maanantai 17. helmikuuta 2020

Beautyblenderin meikkituotteet vievät kielen mennessään

* tuotteet saatu pr-näytteenäBeauty blender on varmasti ihan jokaiselle meikeistä kiinnostuneelle tuttu brändi. Brändi tunnetaan parhaiten meikkisienistä tai meikkimunista, millä nimellä niitä ikinä haluaakaan kutsua. Olen itsekin Beauty blendereitä eli meikkisieniä käyttänyt ja käytän yhä edelleen, koska niillä vaan saa meikkivoiteen levitettyä todella tasaisesti ja ohuelti, toisin kuin sormin tai monilla siveltimillä. Beauty blender toi kuitenkin jo vajaa vuosi sitten markkinoille myös ensimmäiset meikkivoiteensa ja primerin, joita myös itse pääsin vihdoin testaamaan. Hyvää meikkivoidetta on vaikea löytää, mutta kun sen oikean löytää, tietää että se istuu iholle niin hyvin ettei huonoja meikkipäiviä tule enää ikinä. Beauty blenderin Bounce liquid whip long wear foundation kanssa se oli rakkautta ensisilmäyksellä!
Beautyblender Bounce liquid whip long wear foundation ~ 44,90€

Beautyblenderin meikkivoide on monellakin tapaa aivan erityinen ja uniikki. Sen pakkaus on innovatiivinen. Pullon etuosassa on munan muotoinen syvennys, johon meikkivoidetta saa pullosta pumpattua. Alusta toimii loistavasti meikkivoiteen levityksessä palettina, sillä meikkivoidetta ei tarvitse puristaa kämmenselälle vaan meikkivoiteen saa suoraan alustalta siveltimellä tai meikkisienellä kätevästi ja hygienisesti kasvoille. Pakkauksessa on myös kiva lisä, sillä sen takapuolella on pieni nappi, jota pyyhkäisemällä pumppu lukittuu eikä se vahingossa pääse vuotamaan esimerkiksi laukussa.

Tämä meikkivoide on super peittävää, mutta samalla kevyen ilmavaa. Se ei tee ihosta kakkuista ja lopputulos on mattainen, joten edes puuteri ei ole välttämätön. Meikkivoide sulautuu ihoon niin kauniisti ja täydellisesti, että lopputulos on samalla raikas, mutta silti niin täydellinen ettei ihon virheet paista meikkipohjan läpi. Ja voi taivas, tämä on myös super kestävää ja pysyvää. Monien meikkivoiteiden kanssa minulla puskee jo parin tunnin kuluttua rasva läpi ja nenänpää kiiltelee. Tämä meikkivoide pysyy ihan koko päivän aivan täydellisenä, eikä ihon rasva pääse tekemään kasvoista discopalloa. Meikkivoide sisältää hyaluronihappoa ja koivu-uutetta, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa antioksidanttisilla ominaisuuksilla.

Kuvissa näette miltä iho näyttää ennen ja jälkeen meikkivoiteen levityksen. Yläkuvassa kädellä ei ole meikkivoidetta ja siinä näkyy selkeästi pieni mustelma. Alakuvassa iholle on levitetty ohut kerros Beautyblender meikkivoidetta ja näettekin varmasti selvästi, että se on melko hyvin peittänyt koko mustelman. Lisäksi iho näyttää tasaiselta ja hehkuvalta, ei lainkaan kakkuiselta vaikka meikkivoide on paksua ja peittävää. Meikkipohjasta tulee samettisen pehmeä ja valoa heijastava, joka tekee kasvoista luonnolliset. Saatavilla on 40 eri sävyä, joten itselle sopiva sävy löytyy varmasti. Itse löysin nimittäin aivan täydellisesti mätsäävän sävyn ja olen niin onnellinen, miten kauniilta iho näyttää tämän kanssa. Pullon hinta on hiukan hintava, enkä normaalisti käytä näin kalliita meikkivoiteita, mutta tämä yksilö on kyllä todella riittoisa ja kestääkin pitkään. Peittävyyden ansiosta vertaisin tätä myös Estee Lauderin Double wear kultti meikkivoiteeseen, joka on hinnaltaan vieläkin kalliimpi ja tekee minusta meikkipohjasta avistuksen verran tunkkaisemman kuin tämä Beautyblenderin meikkivoide. Suur suositus todellakin tälle tuotteelle!
Beautyblender opal essence serum primer ~ 36,90€

Meikkivoiteen rinnalla myynnissä on myös aivan loistava kosteuttava primeri, joka tekee meikkipohjasta tasaisen ja helposti levittyvän. Primeri tekee meikkipohjasta heleän ja sen silikonituntuma ihon pinnasta tasaisen ja hiukan liukkaan. Sen päälle meikkivoiteen saa levittymään kuin itsestään. Primeri sisältää fermentoituja kasviuutteita, jotka rauhoittavat ja kirkastavat ihoa saaden sen näyttämään kauniilta ja kuultavalta. Myös primeria tarvitsee meikkivoiteen tavoin aivan pienen tipan, sillä se on todella riittoisaa ja levittyy erinomaisesti. Vaikka yleensä en pidä silikonituntuisista primereista, niin pakko myöntää, että tämän kohdalla tein poikkeuksen. Iho tuntuu silikonista huolimatta hengittävältä ja se ei ole tukkinut ihohuokosia, vaikka monet muut silikonituotteet näyttävät niin minulla tekevän. Primeri on toki hintava sekin, mutta riittoisa ja saa meikin näyttämään todella kauniilta, mitä ainakin itse juuri primerilta eniten odotankin.


Kokonaisuudessaan olen enemmän kuin positiivisesti yllättynyt Beautyblenderin meikkituotteista. Pitkällinen kehitystyö on todella tuottanut tulosta ja markkinoille on saatu loistava kaksikko, jotka tulevat varmasti haastamaan monet kulttituotteet. Lyön siitä vetoa! Ainakin itse olen testaamastani meikkivoiteesta niin innoissani, että tämä meni heittämällä kaikista ikinä testaamistani meikkivoiteista top kolmen joukkoon!

Oletko testannut tai kuullut Beautyblenderin meikkituotteista?
4 kommenttia on "Beautyblenderin meikkituotteet vievät kielen mennessään"
 1. Mä olen halunnut tuota meikkivoidetta testata julkaisusta lähtien, mutta vieläkään en ole saanut aikaiseksi :D. Se vaikuttaa kyllä tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! Suosittelen, erityisesti jos tykkää mattaisesta meikkipohjasta <3

   Poista
 2. Tämä on mun suosikkimeikkipohjakombo <3 Tää meikkivoide nousi mun suosikiksi ihan ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja tykkään käyttää juurikin tuon primerin kanssa. Kyllähän se muidenkin pohjustajien kanssa toimii hyvin, mutta jotenkin toi kombo vaan toimii niin täydellisesti yhteen! Pysyvyys on ihan huippuluokkaa ja tää pysyi mulla myös paikoillaan koko päivän kesähelteilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon täysin samaa mieltä. Primeri sopii loistavasti yhteen meikkivoiteen kanssa ja pysyvyys on jotain ihan priima luokkaa! Oispa kaikki meikkivoiteet näin hyvin pysyviä ja helposti levittyviä.

   Poista