sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Trendikäs öljypuhdistuskakku on nyt kaikkien huulilla

* merkityt tuotteet on saatuTiedän, että tavallisten kuluttajien elämä on hyvin kaukana kosmetiikkabloggaajien elämästä. Ei minunkaan tulisi mieleen ostaa uusia tuotteita joka trendin myötä ja innostua aina uutuus lanseerauksista, ellen olisi bloggaaja ja haluaisin raportoida mielenkiintoisista tuotteista teille lukijoille heti etunenässä. Tällaisessa ainaisessa tavaroiden hamuamisessa ei myöskään ole mitään järkeä enkä sellaiseen halua teitä lukijoitakaan kannustaa. Haluan kuitenkin blogissani suositella teille kiinnostavia tuotteita ja uutuuksia, sillä ne monia näyttävät kovasti kiinnostavan. Jos joku löytää suositukseni perusteella uuden luottotuotteen, niin olen aivan äärettömän onnellinen, että näin on käynyt. En kuitenkaan suosituksistani huolimatta pakota ketään ostamaan tai pahoita mieltäni siitä, jos ostohalut eivät suosituksesta huolimatta herää. On ihan normaalia ja tervettä mietiskellä, mihin ne omat rahansa haluaa käyttää.

Olen kuitenkin törmännyt niin loistavaan tuotteeseen, että tämän ostamista pyydän teistä ihan jokaista vakavasti harkitsemaan. En nimittäin koskaan ennen ja varmasti tämän jälkeenkään tule helpolla näin vahvaa suositusta millekään tuotteelle antamaan! Kyseessä on Luonkosin öljynpuhdistuskakut, jotka valmistetaan käsityönä Suomen Naantalissa ja ovat täysin 100% luonnonmukaisia ja vegaanisia.
Luonkosin tuotteet eivät ole olleet markkinoilla pitkään, mutta ne on välittömästi nousseet jokaisen huulille. Netti on täynnä ylistäviä arvosteluja ja tuotesarjaa ollaan jo kovasti viemässä myös ulkomaille. Enkä ihmettele, sillä tuote voi todellakin ratsastaa omalla erinomaisuudellaan ja ottaa kehut vastaan ilman turhia nöyristelyjä. Öljynpuhdistuskakut on tarkoitettu meikin puhdistukseen, mutta kakut sopivat myös ihan päivittäiseen kasvojenpesuun teineille ja miehillekin. Öljypuhdistuskakut on palamuodossa olevia puhdistuspaloja, jotka on siis valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista ilman säilöntäaineita ja pakkaukset on tehty biohajoavasta pahvista. Puhdistuskakuilla saa putsattua myös vedenkestävän meikin hellävaraisesti, mutta silmämeikin ainakin itse poistan aina erillisellä aineella vanulapuilla. Tiedän kuitenkin monia, jotka poistavat myös silmämeikin puhdistuskakulla.
Kakkukonsepti on todella onnistunut, sillä herkulliselta tuoksuvat palat tekevät kasvojenpuhdistuksesta niin hauskaa, että tätä iltaista rutiinia on alkanut ihan jo odottamaan. Tuotteissa on varsin herkulliset luonnolliset tuoksutkin ja se, että tuotetta voi konkreettisesti käsin kosketella ja kaunista pakkausta hypistellä päivittäin, tekee käyttökokemuksesta vieläkin ihastuttavemman. Kakut valmistetaan erilaisista luonnon öljyistä ja antioksidanttipitoisista superfoodeista, joten ne tekevät myös iholle hyvää. Kakkupala otetaan kuivien käsien väliin ja hierotaan hetki, jolloin kova pala alkaa sulaa öljyiseksi käsien välissä. Kun käsissä on riittävästi öljyä, kakku asetetaan takaisin pahviseen rasiaan ja öljy hierotaan kauttaaltaan kasvoihin. On aivan ihastuttava nähdä, miten meikki suorastaan sulaa pois sen suurempaa vaivannäköä. Öljy ei lähde pelkällä vedellä kasvoilta, joten pois pesuun tarvitsee erillisen puhdistussienen tai kasvoliinan, joka kastellaan ja sen jälkeen öljy pyyhitään kasvoilta pois. Kasvot jäävät putipuhtaiksi, eikä mitään meikin jämiä jää iholle.
Monet tekevät öljypuhdistuksen jälkeen kaksoispesun toisella puhdistusaineella, jotta kaikki öljy saadaan kasvoilta pois. Tämä on varmasti hyvä tehdä, mikäli haluaa ihosta täysin puhtaan tai jos kärsii kovin rasvoittuvasta ihosta. Itse olen kuitenkin huomannut, että pari kertaa kasvot puhdistussienelle vetämällä suurin osa öljystä lähtee ja jätän kevyen pehmeän öljykerroksen iholle, enkä pese kasvoja aina toisella pesuaineella. Koska puhdistuskakuilla on paljon hyviä raaka-aineita, olen ihan mielelläni antanut niiden jäädä iholle vaikuttamaan yön ajaksi ja pintakuiva ihoni on rakastanut tätä erityisesti nyt talvella. Kasvot jäävät super pehmeiksi, eikä mitään kiristelyä esiinny koskaan pesun jälkeen toisin kuin monia muita puhdistustuotteita käyttäessä. En ole välttämättä levittänyt edes kasvorasvaa yöksi, sillä kevyt öljyisyys on riittänyt hyvin omiin tarpeisiini. Kannattaa kuitenkin testailla ja kuulostella oman ihon tarpeita. Pakkaukset on todella kauniit ja jokainen tuote pakataan käsin näihin söpöihin pahvipakkauksiin.
Puhdistuskakkuja on valikoimassa useita erilaisia. Itse olen käyttänyt tätä *Luonkosin Rebirth öljykakkua, joka on kehitetty kuivalle ja herkälle iholle. Sen ainoat raaka-aineet ovat raakakaakao, kookosöljy sekä manteliöljy. Tuoksu tässä on herkullinen makeahko kaakao, joka ei kuitenkaan ole niin voimakas, että tuoksua tarvisi pelätä. Tuoksu tulee eteerisestä öljystä.

Tämä on ollut jo monta viikkoa ihan päivittäisessä käytössä ja olen huomannut, että kuiva ihoni on rauhoittunut, eikä se enää kuivu niin herkästi kuin ennen. Kaunista pakkausta olen pitänyt kylpyhuoneessa ihan esillä ja pala on jokainen ilta suuri ilo kaivaa pakkauksen sisältä käyttöön. Palamuodossa olevat tuotteet myös kestävät kauan, joten ihan heti ei tarvitse uutta kakkua olla ostamassa.
Toinen kakku, johon välittömästi ihastuin, on tämä Luonkos Delicious vartalokakku, jonka ostin I love me messuilta itselleni testiin. Tämä kakku ei ole puhdistuskakku, vaan vartalokakku, jota hierotaan vartalovoiteen tavoin iholle ja jätetään sinne kosteuttamaan ja vaikuttamaan. Kakku tuoksuu vastustamattoman herkulliselle hedelmäiselle ja tämä myös kosteuttaa todella pitkävaikutteisesti. Kakku sitoo kosteutta ihoon ja myös hoitaa sekä ravitsee sitä. Kakkua voi hieroa suoraan iholle tai ensin käsiin ja sitten levittää sen käsistä iholle. Heti levittämisen jälkeen iho voi tuntua öljyiseltä, mutta öljyisyys häviää hetken kuluttua, kun malttaa hetken odotella ennen pukemista tai sänkyyn menemistä. Voin luvata, että tämän tuotteen kanssa ei tarvitse kärsiä kuivasta ihosta!
Puhdistuskakkuja löytyy edellä esittelemäni Rebirth kakun lisäksi kaikille ihotyypeille sekä hajusteallergikoille sopivan kuvassakin näkyvän Radiant puhdistuskakun, joka sisältää tyrniä ja monia vitamiineja. Radiant kakku on tuoksuton, mutta raaka-aineina olevien öljyjen ominaisutuoksut voivat miedosti kakusta tuoksua. Tämän lisäksi löytyy myös Healing kakku, joka soveltuu erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Myös vartavasten miehille valmistettu uutuus Complete hiilipuhdistuskakku on tyylikäs musta kasvojen pesuun tarkoitettu kakku samalla toimintaperiaatteella kuin kaikki muutkin öljynpuhdistuskakut. Vaikka Complete on valmistettu erityisesti miehiä varten, se sopii myös naisille. Musta pakkaus ja kakkupala toki myyvät paremmin miehille, mutta estettä ei ole käyttää tuotetta naisenakaan. Puhdistuskakut saattavat käytön aloittamisen jälkeen hetkellisesti nostaa runsaammin epäpuhtauksia iholle, mutta ne häviävät säännöllisessä käytössä kun iho tasapainottuu ja tottuu tuotteeseen. Kaikilla tätä reaktiota ei välttämättä tule.

Puhdistuskakut tekevät arjesta luksusta ja kakut ovat myös ihana lahjaidea. Tuote kun on helppo antaa ihan sellaisenaan tai yhdessä vaikka puuhkeen kanssa. Öljykakut on myös näyttäviä mutta käytännöllisiä lahjoja vaikka opettajille tai ihan kenelle vain. Itse olenkin jo kakkuja lahjoittanut ja ne on olleet kovasti pidettyjä, joten voin suositella. Myös miehille loistava tuote, sillä yhdellä tuotteella pärjää parhaimmillaan kasvojenpuhdistuksen sekä hoidon ja kosteutuksen, jos muita tuotteita ei kakun lisäksi halua käyttää.

Puhdistuskakkujen hinnat liikkuvat 23-29,5€ välillä. Tuotteita on myynnissä esimerkiksi Twistbellä, Luonkosin omassa verkkokaupassa, House of organicillä, Biodellyllä sekä Hyvinvoinnin verkkokaupassa.


Joko olet kuullut Luonkosin öljypuhdistuskakuista?
10 kommenttia on "Trendikäs öljypuhdistuskakku on nyt kaikkien huulilla"
 1. Mulla on Rebirth ja olen myös aivan rakastunut siihen <3 Tällä lähtee kyllä meikit tosi helposti ja iho tuntuu niin ihanalta puhdistuksen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että myös sä olet tykännyt! Minusta näissä on niin herkulliset tuoksut että voisin vain haistella kakkua ihan koko ajan :D Mainio tuote ja yksi kaikkien aikojen lemppareista ikinä<3

   Poista
 2. Nämä kyllä kiinnostaa super paljon! :) Mietin vain, että kun tuossa Rebirth kakussa on kookosöljyä, niin eikö se tunnu ihoa tukkivalta? Etenkin jos jättää iholle? Kookosöljyähän ei suositella kasvojen iholle nimenomaan sen tukkivan vaikutuksen vuoksi. Pitääpä tutustua näihin paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin Luonkosilta tuosta kookosöljystä. Öljyä on kakussa niin vähän ettei sen pitäisi aiheuttaa ihon tukkeutumista. Itselläni se ei ole aiheuttanut mitään näppylöitä tai reaktioita. Toki jokaisen iho on yksilöllinen ja öljyt saattavat joidenkin iholla aluksi aiheuttaa pieniä epäpuhtauksia, jotka kuitenkin tasaantuu nopeasti kun iho tottuu tuotteeseen.

   Puhdistuskakkujen ideana on myös, että puhdistuksen jälkeen iholle jää "normaali" rasvakerros joka pehmentää ja estää kosteuden haihtumisen iholta. Nestemäiset ja saippuaiset kasvoputsarit pesee usein kasvot liian puhtaiksi ja aiheuttaa siksi kuivumista. Kakkujen kanssa kuivuudesta ei tarvitse kärsiä :)

   Poista
 3. Ihastuin myös itsekin melkein heti kättelyssä Luonkosin kakkuihin! <3 Tällä hetkellä käytössäni on Rebirth joka ei mielestäni sula niin hyvin käsissä kuin toi Radiant. Voi toki olla, että kylmät ilmat tekee tehtävänsä sillä mulla on kädet jatkuvasti ihan jääkylmät :D Molemmista oon kyllä tykännyt vaikka toivoisin, että noi kakut liukenis veteen mutta onneks on jo tottunut käyttään konjac sientä yhdessä kakkujen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm voisikohan kakkujen sulamisessa olla eroja... Huomasin itsekin että kylminä päivinä kakku ei oikein sula käsiin jos kädet on kylmät. Tähän auttoi se että piti käsiä hetken kuuman vesihanan alla ja antoi niiden lämmetä. Sen jälkeen kakku sulikin ihan vaivatta :)

   Poista
 4. Ihan rakastunut kakkuihin ja mulla myös tuo Radiant käytössä!

  VastaaPoista
 5. Ei ole tullut testattua, mutta varmaan pitäisi tutustua, mulla on hieman atooppisuuteen taipuisuutta ja talvella iho on melko kuivana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakut on loistavia juuri kuivuuteen taipuvaiselle iholle, joten ehdottomasti suosittelen satsaamaan ja testaamaan kakkua. Nämä myös kestää pitkään, joten loistava tuote juuri talveksi :)

   Poista