sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Allure beauty box kesäkuu


Kesäkuun Alluren piti jäädä mun viimeiseksi, mutta saivat minut kosiskeltua hyvällä tarjouksella jatkamaan tilausta. Heh, joten tässä nyt tilaillaan tätä nyt vielä hetken aikaa. Boksissa sinällään ei ole mitään vikaa. Sieltä on tullut mielenkiintoisia tuotteita ja ihan täysikokoisiakin ja hinta ei ole paha, vain  dollaria kuukaudessa. Jotenkin vain olen alkanut miettimään sitä rahanmenoa, mitä postikuluihin menee kun Jenkeistä tilailee useammankin kauneusbokstin. Toisaalta on näiden kautta saanut tutustua tosi kivoihin brändeihin, joita ei Suomessa erimerkiksi myydä. Ja koen myös kauneusbloggaajana näiden sisällön olevan erittäin mielenkiintoinen muutenkin testailun mielessä.

Kesäkuun boksistä paljastui läpikuultava vihreä muovipussukka. Tässä kertaa pussi oli ehjä eikä sitä tarvinut heittää suoraan roskiin, toisin kuin tähän mennessä kaikki muun pussukat. Minusta nämä muovipussit tosin ovat aivan turhia. Turhaa muovin tuhlausta ja nämä ovat oikeastaan aika käyttökelvottomia, koska omistan niin paljon kauniimpia meikkipussukoita, ettei näihin tule ikinä tartuttua. Sitä paitsi, jos joka kuukausi saan uuden muovisen pussin ja niin kaikki muutkin tilaajat, niin mietin väkisin sitä muoviroskan määrää mitä tästä syntyy. Aika iso pala minua itkee vuolaasti, koska muovijätteen määrä maailmalla on hälyttävän korkea. Se olen myös omin silmin nähnyt Thaimaan rannoilla ja kauhukuvista Balin turistirannoista. Joten soisin näin ison yrityksen ymmärtävän vähän ympäristöystävällistä näkökulmaa. Mutta mennään nyt itse asiaan eli kurkataan mitä tuotteita pussukassa oli tällä kertaa.


Kulmakyniä alkaa olla jo useampi odottamassa vuoroaan, enkä näistä nykyään enää innostu lainkaan. Tämä kynä tuli kuitenkin merkiltä, johon vastikää rakastuin! Kyseessä on nimittäin The Browgal eyebrow pencil sävyssä medium brown. Erityisen positiivinen ominaisuus tässä on kynän korkissa oleva teroitin, joka helpottaa elämää kummasti. Mulla nimittäin on aina teroitin hukassa ja harvoin sitä muistaa reissuunkaan matkaan pakata. Tämän kynän kanssa ei tarvitse jäädä pulaan koskaan, sillä teroitin on aina matkalla. Kynän arvo 23 dollaria.



Tämä Maroccanoil treatment hiusöljy oli mielenkiintoinen tuote. Öljy antaa hiuksille vahvistavia proteiineja, kiiltoa antavia rasvahappoja, vitamiineja sekä omega-3 öljyä ja lisäksi hiuksia suojaavia antioksidantteja. Se tekee hiuksista kiiltävät, pehmeät ja helposti käsiteltävät. Hiustuotteet kelpaa mulle aina, sillä halua hoitaa luonnonkiharaa hiustani parhaalla mahdollisella tavalla. Pienen 10ml pullon arvo noin 5 dollaria.



Vasemmalla puolella näkyvä pullo on ihme ja kumma päätynyt minulle asti. Shipitolla nimittäin otettiin aina painepakkaukset ja kynsilakat pois paketeista helposti syttyvien ainesosien vuoksi. Planet express jota nykyään käytän, ei näköjään tarkasta lähetyksiä, sillä sain epäilyksistäni huolimatta tämän pullon Suomeen ongelmitta. Ja kiva että sain, sillä kyseessä on mielenkiintoinen uutuus tuote. Tämä tuote on nimittäin samaanaikaan sekä kuivashampoo että hiuslakka. Se antaa hiuksille volyymia sekä pitoa ja raikastaa hiuksia. En osaa vielä kuvitella, miten kuivashampoo ja hiuslakka toimivat yhdessä mutta pian otan siitä selvää kyllä! Kiinnostavaa.

Oikealla puolella on Avenen lähdevesi, joka sisältää ihoa rauhoittavia, suojaavia ja kosteuttavia silikaatteja ja hivenaineita. Lähdevesi sopii kaikille ihotyypeille, myös vaurioituneelle iholle. Se on aivan loistava esimerkiksi auringonpolttaman tai ärtyneen ihon rauhoittamiseen. En ole lähdevettä käyttänyt ennen ihonhoidossa. Näyttää siis sopivan sekä ulkoiseen että sisäiseen kosteutukseen :D Boksista tuli ihan hyvänkokoinen 50ml pullo.



Context Vitamin C all day eye cream on paitsi merkkinä, myös tuotteena uusi minulle. Silmänympärysvoiteet kuuluu mulla kauneusrutiineihin aamuin illoin ja onkin kiinnostava päästä testaamaan uusia tuotteita. Vielä ei ole löytynyt Estee Lauderin night repair sy-voiteen päihittänyttä, mutta haku on edelleen käynnissä. Varsinkin jos löytäisin edullisemman korvaajan. Tämä tuote ei nimestä huolimatta ole voide vaan geeli. Se sisältää muun muassa C- ja E-vitamiineja ja antioksidantteja. Vaikka pakkaus ei mun esteettistä silmääni hyväilekään, otan silti varauksetta testiin.



Äh ja taas huulituote. Huulituotteita alkaa tosiaan olla jo niin paljon, etten tiedä mihin näiden kanssa vielä joudun. Jotenkin tästä huulikiillosta en innostunut sitten yhtään. Vaikka pakkaus on erikoinen, se on minun silmään halvan muovinen ja antaa heti huonon ensivaikutelman vaikka en ole tuotetta vielä testannutkaan. En todennäköisesti tule tätä testaamaankaan vaan annan ehkä eteenpäin. Tästä tosin on sanottu, että koostumus on ohut eikä tee huulia tahmaiseksi, joten sen puolesta kuulostaa kyllä kivalta tuotteelta. Tuote on täysikokoinen ja sen arvo 16 dollaria.


Kesäkuun Alluren teki erittäin mukavaksi nuo pari tosi kiinnostavaa tuotetta eli kuivashampoo-hiuslakka yhdistelmä, maroccanoil hiusöljy sekä Avenen lähdevesi. Kulmakynäkin oli ihan jees, vaikkakaan en sellaista olisi välttämättä tarvinnut. Hinta toki ylittyy taas mukavasti ostohinnasta.
Heinäkuun Allure boksi on tehty yhteistyössä Huda Kattanin kanssa ja sitä odotakin jo kovasti! Spoilereiden perusteella ainakin kiinnostavaa settiä tulossa.

Miltä vaikutti boksin sisältö?
4 kommenttia on "Allure beauty box kesäkuu"
  1. Jotenkin tylsän oloinen boksi mun silmään :D tuo kuivashampoo-hiuslakka kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoiselta ja moroccanoilin öljy kuuluu omiin suosikkeihini, mutta silti jotenkin tuntuu että jokin "se" -tekijä tästä puuttuu :D Ensi kuun boksi kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukan oli kyllä tylsän oloinen boksi joo. Huulikiillon ja kulmakynän olisi voinut korvata jollain kiinnostavalla. Mutta aina näissä ei voi voittaa ja senhän tilatessani tiedostankin. Toisaalta Allure on niin edullinen ettei haittaa, jos joskus tulee muutama vähän huonompikin tuote.

      Poista
  2. Planet express ei sitten ilmeisesti välitä säädöksistä ja on siksi halvempi kuin Shipito.Itse lopetin Alluren tilaamisen nyt kokonaan.Heinäkuun boxissakin on niin monta tuotetta,jotka shipito poistaisi,että parempi lopettaa tilaus. Tammikuun boxi ei tullut perille Shipitolta ja touko- ja kesäkuun minulla oli
    “suspended at customer’s request. Ja nyt suljon accountin kokonaan,koska tulee kalliiksi poistattaa noita paineistettuja tuotteita ym. ja koko homman pointti on siinä kohtaa kateissa:(
    Tykkäsin kyllä Alluresta ja jos asuisin jenkeissä niin todellakin tilaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä millä tavalla Planet express toimii vai onko eri osavaltioiden välillä erilaisia säännöksiä, mutta mulla meni ihan samoista syistä hermo Shipitoon ja lopetin sen käytön. Jos haluat tilailla vielä jenkki bokseja niin kokeile ihmeessä Planet expressiä. Niistä kiellettyjen tuotteiden poistamisesta tulee harmi kyllä yllättävästi lisää kuluja ja minusta tuntui muutenkin että shipitolla maksoi ihan kaikki ylimääräinen heti extraa. Siksi en oikein uskaltanut koskaan edes kysyä mitään, kun tuntuivat jo pelkästä vastauksesta veloittavan :(

      Poista