sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Sodastream Beauty Bubbles + arvonta

* Tuotteet saatu blogin kautta, arvonta yhteistyössä Sodastream kanssa


Tänään tutustutaan uuteen korealaiseen ihonhoitorutiiniin, joka pikku hiljaa rantautumassa myös tänne Suomeen. Kaikki varmasti tietävät Sodastreamin, jonka hiilihapotuslaitteilla kuka tahansa voi tehdä käden käänteessä kuplavettä ihan normaalista hanavedestä. Oletko jo kuullut, että kuplavettä voi käyttää myös ihonhoidossa? Koreassa nimittäin kuplavesihoidot ovat jo ihan arkipäivää ja korealaiset naiset tekevät mitä tahansa saadakseen virheettömän ja kuulaan ihon. Sain itse mahdollisuuden blogin kautta tutustua kuplavesihoitoon ja kerron teille nyt miten tämä oikein toimii.
Hiilihapollinen vesi on hapanta eli sen pH on noin 5,5. Ihon oma pH on 4,5 - 5,5 eli kuplavesi on yhtä hapanta kuin iho. Kuplavedellä voi siis neutraloida ihon emäksisyyttä normaalin vesipesun jälkeen.

Kuplaveden poreilu parantaa myös ihon pintaverenkiertoa, sillä poreilu antaa mikrohierontaa iholle. Kuplaveden käyttö kannattaa aloittaa varovasti kokeilemalla siten, että ensimmäisen kerran vanulapun kastelee kuplaveteen ja pyyhkii märällä vanulla kasvot. Toisessa vaiheessa kun kasvot ovat tottuneet kuplavesi käsittelyyn, voidaan kasvot upottaa kokonaan kulhoon joka on täytetty kuplavedellä. Itselläni tuo vanulappu käsittely ei tuntunut oikeastaan miltään, joten siirryin suoraan toiseen vaiheeseen ja uppokastelin kasvot noin 15 sekunniksi vedellä täytettyyn kulhoon. Kuplat poreilivat iholla ja se tuntui jännältä, hiukan kutittavalta. Ikävä tunne se ei kuitenkaan ollut ja pystyin toistamaan käsittelyn pari kertaa peräjälkeen. Tosin huomasin, että silmänympärysiholla poreilu tuntui moninkertaiselta muuhun kasvoihin verrattuna. Tämä ei ole ihme, sillä sy-alueen iho on paljon muuta kasvon ihoa ohuempi ja herkempi. Silmien kanssa kannattaakin totutella käsittelyyn ja kastella kasvot kulhoon vaikka hiukan vinottain, jolloin silmät eivät kokonaan osu veteen.

Kuplaveden poreiden sanotaan puhdistavan ihoa syvemmältä kuin normaali pesu, sillä kuplat tunkeutuvat ihohuokosiin puhdistaen ne tehokkasti. Kuplat nimittäin hajottavat ihohuokosissa olevaa talia ja likaa, jonka ansiosta ihohuokosten pitäisi pienentyvät näkyvästi. Samalla käsittely myös virkistää ihoa ja antaa raikkaan tunteen kasvoille.


Kuplavesipesu kannattaa aloittaa varovaisesti, mutta jos ihosi ei ärsyynny tai muuten reagoi käsittelyyn, niin kannattaa kokeilla kasvojen upottamista suoraan veteen. Jos sinulla on normaali tai kuiva iho, voit tehdä käsittelyn kerran viikossa. Rasvoittuvalle iholle suositellaan 2-3 kuplavesi käsittelyä viikossa. Pieni punoitus heti käsittelyn jälkeen on normaalia, sillä kuplat aktivoivat pintaverenkierron, joka voi heijastella punoittavina kasvoina.

Omakohtaisten kokeilujen jälkeen voin sanoa, että käsittely on kiva lisä ihonhoitorutiineihini. Kuplavesihoito tuntuu iholla raikkaalta ja puhdistavalta. Ihoni on ollut käsittelyn jälkeen heleä ja virkeä. Minkäänlaista ihoärsytystä en ole kokenut, päin vastoin ihoni on todella hyvinvoivan oloinen ja näköinen. En ole kuitenkaan huomannut että lyhyellä kokeilulla ihohuokoset olisivat näkyvästi pienentyneet.

Mikä parasta, Sodastream laitetta voi käyttää myös juomaveden valmistukseen. Tämä on ekologinen vaihtoehto kaupasta raahattavien vichy pullojen sijaan. Voit nimittäin itse säätää happojen määrää haluammallasi tavalla ja tehdä vettä helposti jääkaappiin pulloihin valmiiksi. Näin kesähelteillä minulle maistuu kuplavesi normaalia vettä enemmän ja saan tällä tavalla itseni juomaan huomaamatta enemmän kuin normaalisti, mikä onkin hyvä sillä hikoillessa nestettä haihtuu kehosta todella paljon. Sodastream on siis varsin monikäyttöinen laite ja minulla se onkin ollut varsin ahkerassa käytössä jo muutaman viikon niin juomaveden valmistuksessa kuin ihonhoidossakin.


ARVONTA

Yhteistyössä Sodastreamin kanssa sain teille lukijoille arvottavaksi yhden Sodastream Spirit hiilihapotuslaitteen sekä Beauty bubbles pullon. Arvonta on auki 4.8 klo 12 saakka, jonka jälkeen arvon voittajan. Sodastream postittaa palkinnon voittajalle.

Säännöt:

* Arvonta on auki sekä blogissa että instagrammissa. Voit osallistua kummassa kanavassa tahansa. Instagram arvontaan pääset seuraamalla @glitteri_addikti.

* Jos osallistut blogin kautta, ilmoita kommentissa haluatko laitteen mustana vai valkoisena. Sinun tulee osallistuaksesi olla lukijana joko bloggerin kautta tai seurata blogiani Blogit.fi sivustolla. Ilmoita mitä kautta blogiani seuraat.

* Voit saada kaksi arpaa osallistumalla sekä blogissa että instagrammissa. Muista jättää blogikommenttiin toimiva sähköposti, johon otan yhteyttä voiton osuessa kohdallesi ja ilmoita samalla monellako arvalla olet mukana.

Onnea arvontaan!

Arvonta on päättynyt ja tällä kertaa voittaja löytyi instagramin puolelta. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


9 kommenttia on "Sodastream Beauty Bubbles + arvonta"
 1. Valkoinen olisi mieluisampi.
  Blogger-ja instaseuraajana mukaan kahdella arvalla.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Valkoinen olisi ihana :)! Seuraan Bloggerin kautta.
  inkkarih@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Valkoisen ottaisin jos saisin :)
  Luen bloggerin kautta.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mustana :) Seurailen Bloggerin kautta. kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mustana :) Seuraan bloggerin + instan kautta eli 2 arpaa. S-posti: tiiaeveliina.tornberg@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Bloggerlukijana mukaan. :) Mustana!

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Seuraan sekä bloggerin että blogit.fi:n kautta.
  Valkoinen olisi ihana!
  postin.tuomaa@gmasil.com

  VastaaPoista
 8. Musta Sodastream olisi huippu ja seuraajana Bloggerin + Instagramin kautta.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Valkoinen sopisi paremmin. Seuraan blogiasi bloggerin ja blogit.fi:n kautta.
  klaara49@luukku.com.

  VastaaPoista