keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Boxycharm helmikuu 2021

 


Olen ylistänyt Boxycharmeja blogissani kuukaudesta toiseen. Boksi on tällä hetkellä tilaamistani kauneusbokseista ylivoimaisesti paras ja lisä bonuksena tykkään kuukausittaisesta boxy pop-up myynnistä, jossa voi ostaa super edullisesti vanhojen boksien tuotteita tai muita kosmetiikka tuotteita, joita ei bokseissa ole edes näkynyt. Vaikka boksi täytyy tilata USAsta lähetti firman kautta (esim. Planet express), niin voin oikeasti suositella, koska tällaisia bokseja ei Suomesta saa lähellekään. 

Helmikuun boksi ei kaikesta hehkutuksesta huolimatta nyt yltänyt suosikiksi. Tämä onkin harvinaista, koska en muista milloin viimeksi olisin ollut omaan boksiini pettynyt. Hyvin harvoin niin käy, mutta jotenkin sisältö ei nyt kolahtanut. Mitä olisit itse tästä tykännyt?
Yksi boksin vähiten kiinnostavimmista tuotteista oli tämä The Beauty crop coco gold mist, joka on kosteuttava kasvosuihke. Kasvosuihkeissa itsessään ei ole mitään vikaa, mutta tämä kyseinen suihke on täynnä kultaista glitteriä. Glitteri antaa hehkua ja kimalletta iholle, mutta en kyllä itse halua hilettä kauttaaltaan kasvoilleni, joten tätä en halua edes testata. En ymmärrä, miksi tällaisia hileisiä suihkeita edes valmistetaan. Tykkääkö näistä joku oikeasti?
arvo: 15$
Myös tämä toinen tuote Glamierre Pink luxe glitter eye brush colletion eli neljän luomivärisiveltimen setti ei tällä kertaa sytyttänyt. Siveltimien varsissa on nesteen sisällä lilluvia glittersydämiä. Siveltimet on ihan söpöt, mutta en ole innostunut tällaisista nestevarsista. Pakkauksessa oli myös varoitus, että Kalifornian säädösten mukaan siveltimet voivat aiheuttaa syöpää. Ilmiselvästi tuo syöpää aiheuttava kemikaali on neste noiden siveltimien sisässä. En kyllä itse näitä uskalla ottaa käyttöön sillä riskillä, että nämä hajoaisivat.
arvo: 30$
Sitten vähän ihonhoitoa. Sain boksista Saturday Skin yuzu vitamin C sleep maskin, joka on yökäyttöön tarkoitettu naamiovoide. Naamio on kevyen geelimäinen, joten tämä sopinee parhaiten kesäkäyttöön. Voide sisältää yuzu hedelmää, joka sisältää 3 kertaa enemmän C-vitamiinia, kuin mikään muu hedelmä. Piti ihan googlata mikä ihmeen yuzu ja se osoittautui sitruunan kaltaiseksi hedelmäksi, joka kasvaa ilmeisesti Japanissa. Mielenkiintoinen tuote ja sopii kirkastamaan ihoa.
arvo: 29$

Sitten boksin helmi, tästä oli nimittäin tosi innoissani! Kesä on selvästi tulossa, sillä Ace Beautyn värikäs Nostalgia paletti tarjoaa värejä ihan koko kirjossa. Paletin värit on ihanan kirkkaat ja raikkaat. Suurin osa paletista on mattasävyjä ja vain kolme sävyä shimmerisiä. Tämä luultavasti siis kaipaa rinnalleen jonkun muun paletin, mutta se ei haittaa, koska harvoin paleteista myöskään löytyy näin upeita kirkkaita sävyjä. Odotan tämän testaamista jo kovasti.
arvo: 39$
Viimeiseksi vielä kasvoprimer, joka on Evio beauty Pore-fect primer. Primer lupaa jättää mattaisen ja sileän lopputuloksen, jonka päälle meikki on helppo levittää. Sisältää mm. vihreää teetä, joka pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihoa. Ihan kiinnostava tuote, mutta mulla on niin monta primeria nyt auki, että on pakko käyttää ensin niitä vähän pois ennen kuin voi avata uutta.
arvo: 23$
Vaikka boksissa oli ihan kivojakin tuotteita, niin minusta kokonaisuus jäi vaisuksi, kun boksissa oli peräti kaksi tuotetta, jotka ei mulle edes käyttöön jää. Mietin myös tuota primeria, mutta jätän sen toistaiseksi kaappiin odottelemaan testaamista vähän myöhemmin. Paletti ja yönaamio sen sijaan oli kivoja ja tulee varmasti käyttöön. Jos Boxycharmin tilaaminen kiinnostaa niin klikkaa tänne (saan linkin kautta tehdyistä tilauksista Charmeja, joita voi käyttää Boxycharmin kaupassa).
2 kommenttia on "Boxycharm helmikuu 2021"
  1. Toi paletti oli munkin mielestä boksin paras tuote! Siveltimet päätin lopulta antaa eteenpäin, vaikka siellä pari tosi kivanoloista sivellintä olikin joukossa. Primer kuulostaa tosi kiinnostavalta, vaikka multakin kyllä löytyy ihan riittävästi primereita :D Silti jaksan niistä aina innostua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä annoin kans siveltimet eteenpäin, ei ollut mun juttu. Mutta paletti puolestaan oli aivan ihana <3

      Poista