tiistai 5. marraskuuta 2019

Uutuus: Kotimainen SAÉ Nordic tuo pohjoisen luonnon kotiisi


* tuotteet saatu SAÈ Nordic


Hyvää alkanutta viikkoa!

Tänään puhutaan hiukan ekologisista valinnoista ja esittelen teille uuden kotimaisen yrityksen, joka valmistaa sekä kosmetiikkaa että puhtaasti palavia soijavahakynttilöitä. Postauksen lopusta löytyy myös arvonta, joten malta lukea loppuun asti.

Kotimaisuus on tämän hetken kuuma trendi, mitä en pistä lainkaan pahakseni. Tuen mielelläni suomalaisia yrittäjiä ja lähellä valmistettuja tuotteita. Hiilijalanjälkikin on pienempi suosiessa kotimaisia hyödykkeitä ja samalla tuetaan työpaikkojen pysymistä täällä Suomessa. Olen henkeen ja vereen self-made ihminen ja rakastan kaikkea käsintehtyä, mistä huokuu rakkaus työtä kohtaan. Siksipä olenkin aivan innoissani saadessani esitellä teille uuden kotimaisen yrityksen, SAÉ Nordicin, joka tuo pohjoisen luonnon kotiisi ripauksella luksusta, mutta silti hyvin maanläheisesti turhaan krumeluuria.
Mikä on SAÈ Nordic?

SAÈ on uusi kotimainen pienyritys Jyväskylästä, jossa kaksi kosmetiikkaa rakastavaa naista valmistaa suurella sydämellä kasvonaamiojauheita, kylpysuolaa sekä puhtaasti palavia soijavahakynttilöitä inspiraationa Suomen puhdas luonto. Kaikki tuotteet tehdään käsityönä ja raaka-aineina käytetään vain puhtaita sekä vastuullisesti kerättyjä ja viljeltyjä kotimaisia kasveja, marjoja sekä muita luonnontuotteita kuten savea. SAÈ Nordicin soijavahakynttilät palavat myrkyttömästi, sillä niissä käytetyt eteeriset öljyt ovat puhtaita eivätkä vapauta palaessaan ilmaan haitallisia aineita kuten keinotekoiset hajustekynttilät.

SAÈ Nordic huokuu puhdasta Suomen luontoa parhaimmillaan ja kerron teille ihan juuri miksi. Myös yrityksen nimellä halutaan luoda mielikuva pohjoisen raikkaasta puhtaasta luonnosta ripauksella suomalaisille tuttua vaatimattomuutta. Pakkaukset ovat yksinkertaiset, mutta erittäin tyylikkäät ja ajattomat sopien näin yhteen monenlaisen sisustuksen kanssa. Mustia lasipurkkeja pitää ihan mielellään esillä hyllyillä ja tuotteen loputtua ne voi kierrättää lasinkeräyksessä tai uusiokäyttää tuikkukippoina tai säilytyksessä vaikka keittiön puolella.

Midsummer woods soijavahakynttilä 22,90€

Sain testiin tämän Midsummer woods soijavahakynttilän, joka tuoksuu aisteja rauhoittavalle metsälle. Tuoksuissa on havaittavissa selkeästi mänty ja sitruunainen bergamontti. Huomiota herätti kuitenkin se, ettei tuoksu ole todellakaan niin voimakas kuin monissa tuoksukynttilöissä, joten tämä sopii ihan vallan mainiosti myös hajusteherkille. Itse en nimittäin pysty kovin voimakkaita tuoksukynttilöitä polttamaan, mutta tämän kanssa ei ollut mitään ongelmaa tuoksun suhteen. Raikas metsän tuulahdus on itse asiassa aivan ihana mauste tässä kynttilässä!

