tiistai 4. helmikuuta 2020

Tammikuun roskat

* merkityt tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Kuukausi pääsi taas vaihtumaan ja itsellä tammikuun loppu meni melkoisessa muutto myllerryksessä. Nyt alkaa olla tavarat jokseenkin järjestyksessä ja elämä normalisoituu pikkuhiljaa, joten pian saadaan blogiinkin taas enemmän elämää ja meininkiä. Otin tammikuussa haasteeksi tyhjentää kaapeista pois kaikki miljoonat jämä purkit, sillä pikku lirujen muuttaminen ei tuntunut yhtään houkuttelevalta ajatukselta. Muuttolaatikoita pakkaillessa konkretisoitui myös se hirvittävä tosiasia miten paljon mulla on kosmetiikkaa kaapeissa. Määrä oli itselle shokki, koska kaiken kaikkiaan kosmetiikkaa oli yhteensä viisi isoa banaanilaatikollista. Siis VIISI!!! Kun tavarat on olleet sullottuina kaappeihin niin määrää ei todellakaan tajua. Nyt kun jouduin itse purkit kantamaan vanhasta asunnosta uuteen niin koin pienen herätyksen. Tänä vuonna en osta mitään ylimääräistä vaan koita kuluttaa kaapeista ensin vanhoja pois. Tammikuun roskasaldo onkin suuri siitä syystä, että urakoin oikein ahkerasti puolikkaat pullot tyhjiksi ja onnistuin tavoitteessa todella hyvin. Nyt onkin korkattu monta ihan uutta tuotetta testiin, joista tulen kirjoittelemaan tulevaisuudessa myös blogissa.




* Saules Fabrika body yoghurt kirsikka

Olen ollut aina todella huono käyttämään vartalorasvoja, mutta tämän tuotteen avulla intoni kehon rasvaukseen palautui. Tuote ylsi myös lokakuun suosikkeihin ja postauksen voit käydä lukemassa täältä. Koostumus oli ihanan kevyttä, mutta silti todella kosteuttavaa ja hoitavaa. Super herkullinen kirsikan tuoksu toi mieleen hiukan hubba bubba purukumin, mutta tuoksu ei ällöttänyt minua yhtään. Rakastuin!
5/5

* Flore Siperica Arctic rasberry shower gel

Vähän tylsähkö suihkugeeli, jonka loppumista odotin aika malttamattomana. Suihkutuotteissa minulle on tärkeää hyvä tuoksu ja tässä oli todella mieto vadelmainen tuoksu, jota ei oikeastaan tuntenut ellei saippuaa nuuhkinut kämmeneltä ihan nenän edessä. Pullon pumppumekanismi oli myös aivan surkea eikä painauksen jälkeen pumppu jaksanut itse nousta takaisin ylös. Niinpä pumppua piti aina kädellä itse renkuttaa edes takaisin, mikä oli todella raivostuttavaa. En ostaisi uudelleen.
2/5

Organig shop mango & sugar body scrub

Täydellinen vartalokuorinta, joka tuoksuu ihanalle makealle mangolle ja kuorinnan sokerikiteet ovat sopivat rouheita vartalon kuorintaan. Kuorinnan jälkeen iho on ihanan pehmeä eikä erillistä vartalovoidetta tarvita. Super edullinen ja riittoisa tuote. Varmasti ostan uudelleen ja tälle ehdottoman suuri peukku. Tuotetta myy ainakin House of organic täällä*.
5/5




* Budgie volume dry shampoo

Olen kuivashampoiden suhteen melko nirso. Budgie kätevä matkakokoinen kuivashampoo lunasti kuitenkin kaikki odotukset ja tästä tuli uusi suosikkini! Tässä on mieto mutta hyvä, hiukan vesimelonimainen tuoksu, joka ei kuitenkaan jää hiuksiin koko päiväksi leijumaan. Plussaa siitä! Tämä myös freesaa hiukset todella hyvin eikä jätä hiuksiin valkoisia raitoja tai töhnää niitä rumiksi klimpeiksi. Aivan oivallisen kätevä kokokin on näppärä pikkulaukuissa ja treenikassissa. Loistava!
Budgien tuotteet on muuten nyt Kicksillä -20% alessa, joten mahtava tilaisuus kokeilla tätä huippu tuotetta vähän edullisemmin. Tuote löytyy täältä ja saatavilla kahta eri kokoa.
5/5


* J.Mäki Professional repair shampoo

J.Mäki tuotteet on pääseet minun kylpyhuoneessani todella suureen suosioon ja jopa mieheni rakastui tähän tuoteperheeseen. Hän käyttikin tätä korjaavaa shampoota erittäin mielellään ja kehui miten eron puhtaissa hiuksissa näkee selvästi. Tuotemerkki on marraskuussa blogissa tarkemmassa esittelyssä, käy ihmeessä lue postausta täällä. Voin todella lämpimästi suositella tätä shampoota, toimii. Tekee hiuksista ihanan ilmavat ja puhtaat samalla korjaten niiden vaurioitunutta rakennetta.
5/5

Erisan Extra strong hajusteeton hiuskiinne

Paras hiuslakka ikinä! En muita enää käytäkään ja tämä lakka on vilahdellut blogissani monta kertaa aikaisemminkin. Edullinen, tukeva ja ei tee hiuksista lähmäisiä. Tykkään.
5/5

Ziaja goat's milk strengthening hair conditioner with keratin

Ziajan tuotteet on kovasti minun suosiossa edullisuuden ja laadun suhteen. Kyseistä hoitsikkaa on kulunut jo aika monta pulloa ja palaan tähän aina uudelleen. Keratiini vahvistaa hiuksia ja pesuteholta tämä on omille kuiville kiharille hiuksille sopiva ja hoitava. Tykkään vaikka pullo onkin pienehkö.
5/5





* Weleda suihkugeelit

Nämä Weledan voidemaiset suihkugeelit oli koostumukseltaan mukavan kosteuttavia ja sopivat siksi erityisesti myös kuivalle iholle. Näiden tuoksut oli kuitenkin kitkeriä ja erittäin tyypillisiä luonnonkosmetiikalle. Tuoksuista en itse pitänyt vaikka muuten tuote olikin toimiva.
3/5

Libresse Daily intimate wash gel

Ihan perus tuote, jossa erittäin mieto hiukan mantelinen tuoksu. Koostumus kermainen, ei kuivata. Vähän tylsä tuote kuitenkin.
3/5




Ciate London Extraordinary translucent powder

Erittäin hyvä ja kevytrakenteinen väritön puuteri. Pidän koostumuksesta, joka ei tee kasvoista kakkuista vaan levittyy iholle kauniisti. Toimi muuten moitteetta, mutta nenän alueelle ei itsellä tahtonut asettua ei sitten millään. Ja vaikka tämän pitäisi olla väritön, niin hiukan kyllä oma ihonväri puuterin levityksen jälkeen näytti vaaleammalta, mutta ei silmiinpistävän räikeästi kuitenkaan.
4/5

* Wetn wild photofocus stick foundation

Kirjoittelin Wetn wild meikeista tammikuussa todella kattavan postauksen, jossa myös tämä meikkivoide mukana. Kannattaa käydä lukemassa koko juttu täältä. Pidin todella paljon tästä puolimattaisen lopputuloksen jättävästi meikkivoidepuikosta, jolla sai levitettyä meikkivoiteen kasvoille tasaisesti ja helposti myös korjailtua ihon virheet. Todella peittävä ja peitevoidetta ei tämän kanssa välttämättä edes tarvitse, jos iho on suhteellisen hyvässä kunnossa. Edullinen ja loistava. Meikkivoidetta myynnissä mm. Lykolla täällä* hintaan 6,90€.
5/5

Tarte base tape primeri

Monet hypettävät tämän primerin nimeen, mutta itse en keksi tästä oikein juuri muuta hyvää sanottavaa kuin ihanan kookoksen tuoksu. Muuten tämä primeri menee samaan kastiin huonompien markettiprimereiden kanssa. Nestemäinen todella liru primeri ei nimittäin minusta tee kovin kummoista tarttumapintaa meikille ja sen kyllä huomasi. Meikki ei pysy hyvänä paria tuntia pidempään. En ostaisi uudelleen.
1/5

Flormar lip balm

Ostin tämän inspiroivan mallisen huulivoiteen Turun Flormarin loppuun myynnistä joskus viime syksynä. Ihana karamellin tuoksuinen huulivoide kosteutti ja hoiti huulia koko syksyn ja talven. Harmitti ihan että pääsi loppumaan, sillä merkin tuotteita ei taida enää Suomesta saada lainkaan.
5/5

* Lyko mascara extreme volume very black

Lykon oma volyymiripsiväri oli hinta-laatusuhteeltaan todella positiivinen löydös. Ripsiväri ei anna massiivisesti tuuheutta, mutta erottelee ja antaa kivasti pituutta ripsiin. Peittoaa monet edulliset markettiripsarit ja Lykolla nyt mahtavassa tarjouksessa täällä*, hintaa jää alle 6 euroa. Kirjoittelin tästä ripsiväristä aikaisemmin omassa postauksessa täällä. Ripsivärin massa on jo valmiiksi aika tönkköä, joten tätä ei kannata jättää avaamisen jälkeen puoleksi vuodeksi kaappiin vaan käyttää heti intensiivisesti jottei massa kuivu enempää. Hyvänä puolena se, että massa oli sopivan tönkköä heti avaamisen jälkeen käytettäväksi.
3/5




Pixi Fortifeye  firming eye patches

Näillä hydrogeeli lappusilla sai todella viidessä miinutissa taiottua pois huonosti nukutun yön jäljet tai turvonneet silmäpussit. Nämä oli oikeasti aivan ihmeelliset ja säästelin näitä pahojen päivien varalle niin ahkerasti, että lopulta jouduin heittämään monta lappusta roskiin kuivuneina. Ei siis kannata tehdä samaa virhettä vaan avaamisen jälkeen kannattaa puolen vuoden sisällä käyttää kaikki laput ahkerasti pois. Geeliä ei valitettavasti oikein enää riittänyt viimeisiin lappuihin, joten ne olivat päällimmäisten kerrosten jälkeen selkeästi kuivempia, mutta teho pysyi silti oikein hyvänä. Iso miinus kuitenkin kuivahtamisesta.
4/5

* Beauty Garden kurkkunaamio

Beauty Garden ihanista tuotteista kirjoittelin vasta tammikuussa postauksen täällä. Tämä super kosteuttava kurkkunaamio oli ihana ja pehmitti kasvot mukavasti. Koostumus vain oli todella outoa ja instagramin puolella teille väläytinkin kuvan vihreästä möhnäisesti naamasta, joka oli täynnä kokkareita. Tämä ei levittynyt tasaisena massana vaan lohkeili purkista ja jäi iholle kökköiseksi. Siitäkin huolimatta hyvä tuote.
3/5

Syväpuhdistava kuplanaamio

Näitä edullisia kuplanaamioita ostin muutamalla eurolla Tokmannilta eikä paketissa ole edes brändin merkintää, joten en osaa sanoa mikä yritys tässä on takana. Edullinen hinta ja loistava puhdistusteho kuitenkin takaavat sen, että varmasti ostan näitä joskus uudestaan. Kuplanaamiot puhdistaa ihohuokosia todella tehokkaasti ja tästäkin jäi iho mahtavan hengittäväksi. Tykkäsin.
5/5

Nivea Micellair meikinpoistoaine

Tämä Nivean vedenkestävän meikin puhdistaja kuuluu omiin luottotuotteisiin ja on lunastanut ikuisen paikan meikkikaapistani. Edullinen, riittoisa ja kaikin puolin loistava tuote on helppo käyttää, sillä se poistaa vedenkestävän ripsivärinkin ilman suurta vaivannäköä. Silmiä ei tarvitse kovasti hangata, jotta meikki lähtee ja sitä arvostan erittäin paljon. Ostan uudelleen.
5/5

* IN17 Skincare deepeffect cleansing foam

Tässä aivan loistava suomalainen tuote, joka ansaitsee todellakin kehuja. Kirjoitin tästä brändistä oman postauksen täällä ja suosittelen käymään lukemassa. IN17 sarjassa ei käytetä lainkaan täyteaineita, lisäaineita tai muitakaan iholle turhia kemikaaleja. Tämä vaahtomainen kasvoputsari oli ihana. Se oli riittävän tehokas mutta samaan aikaan hellävarainen eikä kuivattanut ihoa lainkaan. Se oli helppokäyttöinen ja käytin tätä itse kaksoisputsarin öljy puhdistuksen jälkeen. Hyvin toimi ja tykkäsin.
5/5



* Uoga uoga cacao or cocoa narutal hand balm maks

Tämä tuote herätti hiukan ristiriitaisia tuntemuksia. Toisaalta tämä yöksi jätettävä super rasvainen käsibalmi todella hoiti ja pehmitti kädet. Joka aamu heräsin kuin uudesti syntyneenä, kädet täydellisen pehmeinä ja suloisina. Mutta tämän haju oli jotain aivan karmivaa ja toi mieleeni navetan lantakasat. En tiedä mikä tässä haisi niin pahalle, mutta iltaisin ei ollut mukava käydä nukkumaan, kun koko makuuhuone löhkäsi navetalta. Hajusta huolimatta, pidin tuotteesta.
3/5

Barnängen caring hand cream

Tämä voide on vilahtanut blogissa aikaisemminkin ja kehun edelleen. Loistava, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa kuivimmatkin kädet. Erityisesti mieheni on kehunut tätä sopivaksi atooppiselle herkälle iholle.
5/5

Naobay renewal antioxidant cream

Tässä kasvovoiteessa oli jokseenkin puoliksi tuhti koostumus ja ihana sitruksinen tuoksu. Tätä oli joidenkin seerumien kanssa todella vaikea imeyttää ihoon ja se jäi joskus turhan vaikeasti pyörimään ihon pinnalle. Muuten pidin voiteesta ja tämä oli todella riittoisaa. Kaunis puinen pakkaus oli myös ilo silmälle.
3/5

* YA kasvovoide

Tuoksuton ja kaikille ihotyypeille sopiva kasvovoide on helppo tuote koko perheelle. Mieheni käytti tätä samaista voidetta, sillä hän ei niin tuoksuista välitä ja kaipaa herkälle kuivalle iholle voiteen joka kosteuttaa, mutta ei jätä naamaa kiiltävän rasvaiseksi. Perus hyvä voide, joskin purkki vähän tylsähkö. Helposti saatavilla ja koostumus nopeasti imeytyvä ja miellyttävän pehmeä.
4/5

Innisfree pore cleansing clay mask

Vulkaanista tuhkaa sisältävä savinaamio oli miellyttävä käyttää ja iho tuntui aina pesun jälkeen hengittävältä ja raikkaalta. Tässä naamiossa oli pienen pieniä rakeita, jotka pois pestäessä kuorivat ihon pintaa myös hellästi ja tämä tuntui todella hyvältä. Plussaa myös siitä, ettei savi kuivahtanut iholle ikävästi vaan poispesu oli helppoa ja miellyttävää.
4/5

* Weleda granaattiomena käsivoide

Tämä käsivoide ei ollut kovin omaan mieleeni. Se oli turhan liurua ja ei oikein tuntunut kosteuttavan käsiä kunnolla. Ei myöskään imeytynyt nopeasti, joten ei hyvä päivävoide.
1/5

KAYALI vanilla tuoksu

Ihan vaniljainen tuoksu. Pidin todella, joten jos jostain löydä tätä vielä niin voisin ostaa. Tuoksu myös pysyy iholla pitkään.
4/5

Whamisa eye essence

Pitkään olin halunnut testata Whamisan tuotteita, mutta tämän perusteella en vielä brändiin ihastunut. Ohut geelimäinen silmänympärysvoide ei riittänyt kosteuttamaan talven kuivattamia silmänympäryksiäni. Tuote olisi ehkä sopinut paremmin kesäkäyttöön. Plussaa siitä, että imeytyy nopeasti ja on tuoksuton.
3/5

* Weleda manteliöljy

Manteliöljyä voi käyttää meikin poistamiseen, mutta tämä kyseinen öljy ei kovin kummoisesti meikkiä putsannut. Vedenkestävät ripsivärit ei kunnolla öljyn kanssa lähteneet ja silmiä sai aika tavalla hankailla ennen kuin meikit oli putsattu edes kohtalaisesti.
1/5




* Pulpe de vie Sex on the peach

Pulpe de vie on merkki, joka on nyt kaikkien huulilla. Ranskalainen kosmetiikka brändi valmistaa kaikki tuotteensa hävikkihedelmistä, joten tässä on jokaiselle ympäristötietoiselle kiinnostava brändi tutustuttavaksi. Valitettavasti tämä kasvonaamio ei ollut hintaansa väärti. Naamio oli todella kuivan oloinen jo pakkauksesta otettaessa, eikä se tuntunut tuovan iholle kovin suurta lisäarvoa. Tuoksu oli kyllä ihanan persikkainen.
2/5

It's skin collagen nutrition mask sheet

Perus hyvä naamio, joka sisältää ihoa uudistavaa kollageenia (incin 5 ainesosa). Voin suositella ja etenkin ikääntyvälle iholle loistava naamio.
5/5

It's skin blueberry vitalitya moisture
Tässä on mahtava kosteuttava kasvonaamio, jonka hoitava seerumi oli kasvonaamioista poikkeavasti kermaista eikä liurua nestettä. Tämä todella pehmitti ihon ja teki siitä super pehmeän.
5/5

Missha Skin essential sheet mask

Etanan limaa sisältävä naamio oli todellinen  kosteuspommi. Vielä puolen tunnin jälkeenkin naamio oli reilusti kostea ja se antoi iholle kunnolla ravinteita. Etanan liman korjaavat vaikutukset on tutkittuja ja tällaisen tehopommin voisi aina välillä kasvoille antaa.
5/5

* Vuohelma ruusu & sheamaito palasaippua

Söpö vaaleanpunainen sydämen muotoinen palasaippua oli kaunis näky kylpyhuoneessa. Valitettavasti todella kova pala oli hankala käyttää, sillä tuntui ettei siitä oikein irronnut saippuaa käsiin. Pala ei kuitenkaan kovasta hankauksesta huolimatta kuivattanut käsiä ja oli erittäin riittoisa (koska tuotetta ei kunnolla käsiin irronnut?). En tämän perusteella ostaisi uudelleen.
2/5

* Biodroga de-stress algae

En vihaa naamioissa mitään niin paljon kuin sitä, että liian vetinen naamio tiputtelee seerumit pitkin paidan rintamuksia. Tämä naamio oli juuri sellainen. Kangas ei tahtonut imeä seerumia lainkaan itsensä ja suurin osa seerumista oli pussin pohjalla. Kun taputtelin seerumia pussista kasvoille se alkoi vain valua kasvoilta alaspäin ja tipahdella paidalle. Ei jatkoon.
1/5

* A'pieu real big yogurt sheet mask

A'pieun naamiot on aivan loistavia ja olen hehkutellut merkin tuotteita monet monet kerrat. Ja jatkan hehkuttamista edelleen. Ihanat tuoksut ja super kosteuttavat naamiot on todella hemmotteluhetken arvoisia.
5/5

* Maybeauty softening hair mask

Hiuksia ihanasti kosteuttavat ja hoitavat naamiot on omia lemppareita. Niin myös tämä Maybeautyn super kätevä myssynaamio, josta kirjoittelin postauksen täällä. Täydellinen ja helppokäyttöinen tuote, jonka voi kätevästi käyttää yhdessä kasvonaamion kanssa eikä suihkussa tarvitse seisoskella kylmästä värjötellen 15 minuuttia vaan voit istua sohvalla myssy päässä ja katsella samalla vaikka telkkua ja huuhtoa hiukset vaikutusajan jälkeen. Ja voilá täydelliset hiukset on siinä. Vielä on huomiseen asti myös voimassa tarjous eli koodilla GLITTERIHAIR saat kaikista Maybeauty tuotteista pois -30% täällä.
5/5

Miqura lip mask

Hassu huulille tarkoitettu hydrogeelinaamio, jonka keskellä oli sopivasti reikä juomisen ja puhumisen helpottamiseksi. Yleensä näissä huulinaamioissa ei reikää ole, joten tämä oli ilahduttava yllätys. Ihan ok naamio, kosteutti hiukan mutta mitään järisyttävän pehmohuulia en silti saanut.
2/5

* Bioturm shampoo

Loistava shampoo, jota ylistin jo joulukuun loppuneissa täällä. Saatanpa joskus ostaa ihan täyden pullon testiin.
5/5

* Cattier repairing mask

Ihanalta tuoksuva hiusnaamio oli muistaakseni ihan ok tasoa, mutta näin pieni näytepussukka ei riitä omille paksuille hiuksille alkuunkaan, joten en saanut tästä täysin realistista kuvaa. Voisin kuitenkin hyvin ostaa täyden pullon parempaan testailuun.


Huh, olipa valtava kasa loppuneita! Helmikuun saldo tulee varmasti jäämään aika pieneksi, sillä nyt on niin monet pullot tyhjennetty kaapeista. Saa taas hetken tehdä töitä uusien tyhjien eteen 😉


10 kommenttia on "Tammikuun roskat"
  1. Olipas siinä monenlaista mutta ei ihme jos oot muuton tuoksinassa luopunut yhdestä jos toisestakin loppumassa olevasta. Ja tuntuu sitä loppuvan kaikenlaista kuukaudesta toiseen, vaikkei muuttaiskaan, kuten mulla :D

    Muutto on kyllä hetki inventoida kaapit ja totta, määrä vois yllättää jos pitäis kaikki siirtää laatikoihin. Mulla on vähän sama juttu, koitan minimoida uusien tuotteiden hankinnan tänä vuonna ja keskittyä tyhjentämään kaappeja, paitsi yhteistöiden osalta.

    Mukavaa vikon jatkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän niitä loppuneita aina aika tavalla tulee, varsinkin kun monet on vielä näytekokoisia pikkupurkkeja. Nyt kuitenkin loppui aika paljon ihan isoja tuotteita mikä tekikin hyvin tilaa kaappiin :D

      Säännöllisessä muuttamisessa on etunsa vaikka vihaan tavaroiden pakkausta, kantamista ja sotkuisuutta ylikaiken. Toivottavasti ei tarvi ihan hetkeen nyt olla muuttamassa.

      Ihanaa viikkoa sinullekin Maikku <3

      Poista
  2. Huh! Olipa paljon loppuneita. Pari tuttua naamiota tuli bongattua.

    VastaaPoista
  3. Tuota nivean micellar meikkiputsaria pitää kyllä kokeilla vielä joskus, oon garnierin ja lumenen 2-tehoon ihan rakastunut, kun niillä just ripsarit ja eyelinerit lähtee niin helposti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, olen itse juuri tuota Nivean ainetta käyttänyt jo monta isoa pullollista ja se vaan toimii kyllä hyvin.

      Poista
  4. Olipas paljon! Muuttaessa tai meikkilaatikkoja siivotessa sitä usein huomaa kuinka paljon sitä kosmea onkaan kertynyt :D

    Olipa harmi, ettei Pulpe de Vie:n naamio ollut tuon parempi :/ Brändi itsessään vaikuttaa kuitenkin niin kiinnostavalta! Ja sama Tarten Base Tapen kanssa. Sitä olen monesti vilkuillut, mutta taitaa jäädä hankkimatta.

    Ziajan hoitoaineen olen itsekin todennut hyväksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pulpe de vien muita tuotteita mulla onkin testissä ja ne on tähän mennessä ainakin olleet aika hyviä. Eli tuo naamio vain oli omaan makuuni vähän turhan kuivakka. Kirjoittelen varmaan brändistä blogiin hiukan myöhemmin lisää.

      Tarten base tape oli kyllä suuri pettymys. Yritin oikeasti tykästyä siihen, mutta mun sekaiholla se ei vaan toiminut ei sitten yhtään. Onneksi purkki oli pieni ja sain sen väkisin käytettyä loppuun, mutta harmitti silti.

      Poista
  5. Vitsit mikä kasa loppuneita! Tällaisiin määriin kun pääsisi joskus itsekin<3 :D Ziajan hoitsikka yllätti mut tosi positiivisesti. Mä oon testannut ton vuohenmaitosarjan hoitoaineen lisäksi sitä kaakaosarjaa ja oliivisarjaa eikä niistä kumpikaan oo ollut mun hiuksille riittävän hoitava. Toi oli kuitenkin tosi hyvää! Mä oon säästellyt tota Whamisan sy-voidetta nimenomaan kesää silmälläpitäen, kun talvella tarviin ehdottomasti paksumpia voiteita sy-alueelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuohdenmaito sarjan hiustuotteet on kyllä ihan eri maata verrattuna vaikka siihen kaakaosarjaan. Testasin sitä itsekin joskus ja en tykännyt erityisemmin. Onneksi löysin tämän Ziajan hoitsikan, koska se on loistava <3

      Se onkin varmaan ihan viisasta että säästelet whamisan sy-voiteen kesäksi. Itse tein sen virheen että käytin nyt, kun tarvitsisin juuri todella tuhteja voiteita. Sinällään tuotteessa ei kyllä mitään vikaa ollutkaan :)

      Poista