maanantai 7. lokakuuta 2019

Tehokaksikko iholle ja hiuksille pitkään syksyyn

* kaupallisessa yhteistyössä Maybeauty kanssa, face mask saatuSyksyn tullessa kauneusrutiineja on viisasta päivittää ainakin niistä kesän kevyimmistä tuotteista vähän tuhdimpiin ja hoitavempiin viimeistään nyt. Lokakuun saapuessa Suomen ilmasto alkaa olla jo niin kylmää ja kuivaa iholle ja hiuksille, että ne kaipaavat kunnolla hellimistä ja kosteutusta sekä huolenpitoa paljon paljon enemmän kuin kesällä, jolloin aurinko ja lämmin kostea ilma hoitavat tehtävänsä. Aikasempina vuosina olen syksyn tullen havainnut ihon kiristelyn ja siirtynyt vasta sitten niihin tuhdimpiin tuotteisiin. Tänä vuonna olin ennaltaviisas ja aloitin kosteutusprojektin jo paljon ennen ilmojen kylmenemistä. Ja ihoni ei ole ikinä syksyisin voinut näin hyvin, joten ennakointi ei mennyt hukkaan. Tänään kerronkin teille kahdesta luottotuotteesta ja postauksen lopusta löytyy vielä alekoodi ostoksia varten.
Olen useammankin kerran blogissani kehunut Maybeautyn tuotteita enkä suotta. Ne ovat hinta-laatu suhteeltaan aivan erinomaisia ja pureutuvat aina johonkin ihon tai hiusten ongelmaan. Nämä Bio-cellulose face maskit ovat hyaluronihappoa täynnä olevia kasvonaamioita, jotka todella hellivät ja syväkosteuttavat janoista ihoa erityisesti nyt kylmillä säillä. Näistä naamioista tekee erityisen tehokkaan niiden sisältämä fermentoitu kookos. Fermentointi tarkoittaa maitohappokäymistä eli raaka-aineet käyvät hapettomassa tilassa ja prosessissa syntyy aminohappoja, omega 3- rasvahappoja, maitohappoja, entsyymejä sekä runsaasti ihoa suojaavia antioksidantteja. Maitohappokäymisessä raaka-aineet myös pilkkoutuvat pienemmiksi ja näin myös helpommin imeytyvämpään muotoon, jolloin kaikki tehoaineet oikeasti imeytyvät iholle eivätkä vain jää kalvoksi ihon pinnalle.

Fermentoinnissa syntyy myös peptidejä, jotka saavat iholla aikaan kollageenisynteesin. Kollageenin tuotanto vähenee luonnollisesti 30-vuotiaana ja juuri vähenevä kollageenin määrä saa iholla aikaan näkyviä juonteita ja ryppyjä. Kollageenin tuotantoa voidaan kuitenkin vielä peptidien avulla boostata, mutta peptidit ovat siitä haastavia että niitä on hankala saada imeytymään ihoon. Fermentoidussa muodossa peptidit kuitenkin imeytyvät helpommin ja siksi oikeasti vaikuttavat kollageenisynteesiin. Nämä naamiot siis vähentävät näkyvästi niitä jo muodostuneita juonteita sekä ennaltaehkäisevät uusien syntymistä. Maitohapoilla on myös merkittävä rooli ihonhoidossa, sillä hapan ympäristö suojaa ihoa haitallisilta bakteereilta ja epäpuhtauksien syntymiseltä, mutta on merkittävässä roolissa myös ihon uusiutumisen kannalta.

Näissä naamioissa on hydrogeelimäinen naamio, joka pysyy kasvoilla ihan loistavasti ja istuukin hyvin. Silmä- ja suuaukot eivät ole liian pieniä vaan juuri sopivan kokoisia ja naamio tuntuu liiman lailla tarttuvan kasvoihin, joten ei ole pelkoa että tämä valuisi kasvoilta pois. Itse seerumi on geelimäistä ja pakkauksen pohjalle jäänyt neste onkin varsin helppo taputella naamion päälle. Suositeltu vaikutusaika on noin 30-40 minuuttia ja huomasin, että vielä 40 minuutin kohdalla naamio tuntui hiukan kostealta mikä on kasvonaamiolle aika harvinaista. Tässä siis todella riittää kosteutta. Tuoksua tässä tuotteessa ei ole, joten sopii myös hajusteallergikoille. Naamion asettaminen kasvoille on liukkauden takia vähän haastavaa, mutta sen sai silti hyvin paikoilleen ja se olikin ainoa pieni miinus tässä naamiossa. Kasvoni saivat ihanasti kosteutusta ja olivat käytön jälkeen heleät ja hyvinvoivan näköiset. Pidin tuotteesta aivan valtavasti! Pieni tahmaisuuden tunne tuntui iholle heti käytön jälkeen, mutta kun päälle lisää kosteusvoiteen niin mitään tahmaisuutta ei enää ollut. Tässä siis ihana hemmottelutuote kasvoille, kun haluat vähän extra kosteutusta iholle.
Haluan samalla kehua myös toista Maybeautyn tuotetta, jonka ostin testiin jo kesällä, mutta joka on päässyt tehokäytölle vasta nyt. Olenkin kertonut blogissani, että hiukseni ovat haastavat, sillä luonnonkiharat pitkät hiukseni ovat todella alttiita kuivumiselle ja kiharassa hiuksessa kuivuus näkyy vielä räikeämmin kuin suorassa hiuksessa. Käytän hiusnaamioita viikottain, mutta nekään yksin eivät pysty pelastamaan hiuksia. Etenkin talven tulo näkyy hiuksissani aina, sillä kylmät säät ja pakkanen sekä villapaidat saavat hiukset helposti pörröisiksi ja sähköistymään. Myös kuivuudesta karheat latvat ja elottoman oloiset maantienharmaat hiukset eivät näytä kenenkään mielestä enää hyviltä. Olen kuitenkin löytänyt apua tästä Moroccan miracle hair serumista, joka on tehnyt hiuksistani pehmeämmät, siloittanut pörrön ja antanut valtavasti elinvoimaista kiiltoa hiuksiini. Olen ollut aivan mykistynyt tuloksista, sillä aina niin hankalat hiukseni ovat vihdoin helpot ja pysyvät hyvännäköisinä koko päivän.
Incistä näemme, että tuotteessa on silikonia, mutta sen tehtävä on siloittaa hiusta ja tehdä niistä helposti kammattavat. Pieni määrä silikonia ei minusta haittaa, sillä etenkin kiharoille hiuksille silikoni sopiikin siloittamaan helposti takkuuntuvia hiuksia. Tuotteessa on kuitenkin myös runsaasti erilaisia öljyjä, jotka vahvistavat ja pehmentävät hiusta. Monet luulevat, että hiusöljyt jättävät hiukset rasvaiseksi ja likaiseksi, mutta ei. Näin ei käy, jos levität tuotetta oikein ja maltilla. Tämän hiusöljyn kanssa nimittäin optiimi määrä on 1-2 pumppausta hiusten pituudesta ja paksuudesta riippuen. Levitän öljyä aina ensin hiusten latvoihin puristellen niitä kevyesti ja sitten haron loput öljystä kevyesti koko hiusten pituuteen vetäen sormia ylhäältä alaspäin. Näin hiukset saavat aivan upean kiillon eikä ne näytä lainkaan likaisilta tai öljyisiltä. Toki jos öljyä levittää hiuksiin kerralla liikaa, niin lopputulos voi olla likainen rasvaletti, mutta näin ei kannata tehdä.
Olen ollut todella tyytyväinen näihin(kin) testaamiini Maybeauty tuotteisiin ja kuten olen jo aikaisemmin kertonut, tästä yrityksestä tekee luotettavan se että he tarjoavat kaikille tuotteille 100% rahat takaisin takuun, mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen. Yksin ehdoton suosikki Maybeautyn tuotteista on nenän mustapäälaastarit, joista kirjoitin aikaisemmin täällä.

Koska tyytyväinen asiakas haluaa mielellään suositella hyväksi havaitsemiaan tuotteita niin minäkin haluan jakaa teille alekoodin, jolla pääsette tutustumaan näihin omiin suosikkeihini hiukan edullisemmin. Alekoodilla glitteribio saatte koko Maybeautyn valikoimasta -30% pois ostosten loppusummasta 3.11.2019 saakka. Nyt kannattaakin hamstrailla tehotuotteita loppuvuodeksi ja ostaa ennakolta vaikka joululahjaksikin. Ostoksille voit klikata täältä ja alekoodi aktivoituu linkin kautta automaattisesti.

Normaalihinta Bio cellulose face mask paketille 3 kpl on 27€ mutta alennuksella hintaa jää vain 18,90€. Hiusseerumin normaalihinta on 29€ ja koodilla hintaa jää 20,30€. Myös nuo mustapäälaastarit saa siis koodilla alennettuun hintaan ja 12 liuskan pakkaus maksaa normaalisti 19€ ja alennuksella 13,30€. Toimitus on aina ilmainen, joten nyt kannattaa lähteä kokeilemaan.


Muuttaako syksy ja talvi sinun kauneusrutiineja?
4 kommenttia on "Tehokaksikko iholle ja hiuksille pitkään syksyyn"
 1. Hyvä tietopaketti fermentoinnista! ❤ En ole aiemmin kuullutkaan moisesta brändistä, mutta nyt alkoi kiinnostaa ☺ Syksyllä on pakko lisätä tehoja ihonhoitoon, toistaiseksi olen vain lisännyt kasviöljyä seerumin sekaan mutta pian täytyy päivittää myös päivävoide täyteläisemmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :)
   Mullakin lähtee aina kasvovoiteet ja sy-voiteet vaihtoon syksyn tullessa ja alan myös käyttämään kasvoöljyjä mitä en kesällä koskaan kasvoilleni laita.

   Poista
 2. Mä olen myös kuullut että tuo fermentointi on hyvästä, koska se muodostaa juuri omega 3 ja muita hyviä happoja hiuspohjaan. Pitääpä ottaa nuo maskit testaukseen ja vielä miten kiva, että ne ovat luontoystävällisiä. Yritän itsekin ostaa aina mahdollisimman paljon ympäristöystävällisiä tuotteita, mutta usein vaikea löytää todella hyviä. Kiitos hyvistä vinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, fermentoidut tuotteet ovat varsin tehokkaita iholle. Erityisesti näin talvella niiden hyödyt pääsevät oikeuksiinsa kun tehoaineet imeytyvät syvemmälle ihoon raviten sitä huolella.
   Kiva jos sait tästä uusia vinkkejä :)

   Poista