torstai 18. maaliskuuta 2021

Uudistunut Beautiikki ja kokeilussa Ere Perez meikit

 * tuotteet saatu Beautiikki



Pääsin tekemään yhteistyötä uudistuneen Beautiikin kanssa. Jos et vielä tiennyt, niin Beautiikki vaihtoi omistajaa alkuvuodesta, sillä bloggaajakollega Maria Glow osti omistukseensa Beautiikin verkkokaupan ja lähti luotsaamaan hommaa yrittäjänä. Olin tästä uutisesta tietenkin itse todella haltioissani, sillä minusta on hienoa kun joku uskaltaa lähteä toteuttamaan unelmiaan ja yrittäjyys on itselläkin haaveena. Beautiikki myy indiekosmetiikka brändejä ja valikoimista löytyy Ere Perezin lisäksi mm. Jane Iredale ja Nuori. Kannattaa käydä tsekkaamassa, kaikkea ihanaa tuolla on myynnissä. Niin ja kannattaa ottaa myös Marian blogi lukulistalle, jos ei jo ole.

Sitten asiaan eli Ere Perezin meikkien esittelyyn. Mulle brändi oli ihan uusi tuttavuus. Olin siitä kyllä kuullut, mutta en koskaan itse testannut. Ere Perez on australialainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteissa käytetään kasviperäisiä raaka-aineita. Tuotteet ovat luonnollisia, ihoystävällisiä ja eettisesti tuotettuja. Pakkaukset ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan yleellisen oloisia ja tuntuisia ja brändistä tulee heti kliininen ja laadukas ensifiilis. Brändi on vegaaninen ja cruelty free.

Minun piti kuvata teille instagramin puolelle (@glitteriaddiktiofficial) meikkitutoriaalia, mutta kaikkien teknisten vaikeuksien jälkeen homma palasi aina lähtöviivalle. Katsotaan, jos saisin vielä tutoriaalitkin aikaiseksi. Tässä postauksessa ei siis valitettavasti meikkikuvia ole, mutta swatchit näette rehellisten mielipiteiden kera. Postauksen lopussa myös alekoodi, joten malta lukea loppuun asti!





Oat milk foundation on ihanan kosteuttava ja kevyt meikkivoide. Se on hengittävä ja jättää luonnolliset lopputuloksen. Voide sisältää kauramaitoa, persikkauutetta ja E-vitamiinia eli koostumus on ravitseva eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Levityksen jälkeen iho on luonnollisen kuultava, mutta ihotuntuma silti mattainen, mistä itse tykkään. Tuote on hyvin riittoisa, eikä tätä paljon tarvitse levittää. Peittävyydeltään tämä on kevyt, joten sopii erityisen hyvin myös ikääntyvälle iholle, jossa juonteet jo näkyvät. Kuten alla olevista kuvista näkyy, ei meikkivoide jätä iholle paksua voidemaista kerrosta tai korosta ihon juonteita vaan sulautuu siihen mallikkaasti jättäen myös ihon omalle luonnolliselle kauneudelle tilaa.

Minulla on tästä meikkivoiteesta sävy latte, joka on kaikkein vaalein sävy. Huomasin heti ensimmäisellä kerralla, että nyt kun olen alkanut käyttää vaaleita itseruskettavia, on sävy aivan liian vaalea. Talven pahimpina kuukausina ihon ollessa valkoinen kuin jauhosäkki, tämä olisi kenties oikein loistava. Nyt sävy näyttää todella kalpealta ja omaan silmään liian vaalealta. Luulenkin, että honey olisi parempi vaalealle iholle, joka ei ole aivan kalvakka. Beautiikin verkkokaupassa näkyy muuten kaikkien myynnissä olevien sävyjen swatchit, joka helpottaa oman sävyn löytämistä.








Minähän en ilman puuteria pysty elämään, joten se on ehdoton tuote meikkipohjan kiinnittämiseen. Lähdin uteliaana testaamaan tätä maissijauhetta sisältävää kivipuuteria, koska mä en enää juurikaan kivipuutereita käytä syystä, että tuntuu ettei niistä yleensä irtoa siveltimeen yhtään mitään. Tässä puuterissa oli onneksi pehmeä koostumus ja sivellin nappaa puuteria kivasti. 

Sen kuitenkin totean jo tässä vaiheessa, ettei puuteri ole translucent (väritön) kuten lupaa. Kuten swatchistakin huomaa, on puuterin sävy kellertävä. Iholla sävy hieman vaalenee eikä tee ihosta keltaista, mutta se antaa silti iholle pigmentin. Tämä oli minusta häiritsevää, koska näin ollen tuote ei ehkä kaikille ihoväreille sovi. Huomasin myös itse meikkipohjaa kiinnittäessä, että aluksi niin kalvalla meikkivoide muuttuikin tämän puuterin töpöttelyn jälkeen omaksi "normaaliksi" ihonväriksi, koska puuteri teki siitä astetta tummemman. Sinänsä itseä ei siis haitannut liian vaalean meikkivoiteen kanssa puuterin sävy, mutta oikean sävyisen meikkivoiteen kanssa voisi meikkipohja olla astetta liian tumma.

Itse koostumus tässä on kuitenkin loistava ja puuteri imee itseensä hyvin ihon kiiltelyä. Se pitää ihon mattaisena jos ei ihan koko päivää, niin kohtuullisen hyvin työpäivän mitan silti. Täydellinen tämä ei ole, mutta kelvollinen kyllä. Riippuu myös mitä hakee. Luonnolliseksi kosmetiikaksi tämä on oikein hyvä vaihtoehto, jos tuo sävytys ei itseä häiritse.






Oma suosikkini Ere Perez tuotteista on ehdottomasti tämä voidemainen korostustuote. Hopeanhohtoinen highligter on yksi luonnollisimmista korostustuotteista joita olen käyttänyt. Tämä antaa kasvoille kauniin hehkun ilman, että iho näyttää varsinaisesti meikatulta ja se on paljon se. Voidemainen koostumus sisältää vaniljauutetta ja tämän pehmeä koostumus tuntuu iholla pehmeän kosteuttavalta. Tuote on sopivan pigmenttinen, mutta se ei jätä iholle mitään glitterihippuja. Valon osuessa siihen, kuulto on uskomattoman kaunis. 






Nykyään näitä monikäyttöisiä multituotteita löytyy lähes jokaiselta brändiltä, mikä on ihan kivakin juttu. Tässäkin tuote, jota voi käyttää sekä huulilla että poskilla. Ja miksipä ei, säästyy samalla rahaa sekä tilaa meikkipussissa. Tässä on aivan super ihana pakkaus, sillä tuote on pakattu pieneen söpöön lasipurkkiin ja kansi on kuin peili, joten tuotteen levittäminen huulille sopii käden käänteessä kannen kautta peilaillessa.

Tässä Carrot pots punassa on aivan uskomaton pigmentti. Jopa niin valtavan voimakas, että tätä ensimmäistä kertaa poskille levittäessä olin kuin palovammat poskiin saanut kirkuvan punaisena lehottavina omenoineen. Ei mennyt siis ihan putkeen. Toisella kerralla jo vähän viisaampana töpöttelin aivan varovasti, mutta sävy oli omaan makuuni poskipunaksi liian tumma. Vaaleampi versio olisi varmasti ihana. Huulilla sen sijaan tämä on ihan napakymppi. Mattaisen hiukan vahamaisen pinnan jättävä puna tuntuu silti kosteuttavalta ja pysyy älyttömän hyvin. Hoitava koostumus sisältää porkkanaöljyä ja avokadoöljyä. Maskin alla tämä ei kestä, mutta ilman maskia aivan bueno, jos kaipaa pigmenttistä ja samalla hoitavaa huulipunaa. Tämä tarkka levittäminen vaatinee kuitenkin huulipunasiveltimen, sillä sormilla väri tahtoo helposti karkailla huulten yli.

Huomaa alla olevassa swatchissa myös highlighter. 







Luomiväreja rakastavana olin tietysti heti innoissani, kun pääsin testaamaan myös Ere Perezin herkille silmille tarkoitettua luomiväripalettia. Valitsin itselle tämän maanläheisiä sävyjä ja tummaa luumua sisältävän paletin, jossa on magneettinapeilla kiinni kuusi sävyä. Kannen sisäpuolella on myös peili. Paletin kuori on laadukas ja kiinnitys napsahtaa tiukasti kiinni. Ei pelkoa, että avautuis meikkipussissa.

Paletti itsessään oli itselle kuitenkin valtava pettymys. Olen jo nykyään niin tottunut siihen, että jopa halppismerkeillä on erittäin pigmenttisiä luomivärejä ja sivellintä ei tarvitse edes kunnolla napissa pyöräyttää, kun siinä on jo sävyä niin paljon että oksat pois. Olinkin jo oikeastaan unohtanut millaista on oikein voimalla hangata sivellintä pigmentin saamiseksi luomelle asti. Tämän paletin kanssa nimittäin pääsi sen suhteen ihan tosi toimiin. 

Alla kuvassa näette paletin swatchit. Paletin kaksi mattasävyä (violetti ja tumman ruskea) olivat pigmentiltään kaikkein heikoimmat eikä niistä juuri irronnut väriä vaikka tähänkin kuvaan hankasin sormea pannuun raivolla ainakin kolme eri kertaa. Kun ei lähde niin ei lähde. Paletin helmet ovat nuo shimmeriset sävyt, joiden puolesta itse liputan, jos tykkää hillitystä neutraalista meikistä. Näiden shimmereiden kanssa nimittäin saa silmiin sävyä, mutta se ei missään nimessä hypi silmille. Shimmerit tai oikeastaan kuultosävyt onkin oivallinen löytö varovaiselle ja maanläheiselle meikkaajalle, joka arvostaa pigmenttisyyden sijaan kauniita sävyjä ja luonnollista lopputulosta. Kuultosävyt lähtivät paletista ihan kivasti siveltimellä.





Ere Perez on kiinnostava tuttavuus ja haluaisin ehdottomasti testata myös heidän best seller/kulttituotetta eli Natural almond mascaraa. Sitä on paljon kehuttu, joten ehkä otan sen jossain vaiheessa vielä testiin. Tämän kokeilun perusteella sanoisin brändin edustavan luonnollisuutta. Lopputulokset ovat tasaisen rauhoittavia. Ei ylilyöntejä, ei kikkailua eikä sensaatiohakuisuutta. Parhaiten sarja sopiikin ikääntyvälle iholle, joka kaipaa laadukkaita raaka-aineita, kosteuttavia ja helliviä koostumuksia ja ihon luonnollista kauneutta korostavia tuotteita. Mikäli etsit vahvoja kontrasteja ja värikkyyttä, niin Ere Perez ei välttämättä ole sun juttu. Kaikesta huolimatta sanoisin, että brändille on paikkansa. Itse koukutuin highlighteriin ja huulipunaan niin paljon, että ne jää omaan vakiokäyttöön. Meikkivoiteesta kokeilen myöhemmin ehkä astetta tummempaa sävyä.

ALEKOODI

Ja sitten se lupaamani alekoodi. Eli maaliskuun loppuun saakka (31.3.2021) koodilla GLITTERI15 saat Beautiikin valikoimista kaikista Ere Perez tuotteista -15% alennuksen. Kannattaa hyödyntää ja testata esimerkiksi sitä best seller ripsiväriä ja tuota omaa suosikki highlighteria. Samalla pääsette myös tutustumaan uudistuneeseen Beautiikkiin!


Mitä ajatuksia Ere Perez herätti? Onko luomivärien pigmenttisyys nykyään automaatio vai löytyykö faneja myös vähemmän pigmenttisille luomiväreille?
2 kommenttia on "Uudistunut Beautiikki ja kokeilussa Ere Perez meikit"
  1. Muut meikit vaikutti kivoilta mutta kyllä tuo paletti olisi sellainen surullinen yllätys. Varsinkin kun huomioi tuon korkean hinnan, saa supermarketista jo alle 10 eurolla varsin pigmenttisiä paletteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän vähän itsekin petyin, koska ei ollut mikään halpa paletti ja kuitenkin sitten tuo laatu oli noin huono. Aina ei mene nappiin :(

      Poista