maanantai 22. heinäkuuta 2019

Janssen Cosmetics ampullisarja

* Tuotteet saatu blogin kautta


Otetaanpa tänään tarkempaan tarkasteluun ampullit. Näistä on paljon puhuttu ja kosmetiikassa ampullihoidot ovat viime vuosina nousseet suosituiksi lyhytaikaisiksi tehohoidoiksi iholle. En ollut itse koskaan aikaisemmin ampulleja käyttänyt, lukenut toki vaikka ja mistä. Viime jouluna katselin myös ampulli joulukalenteria, mutta korkean hintansa takia jäi siten lopulta hankkimatta. Minulle tarjoutui blogin kautta mahdollisuus päästä testaamaan Janssen Cosmetics Anti-wrinkle Booster ampulleja viikon tehokuurilla ja tottahan mielenkiinnolla tartuin tuumasta toimeen. Nyt on 6 päivää kokeilua takana päin. Katsotaanpa miten minun kokeilussa kävi.Janssen Cosmetics on saksalainen ihonhoitosarja, jonka luojina ovat olleet pariskunta Walther Janssen ja hänen vaimonsa Elka. He halusivat luoda ihonhoitosarjan, jonka tuotteet ovat korkealaatuisia ja sisältävät voimakkaita aktiiviaineita. Laboratorioissa testatut tuotteet ovat saaneet meriittejä myös puolueettomilta tutkimuslaitoksilta, joten sarjan tuotteet todella ovat tehokkaita ja brändin nimeä kantavia tuotteita ostaessa tietää todella ostavansa laatua. Testiin saamani ampullipakkaus ei turhaa koreile värikkäällä pakkauksella, vaan pikemminkin minulle tulee laatikosta mieleen kliinisyys ja korkealaatuisuus. Tässä tapauksessa en pidä yhtään huonona sitä, että pakkaus on yksinkertainen, sillä se herättää mielikuvan laadukkaasta tuotteesta. Toimii!


Ampullit ovat sievässä rivissä itse pahvisen pakkauksen sisällä. Nämä on aseteltu koteloon omiin koloihin ja sisällä oleva rivistö ponnahtaa ylöspäin kantta avatessa. Kätevä ja viimeistelty pakkaus, jota on helppo kuljettaa, ilman että tarvitsee pelätä lasisten ampullien rikkoutumista. Ampulleja on pakkauksessa 7 ja ne riittävät viikon tehokuurille. Tarkoituksena on käyttää yksi ampulli päivässä, joko kaikki yhdellä kerralla tai siten että puolet ampullista säästää myöhemmäksi, kuitenkin niin että loppuosa tulee käytettyä 12 tunnin kuluessa pakkauksen avaamisesta. Ampullit ovat Janssen Cosmeticsin ylpeydenaihe, sillä näissä pienissä lasipulloissa on markkinoiden tehokkaimmat yhdisteet ja pakkaustyylistä johtuen säilöntäaineiden käyttö itse tuotteessa on voitu minimoida.
Anti-wrinkle Booster ampullit sisältävät useampaa tehoainetta, jotka pureutuvat erityisesti ihon juonteiden tasoittamiseen sekä yleisesti ihon napakoittamiseen. Jo viikossa pitäisi lupausten mukaan saada näkyviä tuloksia aikaan ja ilmejuonteiden selvästi tasoittua ampullien vaikutuksesta. Ampullin silottava vaikutus perustuu Gatuline Expression- yhdisteeseen, joka on luonnon oma botox aine. Lisäksi vaikuttavana aineena toimii Instensyl biopolymeeri, joka muodostaa iholle 3D-kalvon, jonka tehtävä on välittömästi napakoittaa ihoa. Lisäksi ampulleissa on hyaluronihappoa sitomaan kosteutta syvemmälle ihon kerroksiin. Ampulleja voi käyttää niin anti-age tuotteena kuin myös meikinpohjustajana. Itse käytin näitä vain illalla yöksi iholle jätettävänä seerumina, sillä tuotteen levittäminen on niin hidasta ettei minulla millään olisi aamulla kiireesä riittänyt aika ja hermot tämän kanssa touhuamiseen. Lisäksi koin, että tämä oli illalla super hyvä kosteuttava tuote, joten minulle tämän käyttö sopi parhaiten juuri illalla. Seerumista jäi iholle kuitenkin napakka hiukan tahmea tunne, joten tämän päälle olisi kyllä meikkikin tarrannut oikein hyvin.Ampulli on kokonaan lasia ja aluksi jouduin hiukan hieromaan älynystyröitä, kun pohdin miten saan nesteen ampullin sisältä ulos. Pullossa kun ei ollut mitään korkkia tai reikää mistä tuotteen olisi saanut ulos. Lopulta keksin, että pullon kaula tuli katkaista lasin ohuimmasta kohdasta, jossa näkyykin valkoinen viiva. Lasi napsahti poikki helposti ilman suurempaa väkivaltaa, mutta kannattaa varoa käsiään. Muutaman kerran nimittäin reuna jäi hieman teräväksi. Itselleni ei tullut mitään haavereita ja sain tuotteen ulos ongelmitta. Ampullissa on nestettä 2ml, joka onkin aika iso määrä loppujen lopuksi vaikka ei siltä kuulostakaan. Tajusin nimittäin, etten ikinä lätki naamaan näin paljon seerumia tai mitään muutakaan kosteuttavaa tuotetta, joten hetken aikaa sai tuotetta kasvoihin imeyttää. Kaikki kuitenkin mystisesti katosi janoiselle iholleni, joten imeyttäminen tapahtui melko vaivattomasti vaikka veikin muutaman ylimääräisen minuutin illan ihonhoitorutiineista.

