maanantai 30. marraskuuta 2020

Kuivan ihon meikkivoidepelastus ja cyper monday tarjous

 * tuote saatu pr-lahjana, sisältää mainoslinkkejäPuhutaan nyt uudesta ihanasta meikkivoidelöydöksestä, joka sattuu vielä tänään maanantaina olemaan Skincityllä cyper monday tarjouksessa -20% täällä*. Mähän olen monet kerrat teille kertonutkin, että erityisesti talvella mun iho on tosi kuiva ja siksi meikkipohja ei tahdo useinkaan asettua iholle kauniisti. Vaikka ihoa ahkerasti kosteuttaakin, joskus meikki alkaa hilseillä ihon pinnalta ja kuivuus suorastaan paistaa läpi. Siksi suosin talvisin kosteuttavia meikkivoiteita, jotka itsessäänkin sisältävät esimerkiksi hyaluronihappoa.
Makethemake uutuus Omega stick foundation on ihanteellinen juuri kuivan ihon meikkivoiteeksi, sillä sen vahamainen koostumus sisältää skvalaania ja omega-rasvahapporikasta valkohilppaöljyä, jotka pitävät huolta ihon kosteustasapainosta. Meikkivoide on puolipeittävä, joten se on erityisen heleyttävä ja antaa ihon oman luonnollisen hehkun näkyä kauniisti meikin alta. Meikkivoidetta pystyy silti hiukan kerrostelemaan, mutta missään nimessä tämä ei ole täysin mattainen ja paksua pakkelikerrosta tekevä meikkituote. Suosittelenkin erityisesti sellaiselle, jonka iho on hyvässä kunnossa ja kaipaa ainoastaan värin tasoitusta ja kauniin heleän meikkipinnan.
Sävyvaihtoehtoja on saatavilla kahdeksan. Tummimmat puikot sopivat hyvin myös varjostusten tekemiseen. itse olen käyttänyt sävyä N2,5 joka on täydellinen vaalealla iholle. Sävy N3 voisi sopia kesällä hiukan päivettyneelle iholle. Meikkivoide sulautuu ihoon parhaiten pyöreällä meikkivoidesiveltimellä kevyesti pyöritellen. Tarpeen mukaan ensimmäisen kerroksen päälle voi lisätä vielä sipaisun tai kaksi, jos haluaa meikistä peittävemmän. Tämä puikko sopii myös hyvin silmänalusiholle peitevoiteeksi. Saatavilla on vielä yksi vaaleampi sävy N2, joka voisi toimia erinomaisesti peitevoiteena ja katseen kirkastajana. 
Puikko on ovaalin mallinen, joten sillä saa ihan parilla pyyhkäisyllä käytyä koko kasvojen alueen läpi. Puikkoa rullataan pakkauksesta ulos ja pienen kokonsa ansiosta tämä on ihanteellinen kaveri meikkipussiin myös reissuille ja käsilaukkuun, mikäli meikki kaipaa fiksausta kesken päivän. Sain tämän meikkivoiteen testiin joitakin viikkoja sitten ja olen tykännyt käyttää sitä ihan päivittäin siitä lähtien. Yleensä nimittäin vaihtelen meikkivoiteita varsinkin talvella ihon kunnon ja kuivuuden mukaan. Nyt ei ole tarvinnut vaihtaa, sillä tämä tuo ihosta ne parhaat puolet esiin eikä kuivata ollenkaan. Suosittelen siis testaamaan, jos kuiva iho luo haasteita kauniin meikkipohjan tekemiseen. 

PS. Kuvissa ei ole käytetty mitään filttereitä eikä niitä ole muokattu, joten näette miltä meikkipohja näyttää luonnonvalossa. Se on oikeatikin juuri niin hehkuva ja heleä kuin kuvista näkyy!

Normaalihintainen Omega stick foundation on 25€, nyt vielä tänään cyper monday tarjouksessa 20€ täältä*. Tänään itse asiassa koko Skincityn valikoima -20%, joten kannattaa tsekata vielä omat meikki- ja ihonhoitosuosikit aleista.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti