lauantai 23. marraskuuta 2019

Meikinpuhdistuksen ihmesieni

* tuote saatu Hyvänolon maailmaMeikinpesu on joskus se epämukava jokapäiväinen tapahtuma, jota siirtää ja siirtää kunnes on niin väsynyt ettei jaksaisi koko pesua edes aloittaa. Tekisi mieli mennä nukkumaan meikit naamalla, mutta ajatuskin siitä puistattaa ja aamulla varsinkin ripsivärit tyynyllä herätessä ei mitenkään voi olla tyytyväinen illalla tekemäänsä päätökseen. Enkä suositelle! Iho haluaa yöllä hengittää ja kasvoille jätetty meikki saa helposti aikaan epäpuhtauksia ja tukkeumia ihohuokosiin. Ja onhan se nyt muutenkin kiva mennä nukkumaan raikkaana ja puhtaana, eikö!?

Sain Hyvänolon maailmalta testiin SkinMood uutuus mikrokuitusienen, jolla saa meikin poistettua ilman puhdistusaineita. Sanon rehellisesti, että olin aluksi todella skeptinen tämän toimivuudesta. Miten muka pelkällä pehmeällä sienelle saisi vedenkestävänkin meikin poistettu kasvoilta? Suosin itse muutenkin aina kaksoispesua, jotta saan varmasti kaiken meikin poistettua. Niinpä ajattelin ettei tästä sienestä voi oikeasti olla hyötyä. Erehdyin, suuresti...
SkinMood super pehmeä meikinpoistoon tarkoitettu mikrokuitusieni osoittautui aivan uskomattomaksi tuotteeksi. Se nimittäin poistaa ihan kaiken meikin, myös vedenkestävän ripsivärin täydellisesti. En käytä sientä joka päivä, mutta se on erittäin kätevä iltoina kun on yksinkertaisesti liian väsynyt tekemään monen vaiheen kasvojenpesua. Sieni täytyy vain kastella lämpimän veden alla ja sitten kasvot pyyhitään pyörivin liikkein, kunnes kaikki meikki on lähtenyt. Super kätevää! Sieni on ihan loistava tuote pakata matkaan vaikka vaellukselle, kesämökille, salikassiin tai pitää hätävarana kotona laiskoja iltoja varten. Mikrokuitusieni pelastaa iltasi esimerkiksi pikkujoulujen jälkeen tai sillä saa nopeasti pyyhittyä meikit ennen salille menoa.

Sientä voi käyttää jopa 200 kertaa ja sen voi kätevästi pestä 60℃ konepesussa tai käsin saippualla. Pienestä lenkistä sienen voi kätevästi ripustaa kuivumaan ja odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Ja jos haluaa, niin sientä saa toki käyttää myös yhdessä nestemäisen puhdistusaineen kanssa tehostamaan pesua. Meikki kuitenkin lähtee myös ilman puhdistusainetta.
Tässä todistusaineistoa sienen tehosta. Kuvassa näkyvällä vanulapulla olen pyyhkinyt kasvot sienen käytön jälkeen iltana, jolloin minulla oli runsas bilemeikki naamalla ja silmissä vedenkestävä ripsiväri sekä glitterit. Kuten huomaatte, vanulle on tarttunut melko vähän meikin jämiä, joten sieni todellakin lunastaa lupauksensa ja jopa ylittää odotukset tehostaan. Suurin osa vanulle tarttuneesta meikistä olen pyyhkinyt ihan silmien ajarajasta, koska en uskaltanut karvaisella sienellä mennä liian lähelle avonaisia silmiä. Muualta kasvoilta kuten poskilta ja otsasta ei vanulle irronnut yhtään mitään! Ajattelin, että vanulle olisi jäänyt enemmänkin meikkiä ja ettei vedenkestävä ripsiväri olisi todellakaan lähtenyt sienellä kun sitä on joskus hankala saada edes silmämeikinpoistoaineen kanssa pois. Ripsiväri lähti ripsistä kuitenkin täydellisesti.
SkinMood mikrokuitusieni on loistava hätävara meikinpuhistukseen ihan jokaiselle, joka kaipaa välillä helpotusta arkeen. Se on myös oiva reissukumppani, kun reppuun ei mahdu monia pulloja ja puteeleita. Todella helppo tuote ja niin pehmeä, että sopii myös herkälle iholle eikä aiheuta mitään hankausta kasvoille.

Mikrokuitusientä on myynnissä mm. Ruohonjuuressa ja Life myymälöissä. Hinta pyörii noin 10€ paikkeilla eli ei todellakaan kallis satsaus.


Poistaisitko sinä meikin pelkällä puhdistussienellä ilman puhdistusaineita?
6 kommenttia on "Meikinpuhdistuksen ihmesieni"
 1. Minua vähän häiritsee hygienia tuommoisen kanssa. Tekisi mieli pestä se joka kerran jälkeen koneessa ja sit se ois aina pyykkikorissa 🤔 Muistan joskus nähneeni meikinpoistoon tarkoitettuja mikrokuitupyyhkeitäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hygienista kannattaakin pitää näiden kanssa huolta. Muuten bakteerit pääsee muhimaan ja iho voi ärtyä :/

   Itse käytän molemmat puolet sienestä kerran ja sen jälkeen sieni menee pyykkiin. Harvoin käytän tätä ihan jokapäiväisessä meikinpesussa vaan pidän tätä enemmän hätävarana sellaisiin iloitin kun en jaksa tehdä pesua pitkän kaavan mukaan. Siksi ei haittaakaan jos sieni on välillä pyykissä. :D

   Poista
 2. Mulla on tuollainen vastaava afterspa-lta mikä tuli betessä ja se on todella hyvä. Pesen sen jokaisen käyttökerran jälkeen saippualla tai marceille-saippualla, mutta eyelinerit ja ripsivärit jää kyllä melko tanakkaan kiinni eikä kokonaan poistu. Eli pitää pian ostaa uusi, pistän tämän korvan taakse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin varmasti tosi hyvä, että pesen jokaisen käytön jälkeen. Ei pääse bakteerit ja epäpuhtaudet puhimaan. Totta, monissa kestovanulapuissa on sama juttu että ripsarit ja eyelinerit junttaa aika kovasti kiinni kankaaseen, mutta eipä tuo haittaa. Pesu vie liat mennessää ja jos vähän jää väriä niin se ei ole paha. Toki jossain vaiheessa ne kestotuotteetkin on heitettävä pois kun alkavat näyttää liian siivottomilta :D

   Poista
 3. Mulla on kaikki sienet ja liinat jääneet käyttämättä, en tiedä miksi vaikka ne ovatkin toimivia. Tuo näyttää kyllä ihanan pehmoiselta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi vierasti itsekin kovasti tällaisia rättejä ja sieniä. Ajattelin ettei niistä ole mihinkään. Yllätyin kuitenkin kun aloin testailla, että nämä on oikeasti super käteviä sellaisina iltoina kun on yksinkertaisesti niin väsynyt ettei mitään pitkää meikinpesua huvita tehdä.

   Poista