tiistai 9. heinäkuuta 2019

Saaren taika

Tänään minulla on ilo ja kunnia esitellä teille suomalaisen pienyrittäjän luonnonkosmetiikkaa, joka on vieläpä täysin ekologista! Olen jo pitkään ollut kiinnostunut luonnollisista vaihtoehdoista niin ihonhoidossa kuin siivouksessakin vaihtoehtona järjettömälle kemikaalikuormalle, jota jätämme päivittäin jälkeemme. Sitä harvoin tulee miettineeksi miten paljon kemikaaleja päätyy jätteenpuhdistuksesta huolimatta vesistöihin ja sitä kautta ihmisten ja eläinten elimistöön. Olen joskus lukenut tutkimuksia aiheesta ja asia on alkanut hirvittää entistä enemmän. Vaikka en olekaan mikään täysin fanaattinen viherarvojen puolesta puhuja, on minusta kuitenkin tärkeä välittää ympäristöstä jossa elämme ja jättää myös seuraaville sukupolville puhdas maapallo. Siksi tutustumme tänään syvemmin Särkisalosta tulevaan kotimaiseen yritykseen nimeltä Saaren taika. Postaus on sikäli poikkeuksellinen, että kaikki kuvat on lainattu Saaren taika nettisivuilta. Tämä siitä syystä, että jokainen kuva on kuin taideteos ja halusin antaa arvoa näin upeille toteutuksille. Kokemukset ovat kuitenkin 100% omiani.

* Tuotteet saatu pr-näytteenä
Kuva www.saarentaikaa.com

Saaren taika on siis kotimainen yritys, joka tuottaa kaikki tuotteensa käsityönä. Tuotteissa ei käytetä lainkaan keinotekoisia ainesosia ja lisäksi tuotteiden ainesosat halutaan pitää minimissään, jotta tuotteet sopivat mahdollisimman hyvin herkkäihoisille ja kuormittavat myös luontoa mahdollisimman vähän. Koko valikoima on täysin vegaaninen ja luonnollinen, mikä myös kertoo tuotekehityksen takana vallitsevista eettisistä arvoista. Mielenkiintoista on se, että suurin osa tuotteista on kehitetty vaikeisiin iho-ongelmiin, joihin ne myös täydellisesti tepsivät. Olen lukenut paljon tyytyväisten asiakkaiden palautteita Saaren taika tuotteista ja pakko se on usko, että nämä tuotteet ovat kaiken eettisyyden lisäksi myös täysin toimivia. Saaren taika myös vähentää hiilijalanjälkeä istuttamalla puita sekä lahjoittamalla Itämeriraippuoiden myynnistä 5€ lyhentämättömänä Itämeren pelastamiseksi. Sisäisesti hykertelen innostuksesta, sillä pieni maailmanparantaja minäni rakastaa tällaisia onnellisia tarinoita, joissa tuotteita ei myydä vain raha edellä vaan yritys vastaa aidosti sekä kuluttajan että ympäristön tarpeista.

Kuva www.saarentaikaa.com
Saaren taika valmistaa sekä kosmetiikkatuotteita, että tuotteita kodin siivoukseen. Jopa lemmikeille on oma valikoimansa, joka kuulostaakin tosi hyvältä. Lemmikkien turkki ei nimittäin kaipaa kovin ärtsyjä saippuoita, jotka turhaan tuhoavat ihon ja karvojen luonnollista rasvapintaa, joka esimerkiksi hylkii likaa ja vettä. Aionkin ostaa omille koirilleni testiin Saaren taika lemmikeille tarkoitetun palasaippuan. Kosmetiikkatuotteista löytyy mm. kasvonaamioita, saippuoita, voiteita ja deodorantteja. Siivouspuolella on tarjolla ekologista pyykkietikkaa ja siivoussaippuaa. 
Sain itse testiin Raikas pyykkietikan, Sitrus siivoussaippuan, Veera suolasaippuan ja Tyrni deodorantin. Esittelen tuotteet teille seuraavaksi tarkemmin.


Kuva www.saarentaikaa.com
* Sitrus siivoussaippua 14€

Sitrus siivoussaippua on ihanan raikkalle ja miedosti sitruunaruoholle tuoksuva kova saippua. Saippuaa voi käyttää kaikille kodin koville pinnoille sellaisenaan, raastettuna ja liuotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kosteaan liinaan tai sieneen. Saippua on helppokäyttöinen ja Saaren taika nettisivuilta löytyy myös tarkemmat ohjeet saippuan käyttöön. Saippua sisältää antibakteerisia ainesosia, jotka ehkäisevät homeiden syntymistä ja poistavat bakteereja kodin pinnoilta. Lisäksi tällä saa raikkaan tuoksun siivouksen jälkeen. Aivan ihana tuote ja saa helposti puhdasta jälkeä ilman, että huoneeseen jäisi leijumaan ällöttävä teennäinen siivouskemikaalien haju. Saippualla voi vallan hyvin pestä niin auton kuin saunankin lauteet. Lopputulos on puhdas ja raikas.


Kuva www.saarentaikaa.com
 * Tyrni deodorantti 17,50€

Olen ollut vuosia todella skeptinen luonnollisia deodorantteja kohtaan. Olen yrittänyt käyttää muutamia, mutta todennut jo muutaman käyttökerran jälkeen ettei ne toimi omissa kainaloissa lainkaan. Usein myös näiden luonnollisten deodoranttien tuoksu on ollut tosi pistävä ja jopa oksettava. Moni paladödö onkin löytänyt tiensä roskikseen aika nopeasti. Otin tämän deodorantin testiin aika suurella varauksella siis, koska minulla on luonnostaan helposti hikoavat kainalot ja etenkin tilanteissa joissa minua jännittää tai jos olen stressaantunut, kainalot hikoavat aivan hirveästi. Deodorantti on kivassa metallisessa purkissa, joka muistuttaa vähän vaseliinipurkkia. Aine itsessään on aika kovaa, mutta se pehmenee sormien lämmöstä ja levittäminen onkin helpompaa kun antaa aineen hiukan ensin "sulaa" sormissa. Tuoksu oli aluksi nenääni melko vieras. Ei lainkaan sellainen makea, joista yleensä tykkään. En kyllä tunnista tästä tyrniäkään vaan tuoksu tuo mieleen erilaiset eteeriset öljyt, mutta se ei silti ole liian voimakas tai pistävä vaan pienen totuttelun jälkeen itse asiassa oikein miellyttävä.

Olen nyt testaillut tuotetta useamman päivän ja olen aika ihastunut tähän. Yleensä luonnonmukaisiin deodorantteihin siirtyminen vaatii hetken totuttelua ja kainalot voivat hikoilla tavallista enemmän, kun ne poistavat iholta kuonaa ja jämiä kemiallisista dödöistä. Yllätykseksi tämän tuotteen kanssa merkittävissä määrin näin ei käynyt vaan siirtymä oli varsin helppo ja tuskaton. En huomannut, että kainaloni olisivat puskeneet hikeä tavallista enempää, joten iso plussa siitä. Lisäksi tuote piti kainalot aika hyvin kuivana ja pahat hajut poissa. Ainoastaan urheilusuorituksen jälkeen huomasin, että suihkun tarpeessa todella ollaan, mutta harvoinpa mikään tuote kovaa urheilua kestääkään. Tämä deodorantti ei sotke vaatteita ja on myös helppo pestä pois iholta. Antaisin tuotteelle 4/5 tähteä, sillä ihan täysin tämä ei pidä kainaloita kuivana ja tuoksu vaatii aluksi totuttelua, mutta luonnonmukaisista tuotteista ehdottomasti paras testaamani deodorantti ikinä ja voisin jopa sanoa että yksi parhaimmista dödöistä myös haastettaessa kemialliset deodorantit.

Kuva www.saarentaikaa.com
 * Raikas pyykkietikka 15€

Olen jo vuosia käyttänyt pyykinpesussa pyykkietikkaa huuhteluaineen asemasta. Pidän pyykkietikan vaatteisiin jättämästä raikkaasta tuoksusta (tai tuoksuttomuudesta) ja koen sen myös ekologisemmaksi vaihtoehdoksi huuhteluaineille. Joissakin pyykkietikoissa on tosi kitkerä etikan tuoksu, mutta onneksi se ei tartu vaatteisiin ja haise niissä pesun jälkeen. Tässä pyykkietikassa oli ihana raikas piparminutun tuoksu, jollaiseen en olekaan pyykkietikka testailuissani vielä koskaan törmännyt. Itse asiassa se oli niin virkistävä, että päädyin haistelemaan sitä useamman kerran uudelleen ja uudelleen. Saaren taika pyykkietikka ei kuormita ympäristöä, sillä se on täysin biohajoavaa. Pyykkietikan tehtävänä on pehmentää pyykkiä ja poistaa vaatteista sähköisyyttä. Jos et ole ennen kokeillut pyykkietikkaa, niin haastan sinut kokeilemaan!

