maanantai 11. marraskuuta 2019

Goodiebox nyt Suomessa!

* boksi saatu Goodiebox.fi



Aivan mahtavaa päästä kertomaan teille uudesta kauneusboksista Suomessa! Olen niin innoissani asiasta, etten malta nahoissani pysyä, sillä rakastan yllätyksiä ja rakastan kosmetiikkaa eli tässä on täydellinen kuukausittainen yllätyshetki itselle. Olen päässyt testailemaan jo melko monia kauneusbokseja meiltä ja maailmalta, joten en todellakaan ylläty enää mistään tuiki tavallisista bokseista vaan boksissa on oltava sitä jotain mikä saa silmäni syttymään. Goodiebox onnistui tässä ja aloin saman tien janota lisää. Itse asiassa naputtelin tilauksen menemään heti unboxauksen jälkeen eli se oli nopeaa toimintaa tällä kertaa 😄




Mistä nyt sitten on oikein kyse?

Goodiebox on lähtöisin Tanskasta, mutta se on valloittanut monien naisien sydämet ympäri Eurooppaa. Itse asiassa boksi on äänestetty Euroopan parhaimmaksi kauneusboksiksi, joten kyse ei ole mistään turhasta boksista todellakaan. Joka kuukausi saat kotiin kannettuna pienen laatikon, joka sisältää 5-7 kauneustuotetta. Boksin arvo on aina vähintään 75€, mutta se voi olla myös huomattavasti enemmän. Tämän ensimmäisen Suomessa ilmestyneen lokakuun boksin arvo oli huimat 94€. Moista ei olekaan Suomen markkinoilla ennen nähty!

Laatikosta on pakko vielä sanoa, että katsomaa miten monipuolinen tuo on. Laatikko on todella tukevaa pahvia ja sen ulkoasun värit muuttuvat joka kuukausi. Olemme aikaisemmin tottuneet, että kauneusboksi on rasia jossa on kansi ja laatikko. Tämä boksi kuitenkin poikkeaa tavanomaisesta, sillä rasia on vetolaatikon tapainen eli sisältö vedetään ulos tuosta kuoresta. Mietin jo, että näitä pystyy todella mahtavasti uusiokäyttämään ja aionkin säilyttää pakkaukset jatkokäyttöä varten.

Tilausta varten täytetään pieni kauneuskysely, johon merkitään tiedot omasta ihotyypistä sekä hiusten ja ihon väristä. Ehkä jatkossa boksien sisältöä tullaan jollain tapaa personoimaan kauneusprofiilin perusteella, mikä on lähtökohtaisesti aika kiva juttu. Mutta nyt, katsotaanpa mitä boksi piti sisällään.




Lokakuun kauneusboksissa oli kuusi tuotetta, joista peräti viisi oli täysikokoisia! Uskomatonta. Heti ensivilkaisulta näin, että boksissa oli tuotteita sekä tutuilta että tuntemattomilta merkeiltä mikä on minusta juuri kauneusboksien idea. Ja oli myös aivan mahtavaa nähdä, että boksin tuotteista lähes kaikki oli täysikokoisia eli ei mitään pieniä näytepurkkeja jotka jäisivät vain pyörimään kaapin perukoille. Kuten kattauksesta näkee niin tuotteita löytyy vähän joka kategoriasta. Esittelen seuraavaksi jokaisen tuotteen yksitellen.




Rituals on merkki, jonka tuotteita rakastetaan ja vihataan. Itse pääsääntöisesti rakastan, vaikka tuotteissa vahva tuoksu onkin. Kun avasin boksin ensi kerran, arvasin heti että laatikossa on jotain Ritualsilta, sillä huumaava mutta hyvin brändille ominainen tuoksu leijaili ulos laatikosta. Boksiin oli pakattu Rituals The Ritual of Karma Foot balm eli täyteläinen jalkavoide kuiville jaloille. Ritualsin tuotteiden koostumus, tuoksu sekä kosteusteho on aivan uskomaton. Siispä olen aivan haltioissani tästä tuotteesta. Jalkavoidetta minulla ei tällä hetkellä käytössä olekaan eli korkaan tämän samantien jo tänä iltana. Ihana tuote ja vielä täysikokoisena!
Hinta: 12,50€




