torstai 11. marraskuuta 2021

Singles week tärppitarjoukset

 * sisältää affiliate linkkejäMarraskuun alennuskamppistelut on täällä! Jos ei mitään muuta marraskuussa ole hyvää, niin se että joululahjat saa hankittua aika isoilla säästöillä hyödyntämällä erityisiä kamppispäiviä kuten singles week ja black friday. Itse käytän nämä aina hyödyksi, koska se säästö voi oikeasti olla aika melkoinen, eikä minua henkilökohtaisesti kiinnosta viime hetken joulupaniikissa lahjojen ostelu ja jonottelu kaupoissa, joissa ihmiset kiukuissaan tuuppivat toisiaan. Lisäksi olemalla vähän etukäteen viisas ja suunnittelemalla mitä lahjoja tarvitsee, välttyy siltä paniikkiostelulta joka minulla ainakin aika usein menee täysin turhuuksien hankintaan, kun ei löydä tai keksi mitään parempaa. Olen myös viime vuosina entistä enemmän antanut myös aineettomia lahjoja kuten yhteisiä kokemuksia, mutta kyllä minusta on ihan kiva pari pakettiakin jouluna availla. Aion myös muutaman täsmä oston tehdä pelkästään itselle ja varata alennuksista esimerkiksi lomamatkaa ja hotelliyöpymistä tulevalle vuodelle.

Tässä postauksessa tärppään teille parhaat singles weekin tai signles dayn tarjoukset. Joissakin paikoissa alet on käynnissä koko viikon, joissakin vain yhden päivän eli huomisen 11.11 joka on virallinen singles day. Vaikka lähtökohtaisesti vähän boikotoin kulutushysteriaa vastaan niin silti, jos jotain oikeasti tarvii niin se kannattaa kyllä alennuksista ostaa.

Scandicilla on nyt 16.11 saakka talvi-ale kamppis menossa eli nyt saisi super halvalla yöpymistä Scandic hotelleista aikavälille 17.12.2021- 31.3.2021 alkaen 79€/yö. Tarjoukset on voimassa Suomen, Ruotsin, Saksan, Puolan, Norjan ja Tanskan hotelleihin. Mikäs sen parempi kuin varata alennuksella majoitus valmiiksi jo vaikka hiihtolomaksi.

ZALANDO LOUNGE*

Zalando loungesta löytyy huippu merkkejä jo valmiiksi edullisemmin hinnoin ja nyt sinkkujen päivän kunniaksi keskiyöhön saakka koodilla HAPPYELEVEN11 lähtee valikoima -11% alennuksella.


Jos sisustusjutut on ajankohtaisia, niin Homeroomista lähtee nyt sohvat ja nojatuolit -20%, sohvapöydät -20% ja joulushopista joulukoristeista -20%.


Lähes koko Cocopandan valikoima on 12.11 saakka alessa ja aleprosentti on lähtien 22%. Cocopandalla on muuten kaikki joulukalenterit nyt alessa! Kalentereihin pääset suoraan tästä*.


Lykon lähes koko valikoima sunnuntaihin asti -25% alennuksin. Alennuksiin ei kuulu joulukalenterit.


Wow, Oletkauniin valikoimissa on ihan jäätävät tarjoukset ja vain tänään 11.11.Koko valikoima singles day kunniaksi -20% vain 11.11.


12.11 saakka 11€ alennus kun ostat vähintään 45 eurolla, käytä koodia SINKKU.


15.11 saakka saat 22% alennuksen koodilla SINGLE21. Tarjous ei koske joulukalenteria eikä joulukokoelmaa.


Joulukalenterit -11% nyt vain verkkokaupasta 11.11.


Lähes koko -25% valikoima vain 11.11. Ei koske joulukalentereita.


Lautapelit ja palapelit -11% koko päivän 11.11.


Treeniohjelmia ja ruokavalioita alennuksin toistaiseksi. 


Osa Jeffree Star meikeistä linkin kautta -20% esim. monet Jeffreen paletit.


Koko Noben valikoima -11€ vain  11.11.


Singles day tarjouksena korut ja kellot jopa -50%.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti