perjantai 29. marraskuuta 2019

Pikkujoulumeikki ja 30€ ostokset Lykolta

* yhteistyössä Lyko.fi



Ihanaa perjantaita ja toiseksi viimeistä marraskuun päivää!
Ylihuomenna ollaan jo voiton puolella, kun joulukuu starttailee ja ensimmäiset kalenteri luukut pääsee availemaan jo heti aamusta. Kannattaa viimeistään nyt ottaa instagram tilini (@glitteri_addikti) seurantaan, sillä storyjen puolella availlaan koko joulukuun joka päivä neljän eri kosmetiikkajoulukalenterin luukkuja.

Tänään olen kuitenkin tehnyt teille näytille uuden pikkujoulumeikin sekä esittelen Lykolta tekemäni 30 euron tilauksen. Lyko on ruotsalainen verkkokauppa, jossa on todella kattava valikoima erilaisia kosmetiikkamerkkejä ja mukana tietysti myös Lykon omia kosmetiikkatuotteita. Myynnissä oli pitkin syksyä myös useita joulukalentereita, joista itsekin himoitsin kovasti Lykon omaa joulukalenteria, mutta se ehdittiin myydä loppuun ennen kuin ehdin omani tilata. Sain tilaukseni muutaman päivän kuluttua, joten toimitus oli todella nopea. Lykolla on nyt Black Weekend eli lähes koko valikoima -25%. Muutamia joulukalentereitakin on vielä myynnissä, joten jos omasi on hankkimatta ja sellaista havittelet, niin käy ihmeessä nappaamassa ale hinnoilla kalenteri itsellesi. Shoppailemaan pääset tästä. Mutta nyt niihin ostoksiin.




Tein tosiaan Lykon verkkokaupasta 30€ arvoiset ostokset Lykon oman tuotemerkin valikoimista. 30€ voi tuntua kosmetiikkaostoksissa aika vähältä summalta ja mielessä kävikin mahdanko saada noin pienellä summalla yhtään mitään. Mitä luulette, kuinka paljon ostoksia pystyin tuolla summalla tekemään?




Loppujen lopuksi sain 30 eurolla aika paljon kaikenlaista ja ostoskoriin päätyi yhteensä seitsemän tuotetta. Kaikki oli vieläpä siihen hetkeen oikein tarpeellisia ja koska minulla oli huutava pula hiusponnareista, latasin ostoksiin useammankin erilaisen vaihtoehdon hiuslenksuja. Lykon omat tuotteet eivät minulle entuudestaan olleet tuttuja, mutta nyt tuotteita testattuani olen vakuuttunut miten laadukkaita tuotteita voi edullisestikin saada. En ole nimittäin enää vuosiin ostanut edullisia luomiväripaletteja (Bh Cosmetics on poikkeus) sillä usein niissä tuppaa laatu olemaan aika heikkoa. Lykon luomiväripaletti osoittautui oikein loistavaksi paletiksi, joka taipuu monenlaiseen meikkiin. Postauksen pikkujoulumeikki on tehty yksinomaan tällä paletilla ja kerron siitä vielä tuonnempana lisää. Käydään seuraavaksi ostokset läpi yksitellen.




Käsisaippua appelsiini & bergamontti ~ 7,90€ (tarjous 5,93€)

Rakastan hyvältä tuoksuvia käsisaippuoita ja saippualta vaadin ehdottomasti sitä ettei se kuivata käsiä. Tässä käsisaippuassa on ihanan täyteläinen appelsiini tuoksu, ja minulle tulee tästä mieleen ihan joulu. Tuoksu ei ole esanssinen tai liian makea. Sopivan mystinen ja herkullinen, eikä muuten kuivata käsiä.




Kasvojenpesusieni ~ 2,9€ (tarjous 2,18€)

Nämä kasvojenpesusienet on todella käteviä varsinkin öljymäisten kasvojenpesutuotteiden kanssa ja itsellä on tällainen ihan päivittäisessä käytössä. Nyt kun olen käyttänyt Luonkosin öljynpuhdistuskakkua niin öljyä ei saa kasvoilta millään muulla niin hyvin pois kuin kostutetulla kasvojenpesusienellä. Sieni on myös helppo pestä aina käytön jälkeen saippualla ja jättää odottelemaan seuraavaa pesukertaa. Pehmeän sienen pinta myös hellästi kuorii ihoa jokaisella pesukerralla. Loistava ja edullinen tuote!




Hiuslenkit 6 kpl ~ 4,90€ (tarjous 2,18€)

Sain joskus Lookfantasticin kauneusboksista setin tämän tyylisiä ponnareita ja ihastuin niihin heti. Nämä ovat hiuksille paljon armollisempia kuin normaalit ohuet hiuslenkit. Treenatessa minun on saatava paksu ponnarini tukevasti kiinni, jotta hiukset eivät valu naamalle. Nykyään turvaudun aina näihin leveisiin hiuslenkkeihin, jotka pysyvät päässä tukevasti ja ilman että ponnari löystyy kovemmassakaan menossa. Ihan parhaita ponnareita, enkä vaihtaisi näitä enää mistään hinnasta muihin hiuslenkkeihin.




Hiusdonitsit pantteri kuosi 3,9€ - pinkki 4,9€ (tarjous 2,93€ - 3,68€)

Käytän nykyään paljon myös hiusdonitseja. Ne on loistavia rentojen sykerökampausten tekemiseen. Toisaalta sillä saa vähän tyyliä normaaliin ponnariin, kun kiepauttaa donitsin normaalin hiuslenkin päälle. Itsellä on niin raskaat hiukset, ettei donitsin ilman alla olevaa hiuslenkkiä pysy paikallaan. Nämä on silti kivoja ja käytän varsinkin sykeröiden ja nutturoiden tekemiseen. Pantteri kuosinen ponnari on pinkkiä selkeästi napakampi. Pinkki donitsi on samettinen ja hiukan löysempi. Molemmat oikein kivoja ja antavat vähän piristystä kampaukselle.






Volyymiripsiväri ~ 17,50€ (tarjous 5,93€)

Hyviä ripsivärejä on vaikea löytää. Halusin kuitenkin testata tätä Lykon omaa volyymiripsiväriä, sillä itse kaipaan ripsiväriltä juuri tuuheuttavaa ja pidentävää vaikutusta. Tässä ripsivärissä on aivan loistavan mallinen harja, sillä se on hiukan kaareva ja muotoilee silmän mallia. Lisäksi kärki on hiukan kapeampi ja sillä pääsee näin helposti työstämään myös silmän sisänurkan ripsiä. Massa on sopivat tönkköä heti korkkauksen jälkeen, joten se tartuu ripsiin hyvin. Täytyy sanoa, että ihan molyymimaskaraksi tämä ei yllä. En nimittäin saanut kovin runsasta volyymiä ripsiin, ainakaan sellaista mitä itse olisin kaivannut. Tällä ripsivärillä oli enemmänkin pidentävä ja erotteleva vaikutus, mutta missään nimessä tämä ei ole huono ripsiväri. Lopputulos on minusta ihan ok tasoa ja peittoaa myös monet edulliset marketti ripsivärit helposti. Kerrostamalla ripsistä saa myös näyttävemmät. Kuvassa ripsiin on levitetty kaksi kerrosta ripsiväriä. Nyt ripsiväri on todella hyvässä alessa sunnuntaihin saakka!





Luomiväripaletti Golden nudes ~ 11,50€ (tarjous 8,63€)

Pieni näppärä luomiväripaletti on tukevan oloinen ja sisältä löytyvä peili tekee tästä myös hyvän matkapaletin. Sisältä löytyy kuusi sävyä, jotka ovat erittäin ihanteellisia juuri smokey eye silmämeikkiin tai hiukan arkisempaankin meikkiin. Musta, valkoinen ja harmaa ovat mattaisia sävyjä, loput sävyt ovat kimaltelevia. Pigmenttiä löytyy huh huh aika paljon! Yllätyin ihan todella teolla kun pyörittelin sivellintä ihan kevyesti värinapissa ja kun sivelin sillä luomia niin jälkeen jäi upea kimalle ja hohto. Paljon ei sävyjä todellakaan tarvi lisätä näyttävän meikin tekemiseen. Sävyt ovat myös kauniita ja hyvin yhteen sopivia. Ainoa mitä en ihan ymmärrä on tuo lähes valkoinen sävy, joka ei ainakaan omalta vaalealta iholta juurikaan erotu. Muut sävyt sen sijaan on oikein loistavia ja käyttökelpoisia. Musta sävy on myös hiukan kuivakka ja pöllyää helposti, mutta jos sitä ottaa maltilla niin sen kanssa pärjää hyvin.

Tykästyin kovasti tähän palettiin ja tällä saa helposti tehtyä näyttäviäkin juhlameikkejä. Tämän postauksen pikkujoulumeikki on tehty tällä paletilla käyttäen häivyttelyyn harmaata ja mustaa sekä liikkuvalla luomella kultaista ja vihreää kimalletta.  





Lykon tuotteet yllättivät minut positiivisesti. Valikoimassa on monia muitakin kiinnostavia brändejä ja Lykolla on myös oma kauneusboksi Lyko box, joka sisältää tarkkaan valittuja tuotteita. Boksin sisällön näkee etukäteen ennen tilausta, joten voit aina valita minkä boksin tilaat. En ole aivan varma ilmestyykö boksi joka kuukausi vai harvemmin, mutta tällä hetkellä myynnissä on kolme erilaista boksia. Boksit voit käydä kurkkaamassa täältä.

Nyt painelen katsomaan stand up keikkaa. Ihania pikkujouluja teille, joilla juhlat on vielä edessä! 😉


Oletko kuullut jo Lyko verkkokaupasta? Aiotko hyödyntää black weekend tarjouksia?
6 kommenttia on "Pikkujoulumeikki ja 30€ ostokset Lykolta"
  1. Kivoja juttuja ostit :) Tykkään itse Lykosta kovasti, tällä viikolla hain viimeisimmät ostokseni sieltä. Heillä tuntuu olevan jatkuvasti hyviä alennuksiakin, niin tulee usein syynättyä juuri heidän valikoimat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin katsellut heidän loistavia alennuksia. Ostaisin varmaan enemmän jos kaapeissa ei olisi niin paljon tavaraa muutenkin :D Nyt toki black weekendin kunniaksi tein muutamat joululahjaostokset. Mutta tykkään kyllä siitä että heillä on nin laaja valikoima tuotteita :)

      Poista
  2. Lykon tuotteet eivät ole mullekaan tuttuja, kiva kun kerroit niistä tarkemmin! Toi meikki on tosi kaunis<3 Mä käytän tollasta vaaleaa mattasävyä yleensä luomiväriprimerin kiinnitykseen, kun se ei tosiaan juurikaan iholta näy, mutta yleensä haluan ainakin luomivaossa sen primerin kiinnittää jollain vaalealla sävyllä ennen kuin laitan sinne mitään muuta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda <3

      Totta hyvä vinkki. Itse olen käyttänyt ihan irtopuuteria primerin kiinnittämiseen luomille. Mutta miksipä ei voisi juuri tällaista vaaleaakin luomiväriä siihen tarkoitukseen käyttää!

      Poista
  3. Lykon valikoimia olen monesti katsellut ja se joulakalenteri oli tosiaan tosi kivanoloinen :)

    Heidän tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, mutta vaikuttavat kyllä kiinnostavilta! :) Tosi nätti meikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se joulukalenteri kyllä mua harmittaa vieläkin! Jos ensi vuonna heiltä tulee kalenteri niin ostan kyllä hyvissä ajoin :D

      Kiitos Janita <3

      Poista