lauantai 9. tammikuuta 2021

Uudistunut pastellinen Four reasons

 * tuotteet saatu



Ihania uutuuksia on saapunut vuoden vaihteessa kauppoihin. Tai pikemminkin sanotaanko näin, että samat tutut laadukkaat Four reasons Original sarjan tuotteet ovat saaneet uudet pakkaukset ja kivan raikkaan pastellisen ilmeen. Kyllä nyt kelpaa fiilistellä kevään tuloa ja tuoda väriä, ilmettä ja mimmienergiaa kylppäriin. Vai mitä olette mieltä näistä unicorn sävyisistä hiustuotteista?

Sain Four reasonilta loppuvuodesta ylläripaketin, joka piti sisällään näitä väripommeja ja voi kuulkaas miten ilahduin. Itsehän olen varmasti aika poikkeuksellinen suomalainen, sillä tykkään värikkäistä vaatteista ja meikeistä. Myös kaikki värikkäät ja iloisen fiiliksen antavat materialistiset ilot tuovat positiivisuutta arkeen, joten mikäpä sen parempaa kuin suloiset pastelliset pullot kylppärissä. Lähdetään vähän kurkkimaan mitä paketista tuli.




Four reasons on kotimainen hiustuotteita valmistava brändi ja olen fanittanut heidän tuotteitaan jo vuosia. Kesällä kirjoitin aivan super mageista kosteuttavan sarjan hiustuotteista, jotka nousi heti mun suosikeiksi. Postaukseen pääset täältä. Tällä kertaa sain värjätyille hiuksille tarkoitetun shampoon ja hoitoaineen. Mulla ei tällä hetkellä ole värjätyt hiukset, mutta suunnittelen hiusten vaalentamista, joten nämä pääsee sitten tehokäytölle. 

Tämä väriä suojaava kaksikkö antaa värjätyille hiuksille kiiltoa ja suojaa. Riisiuute ja -proteiini auttavat säilyttämään hiusvärin kirkkaana ja estävät sitä haalistumasta. Suloisissa vaaleanpunaisissa pulloissa on jännä twistaava korkki, joka paljastaa aukon ilman että korkki lähtee päältä irti. Tosi kätevä ja nopea tapa saada aineet suihkussa märin käsin ulos. Tykkään!
Myynnissä shampoo ja hoitoaine.




Kuka tykkäisi testata tuttifrutilta tuoksuvaa hiuslakkaa? Pakko sanoa, että vähän villiinnyin, kun kuulin tästä tuoksusta. Yleensä hiuslakat tuoksuu mun nenään suoraan sanottuna ihan karseilta. Yritän aina valikoida valikoimista sellaiset, jossa olisi miellyttävä tuoksu, mutta harvoin niitä eteen kolahtaa. Mutta nyt löytyi! Vahvaa pitoa antava hiuslakka tuoksuu ihan oikeasti hedelmäkarkeilta ja tätä voikin huoletta suihkutella menemään. Antaa tukevan pidon ilman, että hiukset näyttävät lakkakypärältä. Todella laadukasta lakka! Lakka suojaa hiuksia kosteudelta ja sisältää hoitavaa panthenolia.
Strong hairspray myynnissä täällä.




Tämä kaksikko on paras apu hiustenpesukertojen väleissä freesaamaan ja poistamaan hiusten rasvaisuutta. Kuivashampoo ja hiuspuuteri toimivat molemmat samalla tavalla eli poistaen rasvaisuutta ja saaden hiukset näyttämään puhtaita. Hiuspuuteri antaa ehkä aavistuksen verran enemmän tuuheutta hiuksiin kuin kuivashampoo, mutta pakko sanoa, että omassa päässäni en juurikaan eroa huomannut vaan molemmat tuotteet toimivat aika lailla samalla tavalla. Tosi toimivat tuotteet, joissa saa hiustenpesuvälin helposti pidennettyä vaikka kolmeenkin päivään! Pieni suihkautus hiusten tyveen ja harjaus, jolloin hiukset näyttää ihan vastapestyiltä. 
Myynnissä hiuspuuteri ja kuivashampoo.




Muistattehan kihartimia, fööneja ja muita kuumia muotoiluvälineitä käyttävät aina suojata hiukset lämpösuihkeella ennen muotoilua! Se on ihan ehdoton muistaa, sillä kuumat raudat tuhoavat hiusta, jos lämpösuoja puuttuu. Four reasonsin uusi mintunvihreä muotoilusuihke on koko uudistuneen sarjan väreistä oma suosikkini ja tämä suihke on täydellinen hiusten muotoiluun. Se antaa samalla lämpösuojan, kaunista kiiltoa ja joustavaa pitoa hiuksille. Sopii esimerkiksi kiharoiden alle antamaan pitoa. Sisältää hoitavaa panthenolia.
Myynnissä täällä.




Uudistunut Original sarja on todella sydäntä lämmittävä ja iloinen. Pidän myös selkeästi ulkoasusta ja yhtenäisestä teemasta. Samalla yksi loistava ominaisuus tietysti huippu laadukkaiden tuotteiden lisäksi on pulloissa selkeästi näkyvä pitoasteikko, joka kertoo miten voimakasta tukea ja pitoa tuote antaa. Näin voi jo ennen ostopäätöstä puntaroida mahtaako tuote riittää omiin tarpeisiin. Koskaan ei ole ollut mitään pahaa sanottavaa Four reasons tuotteista, eikä kyllä ole nytkään. Hienoa, että meillä Suomessa on tällaisia laadukkaita salonkibrändejä, joiden hinnat ovat kuitenkin varsin kohtuullisia. Suosittelen tutustumaan!

Kuinka monelle teistä Four reasons on tuttu brändi? Pidätkö uudistuneesta ulkoasusta?
2 kommenttia on "Uudistunut pastellinen Four reasons"
  1. Ihanat pakkaukset! Jotenkin todella raikkaan sävyiset :) Mä oon muutamia Four Reasonsin tuotteita käyttänyt ja aina ovat toimineet hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuotteiden ulkonäöllä on tosi iso merkitys ja tykkään kyllä näistä värikkäistä pakkauksista tosi paljon <3

      Poista