torstai 18. marraskuuta 2021

Goodiebox marraskuu 2021

 


Marraskuu on vuoden ikävin kuukausi ja siksi mä odotan tämän kuun kauneusbokseilta aina paljon. Sain taas kyllä pettyä pahan kerran, kun availin eilen marraskuun Goodieboxin. Lokakuun boksi oli ihan mahtava, mutta arvatenkin pudotus sen jälkeen tähän surkimus boksiin oli kova. Ensinnäkin minua on viime aikoina alkanut entistä enemmän vain ärsyttämään Goodieboxissa tämä aina vain samojen brändien tuotteiden lähettäminen. Mitään vaihtelua ei tunnu olevan kun samat merkit kiertää kuukaudesta toiseen. Joskus olisi kiva saada jotain täysin yllättävää ja vaikka ymmärrän, että saavatkin ehkä pitkäaikais sopimuksella edullisesti samoilta firmoilta tuotteita, niin ei tekisi kyllä mieli maksavana asiakkaan näin arvokasta boksia kuukaudesta toiseen tilata kun mitään vaihtelua ei näytä olevan.

Toinen ihan huippu ärsyttävä juttu on se, että ihan samoja tuotteitakin kierrätetään. Tulee ihan Betteboxin ajat mieleen, kun jämävarastoja aina vuoden lopuksi tyhjennettiin bokseihin ja sieltä sitten tuli milloin mitäkin tuotetta jo toiseen tai kolmanteen kertaan. Hohhoijaa...
Jos kuitenkin Goodieboxin tilaaminen kiinnostaa niin tämän linkin kautta saat ensimmäisen boksin -50% ja samoin joulukalenteria on tilaajille vielä myynnissä Goodieboxin shopissa.
Jorgobe AHA glycolig peeling gel

Tämä on tuore lanseeraus brändiltä ja ilmeisesti ihan vasta päätynyt kauppojen hyllyille. Tuote kuorii kuollutta ihosolukkoa, kosteuttaa ja estää epäpuhtauksien syntymistä. Suositellaan yökäyttöön 2-3 kertaa viikossa. Testailen tätä vaikka brändi onkin jo niin nähty ja toivoisin jo vähän vaihtelua.

Terre de Mars Reddition revitalizing shampoo

En tiedä itkeäkö vai nauraa. Tämän brändin suihkugeeli tuli joskus boksista ja se oli ihan umpisurkea liru, joka ei kunnolla edes vaahdonnut. Tuoksuakaan siinä ei ollut. Tämä shampoo ei siis todellakaan mieltä nostattanut ja tämän arvoksi on ilmoitettu 19 euroa. Hallelujaa, saa olla kyllä ihme ainetta jos tuollaista hintaa shampoosta pulittaisin. En usko, että tämä on hyvä kun aikaisempi kokemukseni brändistä on jo huono, joten menee eteenpäin.
Balance me wonder eye cream

Boksin ainoa kiinnostava tuote, vaikka tätäkin merkkiä on viime aikoina puskettu ulos ihan joka kauneusboksista ja alan olla siihenkin niin kyllästynyt. Tämä viilentävä sy-voide sisältää kurkkua, aloe veraa, hyaluronihappoa ja kamomillaa. Testiin menee.

Beaver The perfect hair oil

No sitten tämä. Kuulkaa piti ihan blogista käydä kaivelemassa, että täysin sama tuote on tullut Goodieboxista marraskuussa 2020 😂 Postaus löytyy täältä. Että ei tässä meikäläistä ainakaan huijata. Surkeaa, että näitä samoja tuotteita pistellään tulemaan uudelleen ja uudelleen. Tämä ei ole edes ensimmäinen kerta kun Goodiebox näin tekee, koska viime vuoden joulukalenterin tuotteita on tullut bokseista joka toinen kuukausi koko vuoden ajan... Öljy sisältää argan ja rosa canina öljyjä.
Manna Kadar Lash extending primer

Ja viimoiseksi sitten oma henkilökohtainen inhokki brändi, jota tuli Betteboxista aikoinaan kans aivan jatkuvasti ja jokainen testaamani tuote oli vähintäänkin surkea. En viitsi tätä edes avata testiin, koska en usko että tämä on yhtään sen kummoisempi. Kyseessä siis ripsipohjustaja, jolla pitäisi saada tuuheutta ripsiin. Tätä käytetään varsinaisen ripsivärin alle ja voi käyttää myös kulmille. 


Kyllä harmittaa ja harmittaisi vielä enemmän, jos tästä boksista jotain maksaisin. Kaksi tuotetta jää käyttöön viidestä tuotteesta ja 25 euron kuukausihinta on kyllä mielestäni vähän kova tällaiselle käyttösuhteelle... Toivottavasti joulukuun boksi olisi joulukuun odotuksen arvoinen!
Tilaamaan pääset täältä*.
6 kommenttia on "Goodiebox marraskuu 2021"
 1. Joo samoja fiiliksiä...katsoin kans omasta blogista niin tasan vuosi sitten tuli tuo öljy. Olisi edes pari vuotta väliä niin ymmärtäisi mutta näin tiivis tahti...ja tuo sy-voide tuli joulukalenterista alle vuosi sitten? Siksi en ostanut nyt tuota kalenteria koska samat tuotteet tulee sitten ensi vuoden boxeista. Ei jäänyt oikein kivana boxina mieleen ja hinta kun on korkea, niin toivoisi saavansa vähän spesiaalimpaa sisältöä, mainostetaan kuitenkin pohjoismaiden parhaimpana kauneusboxina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattoipa muuten olla että tulikin just kalenterista tuo sy-voide. Ei pysy enää laskuissa kun tulee joka paikasta vaan samoja tuotteita koko ajan. Tosi ärsyttävää! Mä en tiedä mistä ne on repineet tuon pohjoismaiden parhaimman kauneusboksin tittelin. Ehkä yksi parhaista mutta paljon on silti myös puutteita heidän toiminnassa.

   Poista
 2. Eipä harmita yhtään että lopetin tilaukseni taannoiseen vanhoille asiakkaille tulleeseen hinnan korotukseen.
  Mulla on muuten vieläkin korkkaamatta tuo öljy jossain jemmoissa, ja Manna Kadar :(
  Varmaan saisin jo itkupotkuraivarikohtauksen jos tuon merkin tuotteita joutuisin vielä vastaanottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kans kumma kun hintaa nostettiin. Toki ymmärrän että jos kulut nousee niin hintakin päivittyy mutta se, että samat tuottee kiertää kalenterissa ja bokseissa ja yhä uudelleen, ei luulisi heille tuovan kyllä lisää kulujakaan. Manna Kadarista ei ole tosiaan mitään hyvää sanottavaa ja ihmettelen ylipäänsä että kyseinen firma on edes pystyssä enää...

   Poista
 3. Tää oli kyllä itellekin niin pettymys, et mietin tosissani tilauksen lopettamista. Just tuo hiusöljykin, heti muistin, et on ollu ennenkin... Eikä nuo muutkaan tuotteet mieltä ylentäny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei asiakkaita huijata. Varsinkin pitkäaikaistilaajat kyllä muistaa jos sama tuote tulee uudelleen ja uudelleen. Sitä on Glossyboxilla kuluneen vuoden aikana ollut nyt aika paljon...

   Poista