maanantai 6. joulukuuta 2021

Goodiebox joulukalenteri 2021




Hyvää itsenäisyyspäivää!

Tiedän, että joulukuu on käynnistynyt ja sitä myöden myös kalentereiden luukkujen availu. Ajattelin kuitenkin tehdä tämän vuotisen Goodiebox kalenterin unboxauksen nyt, sillä kalenteria on vielä myynnissä ja se on siis mahdollista myös itselle vielä hankkia.

Viime vuotinen Goodiebox kalenteri herätti paljon tunteita. Itselle se ei ollut mieluinen kalenteri, sillä yli 100€ kalenterista löytyi pari sukkia, tyhjä täytettävä hajuvesipullo ja yksi pilaantunut tuote. Lisäksi näitä samoja kalenterin tuotteita on pitkin kuluvaa vuotta tullut Goodieboxeista vähintään joka toinen kuukausi, mikä on minusta kyllä vähän tylsä juttu ja myös törkeää boksista maksaville asiakkaille.

Tilasin tämän vuoden kalenterin pisteillä ja unboxaan sen tässä postauksessa kokonaisuudessaan. Jos et siis halua spoilaantua, niin ei kannata lukea pidemmälle. Kalenteria on tosiaan vielä myynnissä täällä ja se on Goodieboxin tilaajille halvempi hintaan 109,95€ (ei tilaajillle 129,95€). Jos haluat aloittaa boksin tilaaminen (ja saada myös kalenterin halvemmalla) niin tilaamalla tämän* linkin kautta.

Mutta sitten itse kalenterin sisältöön, joten lopeta lukeminen tähän jos et halua sitä nähdä!





De Cure Perfect base raw hyaluronic drops 10ml (hyaluronihappo seerumi kasvoille, täysikokoinen tuote 30ml)

Algologie Hydra replenishing sleeping mask 50ml (yönaamio, joka sisältää merellisiä hoitavia raaka-aineita, täysikokoinen)

Human + kind Revitalishing body wash orange (appelsiinilta tuoksuva suihkugeeli, täysikokoinen)




MCoBeauty XtendLash mascara (vedenkestävä herkillekin silmille tarkoitettu ripsiväri)

Emite Cosmetics hopeinen glitter kynsilakka (kaunis jouluun!)

Mario Badescue Witch hazel & rosewater toner 59ml (kasvovesi, joka rauhoittaa, kosteuttaa ja auttaa ehkäisemään epäpuhtauksia, täysikokoinen pakkaus 236ml)




Marie-Stella-Maris Rock roses hand & body lotion 100ml (ruusulta tuoksuva käsi ja vartalovoide, täysikokoinen pakkaus 300ml)

Rabens Saloner exfoliating towel (suihkussa käytettävä ihoa kuoriva liina)

Ivy Aia Eye patches (silmänalusnaamiot)




Seoulkleen Probiotics cleanser 100ml (kasvoputsari, täysikokoinen)

Terremars eye contour 15ml (silmänympärysvoide joka sisältää mm. kahviöljyä mikä laskee turvotusta ja poistaa tummuutta. Täysikokoinen.)

Maque me up Hemp foot peeling mask (kuorivat jalkanaamiosukat)




Evoluderm nourishing body scrub 100ml (kosteuttava vartalokuorinta, täysikokoinen)

Modelco highlighting shimmer whip 7 ml (kausni champanjan sävyinen nestemäinen highlighter)

Nire Beauty sculpted highlight sivellin




Moshi moshi mind reusable facial pads (uudelleen pestävät "vanulaput")

Lue by Jean Seo clear spot control (näppyneste nopeuttaa näppylöiden paranemista ja ehkäisee tulehduksen leviämistä)

Elemis pro collagen marine cream 15ml (ihana laadukas kasvovoide, täysikokoinen tuote 50ml)




Manna Kadar Sponge set (kaksi meikkisientä)

Ecooking self tanning drops 30ml (kehutut itseruskettavat tipat, täysikokoinen)

Symbiosis London detoxifying & oxygenating mask 50ml (iholle jätettävä hoitonaamio, täysikokoinen)




Sandstone eyeshadow sävy rusty (kaunis kuparinen metallisävy, mutta yksittäisenä nappina vähän tylsä)

Aether Aextra parfym 5ml (todella hyvä makea naisellinen tuoksu ja reilu pakkaus)

Verso nourishing cream 15ml (niasinamiidia sisältävä kosteuttava kasvovoide, täysikokoinen pakkaus 50ml)


Minusta Goodiebox joulukalenteri oli tänä vuonna todella hyvä. Ei ollut turhakkeita kuten sukkia ja muuta roinaa vaan ihan oikeaa laadukasta kosmetiikkaa. Parasta ehkäpä se, että tämä oli tämän vuoden ehkäpä ainoita kalentereita jossa ei ollut useita samoja toistuvia tuotteita mitä kaikissa muissakin markkinoilla olevissa kalentereissa. Toki useita samoja brändejä löytyi, mitä on tullut myös Goodieboxin kauneusbokseista, mutta tuo ei haittaa kun tuotteet on kuitenkin erit. Kokonaisuus toimii, oli monipuolinen ja plussaa että sisälsi sekä meikkejä, ihonhoitoa ja jopa tuoksun. Hiukset jäi tässä kalenterissa nyt puuttumaan kokonaan, mutta eipä tuokaan haittaa. Voisin jopa sanoa tämän olleen paras tai toiseksi paras tämän joulun kosmetiikkakalentereista mitä itse olen unboxaillut. Ei ollenkaan siis hullumpi sisältö. Ainoa mitä jäin kaipaamaan olisi ollut joku vähän juhlavempi lopetus kalenterille kuten luomiväripaletti tai huulipuna. Tuo yksittäin luomivärinappi ei oikein itsellä mieltä lämmitä. Joka tapauksessa tästä huolimatta minusta ihan erinomainen sisältö Goodieboxilta!
4 kommenttia on "Goodiebox joulukalenteri 2021"
  1. Ihan ok! Hajuvesi, meikkisivellin ja pari ihonhoitotuotetta ( Elemis, Mario B ) mielenkiintoisimmat. Ehkä vähän parempi kuin viime vuonna :) toisaalta nuo meikit on aika laimeita että en ostaisi kalenteria tämän perusteella kuitenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuotiseen versioon oli minusta tapahtunut paljonkin kehitystä. Ei onneksi löytynyt sukkia tai muuta turhaa rompetta :D

      Poista
  2. En tajua miksi kalenteriin pistetään tota human+kindia mitä ei saa ostettua mistään? Mitä järkeä jakaa tämmöstä tuotetta edes testiin??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa osa Human Kind tuotteista löytyy Nordicfeel ja Elevenin valikoimista :) Tuota kyseistä suihkugeeliä ilmeisesti ei, mutta monia muita brändin tuotteita voi ostaa Suomesta.

      Poista