Kuva www.saarentaikaa.com
* Veera suolasaippua 15€

Tämä kauniilla logolla painettu saippuapala sisältää merisuolaa, vihreää savea ja kauraa. Säännöllisesti käytettynä suolasaippua vähentää ihon rasvaamisen tarvetta sekä epäpuhtauksia iholla. Merisuola neutraloi iholla olevia bakteereja, jotka esimerkiksi aiheuttavat hienhajua. Vihreä savi taas imee iholta epäpuhtauksia, kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa, laskee turvotusta ja korjaa ihovaurioita. Kaura kuorii hellästi lievittäen tulehduksia ja kutinaa. Verkkokaupassa olevien asiakaspalautteiden perusteella, asiakkaat ovat olleet tähän erityisen tyytyväisiä. En ole itse ehtinyt tätä vielä ottaa testiin, mutta tarkoitus on korkata tämä ihan pikaisesti ja katsoa saanko tämän avulla epäpuhtauden pois iholta. Huom! Saippuan sisältämä merisuola ei ole karkeaa. Tässä saippuassa on tosi miellyttävä ja jännä tuoksu, josta mulle tulee vähän mieleen lakritsi. En tiedä miksi haistan näin, koska saippua ei sisällä mitään tällaista ainesosaa.


Olen aika vaikuttunut paitsi Saaren taika tuotevalikoimasta, myös tuotteiden toimivuudesta ja niiden ympäristöystävällisestä näkökulmasta. Nämä ovatkin mitä parhaimpia tuotteita ihan normaalin arjen lisäksi mökkiolosuhteisiin ja aionkin kuskata näitä tuotteita itse mökille, jossa ekologisuudella on vielä kaupunkiolosuhteita suurempi merkitys. Tiedän myös, että etenkin vanha kansa ilahtuu tällaisista ihanista lahjoista, sillä ennen vanhaa pestiin vain ja ainoastaan luonnollisilla tuotteilla ilman nykypäivän "humpuukeja" 😂 Näin ainakin oma mummoni sanoisi.

ALEKOODI

Minulla on ilo tarjota teille lukijoille tutustumistarjouksena alekoodilla 6N3MZZHDE5CV -10% Saaren taika verkkokaupasta tehdyistä ostoksista heinäkuun loppuun saakka. Jos et ole tästä yrityksestä ennen kuullut niin kannattaa käydä sivuilla ihastelemassa ainakin näitä upeita kuvia, jotka ovat käsittääkseni yrittäjän itse ottamia. 

ARVONTA

Sain luvan myös arpoa yhdelle onnelliselle lukijalle noin 50 euron arvoisen yllätystuotepaketin, jonka sisältämät tuotteet ovat kaikki Saaren taika omaa tuotantoa. Nyt siis kannattaa todellakin osallistua, sillä tämä palkinto on aivan huikea! Arvonta on tarkoitettu vain blogini lukijoille ja arpa on mahdollista saada joko liittymällä lukijakseni bloggerin kautta, ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi kautta tai seuraamalla minua instagramissa @glitteri_addikti. Kommentoi tätä postausta ja kerro mitä kautta minua seuraat sekä ilmoita toimiva sähköpostiosoite, johon otan yhteyttä voiton sattuessa kohdallesi. Arvonta on auki 15.7 saakka. Palkinto postitetaan vain Suomeen ja mukana ovat vain sääntöjen mukaisesti arvontaan osallistuvat. Mikäli en tavoita voittajaa kolmen päivän kuluessa arvonnan päätyttyä, arvon uuden voittajan. 


Oletko kuullut Saaren taika tuotteista ja onko sinulle ekologisuus kosmetiikassa tärkeää?
29 kommenttia on "Saaren taika"
 1. Tämä merkki on mulle vielä aika tuntematon, mutta parin viime kuukauden aikana tullut vastaan useasti Instagramissa :) Tuosta Tyrni deodorantista olen lukenut tosi paljon kehuja ja ihan huikea tuo sinunkin kokemuksesi!

  Tosi mielenkiintoisen kuuloisia tuotteita, joten osallistun myös arvontaan. Seuraan blogiasi Bloggerin kautta sekä Instagramissa :) vadelmamurusia@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instassa on tosiaan pyörinyt mainoksia ja minusta on ollut kiinnostava myös lukea asiakaskokemuksia tuotteista. Vaikuttaa nimittäin muidenkin palautteiden perusteella tosi hyviltä tuotteilta!

   Poista
 2. Mielenkiintoinen sarja, joten tottakai mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastuin tämän sarjan tuotteisiin kyllä aivan täysillä <3

   Poista
 3. Saaren Taika on mulle tuttu ja heillä on aivan ihania tuotteita!

  Mulle ekologisuus on todella tärkeää kosmetiikassa!

