sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Lookfantastic beautybox marraskuu 2021

 * boksi saatu, sisältää affiliatelinkkejäLookfantasticin marraskuun boksi saapui kauniin syvänsinisen sävyisenä sisällään kuusi kauneustuotetta. Boksi on vuosien varrella kokenut uudistuksia ja kokeiluja, mutta onneksi yksi on pysynyt. Nimittäin nämä kätevät ja kuukausittain väriltään vaihtuvat laatikot, joita voi käyttää milloin mihinkin säilytystarpeisiin. Viime kerrasta boksissa on kuitenkin tapahtunut yksi merkittävä muutos. Enää boksin mukana ei tule tuotevihkosta, jossa kaikista tuotteista olisi kerrottu. Sen sijaan boksissa oli paperi, jossa oli QR-koodi. Sen avulla pääsi suoraan siirtymään sähköiseen tuotevihkoon, jossa nuo tuotteet oli sitten perinteiseen tapaan esitelty. 

Sinänsä ymmärrän hyvin, että nykyään kaikki siirtyy sähköiseen muotoon, mutta enpä tiedä onko tässä niin järkeä. Kyllä itse ainakin edelleen tykkään plärätä ihan sen aidon tuotevihkosen samalla kun hiplaan tuotteita. Toki eihän tuo ole ongelma siirtyä verkkoon sitä lukemaan, mutta enemmän säätöä se vaatiin ja tarvii erillisen QR-koodi sovelluksen puhelimeen sitä varten. Puolensa ja puolensa siis.
Mikäli boksin tilaaminen kiinnostaa, niin pääset tilaamaan täältä*. Mitä pidemmän kuukausitilauksen boksia tilaa, sen edullisemmin sen myös saa. Yhden kuukauden kokeilulla boksin hinnaksi tulee 20€, kun taas 12kk tilaus kustantaa kuukaudessa vain 15,50€. Joulukuu on pian tulossa ja yleensä jouluboksit ovat ollet perinteisesti todella hyviä. Odotan itsekin joulukuun boksilta paljon. Jos haluat siis ostaa itselle tai ystävälle lahjaksi joulukuun beautyboxin, se kannattaa pistää tilaukseen nyt.
Comfort zone Renight cream 

Kosteuttava yövoide, joka sisältää tomaattiuutetta ja gojimarja öljyä. Kuulostaa aivan ihanalta yhdistelmältä talvipakkasille.

Balance me BHA exfoliating concentrate

Varsinainen monitoimituote, jonka hapot kuorivat kuollutta ihosolukkoa, taistelevat mustapäitä vastaan ja pienentävät ihohuokosia. Sisältää mm. salisyylihappoa.
PRAI Ageless Throat & decolletage cream

Anti-age decoltee voide, jonka tuhti koostumus kosteuttaa ja auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä. Sisältää sheavoita ja viinirypäleöljyä. Tämä on jokunen vuosi sitten tullutkin LF kauneusboksista, joten tuttu tuote itselle.

Diego dalla Palma water resistant eye brow pencil

Minikokoinen kulmakynä oli ainoa tuote tästä boksista joka ei ollut mieleeni. Kynän kärki on todella kova ja sitä pitää painaa ihan kunnolla ihoon, jotta väriä tarttuu. Sävy on myös todella tumma, joten itsellä ei olisi tälle käyttöä. Suosin muutenkin pehmeitä kyniä, joista tulee väriä helposti.
Molton Brown shower gel

Molton Brownin yleelliset suihkugeelit on aina sellainen wow elämys, kun sellaisen boksista saa. Näissä on todella voimakkaat ja usein miellyttävät tuoksut. Kuuluu ehdottomasti luokkaan yleellisyys. Tässä tuotteessa on tuoksuna ylang ylang sekä vanilja eli just ihana makeahko yhdistelmä. Tämä tuotteen tilalla boksista saattoi saada kynsiöljyn tai hiusseerumin. Onneksin sain tämän.

Le mini macaron Moisturizing foot mask

Kosteuttava jalkanaamiosukat on ihana lisä ihonhoitoon ja etenkin näin talvella, kun ainakin omat jalat kuivuvat ja halkeilevat. Pakkauksessa on yksi pari kertakäyttöisiä kosteuttavia sukkia.
Omasta mielestäni marraskuun boksi oli ihan onnistunut kattaus, vaikka useampi pakkaus olikin vähän pienen oloinen. Lookfantasticin kauneusboksissa on kuitenkin se hyvä ominaisuus, että aika usein pääsee testaamaan vähän arvokkaampia brändejä, joiden tuotteet jo itsessään maksavat aika paljon. Samalla voi löytää se uuden lempituotteen ja ostaa sen sitten myöhemmin ihan täysikokoisena.

Vielä loppuun vinkkaan muutamasta Lookfantastic erikoisboksista, joita löytyy myynnistä:

Miesten kauneusjoulukalenteri* alessa nyt 92,45€
Miesten lahjaboksi* alessa 31,95€
Naisten lahjaboksi* alessa 31,95€
Helena Coelho beautybox* alessa 21,99€
Christophe Robin limited edition boksi* 64€, koodilla CRBB33 saa -33% alen
3 kommenttia on "Lookfantastic beautybox marraskuu 2021"
  1. Tässä boksissa on kyllä hyvä sisältö, itse en olisi rajauskynästä tykännyt, muista kyllä! :)

    VastaaPoista
  2. Tilasin ennen tätä boxia, mutta nykyään tuntuu siltä, että mitä enemmän näitä unboxauksia luen, sitä vähäisemmäksi hupenee into tilata uudelleen. Sisältä hiukan toistaa itseään, eli ei oikein mitään jännittävää löydy :(.

    VastaaPoista
  3. Tää sisältö ei ole ihan mun makuun paras mahdollinen, mutta toisaalta tässä oli muutama kiva tuote, jotka olisivat päässeet kyllä käyttöön! Toi kosteuttava jalkanaamio olisi tullut ehdottomasti tarpeeseen :D

    VastaaPoista