Itse tuote on läpinäkyvää hiukan sinertävää nestettä, joka tuoksuu minusta aivan omenalta. Tuote imeytyy ihoon helposti ja jättää todella miellyttävän ja kosteutetun tunteen koko kasvoille. Viikon käytön jälkeen olen myös huomannut, että kasvojeni iho on kimmoisa ja silmieni ympärillä olevat naururypyt ovat jonkin verran tasoittuneet. Olette varmaan huomanneetkin, että minulla on silmien alla aika syvät uurteet, jotka näkyvät sitä selvemmin mitä vähemmän olen nukkunut. Ampullien avulla sain näitä uurteita hieman tasoittumaan ja vaikka ne yhä näkyvät, niin juonteet ovat selvästi pienentyneet. Tämä oli varsin ilahduttava huomata. Muita ryppyjä kasvoillani ei olekaan, joten siihen en osaa sanoa, häivyttääkö tämä esim otsalla olevia uurteita tai muita kasvojen suurempia ryppyjä. Tajusin ampulli testistä myös sen, että mitä enemmän kosteutta iholle syöttää, sitä täyteläisempi se on. Senhän pitäisi olla aivan päivänselvä asia, mutta enpä silti ole ladannut näin suuria määriä seerumia ikinä kerralla kasvoille, joten täytyy ottaa tämä noin 2ml annostelu tavaksi ihan normaalissa arjessa. Nimittäin ihoni on voinut todella hyvin, ei ole kuivunut, tuntunut kireältä tai näyttänyt ryppyiseltä, mikä varmasti suurelta osin johtuu siitä että ihoni on saanut kosteutusta kerrankin riittävästi.


Kaiken kaikkiaan tämä ampulli kokeilu oli hurjan mielenkiintoinen ja tulokset yllättivät minut positiivisesti. On nimittäin uskomatonta, että kuudessa päivässä voi saada oikeasti näkyviä tuloksia aikaan. Minua kiinnostaisi tietää, mitä vaikutuksia tuotteen pitkäaikaisella säännöllisellä käytöllä voisi olla ja saisinko silmänympärys rypyt tasoiteltua vieläkin huomaamattomammiksi.

Instagrammin puolella on käynnissä arvonta, jossa sinä ja ystäväsi voitte voittaa omat viikon ampulli hoidot. Arvonta on käynnissä vain instagrammissa @glitteri_addikti 31.7 klo 12 saakka. Käy osallistumassa ja vinkkaa kaverille kans!

Oletko sinä käyttänyt koskaan ampulleja?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti