sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Heinäkuun kosmetiikkasuosikit


Heinäkuu alkaa uhkaavasti tehdä loppuaan, joten otetaan tähän väliin kurkistus mun kuukauden kosmetiikka suosikeihin. Olen saanut viime aikoina loppumaan paljon isoja purkkeja ja sen myötä, myös päässyt korkkaamaan uusia mielenkiintoisia tuotteita testiin. Tämän kertaisissa suosikeissa huokuukin mahtavasti kesä ja sen mukaiset hoito- ja meikkausrutiinit. Tarkastellaanpa lähemmin, mitkä tuotteet onnistui vakuuttamaan minut tällä kertaa.

Tuote saatu blogin kautta
Sunkissed itseruskettavista kirjoittelin pitkän postauksen kesäkuussa ja olin jo ensi kokeilusta aivan myyty. Rakastan päivettynyttä ihoa yli kaiken ja mun kalvakalla iholla se saa ihon oikeastaan näyttämään terveemmältä. Olenkin joka vuosi kärtsännyt itseä aivan liikaa auringossa ja en uskalla edes ajatella, mitä vahinkoa olen tällä voinut saada aikaan. Olen tänä vuonna kokeillut useampia itseruskettavia, mutta mikään ei ole lopputuloksellaan vakuuttanut minua yhtä kovasti kuin Sunkissed tuotteet. Tällä saa aivan upea lopputuloksen, joka on pysynyt aika kivasti viikon ilman uusinta lisäyksiä. Toki lisäämällä sävyä vaikka kerran viikossa, saa rusketuksen pidettyä intensiivisenä ja virheettömänä. Aivan super tuote ja kesän pelastus!




Ostin tämän Ladykin affinitic snail creamin eli etanaseerumin hauskan pakkauksen takia. Muovinen pakkaus on nimittäin tehty etanan muotoiseksi ja kotelon sisässä on itse tuote, jonka saa esiin kiertämällä kotilon yläosan pois. Tosi hauska ja nokkela keksintö tämä pakkaus! Etanaseerumia itsessään on viime aikoina hehkutettu jos missäkin foorumissa ja tämä villitys on rantautunut meille Koreasta. Etanan limalla on tutkitusti monia hyviä vaikutuksia ihoon ja se mm. auttaa ihoa uusiutumaan. Tässä etanaseerumissa on ihanan kevyt tuoksu sekä kevyt ja helposti levittyvä koostumus. Voide sisältää etanan liman lisäksi useita eri vitamiineja, sheavoita ja piparminttua. Olen tykännyt seerumista tosi paljon ja se on vaikuttanut positiivisesti myös ihooni. Nimittäin aikaisemmin jo kirjoitin inhottavasta aknesta poskissani, mutta seerumin aktiivisella käytöllä olen saanut ihon tasaantumaan, ärsytyksen vähenemään ja arvet häviämään. Tykkään kovasti!





Sukin on australialainen luonnonkosmetiikka merkki ja olen rakastunut brändiin ihan todenteolla! Tämä merkin kasvonaamio (Hydrating facial masque) sisältää monta ihoa pehmentävää ja ravitsevaa ainesosaa, eikä mitää turhaa tai huonoa, joten tämä on ihan täydellinen. Vaikuttavina ainesosina mm. mangosiemenvoi, avokado, oliivi ja jojoba öljy. Naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla 10 min, minkä jälkeen kasvot huuhdellaan ja voi pojat miten pehmeäksi iho käsittelyn jälkeen jää. Posket on niin uskomattoman sileät ja pehmeät, että niitä voisi vaikka loppu päivän silitellä 😂 Tuotteen koostumus on todella kermainen ja miellyttävä iholla ja tuoksu on pehmeä, hivenen mangoinen. Suosittelen!



Olen pitkään metsästänyt hyvää irtopuuteria ja tässä nyt vihdoin on sellainen. Bellapierre cosmetics HD finishing powder on niin hienojakoista, että sitä on mahdotonta huomata iholta. Se levittyy kuin unelma eikä sitä tarvitse kuin aivan pienen määrän koko kasvoille. Kasvot saa mattaisiksi ilman kakkuista lopputulosta ja tämä pysyy iholla hyvänä koko päivän. Monet irtopuuterit kuin alkavat päästää rasvaa iholta läpi jo parin tunnin kuluttua, mutta tämä ei sitä tee. Ihan uskomaton tuote. Pakko saada tätä lisää kun loppuu.



Olen jo joskus aikaisemminkin blogissa hehkuttanut tätä Illamasquan Hydra veil primeria. Tämä on aivan loistava tuote ja ilahduinkin kovasti, kun löysin laatikon kätköistä täyden purkin tätä ihanuutta. Tässä on jännä hyytelömäinen koostumus, joka kuitenkin sulaa iholla nesteeksi ja on samalla sekä kosteuttava että antaa myös loistavan pidon meikkipohjalle. Ja tätä tarvitsee todella pienen määrän koko kasvoille, koska hyytelö tosiaan sulaa nesteeksi, joka on helppo levittää iholle. Jos et ole kokeillut, niin suosittelen lämpimästi. Yksi parhaimmista primereista ikinä.


Oliko sulle joukossa tuttuja tuotteita?
6 kommenttia on "Heinäkuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Illamasquan highliterista on kokemus on se oli ihana, joten uskon että tuo primerikin!
    Ihana myös tosiaan tuo etanaseerumin purkki ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Illamasqua on kyllä brändinä tosi hyvä. Olen testaillut muitakin merkin tuotteita ja tykkään kovasti!
      Niin on <3 katsoin muuten vinkin, että tuohon purkkiin voi tyhjettyä laittaa vaikka pienen kasvin kasvamaan.

      Poista
  2. Ylisöpö tuo etana :) Illamasquen primeri on tainut tulla joskus Lf:n beauty boxista, joten täytyykin etsiä se tuolta kaapin kätköistä ja ottaa käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo viime vuoden puolella tuli pieni näytepurkki tuota primeria LF mukana. Mä käytin sen heti ja rakastuin. Tulipa siis tilattua ihan täysikokoinen purnukka :D

      Poista
  3. Toi Bellápierren irtopuuteri kuulostaa kyllä loistavalta! Täytyykin pitää toi mielessä :) Illamasquan primer on hurjan hyvää, meikki pysyy tosi hyvin paikoillaan ton kanssa<3

    VastaaPoista