tiistai 16. heinäkuuta 2019

Anastasia Riviera paletti ja meikki


Anastasian Riviera paletti julkaistiin jo puoli vuotta sitten, mutta sain omani hankittua vasta tovi sitten. Olen kuullut kovasti hehkutusta Anastasian paleteista, mutta en ole aikaisemmin tullut niitä hankkineeksi. Syy on osittain ollut kallis hinta ja toiseksi olen ajatellut, että ei kai yksi paletti nyt niin ihmeellinen voi olla. Tässä Riviera paletissa oli kuitenkin niin ihania kesäisiä sävyjä, että päätin ostaa sen vihdoin omakseni ja muutaman meikin olen tällä jo tehnyt. Rakastuin palettiin oikopäätä, enkä nyt ihmettele laisinkaan sen suurta hypetystä. Paletti kulkee nimittäin aivan omassa luokassaan!
Paletin ulkoasu on persoonallinen ja uniikki meri teemainen. Paletin kansi on kangasta, sinivalko raidallinen kultaisella tekstillä, mistä tuleekin mieleen seilorin vaatetus. Värit paletin sisällä tosin eivät ole mitenkään turhan merelliset, mutta kesä näistä kyllä tulee mieleen. Ensi vaikutelmana sävyt saattavat tuntua turhan värikkäiltä. Näin ajattelinkin itsekin aluksi, mutta loppujen lopuksi näitä voi yhdistellä monella tavalla ja meikeistä saa halutessaan myös hillitympiä. Mukana nimittäin on muutama neutraalimi sävy, jolla saa kivasti murrettua kirkkaita värejä tai joita voi käyttää varjostuksiin. Neutraaliinkin meikkiin saa hetkessä näyttävyyttä lisäämällä liikkuvalle luomelle jotain paletin upeista glitteri sävyistä. Glitteri värit onkin tämän paletin helmi minun mielestäni. Värit on nimittäin tosi kauniita ja etenkin tuo pinkki palermo ja turkoosi seychelles on aivan upeita värejä!
Vaikka omistan lukuisia luomiväripaletteja ja monet niistä ovat varsin erinomaisia laadultaan, yllätyin täydellisesti miten loistava tämä Anastasian paletti kaikkiin muihin paletteihin verrattuna oikeasti onkaan. Pigmentti nimittäin on aivan omaa luokkaansa. Kevyellä siveltimen dippauksella pannuun saa jo runsaasti väriä luomelle ja miten erinomaisesti nämä värit blendaantuvat iholla. Värit eivät ole himppuakaan karisevia ja työstäminen on helpompaa kuin voisi ikinä uneksia. Sävyt myös sopivat erinomaisesti yhteen keskenään ja tekemässäni meikissä käytinkin paletin kirkkaita värejä, mutta lopputulos ei silti mielestäni ole mauttoman räikeä.

Käytin meikissäni sävyjä cannes (lila), bahamas (pinkki) ja palermo (glitteri pinkki). Silmän sisänurkkaan sipaisin kevyesti inheritance (kultainen glitteri) sävyä eikä sekään paistanut rumasti vaikka sävy pannussa näyttääkin aika kirkkaan kultaiselta. Meikistä tuli minusta tosi kiva ja sävyt sulautuu yhteen vaivattomasti. Luonnossa meikki näyttää paljon kuvia paremmalta (vaikka itse sanonkin), mutta ehkäpä näistä jotenkin hahmottaa millainen lopputulos on.


En ihan normaali arkena lähde näin värikkäässä meikissä kaupungille, mutta toisaalta lopputulos ei niin mahdottoman räikeä ole, etteikö tällaiseenkin voisi silmä tottua. Yleensä nimittäin tekemäni silmämeikit on aika neutraaleja, mutta nyt ihastuin kyllä myös näihin väreihin ja aion testailla ja yhdistellä näitä nyt useammallakin tavalla. Etenkin kesäpaletiksi tämä Riviera on aivan täydellinen ja hintakaan ei harmita enää siinä vaiheessa, kun pääsee tämän kanssa leikkimään ja näkee konkreettisesti eron laadussa moniin halvempiin paletteihin. Siinä paletti nimittäin peittoa muut merkit aivan mennen tullen.


Vaikka paletin kankainen ulkokuori ei käytössä tulekaan lialta säästymään ja on sen takia hiukan epäkäytännöllinen, niin minusta tätä seikkaa lukuunottamatta paletti on koko komeudessaan aika täydellinen. Nyt kun pääsin vihdoin itsekin testaamaan Anastasian luomivärejä, voin myös itse seistä sen kaiken hypetyksen takana, jota brändin meikit osakseen ovat saaneet. Tästä taisikin juuri tulla mun suosikki meikkituotteeni, ever!Allekirjoitatko sinä Alastasia Beverly Hills meikkien hypetyksen?
2 kommenttia on "Anastasia Riviera paletti ja meikki"
 1. Kyllä näiden kaikkien palettikuvien ja meikkien perusteella, mutten itse niitä omistaa.
  Paljon on kivoja sävyjä kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet näitä tosiaan ovat kehuneet ja itsekin olin pitkään lukenut hehkutusta ennen kuin tulin omani hankkineeksi. Ehdottomasti joka euron arvoinen!

   Poista