perjantai 13. joulukuuta 2019

Testasin ja ihastuin, kotimainen Choice Finland + jouluarvonta

* kaupallisessa yhteistyössä Authentic Finnish




Olen viime aikoina mieltynyt erityisesti suomalaiseen kosmetiikkaan. On ollut inspiroivaan nähdä, miten laadukkaita ja kiinnostavia merkkejä ihan täältä läheltäkin löytyy. Aina ei siis tarvitse matkata maailman ääriin löytääkseen kiinnostavia tuotteita ja tuotemerkkejä. Tänään kerron teille yhden suomalaisen kosmetiikkabärndin tarinan. Sain nimittäin testata Choice Finlandin tuotteita ja esittelen nämä teille seuraavaksi.

Choice Finland tuotteet on suunniteltu allergikoille ja tuoksuherkille, joten siksi tuotteissa ei ole synteettisiä hajusteita tai muitakaan keholle haitallisia kemikaaleja. Tämä ihonhoitosarja on myös saanut FI-Natura sertifikaatin, joka myönnetään suomalaisille luonnonkosmetiikkabrändeille. Ehtona sertifikaatille on se, että valmistuksessa on kiinnitetty huomiota raaka-aineiden ja pakkausten ekologisuuteen ja luonnolliseen alkuperään. Luonnollisten raaka-aineiden pitoisuuden on tuotteissa oltava vähintään 95% ja kasviraaka-aineiden tulee olla peräisin luonnonvaraisista tai luomuviljellyistä kasveista. Kaikkien eläinperäisten raaka-aineiden käyttö on kielletty, joten tuotteet sopivat myös vegaaneille. Mikä parasta, Choice Finland tuotteet on avainlippu-tuotteita, joten ostamalla tuotteita tukee suomalaista työtä ja osaamista.




Choice Finland Duo peeling mask

Rakastan kasvokuorintoja ja kuorinkin ihon säännöllisesti muutaman kerran viikossa. Oma herkkä ihoni ei kestä kovia rakeellisia kuorintoja, joten siksi suosin juuri hellävaraisia happokuorintoja. Tämä Choice Finland kuorinta on juuri tällainen AHA-happoja sisältävä kuorinta, joka sopiikin erityisen hyvin herkän ihon tarpeisiin. Kuorivina happoina toimii sitruuna, appelsiini ja sokerivaahterauute. Tuotteen kasviöljyt ja mustikkauute hoitavat ja kosteuttavat ihoa.

Pakkaukset näissä Choice Finland tuotteissa on ihastuttavat ja erilaiset. Kuviointi tuo mieleen hieman itämaiset ornamentit. Kuorintapullossa on auki napsautettava korkki, josta tuotetta voi suoraan kaataa kädelle. Yllättävintä tässä oli ehkä se, miten juoksevaa kuorinta oli. Se oli nimittäin täysin nestemäistä ja valkoista, sanoisinko jopa maitomaista mikä teki tuotteen levittämisestä kasvoille hiukan hankalaa. Yleensä kuorinnat ovat nimittäin vähän tönkömpiä tai nestemäisinäkin tuotteina eivät näin juoksevia. Varovasti pullosta kaataessa tuotetta saa kuitenkin käteen ihan sopivasti ja sen levittäminen kasvoille ei ole ongelma. Vaikutusaika on noin 20 minuuttia ja sen jälkeen kasvot huuhdellaan normaalisti. Kuorinta jättikin ihon aivan ihanan pehmeäksi ja heleäksi. Arvostan myös sitä, ettei tuotteessa ole voimakkaita tuoksuja, koska en sellaista kosmetiikkaan itse kaipaile. Erittäin loistava teho tässä kuorinnassa. Ainoa pieni miinus tulee tuotteen todella juoksevasta ja ohuesta koostumuksesta.




Choice Finland Sensitive eye cream

Silmänympärysvoiteen käyttö kuuluu mulle päivittäiseen ihonhoito rituaaliin. Laitan voidetta aamuin illoin, koska varsinkin talvella sy-iho kiristelee ja kuivuu todella herkästi. Pidän itse sellaisista voiteista, joissa tuote tuntuu tuhdilta ja kosteuttavalta, mutta se imeytyy kuitenkin välittömästi eikä jätä iholle rasvaista kerrosta. Monet sy-voiteet eivät imeydy nopeasti tai jättävät hiukan öljyisen pinnan iholle ja juuri tällaisista ominaisuuksista en itse pidä. Tämä herkälle sy-iholle tarkoitettu voide on kuitenkin aivan täydellinen niin aamu kuin iltakäyttöönkin. Tuotteen hyaluronihappo sitoo itseensä kosteutta ja lupiiniproteiini aktivoi kollageenisynteesiä. Koivumahla ja arganöljy taas pehmentävät ja ravitsevat ihoa. Tässä tuotteessa aivan ihanaa onkin ollut se, miten kosteutettu tunne tulee heti levityksen jälkeen eikä kuivista silmänalusista ole enää tarvinut kärsiä. Tuhti koostumus sopiikin loistavasti talvi-iholle. Tuotteessa luonnollisesti ei ole tuoksuja.




Tänään ja vain tänään on loistava tarjous Authentic Finnish verkkokaupassa, sillä kaikki Choice Finland tuotteet on joulukalenteriluukun kunniaksi -25% alessa. Ostoksille voit klikata tästä ja hyvin ehtii vielä ostaa tuotteita vaikka joulupakettiin. Verkkokaupassa on myynnissä jo aikaisemmin suuresti kehumaani hamppukuusenpihkavoide. Jos haluat käydä lukemassa aikaisemman postauksen voiteesta, niin klikkaa itsesi tänne.



ARVONTA

Sain teille arvottavaksi Choice Finland liposomi C seerumin, joka aktivoi kollageenin muodostumista. Seerumissa on lisäksi hyaluronihappoa, siankärsämöuutetta, aloe lehtiuutetta, koivumahlaa sekä C- ja E-vitamiineja. Täydellinen täsmätuote ikääntymisenmerkkien ennaltaehkäisyyn.

Arvonnan säännöt:

* Kerro onko Choice Finland tuttu merkki. Jätä kommentin yhteyteen myös sähköpostiosoite.

* Voit tuplata voittomahdollisuuden osallistumalla arvontaan myös instagramin puolella (glitteri_addikti). Voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Arvonta on voimassa keskiviikkoon 18.12 klo 18 saakka. Arvon voittajan illalla ja mikäli en tavoita voittajaa vuorokauden kuluessa, arvon uuden voittajan.


Onnea arvontaan!
23 kommenttia on "Testasin ja ihastuin, kotimainen Choice Finland + jouluarvonta"
  1. Choice Finlandista olen kyllä lukenut, mutta en ole vielä testannut :)
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Nimenä kyllä tuttu, mutta en ole kokeillut!
    hamalainentmatgmail.com

    VastaaPoista
  3. En ole kuullut Choice Finland tuotteista, mutta olisi kiva ensimmäistä kertaa kokeilla näitä ��. sinttu74@outlook.com

    VastaaPoista
  4. Ei ole entuudestaan tuttu. Mukana :)
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ei ole tuttu merkki muuten kuin somessa nähtynä.

    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Eipä ole tuttu,
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Tiedän nimeltään, mutta en ole kokeillut :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Ei ole vielä tuttu, mutta toivon että olisi pian. :) suzuzi971@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Jos oikein muistan, niin nimen olen joskus kuullut. Muuten ihan tuntematon. :)

    backinreverieÄgmailÄcom

    VastaaPoista
  11. Eipä ole ollenkaan tuttu merkki! komulainenanni@gmail.com

    VastaaPoista
  12. En ole kuullutkaan kyseisestä merkistä.
    Pirjo S
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  13. Nimenä on tuttu, mutta vielä en ole testannut.

    Kiinnostaa kovasti!

    VastaaPoista
  14. Ihan vieras tuote minulle. Mielelläni kyllä testaisin. Mukavaa joulun odotusta.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  15. On tuttu. :)

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  16. Ei ole tuttu

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  17. Ei ole tuttu.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  18. Ei ole tuttu :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Vain nimeltä tuttu.
    pokkaritaivas (a) gmail.com

    VastaaPoista
  20. Ei ole ennestään tuttu merkki. :) Hyvää joulua sinne! :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Ei ole vielä tuttu merkki. ninavuolio@windowslive.com

    VastaaPoista
  22. Ei ole tuttu, mutta kuulostaa kyllä kivalta👍🏻❣

    ronja.paldanius@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Ei ole entuudestaan tuttu. Vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta tuotesarjalta.

    VastaaPoista