torstai 4. maaliskuuta 2021

Kynsiuutuuksia Dashing Divalta

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejäKevät tulee ja kohta voi heittää jo hanskat kaapin perälle. Sehän tietää tietysti myös sitä, että on aika alkaa panostaa kynsiin. Blogia ja instagramiani seuraavat eivät ole voineet välttyä Dashing Divan geelikynsitarrojen hypetykseltä, koska mä yksinkertaisesti RAKASTAN näitä ja tarrojen avulla olen ratkaissut mun iänikuisen kynsiprobleeman. Mullahan ei nimittäin kynnet luonnollisesti kasva, koska ne liuskoittuu ja katkeaa heti, kun kynttä kasvaa edes pari milliä. Tarrojen avulla olen saanut kynnet kasvamaan luonnollisesti, sillä ne suojaavat kynttä kolhuilta ja liuskoittumiselta.

Parasta Dashing Divoissa on kuitenkin se, että kynnet pysyy kuosissa sen pari viikkoa. Mulla ei ole kiinnostusta eikä aikaa lakkailla kynsiä joka toinen päivä. En myöskään voi sietää yhtään sitä, kun lakat alkaa jo seuraavana päivänä murentua kynnen kärjistä puhumattakaan siitä, miten kamalilta ne näyttää jo parin päivän päästä. Ja en osaisi itse elää pitkien rakennekynsien kanssa eikä mulla ole intressiä myöskään pistään hirveästi rahaa kynsihuoltoihin. Joten sanomattakin selvää, että nämä kynsitarrat on ollut mulle kuin rukouksen kutsuhuutoihin vastaaminen.

Nyt mulla on aina kynnet kauniina ja saan näyttävät kynnet super edullisesti. Normaalit yksiväriset tarrat maksaa alle 10€ ja nämä uutuudet eli kuviolliset tarrat on 12,90€. Kun paketista riittää vielä hyvin tarvikkeet kahteen käyttökertaan eli koko kuukaudeksi, niin ei tälläistä palvelua saa kyllä mistään tähän hintaan. Tiedän, ettei kaikki tykkään näistä tarroista, mutta mä en ole yli puoleen vuoteen mitään muuta käyttänytkään kuin Dashing Divoja. Tein ennen joulua jopa Jenkeistä asti tilauksen, kun halusin erilaisia ja erikoisia kuoseja mitä Suomessa ei ollut saatavilla. Nyt Nobelle* on tullut myyntiin myös näitä uniikkeja kuoseja!

Nobella on kevät uutuutena nyt myynnissä kahdeksan erilaista kuviollista kynsitarrasettiä, jossa on mukana niin yksinvärisiä kuin glitterisiä, marmorisia tai muunlaisia kuvioituja tarroja. Kuviot on hirmu söpöjä, omaksi suosikiksi nousi heti pantterikuosit ja marmoiset kynnet. Kynnet on itse asiassa tosi näyttäviä ja niitä voi myös vapaasti yhdistellä keskenään. Näitä kuviollisia voi hyvin yhdistellä myös Nobella myynnissä oleviin edullisempiin yksivärisiin mattaisiin kynsitarroihin.  

Pakkauksessa on mukana selkeät kuvalliset ohjeet, kynsiviila ja tarrat. Asentaminen on super helppo ja nopea. Kynnet on valmiina alta 10 minuutissa, eikä tarvi kuivatella tai kerrostella kuten lakkauksessa. Tein instagram storyihin asennusvideon ja se löytyy tallennettuna myös highlighteista, joten käy katsomassa miten helposti tarrat saa asennettua. 
Omat lempparit tästä uutuus setistä oli ehdottomasti nuo pantterikynnet, tummansiniset glitterkynnet sekä vaaleanpunaiset marmorikynnet. Innolla myös odotan tuleeko myöhemmin markkinoille muitakin kuoseja, mutta nämä on tosi kiva lisä valikoimaan. Itse ainakin tykkään ja näistä uusistakin kynsistä tuli omasta mielestäni tosi kauniit ja keväiset. Ja nyt kun Suomestakin löytyy näitä kuviokynsiä niin ei tarvitse enää USAsta asti lähteä tilamaan kalleilla postikuluilla. Koko Noben Dashing Diva valikoima löytyy täältä*. 

Mitäs mieltä olette näistä uutuuksista? Meinaatteko testata?
2 kommenttia on "Kynsiuutuuksia Dashing Divalta"
  1. On kivoja mutta silti "hintavia" :) Mulla geelilakkaus tarvikkeet ollut 100 € eli jos jakaisi sen vaikka nyt 1v 1kk hintaa ollut jotain alle 8 eur ja aina vain "edullisemmaksi menee" mitä useammin tekee. Vähän kynsilakoissa sama jos pullo esim geelikynsilakkaa olisi 10€ niin kyllä sillä yhdelläkin värillä vuoden menisi. Jotenkin nää ei ole mun juttu, mutta toki kiva uusi innovaatio jos joku näistä tykkää! Kyllä sillon 15 vuotiaana niitä liimattavia tekokynsiä vasta käytettiinki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Geelilakkaus setistä toki riittää pitkäksi aikaa, mutta itse koen lakkaamisen tosi työlääksi ja hitaaksi. Helposti voi mennä tunti siinä kun uunissa kuivattelee ja tekee useamman kerroksen. Toki sitten kun mekanismi tulee tutuksi niin ehkä myös nopeutuu, mutta itse olen törkeän hidas lakkaaja ja silti menee aina pieleen :D Siksi noi tarrat on niin mun juttu, kun väriä voi vaihtaa viikon tai kahden päästä ja kynsien laittoon menee se 10 minuuttia. Ihanan helppoa ja nopeaa tällaiselle kiireiselle <3

      Poista