  Seuraan IG:ssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, onneksi ekologisia vaihtoehtojakin alkaa olla nykyään markkinoilla jo aika mukavasti :)

   Poista
 4. Suomalaisia ja luonnonmukaisia kertakaikkiaan ihania tuotteita.
  IG ja blogi.fi
  vanhatalo.marianne@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Minulla on pyykkietikkaa ja muutama saippua. Tuttuja ja turvallisia v.laitinen@msoynet.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että olet löytänyt tuotteet! Pyykkietikkaan jää kyllä koukkuun <3

   Poista
 6. Olisipa kiva kokeilla tuota pyykkietikkaa ja siivoussaippuaa! Instassa sinua seurailen. komulainenanni@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Nämä ovat olleet jo kauan kokeilulistalla :)!
  Seuraan Bloggerin kautta, inkkarih@hotmail.com.

  VastaaPoista
 8. Itselläni on käytössä teepuusaippua, josta pidän tosi paljon! Myös Veera-suolasaippua odottaa kokeilemista.
  Seuraan instagramissa.
  piukupiiku@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Niin ihania tuotteita <3 käytössä muutamia tuotteita ja
  aina tulee ostettua uutta tilalle :)
  Seuraan instassa
  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista
 10. Olen kuullut Saaren Taiasta ja pelkkää hyvää. Vielä en ole saanut aikaiseksi kokeilla itse, mutta pitkään on ollut kyllä mielessä, että pitäisi tutustua ihan henkilökohtaisesti.

  Seuraan bloggerin kautta.
  pakolliset ät gmail.com

  VastaaPoista
 11. Olen lukenut Saaren Taian tuotteista useammasta paikasta lähiakoina ja nämä on alkanut ihan tosissaan kiinnostamaan, koska ovat kotimaisia ja ympäristöystävällisiä luonnontuotteita, mikä on ihan huippua! :)
  Olisi kiva siis päästä testaamaan yllärituotteita, varmasti tulisi sellaistakin yllärinä, mitä itse ei olisi tajunnut lähteä ostamaan ja testaamaan :)

  Seuraan Ig:ssä ja tavoitat minut janina.tuominen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Luen sekä bloggerin kautta että seuraan instassa :)
  Mitään en ole tainnut vielä kokeilla näistä tuotteista, mutta ilahduttavasti Saaren Taika on kyllä ollut somessa esillä nyt.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Seuraan bloggerin ja ign kautta

  Luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Uusi merkki- vaikuttaa kiinnostavalta ja pakkaukset ovat nättejä. Pyykkietikkaankin tuotteena tutustuin vasta tänä vuonna,mutta siitä on tullut vakiovaruste��
  Mukana mukavassa arvonnassa :) Olen instagram-seuraaja.

  Neeakristiina@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Instassa seuraan.. Ja Saaren Taika on tuttu juttu! ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 16. Instagramissa :) näistä olen kuullut paljon hyvää, mutta jäänyt vielä haaveiluksi. Ihanaa, että Suomessa valmistetaan tällaisia ja ihanan mystinen miljöö yrityksellä :)

  tiinatorg@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Vaikuttaapa ihanalta merkiltä ja tuotteilta ��Seuraan instagramin kautta (@planningcute) ❤�� plannercuties@gmail.com on osoite!

  VastaaPoista
 18. Todella ihania tuotteita! ♥️��

  Seuraan sinua instagramin kautta. Kiitos, että olet järjestänyt näin hienon arvonnan ☺️


  Olen pitkään haaveillut, että pääsisin käyttämään luonnonkosmetiikan tuotteita. Antaisin äidilleni osan tuotteista synttärilahjaksi, sillä hän varmasti ilahtuivat todella paljon kun saisi näin upeita tuotteita♥️

  Tässä sähköpostiosoitteeni: tiinaveijola@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Olen kuullut tosi paljon mut en oo vielä kokeillut

  laplau@suomi24.fi

  VastaaPoista
 20. Instagramissa seuraan, ihania tuotteita! Ihanaa alkanutta viikkoa��
  jennnna@windowslive.com

  VastaaPoista
 21. Saaren taika tuoteista olen kuullut paljon mutta vielä en ole testannut.
  Itse seuraan sinua instagramissa�� kepakoskela@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ihania tuotteita vaikuttaa olevan, itsellä toisen brandin palasaippua kokeilussa. Seuraavaksi ehkä saarentaika kokeiluun. Seuraan sinua instagramissa. sini.maja-93@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Olen halunnut jo pitkään päästä kokeilemaan Saaren Taika- tuotteita. Seuraan Bloggerin ja Instagramin kautta😍

  VastaaPoista