torstai 7. marraskuuta 2019

Uudet mielenkiintoiset Gosh meikit nyt saatavilla

* tuotteet saatu pr-näytteenä



Kosmetiikan suurkuluttajana helposti turtuu tuotteisiin ja mielenkiinnon herättäminen jotain uutta tuotetta kohtaan vaatii kerta toisensa jälkeen vähän enemmän. Nykyään ostankin itse kosmetiikkaa, joka jollain tavalla puhuttelee minua pakkausten, innovatiivisuuden sekä laadukkaiden ja mielenkiintoisten raaka-aineiden perusteella. Sain maahantuojalta testiin Goshin uutuus meikkejä ja olin näistä aivan innoissani jo ennen kuin olin koko pakettia edes käsiini saanut. Testiin oli nimittäin tulossa vedenkestävä irtopuuteri, viilentävä silmänympärys primeri ja kaksi lupaavalta kuulostavaa ripsiväriä. Innostukseni lähti laukkaamaan kuullessani tuosta vedenkestävästä puuterista, koska hei, Suomen ilmastosta tuollaisesti tuotteesta olisi ihan oikeasti valtavasti hyötyä. Gosh oli myöskin brändinä mulle melko uusi tuttavuus, joten tuotteiden testausta odotettiin täällä hartaasti ja innokkaasti.

Gosh on trendikäs ja innovatiivinen tanskalainen kosmetiikkayritys, joka pyrkii kehittämään markkinoille ihan uudenlaisia tuotteita. Muistatteko, kun aikaisemmin syksyllä puhuin Goshin huulikiillosta, jonka pakkauksessa on sekä peili että valo? Tuote ylsi ihan syyskuun suosikkeihin ja jos haluat käydä lukemassa tästä tuotteesta niin postauksen löydät täältä. Olin jo silloin tästä huulikiillosta, että wow mikä tuote! Nyt kun olen testannut muutamia merkin muitakin tuotteita niin en todellakaan voi kuin kehua tätä brändiä. Meikit on kohtuullisen hintaisia, helposti saatavilla Sokos tavarataloista kautta maan ja vieläpä huippu laadukkaita! Tänään esittelen Goshin neljä meikkituotetta teille.





Gosh under eye primer cooling & anti-wrinkle 17,50€

En olekaan koskaan ennen käyttänyt silmänalusiholle omaa primeria. Tämä voidemainen pohjustaja tasoittaa ihon sävyä, tasoittaa juonteita ja kosteuttaa sy-ihoa koko päivän. Tässä pitäisi olla myös viilentävä vaikutus, mitä itse en kyllä ole kertaakaan kokenut. Sen sijaan primeri on kyllä tasoittanut silmänalusihon sävyä, sillä voide on kevyesti sävyttävä. Tämä on myös oikeasti tasoittanut juonteita näkyvästi. Minusta nimittäin tuntuu, että voide tavallaa "täyttää" juonteet kuitenkin niin, ettei silmien alle jää näkyviä peiteaine rantuja. Minusta on myös tuntunut, ettei tätä pohjustajaa käyttäessä sy.iho kuivu päivän aikana. Joskus talvella nimittäin kaikista voiteista huolimatta illalla sy-iho näyttää kuivalta ja meikki kerääntyy helposti näihin kuiviin kohtiin. Nyt niin ei ole käynyt. Hyvä tuote, joskin en tätä kyllä joka aamu muista käyttää kun ei tule vielä niin vanhasta tottumuksesta.





Gosh vedenkestävä irtopuuteri 19,50€

Vedenkestävä irtopuuteri on jotain niin hämmentävää etten osaa edes kuvailla innostustani tätä tuotetta testatessani. Itse kun pyöräilen kesät talvet sateesta ja tuiskusta huolimatta, niin tällainen tuote on todella tervetullut kokoelmaani. Puuterin luvataan tekevän meikistä mattaisen ja pitkäkestoisen. Sen pitäisi myös kestää kasvoilla tahrimatta vaatteita. Vaikka puuterissa itsessään on hieman sävyä, se on kasvoilla kuitenkin sävytön. Tuote on vegaaninen ja hajusteeton.

Yllätyin tätä käyttäessä, sillä tuotehan oikeasti toimi. Sateenkin jälkeen meikkipohja on kohtuullisen fressi ja meikkipohja ei ollut lähtenyt valumaan kasvoilta. Yllätyin myös siitä, että yhtenä päivänä testasin tehdä salitreenin meikit naamalla (en suosittele normaalioloissa) ja hikoilunkin jälkeen meikkipohja näytti vielä täydelliseltä. Vedenpitävyys siis oikeasti toimii! Ainoa missä tämä ei lunastanut lupauksia oli se, että kankaaseen pyyhittäessä meikkiä kyllä tarttui vaatteisiin, joten siihen se ei ollut täysin pitävä. Pitkän päivän jälkeen myös rasva puskee meikkipohjan läpi puuterista huolimatta, joten ihan täysin koko päivän kestävää mattaa tämä ei tarjoa.





Gosh Rebel eyes mascara Skinny B  11,90€

Tämä huippu ripsiväri ylsi lokakuun kosmetiikkasuosikkeihin ja postauksen voit käydä lukemassa täältä. Skinny B ripsivärissä on todella pitkä ja ohut harja, joka erottelee ripset kauniisti ja tekee niistä hiukan pidemmät. Massa ei jää ripsiin klimppiin vaan sitä tulee harjan mukana juuri sopivasti ja se levittyy tasaisen kauniisti koko ripsen matkalle. Kapealla harjalla on helppo työskennellä myös silmän sisänurkassa ja alaripsillä. Ripsiväri on helppo poistaa lämpimällä vedellä ja tämän luvataan pysyvän paikoillaan koko päivän, jopa 24 tuntia. Ripsiväri onkin ollut ihan huippu hyvä ja tällä saa kauniin erotellut ja pitkät ripset. Ainoa miinus on se, ettei tämä ole vedenkestävä sillä pahimpina päivinä kun silmät vuotavat todella paljon, niin ripsiväri kyllä lähtee hiukan leviämään silmänurkasta. Olen korjannut ongelman ripsiväri topperilla, joka tekee normaalisti ripsiväristä vedenkestävä ja ongelma on tällöin tiessä. Tästä huolimatta uusi lemppari ripsiväri.





Gosh Boom Boombastic volume mascara 11,90€

Tässä on toinen aivan huikea ripsiväri ja minun oli ihan vaikeuksia valita kumman näistä Goshin ripsareista otin mukaan lokakuun suosikeihin. Boom Boombastic ripsivärissä harja on aivan valtavan iso. Yleensä kartan näin isoja harjoja sillä saan niillä vain silmät sotkuun ja aamusta menee aivan turhaan aikaan pandasilmien korjailuun. En tiedä mikä tässä harjassa oli erilaista verrattuna muihin isoihin ripsiharjoihin, sillä tämä ei sotke. Ei vaikka kuinka sudin kiireessä menemään. Ripsivärillä saa todella näyttävät ja tuuheat ripset. Tässäkin ripsivärissä pitäisi olla Skinny B:n ohella vettähylkivä koostumus ja tämä on helppo poistaa lämpimällä vedellä. Omat vuotavat silmäni ovat kuitenkin niin hankalat, että eihän tämäkään ilman topperia pysy, joten ei ole vedenkestävää nähnytkään valitettavasti. Asia ei kuitenkaan minua haittaa, sillä se on helppo korjata tuolla topperilla ja toisaalta tällä saa niin mageat räpsyt että oksat pois. Nousee samaan sarjaan suosikkini It Cosmetics Superhero mascaran kanssa, joka on tätä Goshin ripsiväriä tuplasti kalliimpi. Erinomainen vaihtoehto siis!




Goshin tuotteet ovat kiinnostavia ja innovatiivisia. Vaikka ne ei lunastakaan kaikkia lupauksia (ripsivärit kestää vettä yms) niin sanoisin näiden kuitenkin olevan markettikosmetiikaksi aivan huippu luokkaa ja haastavan monia kalliimpia selektiivisen kosmetiikan brändejä. Erityisesti minua ilahduttaa se, että näitä on helposti saatavilla Sokokselta ja hinnatkin ovat sen verran huokeita, että uskallan varmasti jatkossa kokeilla muitakin brändin meikkejä. Ainakin tämä nelikko vakuutti minut!


Onko teillä kokemuksia/suosituksia Goshin meikeistä?
2 kommenttia on "Uudet mielenkiintoiset Gosh meikit nyt saatavilla"
 1. Itselläni myös ne ihan normaalit meikit, jopa normaalit ripsarit, kestävät säässä kuin säässä - eli ei tule kuitenkaan niitä ongelmia sen suhteen että vesi veisi puuterit. Käytän sensain meikkipuuteria mikä on huomattavasti laadukkaampikin.

  www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kestäispä mullakin! On niin raskasta tapella näiden vuotavien silmien kanssa säällä kuin säällä :D

   Sensain puuteria en olekaan itse koskaan testannut. Täytyy tutkailla millainen mahtaa olla. Gosh puuteri on yleistasollakin ilman vedenpito ominaisuutta hyvä puuteri, mutta huomaan ettei se pidä rasvaisuutta poissa ihan koko päivää. Ei siis mikään ylivoimaisen hyvä siis mutta kelpo puuteri kuitenkin.

   Poista