maanantai 20. huhtikuuta 2020

Ipsy plus maaliskuu 2020



Tänään kurkistetaan maaliksuun Ipsy plussan sisältö, joka olikin pitkästä aikaa vihdoin taas oikein kivan oloinen. Viime vuoden lopusta lähtien Ipsy plussan taso on mielestäni laskenut ja joka kuukausi boksin mukana tulevat rajauskynät saivat viimeisinä kuukausina vain turhautumis fiiliksen. Lopulta laitoinkin helmikuussa ipsylle viestiä, että miksi minulle lähetetään joka kuukausi näitä rajauskyniä vaikka kauneusprofiilissani lukee, että haluan kyniä vain harvoin. Ipsyltä pahoiteltiin tilannetta ja korjattiin manuaalisesti tietoihini, ettei rajauskyniä jatkossa enää tarvitse lähettää. Eikä maaliskuussa luoja kiitos sellaista enää tullutkaan. Seurailen tilannetta ja katselen miltä tulevat boksit näyttävät, mutta ainakin maaliskuun boksi oli minusta oikein mukava ja monipuolinen kattaus kiinnostavia tuotteita.






The Balm Autobalm GRL PWDR

Ipsy plussan mukana tulee hyvin usein kasvo- tai luomiväripaletteja mikä ainakin itselle sopii erittäin hyvin, koska rakastan paletteja ja toiseksi monia brändejä on Suomeen hankala saada tai niitä ei saa Suomesta lainkaan. The balmia onneksi Suomessakin on melko kattavasti saatavilla ja pidänkin brändistä todella paljon. Tämä upea metallinen rasia sisältää täydelliset sävyt kasvojen korostamiseen, sillä paletissa on kaksi kaunista poskipunaa, yksi rusehtava bronzeri sekä yksi highlighter. Poskipunat ja bronzer on kaikki mattaisia ja sävyiltään sopivia juuri vaalealle iholle. Highlighter on ehkä itselle turhan tumma, mutta päivettyneelle iholle sekin sopii varmasti aika hyvin. Rasia on pieni, mikä tekee tästä sopivat paletin juuri matkustamiseen ja se mahtuu pieneenkin meikkipussiin. Tämä paletti oli kiva ja metallinen rasia persoonallinen.
arvo: 26,50$




Yensa Super 8 lip oil

Huuliöljyt näyttää nyt olevan kovassa huudossa, koska saman tyylisiä tuotteita on tullut viime aikoina muistakin kauneusbokseista. Tämä huuliöljy sisältää kahdeksaa erilaista superfoodia, jotka sisältävät hyviä antioksidantteja ja jotka kosteuttava huulia. Kaunis pinkki sävy ja ihanan marjaisa tuoksu. Ihastuin välittömästi ja tämä jättää huulille kevyen öljymäisen tunteen.
arvo: 24$




The Coffee scrub coconut

Paketista löytyi myös tyylikäs pussilinen kahvikuorintaa, joka ilmeisesti tuoksuu kookokselta. Kuorinta on kuivaa jauhetta ja sitä on tarkoitus käyttää suihkussa siten, että ihon ensin kastelee ja sitten kuorintarouhetta pyörittelee iholla pyörivin liikkein. Kahvipurun joukkoon on lisätty viinirypälesiemenöljyä sekä manteliöljyä ja E-vitamiinia, joten se myös hoitaa ja pehmittää ihoa. Kuorintaa suositellaan erityisesti kyynärpäille ja polville, jossa iho voi helposti olla kuiva ja karhea. Tämä oli todella kiva yllätys. Mietin vain miten tätä järkevästi saa käytettyä, koska paperista pussia ei voi ottaa mukaan suihkuun. Kuorintajauhetta täytyy ehkä kaataa erilliseen kippoon ja noukkia sieltä käsin käyttöön.
arvo: 22$




Hey honey Trick and treat active propolis cream concealer

Melkoinen sanahirviö tämä tuote, mutta pitkästä nimestä huolimatta erittäin mieluinen tuote. Olen todella iloinen, että viime aikoina Jenkki boksit ovat alkaneet lähettää meikki- ja peitevoiteita. Aina toki sävyt ei voi osua kohdalle, mutta tämä peitevoide näyttää ainakin tuubissa tarpeeksi vaalealta omalle iholle. Peitevoide on keskipeittävä ja samalla myös kosteuttava. Mielenkiintoisena lisänä tämä peitevoide sisältää propolis uutetta, joka tunnetaan akne bakteereja tappavista ominaisuuksista, joten peitevoiteen käyttö parantaa iholla lymyävät finnit nopeammin. Kiinnostava tuote ja tulee heti käyttöön.
arvo: 36$