Kynttilä on tosiaan valmistettu puhtaasti palavasta soijavahasta ja laadukkaista eteerisistä öljyistä. Kynttilä on lasipurkin sisällä niin, että kannen voi halutessaan aina sulkea silloin kun kynttilää ei polta. Tyhjäksi palaneesta lasipurkista on helppo kaapia soijavahan jämät pois ja kierrättää purkki tai uusiokäyttää se. Erittäin tyylikäs ja kaunis kynttilä poltettavaksi talven pimeinä iltoina.
Kynttilöitä on myytävänä neljää erilaista. Yksi on tuoksuton, toinen tuoksuu tervalle ja kolmas mustakuuselle sekä patsulialle, neljäs on juuri esittelemäni mänty ja bergamontti.


Wild berry nourishing clay mask 24,90€

Sain testiin myös wild berry ravitsevan savinaamion, joka on siis purkissa jauheena ja naamio valmistuu käden käänteessä sekoittamalla teelusikallinen vettä ja jauhetta kupissa keskenään. Sen jälkeen naamio sivellään kasvoille vaikuttamaan. En ole aikaisemmin ollut järin innostunut tämän tyyppisistä naamiojauheista, sillä olen jotenkin ajatellut näiden valmistamisessa olevan hirveä vaiva. Höpsis, mitä vielä! Naamion tekemiseen ei mennyt minuuttiakaan ja mikä parasta kasvoille sai täysin tuoreen naamion sen sijaan, että se olisi seissyt säilöntäaineilla kyllästettynä purkissa iäisyyden. Ihastuinkin nyt näihin naamiojauheisiin kertaheitolla.

Kyseinen naamio sisältää valkoista savea, kauraa ja suomalaista mustikkaa. Savi puhdistaa ja kirkastaa ihon. Kauran tehtävänä taas on pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Kaura sisältää E-vitamiinia sekä hyviä rasvahappoja. Mustikka sisältää paljon hyviä antioksidantteja ja vitamiineja, minkä lisäksi se on myös kevyesti kuoriva. Naamio on täysin tuoksuton ja yllätyin miten ihanalta tämä kasvoilla tuntui. Naamio oli kosteana hiukan puuromaista, mutta sen sai levitettyä kasvoille todella helposti. Naamio tuntui hiukan viilentävän ihoa, minkä lisäksi yllätyin siitä että kosteus pysyi tässä todella hyvin koko vaikutusajan noin 15 minuuttia. Monet naamiot alkavat nimittäin kuivua nopeasti ja kiristelevät ihoa. Kuivat naamiot on myös tuskaista poistaa iholta kun ne junttautuvat niin kovasti kiinni, että hankaaminen ihan sattuu. Tämä naamio ei kuitenkaan junttautunut ihoon ja se oli todella helppo poistaa, joten iho ei ärsyyntynyt mekaanisesta hankaamisesta.

Erittäin erittäin mieluinen kokemus ja iho tuntui pois pesun jälkeen pehmeältä ja kimmoisalta. Siihen päälle olikin mukava levittää kosteusvoide vaikuttamaan.
Naamioita on myynnissä tämän lisäksi myös elvyttävä ja puhdistava versio. Jos haluat tutustua tuotteisiin lisää, käy kurkkaamassa yrityksen verkkosivut täällä.
Olen täysin vakuuttunut SAÈ Nordicin tuotteiden laadusta ja puhtaudesta. Kauniit purkit pääsevät mulla varmasti uusiokäyttöön tavalla tai toisella, kunhan tuotteet ensin loppuvat. Lisäksi minut vakuuttaa aina se, ettei inci lista ole ihan mahdottoman pitkä vaan siinä on kaikki tuotteen hoitavuuden kannalta olennaiset raaka-aineet mahdollisimman laadukkaina ja puhtaina. SAÈ Nordic ei yritäkään tehdä kauneudenhoidosta hifistelyä vaan yksinkertaista, mutta silti laadukasta. Jokainen voi tuotteiden avulla tuntea pienen palan arkiluksusta ja samalla nauttia Suomen luonnon tarjoamista ravintorikkaista raaka-aineista sekä rauhoittavista tuoksumaailmoista.


ARVONTA

Lopuksi vielä arvon yhden esittelemäni tuotesetin yhteistyössä SAÈ Nordic kanssa. Palkintoja on siis Midsummer woods soijavahakynttilä sekä Wild berry nourishing clay mask. Palkinnon arvo 47,80€

Arvonnan säännöt:

✦ Kommentoi mikä on sinusta suomalaisessa luonnossa inspiroivin tuoksu. Jätä kommentin yhteyteen toimiva sähköpostiosoite, mikäli haluat osallistua arvontaan.

✦ Arvonta auki sunnuntaihin 10.11 saakka ja voittaja arvotaan seuraavana päivänä. Mikäli en tavoita voittajaa 24 tunnin kuluessa, arvon uuden voittajan.

Onnea arvontaan!


Oletko kuullut SAÈ Nordicista?
32 kommenttia on "Uutuus: Kotimainen SAÉ Nordic tuo pohjoisen luonnon kotiisi"
 1. Luonnossa on kyllä vaikka mitä inspiroivia tuoksuja, mutta ehkä havumetsän tuoksu vie voiton :)
  SAÈ Nordic on itselleni ihan uusi tuttavuus.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään kaikkein eniten kovan pakkasen tuoksusta. Omaan nenääni se on sellainen kirpeä ja vähän savuinen.

  Vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 3. On ihan uusi tuttavuus.Vasta leikatun ruohon tuoksu!!😍 mircamaria@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Kirpeä syyssään metsän tuoksu on josta tykkään.en ole kuullut kyseisestä sarjasta. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Luonnon tuoksuissa ihana on sateen jälkeinen metsä. Toinen myös on vasta leikatun nurmikon tuoksu.
  elluhh-@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Luonnossa paras tuoksu on mielestäni suopursun tuoksu.
  Suomaisemat on muutenkin niin rakkaat <3
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Syksysateen jälkeinen tuoksu😍

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 8. Metsän tuoksut ylipäätään; havupuut, kostea pehmeys sateen jälkeen ♥
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 9. En ole ennen kuullut, koivun tuoksu on mieleinen.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Koivun tuoksu. Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kielo tulee ensimmäisenä mieleen.
  hennapitkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Koivunlehtien tuoksu on ihana. SAE Nordic ihan uus tuttavuus.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 13. Vihreyden tuoksu kesäkuulla (kukat jne), ja esim. raikas meri-ilma. Ihan uusi tuttavuus tämä. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Suopursun tuoksu. Tai sateen jälkeen metsän tuoksu.
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 15. Kesäisen sateen jälkeinen tuoksu.
  hamalainentmatgmail.com

  VastaaPoista
 16. Sireenin tuoksua ei mikään voita! Mukana arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Koivun tai suomalaisen metsän tuoksu sateen jälkeen <3 Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 18. Kielon tuoksu. Siinä on jotain huumaavan ihanaa! :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kesäsateen jälkeinen tuoksu on minusta ihana. Nämä tuotteet kuulostavat ihanilta, en ole ennen kuullut näistä.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Mielestäni inspiroivin tuoksu on vastapuhjenneen koivunlehden tuoksu 😊
  suvi.jalko@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Sanoisin ehkä koivun tuoksun olevan lemppari, mutta valinta sen ja sateen jälkeisen metsän tuoksun välillä on vaikea. Tuo naamio jauheena kuulostaa kiinnostavalta :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Koivu tai omena :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Puhtaan pyykin tuoksu, ulkona kuivattu on sanoin kuvaamattoman raikas.
  peholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 24. Kuusen tuoksu on inspiroiva. :) saraana.makela(at)gmail.com

  VastaaPoista
 25. Koivu. En ole näistä vielä kuullut.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Rakastan puhtaan metsän tuoksua :).
  inkkarih@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Havumetsän tuoksu :) riigxx@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Ehdottomasti kesällä sateen tuoksu :)
  olivia.peltonen@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Koivu ja raikas kesäaamu

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea! Arpaonni osui tällä kertaa sinuun, laitan sinulle viestiä palkintoon liittyen :)

   Poista
 30. En nyt tiedä, onko tämä ihan "oikea" luonnon tuoksu, mutta pakko vastata: ulkona kuivunut puhdas pyykki. Jos ei hyväksytä, sitten luonto sateen jälkeen.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista