sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Helmikuun kosmetiikkasuosikit

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Käydäänpäs tänään läpi helmikuun kosmetiikkasuosikit. Ihan sattumalta muuten huomasin tätä postausta kirjoittaessa, että helmikuun teemana näytti olevan persikka ja vaaleat pastellit sävyt. Huomaa selkeästi, että kevät tulee heh. Kevään tulo on hyvin havaittavissa myös suosikkituotteissa, sillä nyt leikitellään kevyillä karkkisilla kukkaistuoksuilla ja puhutaan jo ihon päivettymisestä. Vielä ei ole mahdollista luonnolliselle rusketukselle, mutta auringonvalon lisääntyessä kaipaan kyllä jo itse kovasti myös sävyä iholle pitkän pimeän talven jälkeen. Niinpä oli jo aikakin kaivaa Vita Liberata kaapista ja fiilistellä pientä päivetystä iholla.




Aloitetaan suosikit tällä aivan huippuhyvällä kasvovedellä. Yleensä kasvovedet on mulle sellainen välttämätön normituote, joka ei sen kummemmin herätä tunteita suuntaan tai toiseen. Pitkään oma suosikkini oli Huxleyn kasvovesi, mutta nyt löytyi Huxleylle hyvä haastaja. Nimittäin Whamisan Organic flowera toner on ihanan täyteläinen ja syväkosteuttava kasvovesi. Seerumimainen koostumus on täyteläisempi kuin normaalit vesimäiset kasvovedet ja siksi tämän pystyy siirtämään suoraan kämmeneltä iholle ilman että tuotetta valuu pitkin käsiä tai menee hukkaan vanulappujen mukana. Super suosittu Whamisan toner on muuten valittu parhaaksi luonnonkosmetiikka tuotteeksi ja tämä on yksi Ruohonjuuren myydyimpiä tuotteita. Ei mikään turha tuote siis!

Kasvoveden fermentoitu koostumus imeytyy välittömästi ja saa iholle välittömästi upean hehkun ja täytelöittää ihoa, mikä liftaa kasvoja huomattavasti jo yhdellä levityksellä. Olen itse ajan kanssa myös kerrostellut tätä useamman kerroksen ja iho voi niin hyvin. Tämä toner on täysin vedetön, joten maksat vain tuotteet tehoaineista, joita tämä tuote on pullollaan. Sisältää mm. arganöljyä, aloe veraa ja krystanteemiuutetta. Tuotteessa on vieno kukkaistuoksu, joka ei ole häiritsevän voimakas ja oikeastaan oikein miellyttävä ja rauhoittava. Pakkaus on iso 120ml lasipullo ja maksaa Ruohonjuuressa 40€. Tämä on kuitenkin ihan super riittoisa, koska jo yksi levityskerta riittää loihtimaan kasvoista nuorekkaat ja kosteutetut. Iso suositus!





Sitten puhukaamme siitä päivetyksestä. Kasvojen itseruskettamisessa voi mennä niin monta kertaa pieleen ja kasvojen kohdalla on oikeastaan sitten läpikäytävä koko vartalo, sillä jos pelkät kasvot ruskettaa niin pää näyttää olevan sävyn puolesta irrallinen koko muusta vartalosta. Siksi talvisin olen kokenut vähän työlääksi ja myös ylilyönniksi alkaa ruskettelemaan itseään päästä varpaisiin tai edes päästä käsivarsiin. Joten aika maitonaamalla olla toistaiseksi menty. Mutta nyt kun aurinko alkaa taas näyttäytyä niin mulla on ainakin ajatuksen jo kesässä ja haluan ihollekin vähän sävyä. 

Turvallinen ja tosi helppo tapa saada sävyä on Vita Liberatan Beauty Blur sunless glow voide* (Nobella nyt vielä tänään sunnuntaina alessa, klikkaa linkki!), joka on asteittain ruskettava ja ihonsävyä tasoittava voide. Tätä voi käyttää meikkivoiteen alla primerin tapaan tai ihan meikkivoiteen asemasta. Tuotteessa on hiukan kuultoa, joten se ei ole täysin mattainen. Tästä jää upea kaunis päivettynyt hehku iholle ja meikkivoiteen voi täysin hyvin levittää tuotteen päälle. Koska itsellä on turvallisesti myös vaalea sävy latte light, ei ero muuhun ihoon ole niin silmiin pistävä ja häivyttelen meikkivoidesiveltimellä voidetta myös kaulaapitkin alas, jottei raja ole täyisin jyrkkä. Olen huomannut ettei meikinpoiston yhteydessä melko lailla väriä lähtee kasvoilta, joten tämä ei ole pysyvä ratkaisu. Vaikka tosin kuvauksen mukaan tästä pitäisi kyllä vähän sävyä myös jäädä iholle. Hmm, ehkä. En kuitenkaan ole varma miten paljon sävyä loppupeleissä ihoon jää, koska vaalealta näytä edelleen ja silmä nopeasti myös tottuu muutoksiin. Ehkä eron huomaisi selkeämmin, jos valitsemani sävy olisi tummempi. Tämä on kuitenkin just hyvä näin, koska voide antaa sopivasti kivan sävyn iholle olematta kuitenkaan vuodenaikaan nähden liian överi. 




Uusin meikkivoide löytöni ja rakkauteni on markkinoille tullut uutuus eli Clarins Everlasting foundation*. Tämä meikkivoide on suorastaan ihmeellinen. Se tulee purkista tulos nestemäisenä, mutta levittyy iholle täysin mattaiseksi ja lopputulos tuntuu puuteriselta. Se ei silti kuivata ihoa tai näytä ihon pinnalla kuivalta. Tämä onkin kaikinpuolin aivan täydellinen pakkaus ja ei keräänny juonteisiin tai korosta ihon virheitä. Puolipeittävä lopputulos jättää kuitenkin ihon pinnan luonnolliseksi, joten täysin peittävä tämä ei ole, mutta juuri sopiva tasoittamaan ihon sävyn ja peittämään pahimmat ihovirheet. Sopii muuten täydellisesti yhteen Clarinsin Everlasting concealerin kanssa. Meikkivoide pysyy iholle virheettömästi ihan koko päivän. Kehuin tätä jo instagramissa ja suosittelen testaamaan. Oma sävyni on sand, joka on itselle vähän liian keltapohjainen ja tumma, mutta tuon Vita Liberatan päivetyksen kanssa istuu nassuun aivan täydellisesti. Sävyvalikoima on laaja, joten varmasti löytyy oma sävy. Mainittakoon vielä myös, että meikkivoiteessa on aivan törkeän hyvä tuoksu, joka jää iholle pieneksi hetkeksi levityksen jälkeen.

Myynnissä mm. Sokoksella, Cocopanda*, Kicks* (nyt -20% tarjouksessa), Eleven* ja Skincity*.





Four reasons Original tuoteperhe uudistui vuodenvaihteessa ja pakkaukset sai aivan ihana pastelliset värit. Kirjoitin näistä tuotteista jo aikaisemmin postauksen täällä. Tämä lakka on ollut mulla käytössä päivittäin siitä lähtien, kun tämän itselleni sain. Lakka tuoksuu hedelmäkarkeilta ja minusta se on niin hyvä, että tätä voisi olla suihkimassa hiuksiin jatkuvasti. Pakkauksessa lukee selkeästi myös taulukko, josta näkee paljonko pitoa tuote antaa. Tämä on asteikolla neljä eli melko keskiluokkainen pito. Omissa hiuksissa on toiminut ihan täydellisesti, koska en halua mitään lakkakypärää, mutta silti pitoa jotta pikku haituvat pysyy poissa kasvoilta. Lakka ei jätä hiuksia koviksi, mutta antaa arkikäyttöön pitoa hyvin. Urheillessakin hiukset on pysyneet kuosissa.




Sitten vielä ehkä hiukan yllättävä valinta suosikkeihin, sillä en ole tainnut koskaan valita jalkavoiteita kuukauden suosikkeihin. Tämä Ecooking overnight foot cream on aivan ihana ja paksu täyteläinen jalkavoide, joka todella pehmittää kovettumat ja imeytyy hyvin. Olen itse käyttänyt tätä pääasiallisesti yökäytössä, jolloin voide pääsee todella pehmittämään ja imeytymään hyvin ihoon. Pidän siitä, ettei tästä jää ikävää rasvaista kelmumaista tunnetta iholle. Mulla on tämä ihan päivittäin käytössä ja säännöllisellä käytöllä olen huomannut kovettuineiden pehmenneen ihan näkyvästi. 

Myynnissä Lookfantastic* ja käyttämällä koodia GALF saat lähes koko valikoimasta lisäalennuksen. Koodi käy myös tähän tuotteeseen, jolloin hintaa voiteelle jää 26,50€.


Omasta mielestäni nyt helmikuussa oli melko kovaa settiä tarjolla ja useami tuote oli (nyt kun tutkin netistä tietoja tarkemmin) valittu myös kuluttajien suosikeiksi. Tämä olikin hauska yhteensattuma ja todistaa, että jotkut tuotteet ne vaan on oikeasti niin hyviä, että ne pitävät suosionsa vuosien ajan.

6 kommenttia on "Helmikuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Tosi kiinnostavat suosikit ja tuota lakkaa on ainakin saatava! Whamisan Organic flower toner on aivan ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Kiva että säkin olet tykännyt Whamisan tonerista :)

      Poista
  2. Kivoja suosikkeja :) Itse käytän aina ihan vartalolle käytettyä ruskettavaa kasvoille ja on aina ollut hyvä tasainen tulos niin en jotenkaan osaisi ostaa erikseen mitään tuotetta kasvoihin. Jos käyttäisin mousseja niin moussea en kyllä laittaisi kasvoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin käytän usein vartalolle tarkoitettuja ruskettavia kasvoille, mutta mulla pysyy vartalon iholla rusketus paremmin kuin kasvoilla, joten joudun aika lailla joka päivä lisäämään ruskettavaa kasvoihin. Oikeastaan tästä syystä tykkään käyttää tommosia helppoja mousseja yms kasvoille meikin teon yhteydessä :D

      Poista
  3. Whamisan toner on ihan huippuhyvä<3 Ja vaikka hinta vähän kirpaisee niin toi tosiaan kestää todella pitkään käytössä! Four Reasonsin lakat on ihan parhaita ja koko uudistunut sarja on ollut mulle niin mieluisa :)

    VastaaPoista