lauantai 3. elokuuta 2019

Näin pääset eroon mustapäistä

* Kaupallisessa yhteistyössä Maybeauty kanssa, sisältää mainoslinkkejä


Käsi ylös kenellä tuppaa nenän alueella esiintymään ihonalaisia mustapäitä. Sellaisia, jotka ikävästi näkyvät, mutta joita ei viitsisi puristella tai joita ei puristelemalla edes ulos saa. Mulla on tällaisia mustapäitä nenässä aivan valtavasti ja toki ne saa meikin alle tehokkaasti piiloon, mutta meikittömänä meiliin katsoessa ne ärsyttää minua joka kerta aivan tavattomasti. Useiden vuosien ärsytys on nyt kuitenkin poissa, koska sain apua ongelmaani ja apu todella tehosi! Haluan jakaa tämän apukeinon myös teillekin, sillä Maybeauty The incredible pore strip taisi juuri pelastaa minut painimasta ikuisuusongelman kanssa. Postauksen lopussa on teille tarjolla myös alekoodi, joten luehan kirjoitus loppuun asti 😉


Maybeauty on mielenkiintoinen yritys, sillä he myyvät todella tehokkaita ja ihoystävällisiä apukeinoja ihon epäpuhtauksien vähentämiseen ja lisäksi tuotevalikoimasta löytyy myös tuotteita ripsien ja hiusten kasvun edistämiseksi. Testailin kesäkuussa Maybeautyn kasvonaamiota ja rakastuin. Voit käydä lukemassa aikaisemman kirjoitukseni täältä. Kun minulle tarjottiin testattavaksi näitä "mustapää laastareita" en halunnut kieltäytyä, sillä jo edellisestä kokeilusta minulle heräsi valtava kiinnostus merkin tuotteisiin! Maybeautystä kiinnostavan tekee myös se, että he lupaavat kaikille tuotteille 100% tyytyväisyystakuun eli jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai tuloksiin, saat kaikki rahasi takaisin. Vastaaviin lupauksiin en ole miltään muulta kosmetiikkamerkiltä törmännyt, joten Maybeautyssä on oltava sitä jotain, jos tällaisia lupauksia asiakkaalle annetaan.Mustapää laastarit eli Pore strip sisältää aktiivihiiltä, joka tunnetaan erityisesti epäpuhtauksia itseensä imevistä vaikutuksista. Hiili toimii magneetin tavoin imien itseensä satakertaa omaan painoonsa nähden rasvaa ja likaa lukiten ne itsensä sisään. Hiilen pinta on negatiivisesti varautunut, joten se vetää puoleensa positiivisesti varautuneita epäpuhtauksia. Yksinkertainen ja tehokas mekanismi. Mustapäälaastari irroitetaan suojakelmusta ja asetellaan vedellä kostutetun nenän päälle. Ihon tulee siis olla märkä, jotta laastari tarraa hyvin kiinni. Koska laastari on aika jämäkkä, kastelin myös sen ulkopintaa sen jälkeen kun olin asetellut sen ensin nenälle, jolloin se pehmeni ja muokkautui paremmin nenäni muotoon. Laastaria pidetään paikoillaan noin 30-40 minuuttia, jonka aikana se ehtii hyvin vaikuttaa. Tämän jälkeen laastari poistetaan varovasti ja tulokset on nähtävissä välittömästi laastarin pinnalla.


Käyttö on todella helppoa eikä rajoita olemistasi tai tekemisiäsi. Se nimittäin pysyy matkassa vaikka liikkuisit tai puuhastelisit muuta toisin kuin sheet maskit. Voit siis ottaa vaikutusajan rentoutumiselle tai vaikka siivota samalla niin kuin allekirjoittanut teki. Jos kostutat ulkopinnankin vedellä niin saat laastarin asettumana paremmin, suosittelen. Seuraavissa kuvissa näkyvät kokeiluni tulokset, joten varoitus, kuvat eivät ole herkullista katsottavaa!
Tällaisia kuvia ei tee mieli netissä jakaa, mutta koska tulokset puhuvat puolestaan ja ovat melko vaikuttavia, ajattelin nyt tehdä poikkeuksen. Eli kuten huomaatte, laastarin pinnalle on jäänyt runsaasti epäpuhtauksia ja mustapäitä. Nenän iho näyttää käsittelyn jälkeen puhtaalta ja kirkkaalta. Muutamia epäpuhtauksia ihoon jäi, mutta ne ovat niin syvällä, ettei muutama käsittely todennäköisesti vielä pure niihin täydellisesti. Suurin osa mustapäistä ja rasvasta kuitenkin lähti laastarin mukana. Aivan uskomatonta. Ja huomasin myös, ettei nenä rasvoittunut niin helposti käsittelyn jälkeen kuin aikaisemmin. Minulle on riittänyt kerta viikkoon puhdistus, mutta jos sinulle on todella rasvoittuva ja epäpuhtauksia puskeva iho, niin suosittelen käsittelyä kaksi kertaa viikossa. Kerta viikossa käsittelyvauhdilla yksi 12 liuskan pakkaus riittää siis kolmeksi kuukaudeksi!ALEKOODI

Jos haluat kokeilla itsekin näitä mustapää laastareita tai jotain muita Maybeautyn tuotteita niin minulle on sinulle tarjolla alekoodi, jolla saat ostosten loppusummasta -20%. Koodi glitteri20 on voimassa 31.8 saakka ja aktivoituu suoraan klikkaamalla koodia. Voit myös erikseen kirjoittaa sen kassalla sille varattuun kenttään. The incredible Pore strip on myynnissä 12 liuskan pakkauksissa, joka normaalisti maksaa 19€. Alekoodilla hintaa jää vain  15,20€. Jos ostat liuskoja isomman pakkauksen säästä reippaasti, sillä 24 laastarin pakkaus maksaa normaalisti 28€ ja siihen vielä alekoodi päälle. Toimitukset ovat aina ilmaiset ja asiakkaalle tosiaan luvataan 100% tyytyväisyystakuu.


Kärsitkö sinä ikävistä mustapäistä nenän alueella?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti