tiistai 16. marraskuuta 2021

Lookfantastic x Christophe Robin limited edition beauty box

 * boksi saatu pr / sisältää affiliate linkkejäAh, mitä luksusta! Kukapa ei rakastaisi luksusta. 

Lookfantastic on nyt loppuvuodesta onnistunut luomaan aivan jäätävän kovia limited edition bokseja, kuten Revolutionin pääasiallisesti meikkeihin painottuvan boksin, jonka jo aikaisemmin teille esittelinkin täällä

Nyt sain yllätyksenä Lookfantasticilta pr lähetyksenä ranskalaisen luksus hiusbrändin Christophe Robinin limited edition boksin, josta jo ihan pelkän laatikon perusteella sanon että wow! Näin kaunista beauty boxia ei vielä ole tullut vastaan. Katsotaanpa vähän laatikon yksityiskohtia. Siitä nimittäin löytyy kannesta ihan 3D kuva Pariisista. Taustalla siintää Eiffel-torni ja kuvassa on myös Pariisille tyypillistä arkkitehtuuria. Kaunis boksi on vetolaatikko, joten tätä voi käyttää vaikka meikkien säilyttämiseen. Itse ainakin suunnittelin tämän käyttöönottoa, koska ei tällaista todella raaski roskiinkaan heittää!


Boksin sisältöä ensisilmäyksellä katsellessa totesin ilokseni useamman tuotteen olevan ihan täysikokoinen. Muutama deluxe kokokin mukaan mahtui, mutta silti niissä boksin pienimmissäkin purkeissa on 40ml tuotetta käyttöön. Se on varsin paljon!

Boksissa on yhteensä kuusi laadukasta brändin tuotetta, ja kuten jo aluksi mainitsin, on nämä kaikki keskittyneet hiustenhoitoon. Mainitsen myös jo tähän väliin, että tuotteet ovat voimakastuoksuisia, sillä ihana yleellinen tuoksumaailma leijaili ulos heti laatikon kannen avattuani. Enpä suinkaan ihmettele, miksi Ranska on kosmetiikan ja kauneuden kehto. Siellä naiset todella panostavat ja tuoksuvat hyvältä. Eikös sitä niin sanota, että Pariisin kaduilla tuoksuu parfyymi.

Boksia on edelleen myynnissä ja sen hinta on 56,95€. Pääset tilaamaan tämän limited edition pakkauksen täältä*. On kyllä sanottava, että tämä oli minusta upea kokonaisuus luksuskosmetiikkaa ja nimenomaan hiuksille, mitä tulee kyllä aivan liian vähän hoidettua laadukkailla tuotteilla. Nykyisin kyllä panostan enemmän myös hiustenhoitoon, sillä olen huomannut laadukkaiden hiustuotteiden antavat ihan erilaisen tuntuman hiuksiin ja kyllä hiusten ulkonäkö vaikuttaa ihan koko ulkonäköön.

Christophe Robin Cleansing volumising paste 40ml

Tehokkaasti puhdistava ja ohuille hiuksille runsaasti volyymia antava shampoon tyylinen tahna. Tuote sisältää puhdistavaa savea ja ruusu-uutetta, mikä antaa tuotteelle myös sen ominaisen makean tuoksun. Tuotteen raaka-aineista 85% on luonnollista alkuperää. Tämä tekee hiuksista todella pehmeät antaen samalla nostetta ja volyymia. Vahvistamalla hiusta säännöllisellä käytöllä voit huomata myös hiusvärin pysyvän kirkkaampana ja hiusten tulevan käytön myötä vahvemmiksi.

Christophe Robin Regenerating mask 40ml

Edellisen tuotteen jälkeen kuuluu käyttää tätä uudistavaa hiusnaamiota, jonka annetaan vaikutella kosteissa hiuksissa noin 5 minuuttia. Öljyjä sisältävä naamio vahvistaa hiusten juurta, korjaa kaksihaaraisia, antaa hiuksiin sileyttä ja kirkastaa hiusten väriä.
Christophe Robin Instant volumising leave-in mist 50ml

Tämä volyymia ja rakennettava antava kosteuttava suihke sisältää 96% ruusuvettä. Ruusuvedestä tulee tuotteelle ihana ruusun tuoksu. Spray on hiuksiin jätettävä ja se pehmentää hiusta antaen samalla juuriin hiukan nostetta. Tästä jää makean ruusun tuoksu leijailemaan hiuksiin.
Christophe Robin Cleansing purifying scrub 250ml

Boksin yksi täysikokoisista tuotteista oli tämä valtavan kokoinen puhdistava kuorinta. Tämä tuote on voittanut palkintoja ja on yksi brändin myydyimpiä hiustuotteita. Tuote soveltuu sekä miehille että naisille. Kuorivina rakeina toimii merisuola, joka pyörivin liikkein päänahkaan hierottaessa aktivoi mm. pintaverenkiertoa. Säännöllisesti käytettynä kuorinta poistaa hiuspohjan kutinaa ja kuivuutta. 
Christophe Robin Purifying conditioner gelee 75ml

Hiustenhoito viimeistellään laadukkaalla hoitoaineella. Siihen tehtävään on tarkoitettu tämä meren mineraaleja sisältävä kosteuttava hoitoaine. Hoitoaine siloittaa hiukset ja ehkäisee niitä takkuuntuvasta. Voiteen ravinteikkaan öljyt tasapainottavat hiusta ja antavat sille upeaa kiiltoa.
Christophe Robin Hydrating melting mask 200ml

Tässä naamiossa on super kosteuttavaa aloe veraa ja peräti 98% raaka-aineista on luonnollisia. Parasta tässä on se, ettei tämä kosteuta vain hiuksia vaan myös päänahkaa. Hiero tuotetta siis rohkeasti kauttaaltaan hiuksiin ja päänahkaan. Tuote antaa ilmavuutta hiuksiin ja runsaasti kosteutusta. Lisäksi se antaa hiuksille elastisuutta, mikä ehkäisee niiden katkeilua.
Mä en tiedä mitä sanoisin. Minusta tämä boksi on todella mahtava setti lahjaksi tai ihan itselle. Laadukkaat tuotteet jotka tuoksuu hyvälle ja boksin arvo on moninkertainen tuohon myyntihintaan nähden. Itse asiassa myyntihinta on kuitattu jo kahdella boksin tuotteella, joten tässä saa kyllä ehtaa laatua testattavaksi suhteellisen edullisella hinnalla. Minuun teki myös vaikutuksen se, että useammassa tuotteessa enemmistä raaka-aineista oli täysin luonnollisia ja myös tuoksut on luonnollisia, ei sellaisia esanssisia kuten monissa halvoissa markettituotteissa. Kaunis boksi saa myös ylistävät kiitokset, koska kyllähän pelkästään jo tuon ulkoasun perusteella tulee aika yleelliset vaikutelmat koko laatikosta.

Mä tykkään! Aion ottaa nämä heti tänään testiin ja varmasti tulette blogin puolella kuulemaan näistä vielä lisää myöhemmin.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti