

      Poista
  4. Boxycharm ei kyllä petä koskaan. Voi kun tämän tilaaminen olisi vaan helpompaa...nuo siveltimet on kyllä melkoisen hauskoja, kaikki muutkin tuotteet olis mua miellyttäneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata pelätä tilaamista. Se on oikeasti yksinkertaisempaa kuin luulisi ja ei vaadi mitään muuta kuin oman osoitteen luomista välitysfirmalle. Sen jälkeen loppu onkin vain pakettien odottelua ;)

      Poista
  5. Jo ton Kypriksen seerumin vuoksi tää boxi oli WOW! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö <3 Huikea tuote ja mielenkiinnolla odotan miten se toimii käytännössä!

      Poista
  6. Niin loistava sisältö! Toivon niin kovasti että omakin boksini jostain ilmestyisi :) Tuo paletti on todella kaunis ja Kypriksen seerumi vaikuttaa huipulta. Silmänympärysnaamiot vaikuttavat myös tosi mielenkiintoisilta, mutta samalla hieman omituisilta kun lämpenevät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt pidetään peukut pystyssä että boksi saapuisi pian!

      Paletti on ihan huikea. Olen pari kertaa nyt testaillut ja pigmentti on kyllä ihan huipputasoa! Sävytkin on käyttökelpoiset ja nätit <3

      Sy-naamiot oli kyllä erikoiset mutta hauska kokeilla miltä nuo lämmittimet tuntuu :D

      Poista
  7. Mie sain Beccan meikkivoidenäytteet (siun näytteissä kyllä riittää testattavaakin, on aika reilusti) ja Tula Skincaren Hydrogel naamioita :) Muuten sama sisältö.

    Kypriksen seerumin hinta oli jo koko odottamisen arvoinen, ei huono! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulan naamiot on mulle tulleet joskus aikaisemmin ja ne oli ihan kivoja. Tosin se naamio on niin liukas että hiukan haaste saada se kasvoille 😂

      Se seerumi oli kyllä tähtituote pakko sanoa!!

      Poista