Boksin toinen tuote oli Ivy Aia Skin tonic with hyaluronic acid eli hyaluronihappoa sisältävä kasvovesi. Merkki on minulle vieras, mutta ei ihme, sillä tämä on Tanskassa kehitetty ja valmistettu paikallisten farmaseuttien kanssa. Tuote on hajusteeton eli soveltuu myös herkälle iholle. Loistavaa saada testiin uusi merkki ja Ivy Aian tuotteita saapuu syksyn aikana myös Suomen markkinoille eli mikäli tuotteeseen ihastuu, sitä saa myös lisää. Kasvovesi sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja soveltuu ihan päivittäiseen käyttöön, jotenka kuulostaa aivan mahtavalta.
Hinta: 6,50€




Boksin ainoa meikkituote oli tällä kertaa ripsiväri. Sandstone Scandinavia mascara intense on Tanskan myydyimpiä ripsivärejä ja kyseinen mascara on kahminut myös palkintoja. Tuote hoitaa ripsiä, sillä siinä on A-, C- ja E-vitamiineja. Infolehtisessä lukee, että ripsivärillä saa halutessaan naturellin lookin, mutta kerrostamalla myös upeat tuuheat räpsyttimet. Kuulostaa kiinnostavalta!
Hinta: 24€





Yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista oli tämä Moshi moshi minh hiuspyyhe, jonka saa kivaksi turbaaniksi pään ympärille ja märät hiukset sen sisään. En ole koskaan tällaista omistanut, mutta kuulostaa äärettömän kätevältä. Itse kun pesen hiukseni yleensä iltaisin ja hengailen sitten vielä ennen nukkumaan menoa ympäriinsä, mutta märkinä olkapäillä valuvat hiukset eivät tee olosta kauhean mukavaa. Nyt märät hiukset saa kätevästi kääräistyä pään päälle tämän turbaanin ansiosta ja ilta-askareet voi tehdä helposti ilman paidan kastumista. Ihana tuote tämäkin ❤
Hinta: 20€




Boksin ainoa matkakokoinen tuote oli Polaar Night revitalizing cream eli yövoide, jonka paksu ja ravinnerikas koostumus hellii ihoa juuri yöllä. Tuotteen raaka-aineet ovat 95% biohajoavia ja pakkauskin on kierrätettävä. Polaarin tuotteista olen kuullut enemmän kuin hyvää ja muutama heidän tuote odotteleekin kaapissa, mutta en ole vielä päässyt testaamaana. Josko nyt olisi aika.
Hinta: 25€/25ml


Vähiten innostuin Miquran huulinaamiosta, mutta testaan tämän kollageenia ja jojobaa sisältävän naamion varmasti jossain vaiheessa tässä talven aikana kun huulet kaipaavat extra kosteutusta. Vaikka en tästä suuresti innostunut niin ei tämä missään nimessä huonokaan tuote ole. Huulinaamiot vaan ei ehkä ole se minun juttu.
Hinta: 9,50€




Sellainen oli ensimmäinen boksi kokonaisuudessaan. Itse tykkäsin sisällöstä kovasti ja kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön. Boksin hinta on 24,95€/ kuukausi ja tämän ensimmäisen boksin tuotteiden arvo oli 94€ eli tässä sai todellakin rahoille vastinetta kun boksin arvo oli lähes nelinkertainen! Ihan uskomaton setti ja ihana tutustua uusiin tuotemerkkeihin, mutta saada myös tutuilta merkeiltä kiinnostavia tuotteita testiin. Ja kuten sisällöstä huomaa, se on loppuun asti mietittyä eikä mukana ole yhtään turhaa täyte tuotetta tai tylsiä näytteitä, mitä kauneusbokseihin usein mukaan tuupataan. Pakko sanoa, että vakuutuin suuresti.

Jos oman boksin hankkiminen kiinnostaa niin tekemällä tilauksen linkkini kautta, saat ensimmäisen boksin puoleen hintaan eli maksat siitä vain 12,50€. Huikea tarjous siis! Tilaukseen pääset tästä*.
Vielä on pieni hetkinen Singles Daytä jäljellä, joten voit hemmotella itseäsi tai ostaa boksin vaikka joululahjaksi.

Tilauksen voi lopettaa ihan koska vain ja suosittelemalla tilausta myös ystävällesi saat jokaisesta suosituksesta 250 Goodipointsia ja kun pisteitä on kertynyt 499, saat ilmaisen boksin! Pistesaldoa pääsee kerryttämään myös arvostelemalla aina kuukauden boksin tuotteet. Tällä puolella ruutua odotellaan jo marraskuun boksia aika innolla, mites siellä?


