sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Pörröhiuksien kesyttäjä - Maybeauty hiusseerumi

 * kaupallinen yhteistyö MaybeutyOlen monta kertaa puhunut "ongelmahiuksistani" eli kuivista luonnokiharoista, jotka pörröttyy, sähköistyy, takkuuntuu ja mitä ikinä. Heh, nyt kun katson aikaa taaksepäin niin ongelma on ollut ihan vain itsessä eikä hiuksissa. Vääränlainen hiustenhoito nimittäin näkyy hiuksissa, varsinkin vaikeasti hoidettavissa hiuksissa esim. juuti luonnonkiharoissa. Nyt mulla on hiustenhoitoon jo yli vuoden ajan kuulunut päivittäin säännöllinen kosteutus ja hiusöljy, joka pehmittää ja hoitaa kuivaa hiusta. Kiharoiden kanssa tämä on oikeasti ihan pakollinen juttu, koska hius on luonnostaan kuiva ja siitäkös se pörröttyminen sitten vasta näkyykin. 

Hiusöljyjä moni välttelee aivan suotta. Usein luullaan, että hiuksista tulee rasvaiset ja tahmeat. Samalla on myös harhakäsitys ettei öljyjä tarvitse käyttää, jos hius on valmiiksi rasvoittuva. Hiusöljy oikein käytettynä sopii ihan jokaiselle ja erityisesti siksi, että se sisältää usein hyviä hoitavia raaka-aineita, jotka tukee hiusten kasvua, vahvistaa hiusta ja tekee latvoista eläväisemmät. Sen harhaluulon, että öljy rasvoittaa hiusta voi samantien heittää romukoppaan. Öljyä kuuluu levittää pieni noin kynnen kokoinen tippa hiusten latvoihin. Parhaiten se onnistuu ottamalla öljyä kämmenelle, hieromalla kämmenet yhteen ja puristelemalla öljy hiusten latvoihin. Öljyä ei kuulu levittää hiusten tyveen, koska se katistaa ja tekee hiuksista rasvaisen näköiset.
Olen testaillut nyt jonkin aikaa Maybeautyn repairing hair serumia. Seerumissa on moni hyviä vaikuttavia aineita kuten arganöljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä, E-vitamiinia ja keratiinia. Incin alkuosasta löytyy muutama siloittava silikoni, mutta hiustuotteissa silikoni ei itse häiritse, sillä se nimenomaan siloittaa ja estää hiusta pörröittymästä. Tämä seerumi on aivan super riittoisaa, sillä kaksi pumppausta riittää ja seerumia voi aivan hyvin käyttää joka toinen päivä. Öljyseerumin kaveriksi suosittele kuitenkin myös kosteuttavia naamioita, aloe vera geeliä tai muuta hoitonestettä. Latvoihin käytettynä tämä öljy on kuitenkin saanut pörröittymisen kuriin ja kuivat latvat eivät takkuunnu. Öljyssä on myös se hyvä puoli, että se pehmittää ja antaa kaunista kiiltoa hiuksiin. 

Öljyjä on myös erilaisia. Osa öljyistä on koostumukseltaan "rasvaisempia" kuin toiset, mutta koska Maybeautyn hiusseerumissa on myös silikonia, se ei tunnu oikeastaan yhtään rasvaiselta vaan siloittavalta. Siksi se onkin ollut mulla ihan päivittäisellä käytöllä ja hiusten latvat on pysyneet kyllä kivan pehmeinä, sileinä ja ennen kaikkea kauniin kiiltävinä.
Mulla on teille jaossa taas Maybeautyn alekoodi, jolla saa koko valikoiman -30% halvemmalla. Hiusseerumin normihinta on 29€ ja alekoodilla se lähtee 23,8€. Maybeautylla on muuten tyytyväisyystakuu, jolloin saat rahat takaisin jos tuote ei sulla toimi. Eipä ole koskaan tähän tarvinnut tukeutua, koska mulla on kyllä kaikki Maybeautyn tuotteet toiminut enemmän kuin hyvin. Monia uusia suosikkeja olen valikoimista löytänyt ja niistä täällä blogissakin kirjoitellut, joten käy haku toiminnon kautta lukemassa myös muut sarjan jutut. 

ALEKOODI on glitteriserum ja se aktivoituu automaattisesti tuosta linkistä klikkaamalla. Koodi on voimassa 4.4.2021 saakka ja käy tosiaan koko valikoimaan, joten nyt voi hyvin ostaa taas jemmaan niitä omia vanhoja suosikkeja tai uusia tuotteita testiin. Suosittelen näin kevään kynnyksellä kosteuttavia bio cellulose face maskia ja jalkanaamiota. 

Käytätkö sinä hiusöljyä?

4 kommenttia on "Pörröhiuksien kesyttäjä - Maybeauty hiusseerumi"
 1. Käytän itsekin just nyt hiusöljyä just pidennysten latvoihin, omat suorat hiukseni ovat selkeästi tarpeaksi kosteat eivätkä tarvitse ollenkaan öljyä sillä latvatkin menee ihan rasvasen näköisiksi. Mutta pidennyksissä ei ollut mitään ongelmaa ja saa kuivat latvat todella hyvänkin näköisiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei no selvästi siis on hiuksen laadusta kiinni. Tietysti myös öljyn tyypistä, kovin rasvaiset öljyt jättää munkin hiukset öljyyn vaikka kuinka vähän laittaisi. Mutta just vähän kuivemmalle hiustyypille nämä on ihana apu <3

   Poista
 2. This product looks great!

  www.prosphairshop.com

  VastaaPoista