tiistai 21. heinäkuuta 2020

Kesän kuumin ihonhoitosetti, näillä onnistut + alekoodi

* kaupallisessa yhteistyössä Maybeauty.fiOlen blogissani monet kerrat esitellyt Maybeautyn ihastuttavia tuotteita ja olen itse löytänyt brändiltä useammankin lempparin, jotka ovat aktiivisella käytöllä ympäri vuoden. Maybeautyn valikoimista löytyy valtavan hyviä tuotteita kasvoille, hiuksille ja jaloille. Niillä kaikilla on jokin ihon- tai hiustenhoiton kannalta tärkeä funktio ja Maybeautyn arvojen mukaisesti asiakkaalla on kaikissa tuotteissa 100% tyytyväisyystakuu. Tämä tarkoittaa siis sitä, että mikäli tuote ei toimi, saat rahasi takaisin. Mulle tällainen lupaus on aika iso juttu, sillä markkinoilla on paljon kosmetiikkaa enkä ole tällaiseen tyytyväisyystakuuseen törmännyt koskaan missään muualla. Ja eipä ole ikinä tarvinnut Maybeautyn tuotteista valittaa, sillä ne on aina toimineet kuten luvattu.

Mä sain itse tällä kertaa testiin Maybeautyn Face cleansing kitin, joka sisältää neljä erilaista kasvojenhoitotuotetta. Tuotteita voi käyttää ysittäin tai sitten settinä niin, että tekee oikein kunnollisen tehopuhdistuksen kerralla. Olen aikaisemmin testaillut näitä kaikkia tuotteita erikseen ja olikin ilahduttava huomata, että myyntiin on tullut näitä suosituimpia tuotteita myös setteinä, jolloin hintakin on huokeampia ja saat kerralla kaiken mitä kasvojen ihonhoitoon tarvitset.
Esittelen teille tänään tämän Face cleansing kit pakkauksen ja miten tuotteita käytetään. Postauksen loputa löytyy myös alekoodi. 
Jos kiinnostaa käydä lukemassa myös vanhat jutut Maybeautyn tuotteista, niin linkit juttuihin löytyy tästä alta.


Face cleansing kit sisältää 4 kpl face maskeja sekä siveltimen, 4 kpl pore maskeja, 12 kpl pore stripeja ja 2 kpl bio-cellulose face maskia. Maybeautyn tuotteet sopii ihan kaikentyyppiselle iholle, myös miehille ja suosittelen erityisesti myös teineille, joiden iho on rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuvainen. Tuotteet on turvallisia käyttää eikä niitä ole testattu eläimillä.

The Incredible face mask on hyvä tuote aloittaa kasvojenpuhdistus. Syvän meren mutaa pääasiallisena raaka-aineena sisältävä naamio poistaa kuollutta ihosolukkoa, epäpuhtauksia ihon pinnalta sekä öljyisyyttä ja talia. Tuote sopii myös aknen ennaltaehkäisyyn. Myös kasvojen iholle olevat pienet ihokarvat saa naamion avulla poistettua aika mukavasti, mutta naamiota ei kannata levittää muutoin hiusten, kulmien tai parran alueelle. Musta naamio levitetään siveltimellä ja annetaan kuivahtaa noin 40 minuuttia. Kun naamio on kauttaaltaan kuiva, se repäistää pois. Naamion pinnassa voikin nähdä iholta tarttuneita epäpuhtauksia ja ihokarvoja. Pois repiminen voi hiukan nippaista, mutta se ei ole vaarallista ja tunne helpottaa, kun naamiota käyttää säännöllisesti.
Tästä tuotteesta olen kirjoittanutkin aikaisemmin jutun, joka löytyy täältä.
Oma henkilökohtainen suosikkini on tämä Pore strip pakkaus, jolla saa poistettua nenän alueelta mustapäät. Liuskoja on pakkauksessa 12 kappaletta ja mikäli liuskoja käyttää kerran viikossa, riittää pakkauksesta kolmeksi kuukaudeksi! Aktiivihiiltä sisältävät liuskat vetävät magneetin tavoin puoleensa epäpuhtauksia, talia ja mustapäitä. Liuska astellaan nenälle ja annetaan vaikuttaa noin 30min minkä jälkeen liuska repäistään pois. Liuskaa tarkastellessa voi huomata, miten paljon sen pintaan on tarttunut mustapäitä ja ihohuokosten tukkeumia. Käytän itse liuskoja säännöllisesti ja saan näin pidettyä nenän ihon puhtaana.

Vinkki: Kannattaa liuskan asettamisen jälkeen kastella liuskan pintapuoli ja painella liuska tiukasti ihoa vasten. Märkänä liuska muotoutuu paremmin nenän muotoihin ja näin saat tehokkaamman vaikutuksen.

Tässä kuvassa näettekin, miten paljon epäpuhtauksia liuskan pintaan on tarttunut. On aivan uskomatonta, miten tehokkaasti liuskan avulla saa vedettyä syvälläkin ihon sisällä olevat epäpuhtauden pois ja iho tuntuu heti sileämmältä ja puhtaammalta. Mikäli et ole näitä kokeillut, niin todellakin suosittelen! Aivan uskomaton tuote.


Pore mask on savipohjainen tehokkaasti ihohuokosia puhdistava naamio. Naamio poistaa iholta ylimääräistä talia, puhdistaa ihohuokoset ja supistaa myöskin laajentuneita ihohuokosia. Tämä savinaamio kuivahtaa iholle ja vaikutusajan 15-30min jälkeen se huuhdellaan pois iholta. Kuivuessaa naamio saattaa vähän alkaa kiristellä kasvoilla, mutta tunne oli itsellä lähinnä hiukan kutitteleva, ei missään nimessä epämiellyttävä. Pois peseminen on helppoa ja pesun jälkeen iho tuntuu uskomattoman pehmeältä. Ihon pinnalla oleva ylimääräinen "tekstuuri" on poissa ja mikä positiivista, iho ei tunnu kiristelevän kuivalta. Huomasin, että pakkaukset ovat myöskin ilmeisesti uudistuneet ja nykyisin Pore mask on saatavilla tuubissa, joka vähentää jätteen määrää näistä yksittäispakatuista pikkupurkeista.

Kasvojenhoito viimeistellään tehopuhdistuksen jälkeen tottakai tehokosteuttavalla hyaluronihappoa sisältävällä naamiolla. Hyaluronihappo on ihonhoion ihmeaine, sillä se pystyy sitomaan moninkertaisen määrän kosteutta. Siksi se on suosittu tehoaine naamioissa ja seerumeissa. Hyaluronihappo ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja vähentää juonteiden syntymistä. Bio-cellulosenaamio on ohutta ja tiiviisti iholle istuvaa materiaalia, jonka ansiosta naamion tehoaineet pääsevät imeytymään syvälle ihoon. Naamio on valmistettu fermentoidusta kookoksesta, joka on siis hapatettu ja tämän ansiosta iholle hyvät probiootit pääsevät imeytymään syvälle ihoon. Kirjoittelin fermentoitujen tuotteiden hyödyistä omassa postauksessa täällä, joten kannattaa käydä lukemassa mikäli haluat tietää miksi tämä naamio on niin erinomainen ihollesi. Mä nautin sheet maskin tuomasta tehokosteudesta vähintään kerran viikossa ja naamioaika on mulle omaa rentoutumisaikaa. Bio-cellulose naamion ehdoton nautinto oli hyvä istuvuus ja pitkä kosteuttava vaikutus. Naamio myös viilensi ihanasti näin helteillä, joten tämä on kiva raikastava myös kuumilla säillä. Ja naamion jälkeen iho on kun kosteutettu ja hyvinvoivan oloinen. Siihen vähän kasvovoidetta päälle ja olo on kuin uudesti syntynyt.

Tuotteita voi ostaa Maybeautyn verkkokaupasta erikseenkin, mutta suosittelen tätä Face cleansing kitiä, sillä saat kerralla kaikki tuotteet ja rahoille paremmin vastinetta. Tässä on tosi hyvä kasvojen tehopuhdistuspakkaus ihan ympärivuotiseen käyttöön ja kuten jo aikaisemmin mainitsin, tuotteet sopii myös miehille ja esimerkiksi teinien iholle. Muistan, että varsinkin teininä nenän alueella epäpuhtauksien määrä oli ihan uskomaton, joten Pore stripeille olisi todellakin ollut käyttöä. Vahva suositus siis, jos taloudesta löytyy epäpuhtaasta ihosta kärsiviä teinejä ja miksei aikuisiakin.

Mulla on teille myös 30% alekoodi, joka käy ihan kaikkiin tuotteisiin Maybeautyn valikoimassa. Koodi glitterikit on voimassa 18.8.2020 saakka ja shoppailemaan pääset tästä (alekoodi aktivoituu automaattisesti linkkiä klikkaamalla). Normaalisti esimerkiksi Face cleansing kit maksaa 65€, mutta alekoodin kanssa hintaa jää vain 45,50€. Nyt siis kipin kapin ostoksille, sillä tässä on ihan super huikea tarjous. Ja muistakaan toki, että koodi siis käy myös kaikkiin muihin Maybeautyn tuotteisiin.


Onko Maybeautyn tuotteet sulle tuttuja ja löytyykö heidän valikoimista joku sun ehdoton suosikki?
2 kommenttia on "Kesän kuumin ihonhoitosetti, näillä onnistut + alekoodi"
  1. Voi kyllä! Kutsun tuota naamiota leikkisästi lateksimaskiksi. Se on yksi tehokkaimpia testaamiani naamioita. 🖤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh hauska ja kuvaava nimi :D Olen samaa mieltä, tykkään tuosta naamiosta ihan älyttömästi!

      Poista