Billion Dollar Brows 60 seconds to beautiful brows kit

Tämä BDB kulmatuote vaikuttaa myös erittäin kivalta, sillä paketissa tuli puuterinen kulmaväri sekä pieni kaksipäinen sivellin. Tämä kaksikko on pienen tilansa vuoksi erinomainen tuote meikkipussissa ja universaali sävy "Taupe" sopii sekä vaaleaveriköille että tummille kutreille. Sävyä saa nimittäin helposti kerrostettua. Siveltimen terävällä ja viistopäisellä päällä on helppo levittää tuotetta kulmiin ja harjaksella häivytellä ylimääräiset puuterit pois. Miellyttävä ja käytännöllinen tuote.
arvo: 24$




Malin + Goetz Revitalizing eye gel

Pakko sanoa, että vaikka silmänympärysvoiteita päivittäin käytänkin niin niiden saaminen kauneusboksista on aina yhtä tylsää. Olen myös aina ihmetellyt miksi sy-voiteiden pakkaukset on niin tylsiä ja persoonattomia. Näistä syistä en suuremmin innostunut tästä sy-voiteesta, jonka boksista sain. Toki se jää jemmoihin odottelemaan käyttöönottoa ja kevyt geelimäinen koostumus onkin varmasti kesällä todella ihana.
arvo: 42$


Maaliskuun boksi yllätti todella positiivisesti, sillä useamman tylsähkö kevään boksin jälkeen kaipasinkin vihdoin vähän upgradeausta jonka nyt vihdoin sain. Huhtikuun boksia odotellessa.

Jos Ipsy tilaaminen kiinnostaa, niin tilaamaan pääset täältä. Ipsy plus kustantaa 25$ kuukaudessa ja sisältää viisi täysikokoista tuotetta. Poikkeuksellisesti maaliskuun boksissa oli kuitenkin kuusi tuotetta ja boksin tuotteiden arvo yhteensä 174$, joten rahoille saa postikulujenkin jälkeen vielä hyvin vastinetta. Käytän itse Planet expressiä pakettien kuljettamiseen USA:sta Suomeen ja olen todennut tämän yrityksen halvimmaksi ja parhaimmaksi, joten voin todella lämpimästi suositella. Planet expressin sivuilla pääset tästä ja voit siellä luoda itselle Jenkki osoitteen, jonne kauneusboksit toimitetaan ja josta itse lähetät ne Suomeen. Ainakaan vielä nimittäin Ipsy ja Boxycharm ei toimita suoraan Suomeen, joten välitysfirman käyttö on tilatessa välttämätöntä.

Mikä oli maaliskuun boksin kiinnostavin tuote?
4 kommenttia on "Ipsy plus maaliskuu 2020"
  1. The balmin paletti oli kyllä upea. Huuliöljy ehkä sijoittunee toiseksi. Mä ostin ekan vasta, essencen ja tykkään kyllä hirveesti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karsastin itse huuliöljyjä aikaisemmin, koska en missään nimessä halunnut huulille paksua tunkkaista öljymäistä kerrosta. Nyt kun olen öljyjä testaillut niin tykkään ihan valtavasti <3

      Poista
  2. Kiva sisältö! :) Ja monta samaa tuotetta kuin mulla :D Tuo The Balmin poskipunapaletti nousi mun suosikiksi heti <3 niissä on tosi hyvä koostumus ja kivat sävyt. Yensan huuliöljyn pääsen ottamaan ihan pian käyttöön ja tän sun arvion perusteella kuulostaa kyllä tosi hyvältä!

    Silmänympärysvoiteita en odota itsekään kovin innokkaasti, kun ne kestävät käytössä aina ikuisuuden :D Tuo kuulosti kyllä lupaavalta!

    VastaaPoista
  3. Wau, tässäkin niin kaunis tuo the balmin paletti! Ihanan hempeät värit kevääseen ja kesään :) Balmillakin on melko laaja valikoima mutta suomessa sitä ei löydy kai mistään, Cocopandasta saa ja toki heidän omilta sivuilta.

    VastaaPoista