Miltä uutuus boksin sisältö vaikutti? Haastaako tämä monet muut kauneusboksit?
24 kommenttia on "Goodiebox nyt Suomessa!"
  1. Oi, Polaarin tuotteet on ihania!��❄️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on kyllä kehuttu todella paljon! Odotankin suurella mielenkiinnolla näiden tuotteiden testaamista :)

      Poista
  2. Oli kyllä kiva sisältö ensimmäisessä boksissa! :) Ja kiva, kun oli mukana sekä tuttuja että tuntemattomampia brändejä. Mulla on käytössä aika samantyylinen hiuspyyhe ja se on kyllä tosi kätevä ja etenkin näin talvella, kun on muutenkin kylmä niin ei sitten märät hiukset palelluta lisää.

    Toivotaan että boksi jatkaa samaan malliin! Itseänikin kiinnostaisi testata tätä boksia, mutta en sitten tiedä kun niitä jo ennestäänkin niin montaa tulee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi hiuspyyhe on kyllä ihan loistava! En tiedä miten en ole tuollaista ennen keksinyt hankkia :D

      Haluan uskoa, että boksin taso pysyy. Nopeasti ne tilaajat häviää jos tuotteet huononee ja toisaalta uuden boksin on aina panostettava extra paljon, jotta asiakkaat saadaan sitoutettua.

      Mä aion ainakin näin aluksi tilata tätä ja katsoa miltä sisällöt alkaa tuntumaan. Tällä hetkellä Suomen markkinoilla tämä vaikuttaisi olevan paras boksi!

      Poista
  3. Aivan ihanalta vaikuttaa, mahtava sisältö! Luulenpa, että tuota täytyy jossain vaiheessa kokeilla eli todellakin haastaa muut boxit! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö!! Olen vieläkin niin fiiliksissä tästä boksista. Tänään marraskuun boksit on lähetetty matkaan, joten toivottavasti saan jo uuden boksin ihan pian kätösiini <3

      Poista
  4. Ooooh mikä boksi! Todella kiinnostavia tuotteita, ja vieläpä aika arvokkaita! Tämä pitäisi melkein tilata itsellekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Sisältö oli kerrassaan huikea! :D

      Suosittelen pistämään tilauksen harkintaan, joten yllätykset ja laadukas boksi kiinnostaa. Ihanaa, että vihdoin meillä Suomessakin alkaa olla vaihtoehtoja näiden boksien suhteen

      Poista
  5. Tilasin linkkisi kautta ja veloitus on kuitenkin 24,95 e eli hyvin näkyy toimivan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei!! Pistätkö minulle sähköpostia niin selvitän asiaa Goodieboxin kanssa kun saan tietää millä sähköpostilla olet tilauksen tehnyt

      Poista
  6. Tilasin linkkisi kautta.Oli niin hyvä tarjous.Tiedätkö tuleeko tuo boxi ,jonka esittelit vaiko siis seuraava boxi? Ilmeisesti seuraava?
    Kiitos linkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, mahtavaa että päätit myös tilata paketillisen hemmottelua itselle <3

      En ole itse asiassa aivan varma minkä boksin tulet ensimmäisenä saamaan. Voi olla, että jos marraskuun bokseja ei ole vielä ehditty lähettää niin saat lokakuun boksin eli tämän jonka esittelin. Varmaksi en kuitenkaan lupaa mitään koska en ole tästä aivan varma.

      Poista
  7. Vaikuttaa kivalta, mutta tuo verkkosivusto on vähän hankala tilaamisen suhteen ja melkolailla vaikuttaa semmoiselta ostos tv:n pakkositoutumiselta kun katsoo, vaikka pitäisi toki päästä nopeasti eroon tilauksesta jos haluaa :) Sisältö kiva ja tuommoinen hiuspyyhe tarvittaisiin ehdottomasti tännekkin - ison vartalopyyhkeen käyttöhän on melko ok myös mutta painaa kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnitin itsekin ensimmäisellä kerralla huomion siihen, että verkkosivu on tosi sekava ja sieltä tiedon etsiminen vähän vaikeaa. Kaikki kuitenkin pienen hakuilun jälkeen löytyy ja kun siellä oppii navigoimaan niin homma toimii.

      Hiuspyyhe on kyllä ihan mahtava! En edes tiennyt tätä ennen että tämän käyttäminen on näin kätevää. Isoja pyyhkeitä en hiuksissa osaa käyttää kun ne tosiaan painaa kuten sanoit ja myös valuu paikoiltaan ainakin mulla, jolloin pyyhettä saa olla koko ajan rullaamassa päähän uudestaan.

      Poista
  8. Sinäkin sitten vaihdoit tuon tiedon ihan pokkana? Että luki väärä pistemäärä,jolla saa ilmaisen boxin.Aika rumasti tehty!Olisit voinut edes mainita asian.No toisilla riittää pisteitä ja toisilla ei. Jos et tiedä muka mitä tarkoitan niin fine, älä sitten tiedä.Pistemäärä luki sinunkin sivuilla ,että 250 pistettä on ilmainen boxi.Sama tieto oli ainakin 2 viikkoa goodieboxin sivuilla,2ttä 250 pistettä on ilmainen boxi.Kuulemma se oli inhimillinen virhe.

    VastaaPoista
  9. En kehdannut edellistä omalla nimellä sanoa,hävettää, että edes tulin huijatuksi:/

    VastaaPoista
  10. ja marraskuun lopulla ,kun tilasi niin jo 17.12. olisi tammikuun boxi veloitettu?? 3 boaxia alle kuukaudessa??

    VastaaPoista
  11. Tajusin just,että ethän sä sitä tiedä miten kauan toi "virhe" siellä sivuilla oli ja miten siellä vaihtui ne arvostellusta tuottesta saadut pisteetkin 15 pisteestä 10 pisteeseen. Mähän se luuseri olen,joka ei ole töissä ja on ihmetellyt näitä pisteasioita!;) Voi oikeasti, mä tosiaan en ole töissä niin voi elämä!!On tää lupsakkaa,mutta mun mielestä tekivät väärin.Paitsi jos se oli jouluyllätys?Kun joka paikassa luki,että 250 pistettä on imainen boxi ja se katosi niin kuin ei olisi ollut olemassakaan.Kuulemma hetken oli inhimillinen virhe! Ei silti, olivat mulle ystävällisiä ja ymmärsivät asiani.En vaan ymmärrä miksi te bloggaajat ette laita tietoa,että pistemäärä on vaihdettu??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä sanottava, etten ole mitään pistemääriä tekstiin muuttanut. Teksi on ihan tällaisenaan ollut täällä blogissa julkaisupäivästä saakka. Toiseksi Goodieboxin sivuilla on selkäesti lukenut aina että ilmaisen boksin saa 499 pisteellä. Marraskuussa oli Goodieboxilla liittymiskampanja, jolloin liittyessä tilaajaksi suosittelulinkin kautta sai uusi tilaaja ensimmäisen boksin -50% normi hinnasta ja suosittelija sai 499 goodiepointsia. Muuten pisteitä saa suosituksista 250 pointsia eikä tämä liittymistarjous siis enää ole voimassa. Jos on jotain hämminkiä pisteiden kanssa niin kannattaapi olla yhteydessä Goodieboxin asiakaspalveluun

      Poista
  12. Aika hassua, myönsivät väärän pistemäärän ja omasta mielestäni se oli sinullakin.Itse en ollut ihminen,joka saisi ilmaista boxia ,koska ei tuttuja minun kautta tilaajia.En nyt ihan usko ,että sivuillasi ei olisi ollut 250 pistettä per boxi?? Kuitenkin myönsivät saman olleen sivuillaan? ja nythän he ovatkin bettebox?Ehkä sun sivuilla muuttui automaattisesti noi, en voi tietää!
    Tiedän mitä luin.
    Että hyvin on luotettavaa??

    VastaaPoista
  13. Valehtelu on jotain aivan väärin!!

    VastaaPoista
  14. Joo ,niin nyt meni muutenkin pakka sekaisin, bettebox,jonka kaikki haluaa lopettaa,onkin goodiebox ja hinta nousee,voi en nyt tiedä.Päätin juuri,että betteboxin tilaus ainakin loppuu, ja nyt tämä,ai että ,olen vihainen ja hämmentynyt ja goodieboxissa minulle myönnettiin kyllä tämä väärä pistemäärä,oli kuulemma hetken vaan ,joopa joo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä voin täysin seistä sanojeni takana ja tiedän kyllä mitä olen tänne kirjoitellut. Joten en keskustele tästä asiasta enää. On ikävä kuulla, että olet kohdannut ongelmia tilauksesi kanssa, mutta kehoitan sinua kääntymään itse yrityksen puoleen. Minä en käsittele heidän reklamaatioitaan vaan kirjoitan täysin rehellisesti omista kokemuksistani.

      Kuulin itsekin tänään tuosta Betteboxin ja Goodieboxin yhteistyöstä. Goodiebox on ostanut Betten, joten en usko että Bette tulee vanhassa mittakaavassa vaikuttamaan boksiin. Nähtäväksi kuitenkin jää miten käy.

      Toivottavasti saat asiasi kuntoon ja huominen on jo valoisampi :)

      Poista