keskiviikko 24. marraskuuta 2021

Lookfantastic Beauty chest 2021, vaihtoehto joulukalenterille?

 * tuote saatu, sisältää affiliatelinkkejä




Olen saanut paljon palautetta tänä vuonna seuraajiltani, miten erityisesti vuoden joulukalenterivalikoimaan ollaan oltu aika tyytymättömiä. En yhtään ihmettele, koska olen ajatellut itse monista kalentereista ihan samoin. Se, että samat tuotteet näkyvät olevan jokaisessa kalenterissa ja ihonhoitopainotus näyttää olevan tänä vuonna se juttu, ei ole valitettavasti ainakaan minun silmissä tehnyt montakaan kalenteria kovin kiinnostavan oloiseksi. Vielä vähemmän kun ajattelee, että kalenteriin pitäisi laittaa kiinni rahaa jopa yli 100€ tietämättä sen sisältöä. Tai vaikka sisällön tietäisikin niin minusta kalenterit on vuosi vuodelta menneet vain huonompaa suuntaan. Edes korkea hinta ei enää takaa laadukasta sisältöä.

Siksi aloinkin miettiä, että tämä Lookfantasticin joka vuotinen limited edition Beauty chest on aivan ihana korvike joulukalenterille! Näyttävä lipaston mallinen pakkaus on kiva pitää esillä koko joulun ajan ja vielä joulun jälkeenkin. Itselläni on viime vuotinen Beauty chest ollut käytössä huulipunien ja irtoluomivärien säilytyksessä. Koska tässä näkee sisällön etukäteen ja tietää saavansa vain laatukosmetiikkaa, sanoisin tämän olevan jopa tämän vuoden paras "joulukalenteri" itselle. Tai mikä jottei vaikka joululahjaksi kenelle tahansa naiselle.

Vaikka tykkäsin viime vuotisestakin Beauty chestistä niin tämän vuoden versio on kyllä vielä kovempi! Tuotteita on myös enemmän kuin viime vuonna ja arkun tuotteiden arvo on yli 450€! Nyt tämän pakkauksen saa vieläpä alehintaan 96€ black friday viikon kunniaksi. Normi hinta tälle on 120€. Tilaamaan pääset tästä*. 




Fun fact muuten: nämä limited edition erikoisboksit on aina niin suosittuja että ne myydään loppuun parissa päivässä. Viime vuonna en ehtinyt edes postausta saada ajoissa ulos, koska boksi myytiin loppuun saman tien. Beauty chest on lanseerattu tänään ja ennustan että viikonloppuun mennessä tämä myy ei-oota. Kannattaa siis ihan oikeasti toimia, jos tämän haluaa. Nyt ei jahkailu auta.

Tämän vuoden chestistä löytyy yhteenä 13 tuotetta, joista mainostekstien mukaan sanottiin olevan täysikokoisia yhteensä 11. Itse kuitenkin kun googlettelin päädyin saamaan luvuksi yhdeksän, loput ovat joko matkakokoisia tai deluxe kokoja. Joka tapaksessa mikään tuote ei kuitenkaan ole mini, joten kaikista riittää käytettävää pitkäksi aikaa. Katsotaan sitten lähemmin mitä boksista löytyi.




Glov satin sleeping mask

Okei, tämä oli ehkä laatikon ainoa tuote josta en ollut niin innoissani. Toki tällaiselle on käyttöä esimerkiksi lentomatkoilla tai kesällä telttaillessa/mökkeillessä. Mutta olisin pärjännyt ilmankin.

Elemis Pro-collagen eye revive mask

Elemis on yksi suosikki brändeistäni nykyään ja multa löytyy parhaillaankin useampia heidän tuotteitaan käytöstä. Tämä kosteuttava silmänympärysnaamio sopii erinomaisesti ikääntyvällekin iholle, jossa sy-alueen juonteet alkavat jo näkyä.




Prai 24K Gold wrinkle repair creme

Tästä löytyikin infoa mun instagram storyistä. Ihanan yleellinen kultaa ja arvokasta prai-öljyä sisältävä kasvovoide anti-age vaikutuksella. Kulta ihonhoidossa on erittäin loistava aineosa, sillä se saa vaikuttavat raaka-aineet imeytymään syvemmälle ihoon ja näin vaikuttamaan siellä missä niiden kuuluukin vaikuttaa. 




Eyeko Skinny eyeliner

Eyekon linerit on tosi laadukkaita ja ne ei suttaannu. Lisäksi kapoisella huopakärjellä saa tosi tarkkaa jälkeä. Tämän eyelinerin pitäisi olla syvän musta.


Kevyn Aucoin The volume mascara

Tuuheuttava volyymia antava mascara laatumerkiltä eli Kevyn Aucoinilta. Brändiltä löytyi muuten viime vuodenkin boksista meikkituote, poskipuna silloin. Mielenkiinnolla testaan tätä mascaraa.





111SKIN Energising essence

Huh huh, tämä brändi on aivan älyttömän arvokas ja tämäkin kosteuttava antioksidantteja sisältävä kasvovesi on arvoltaan lähes 70€. Tämä sopii ihonhoitorutiisini ensimmäiseksi tuotteeksi pohjakosteuttamaan ihoa.




Hourglass Viel translucent setting powder

Hourglass meikit on kehuttuja eikä suotta. Tältä värittömältä irtopuuterilta odotan paljon ja testaan mielenkiinnolla. Josko tämä pitäisi kiillon kasvoilta poissa ihan koko päivän.

By Terry Baume de rose Flaconnette

By Terryn nestemäinen huulivoide/kiilto onkin minulle jo entuudestaan tuttu ja mieluinen tuote. Tämä tuoksuu ruusulta ja kosteuttaa sekä hoitaa huulia tosi hyvin samalla antean kauniin kiillon. Suosittelen ehdottomasti, jos ruusun tuoksu ei ole sinulle nou nou.




Eve Lom Cleansing oil capsules travel case

Ja sitten taas yksi oma suosikkini! Eve Lomin putsarit on ihania ja ne tuoksuu ihanilta. Tätä kyseistä tuotetat en ole testannut, mutta kasvojenpuhdistusöljy on pakattu yksittäisiin kapseleihin. Mukaan tulee myös kiekko, joka takaa sen, ettei nämä öljyt pääse valumaan pitkin meikkipussia matkustellessa. 




Aurelia Cell Revitalise night moisturiser

Tässä tuotteessa on ainakin inci kohdillaan. Yövoiteessa on suorastaan kutkuttavan herkullisen kuuloisia öljyjä ja luonnollisia vahoja. Lisäksi löytyy mm. maitoproteiinia ja vehnäproteiinia. Taatusti hoitava lopputulos!




Christophe Robin Regenerating serum

Tämä yleellinen luksus hiusbrändi tulee Ranskasta ja itse asiassa unboxailin vasta heidän limited edition hiusboksin täällä. Laatikooon oli pakattu täysikokoinen hiusseerumi, joka vahvistaa hiusta ja uudistaa niiden kasvua. Kosteuttava ja hoitava seerumi tekee hiusksista vahvemmat ja hoitaa latvoja.

Mauli grow strong brow oil

Tätä tuotetta en löytänyt googlettamalla mistään. Liekö boksia varten tehty tuote tai sitten uutuus, jota ei ole vielä lanseerattu. Merkin hiusöljy on voittanut palkintoja, joten odotukset tästäkin tuotteesta on siksi kovat. Öljy on pakattu roll-on pakkaukseen ja sitä sivellään sulmaa kulmakarvoihin. Öljyn pitäisi auttaa kulmia kasvamaan tuuheampina.

Murad Clarifying oil free water gel

Geelimäinen kasvovoide pehmittää ja kosteuttaa ihoa. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja koostumuksen perusteella sanoisin tämä sopivan parhaiten hiukan rasvoittuvalle iholle. 




Huh no olipahan setti. Boksin hinnan saa jo lunastettua pelkästään 111SKIN essencellä ja Kevyn Aucoin ripsivärillä jotka yhdessä tekevät päälle 90€. Niinpä voisi siis ajatella että kaikki loput boksin tuotteet tulevat ilmaiseksi. Jäätävä sisältö kyllä ja arvoltaan jopa enemmän kuin useimmat saman hintaiset joulukalenterit. 


ARVONTA

Ajattelin järjestää näin vuoden lopun kunniaksi myös arvonnan teille blogin lukijoille. Eli arvon Lookfantasticin minulle lähettämän toisen Beauty chestin, joka tietysti on täysin koskematon ja uusi. 

Arvonnassa on hyvin simppelit säännöt. Sääntöjen vastaiset kommentit hylätään, eli eivät osallistu arvontaan.

1. Jätä kommentti tähän julkaisuun, jossa kerrot mitä olet tykännyt blogistani lukea ja/tai mitä tulevaisuudessa haluaisit lukea, vai seuraatko sittenkin minua ennemmin Instagramin puolella.

2. Muista jättää kommentiisi toimiva sähköposti, johon otan voiton sattuessa yhteyttä.

3. Arvonta on auki 5.12.2021 saakka. Voittaja arvotaan maanantaina 6.12.2021.



Mitäs ajatuksia tästä? Meinaatko hankkia vai oliko sun juttu?
16 kommenttia on "Lookfantastic Beauty chest 2021, vaihtoehto joulukalenterille?"
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Joanna, voitto osui kohdallesi. Laitan sulle viestiä :)

      Poista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  14. voitko poistaa tuon mun kommentin,jossa on mun sähköpostiosoitekin, taina

    VastaaPoista