lauantai 9. marraskuuta 2019

Bette box marraskuu 2019

* sisältää mainoslinkkejä



Ihanaa lauantaita!

Tänään availlaan marraskuun Bettebox, joka saapuikin yllättävän nopeasti. Ajattelin, että maanantaina alkava postin lakko sotkee toimitukset niin pahasti ettei boksia kannata välttämättä edes odottaa tämän kuun puolella. Ihan huippua saada se käsiin jo nyt!

Muistattekin varmaan, että lopetin Betten tilaamisen loppukeväästä, koska boksien laskeva taso alkoi käydä hermoilleni ja koin ettei rahoille ihan täysin saanut vastinetta. Päätinkin pistää tilauksen tauolle ja katsoa, miltä tulevat Bettet näyttävät. Kesä ei minua kovin suuresti vaikuttanut, mutta syksyllä on välillä tullut ihan kivan oloisia bokseja. Heräsin itse tilaamaan boksia, kun huomasin minulta puuttuvan enää 5 bettepistettä ilmaiseen lahjaboksiin. Ja yleensä loppuvuoden bokseissa taso nousee, kun boksit sisältävät tuotteita pikkujoulukauteen ja juhliin. Joulukuun boksista on myös suuret odotukset, sillä vuoden viimeisen boksin pitäisi aina olla kaikkein paras boksi ikinä.




Täytyy sanoa, että boksia noutaessa toivoni heräsi. Laatikko oli nimittäin sen verran painava ettei se ihan tyhjää täynnä voinut olla. Yllätys olikin melkoinen kannen avatessani, sillä laatikkoon oli pakattu vaikka ja mitä ihanaa! Ei mikään turha boksi todellakaan. Boksin teemana on "Let's get cozy" eli tehdään pimeästä ja tylsästä marraskuusta mukava hellimällä ihoa, hiuksia ja mieltä. Jos et halua nähdä mitä boksi sisältää, niin lopeta lukeminen tähän.




Boksiin päällimäiseksi oli pakattu 7 pakkausta eli viikon kuuri Silicea Beauty shot pussukoita. Nämä "kauneus shotit" ovat super suosittuja mm. Ruotsissa ja Saksassa. Silicea shotit sisältävät mm. biotiinia ja seleeniä sekä puhdasta piitä, jotka edistävät kynsien ja hiusten kasvua sekä myös ihon terveytä. Itsehän syön biotiinia päivittäin, sillä kynteni eivät muuten kasva lainkaan. Tämä onkin mielenkiintoinen uusi tuote ja innolla testaan. Olettaisin shotin olevan persikan makuinen.




Lumene on aina varma nakki! Boksissa oli vegaaninen 30 tuubi Lumene Arktis tehokosteuttavaa ja rauhoittavaa käsivoidetta. Ihana tuote juuri talveen, sillä käsivoiteita minulla ainakin kuluu talvisin kuin leipää. Tuubista riittää myös hyvin testattavaa. Voiteessa on käytetty kauraa, mustikkaa ja rypsiöljyä. Tuote suojaa käsiä lämpötilanvaihteluiden aiheuttamalta kuivumiselta ja sopii erityisesti kuivalle sekä herkälle iholle. Onneksi tuote oli käsirasva eikä kasvorasva, sillä kasvorasvoja tulee muutenkin aina niin paljon, ettei niitä ehdi niin nopeasti käyttää alta pois. Käsirasvoja sen sijaan tulee kauneusbokseista selkeästi harvemmin, joten tämä oli iloinen yllätys!




Mikä ilahduttava tuote tämä Schwarzkopf Gliss total repair hoitosuihke onkaan! Nimittäin rakastan yli kaiken hiuksiin jätettäviä hoitosuihkeita ja tässä on sellainen vieläpä täysikokoisena pullona, wau. Hoitosuihke ravitsee kuivia hiuksia tehden niistä helposti kammattavat ja kiltävät. Tämä on todella helppokäyttöinen tuote, sillä tuotetta suihkitaan hiuksiin eikä sitä tarvitse huuhdella. Helppo sujauttaa käsilaukkuun tai treenikassiin.




Boksiin oli pakattu toinenkin hiustuote, joka ei minulle valitettavasti sovi. Kysesssä on Biozell Professional Silver kuivashampoo. Kuivashampoo taittaa keltaisuutta ja lämpimiä sävyjä hiuksista, joten se sopii viileänvaaleille hiuksille. Harmi, ettei tätä tuoteetta oltu kohdennettu kauneusprofiilin mukaan. Olisin mielelläni ottanut kuivashampoon testiin, mutta omiin värjäämättömiin hiuksiin en uskalla tätä laittaa. Pullo on matkakokoinen 100ml pakkaus, joten ihan reilun kokoinen kuitenkin.





Sitten tuote josta olen ihan valtavan innoissani! Tämä pieni purkki on Affect eyebrown pomade, joka on purkissa moussemaista kulmaväriä. Kulmavärin luvataan olevan vedenkestävä, joten sopii loistavasti Suomen sateiseen syksyyn ja talveen. Tässä pitäisi olla kestävä ja voimakas pigmentti, mutta tuotteella saa luotua sekä luonnolliset kulmat että halutessaan myös runsaammat ja tummemmat kulmat. Kiva tuote ja ihanaa, että mukana on toisinaan myös meikkituotteita. Sain omani sävyssä medium joka ei näytä liian tummalta, joten uskoisin tämän käyvän omillekin vaaleille kulmille hyvin.




Olipa myös ihanan iloinen yllätys löytää boksista Pandan uutuus passionhedelmä-valkosuklaa lakupalloja. Olen näitä maistanutkin jo ennen ja pidän näistä (niin kuin kaikista karkeista ylipäätään 😂). Joten hei, mikään ei ilahduta niin paljon kuin kaapin kätköissä odotteleva karkkipussi pitkän ja raskaan päivän jälkeen. Kiva yllätys!


EXTRAT:





Tuttuun Betten tapaan boksissa oli myös runsaasti näytteitä. Mukana oli Saluksen rautaa ja vitamiineja sisältävä yrittjuoma. Tässä on puolet yhden vuorokauden annoksesta. Ehkä tästä jonkun kuvan tuotteesta saa, mutta ei tähän kunnolla kyllä makuun pääse.

Toinen näyte oli yksi pussukka Ziajan vuohenmaito sarjan body lotionia. Ziajan tuotteita onkin Betten mukana tullut ennenkin ja melko runsaasti, joten onneksi tällä kertaa boksissa oli vain näyte. Minulla ei ole mitään Ziajaa vastaan ja pidän merkin tuotteista, mutta kauneusboksin idea on minusta siinä, että testattavat tuotteet ovat eri merkeiltä eikä joka kuukausi tuupata samaa brändiä bokseihin.

Viimeinen näyte oli Vichyn Neovadiol rose platinium päivävoide, joka on tarkoitettu ensisijaisesti ikääntyvälle iholle vaihdevuosien jälkeen. En nyt ihan kuulu kohderyhmään, joten annan tämän jollekin joka tästä ehkä hyötyy.




Kokonaisuutena marraskuun boksi oli todella hyvä ja monipuolinen! Itse asiassa yllätyin itsekin miten kiva sisältö tässä oli, sillä olin alunperin vähän katunut ostopäätöstäni. Nyt kun kuitenkin näin sisällön niin en kadu ja aloin taas miettimään pidempiaikaistakin tilausta. Joulukuun boksia ainakin odotan jo suurella mielenkiinnolla.

Jos Betten tilaaminen alkoi kiinnostaa niin oman boksin voit käydä tilaamassa täältä. Vielä ehtii tehdä tilauksen jouluksi joko itselleen tai lahjaksi. Tilausvaihtoehtoina on kuukauden, 3 kuukauden ja 6 kuukauden boksit.

Oletko muuten käynyt lukemassa arvosteluni Betten sisarboksista, Fitboksista? Kirjoitin boksista oman postauksen joka löytyy täältä.


Miltä marraskuun boksi vaikutti? Oliko sisältö mielestäsi hyvä?
10 kommenttia on "Bette box marraskuu 2019"
  1. Prisman alelaarista ostin pari pakettia noita geelejä, tuoksuu todella hyvälle, mutta itse en tykkää siitä mausta joska puskee läpi :D En osaa kuvailla sitä makua, mutta semmoinen kuivakka. Juon päärynätiivisteen seassa, niin se pysäyttävä makukin jää taka-alalle :'D

    Ihan ok boksi, ei mitään mullistavaa kuitenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, no äh onpa harmillista jos ne maistuu niin pahalta ettei niitä tee mieli syödä. Toisaalta tällä hetkelläkin syön biotiini kapseleita, jotka nekin maistuu ihan hirveältä. Yritän aina heittää sen suoraan kurkkuun ja vettä päälle. Ehkä pitää sotkea tuo johonkin smoothieeseen niin se maku ei niin paljon lyö läpi.

      Poista
  2. No nyt oli paljon kaikka ihanaa, paras Bette pitkään aikaan vaikken tätä enää tilaakaan!
    Tykkään kanssa hiuksiin jätettävistä hoitosuihkeista ja olen tuota GLISS:ä kokeillutkin, tosin eri tuoksuissa. Mielenkiintoista millaisia vaihteluita bokseissa on ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minustakin ehdottomasti huikea boksi pitkiin aikoihin! Toivottavasti joulun Bette olisi vähintään yhtä loistava.

      Mielenkiinnolla itsekin odotan muiden postauksia, millaisia variaatioita on ollut liikkeellä :)

      Poista
  3. Hauskaa miten mielipiteet jakaantuu, mun mielestä boksi oli onneton! Ei oikein mitään wow -tuotetta, vaan pelkkiä näytteitä lähinnä. Hiustuotteita kaksi, tavallaan kolme, Lumenen käsivoide ihan ok, kulmaväri ainoa kiinnostava, mutta en usko sen arvoon.

    Mulla ei ollut Vichyn ja Ziajan näytettä, vaan Ted Bakerin miestentuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielipiteitä on moneen lähtöön. Itsekin olen huomannut että jotkut aikaisemmat boksit, jotka mun mielestä on olleet aivan surkeita, onkin jonkun toisen mielestä olleetkin kivoja. Eikä siinä mitään, kaikilla on erilaiset tarpeet ja mieltymykset :)

      Minua tässä boksissa ilahdutti hiustuotteet(tai toinen niistä) koska mulla on hankalat hiukset ja käytän niihin paljon erilaisia tuotteita. Käsivoide ja kulmaväri molemmat oli myös tosi kivoja ja nuo beuaty shotit tulee käyttöön kun syön biotiinia muutenkin eli käytännössä vain yksi hutituote (kuivashampoo) itselle. Näytteet nyt on aina näytteitä ja niitä en boksin arvoon koskaan laskekaan.

      No höh, ihan tosi pelkkä tuoksunäyte?! Ja vielä miesten... Harmi juttu, ei ihan tasan mennyt näytteet sitten tässä tapauksessa :/

      Poista
  4. Hei nyt oli kiva sisältö! Lumenen käsivoide nosti pisteet ja jätettävä suihke olisi ollut myös kiva. Itselle ei boksia nyt tule mutta kiva seurata sisältöä. Kuivashampoota ei kannata pelästyä, ei ole niin hopea ettei kävisi muunkin värisille hiuksille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se käsivoide oli yks boksin helmistä tällä kertaa. Toivottavasti toimii myös käytössä :)
      Minäkin katson nyt joulukuun boksin ja päätän sen perusteella mitä teen tilaukselle ensi vuodeksi. Marraskuun boksi oli kyllä yllättävän mukava ^_^

      Poista
  5. Nyt kun katson tätä, en saanut noita edellisestä boksista puuttumaan jääneitä testereitä. Mikä pettymys, vaikka asia luvattiin korjata ja ilmoittauduin linkillä haluavani ne kokeilut.

    https://kosmetiikkakatri.blogspot.com/2019/11/bette-box-11-2019.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, ihan tosi!? Miten on mahdollista ettei sulle oltu niitä näytteitä pakattu. Ei ne yleensä mua kiinnosta mutta kyllä ne pitää lähettää vaikka jälkitoimituksella jos ovat unohtaneet!

      Poista