perjantai 21. helmikuuta 2020

Goodiebox helmikuuHelmikuun Goodiebox oli ensimmäinen yhdistynyt Bette ja Goodiebox, joten odotukset boksin suhteen oli korkealla. Hieman jännitystäkin oli oikeastaan ilmassa ja odottelin boksin saapumista hiukan pelonsekaisin fiiliksin, mutta kuitenkin suurella jännityksellä ja innolla. Olin kuitenkin päässyt lukemaan jo viikkoja sitten muista blogeista helmikuun boksista ja omaa boksiani ei oltu vielä kuun puolivälissä edes lähetetty. Se pisti taas miettimään, mikä kumma touhu tässä Goodieboksissa on kun boksit lähetetään tilaajille niin eri aikaan. Bettellä toimi se hienosti, että kaikki boksit lähetettiin samaan aikaan ja paketin saapuminen riippui vain postin nopeudesta. Suurta ihmetysti aiheutti myös se, että olen ollut Goodieboksin tilaaja ihan alusta alkaen ja tietojeni mukaan näille tilaajille boksi lähetetään ensimmäisenä. Kuitenkin moni muu oli saanut boksin ennen minua, joten tämäkään tieto ei pitänyt paikkansa. Toivon todella, että jatkossa boksit tultaisiin lähettämään kaikille samaan aikaan eikä tälla tavalla tipotellen.
Boksissa oli yhteensä viisi tuotetta, joista peräti neljä oli täysikokoisia. Yksi täysikokoinen tuote oli Love beauty and planet Muru muru butter & rose sheet mask. Brändi on minulle jo tuttu Betten ajoista ja olen kyseisen naamionkin joskus käyttänyt. Taisin myös pitää siitä. Naamio on vegaaninen ja tuoksuu aivan ihanalle, mistä pidän todella. Kasvonaamioita myös käytössä kuluu, joten niitä on oikeasti todella kiva saada kauneusbokseista.
ovh. 3,50€
Toinen täysikokoinen tuote oli J.Mäki Professional repair hoitoaine. Samaisen brändin tuotteita tuli vuosi sitten Betten mukana ja ellen aivan väärin muista, niin joillekin lähetettiin brändin hiusnaamio, toisille taas shampoo ja hoitoaine. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että sain boksista tämän hoitoaineen, sillä se on tuotteena aivan loistava ja pidän tästä hoitsikasta ihan älyttömästi. Eniten ehkä sieppaa se, että bokseihin ilmeisesti laitetaan Betten jämävarastoja. Toivon todella, ettei joku joka kyseisen tuotteen sai jo Betten aikoihin, niin saanut sitä uudelleen. Saa nähdä tuleeko näitä jämiä vielä monessakin boksissa. Onneksi tämä "jämä" oli ihan mieluinen eikä sinällään minua häirinnyt.
ovh. 13,90€
Boksista löytyi myös erittäin kiinnostava Mudmasky aftermask vitamin serum eli merilevää sisältävä seerumi, joka vaikuttaa ihanalta ihon hellittelijältä. Seerumi on pakattu täyteen kasveista peräisin olevia vitamiineja, jotka heleyttävät ja uudistavat ihoa. Pakkaus on täysikokoinen 30 ml, vähän tylsän näköinen, mutta odotan tämän olevan silti hyvä. Hyvän hintainen tämä seerumi ainakin on, toivottavasti myös hintansa arvoinen.
ovh 59€
Yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista oli Goodieboxin oma kasvosuihke, joka sisältää puuvillasiemen- ja puuvillankukkauutetta. Pidän kasvosuihkeista kovasti ja niitä tulee käytettyä paljon etenkin kesällä, kun kasvoille kaipaa virkistystä ja kosteutusta. Pakkauksen sumute oli varsin voimakas ja kasteli tehokkaasti kyllä koko naaman. Nauttisin itse hiukan hennommasta sumusta, mutta ehkäpä asian voi korjata suihkimalla tuotetta vähän kauempaa kasvoille.
ovh. 9,95€
Boksista löytyi myös yksi suosikki brändeistäni eli Bio2you Nutritive face mask for sensitive skin with dragon tree resin eli herkälle iholle tarkoitettu voidenaamio. Bio2you tuotteet on aivan yli-ihania ja tämä kyseinen voidenaamio minulla onkin täysikokoisena itellä käytössä. Se on aivan huippu ja erityisesti talvella kuivalle ja herkälle iholle aivan täydellinen. Voide levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa 15 minuuttia ja imeytymätön naamio pyyhitään sitten pois. Tämä on erinomainen tehohoito iholle esimerkiksi iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Tuote oli matkakokoinen.
Kokonaisuudessaan boksin sisältö oli oikein hyvä, vaikkakin 3/5 tuotteesta oli minulle tuttuja. Lisäksi minua mietityttää, että boksiin oli todennäköisesti laitettu J.Mäki Professional ja myös Bio2you tuotteet Betten varastolta, ehkä myös Love beauty & planet, loput Goodisboxin tuotteita. Toivon, että jatkossakin taso tulee olemaan korkealla, vaikka myös Betten vaikutus boksissa tulee näkymään. Ihan entisten Goodieboxien tasolle tämä boksi ei ylety, mutta oikein hyvä kokonaisuus silti ja paljon paljon parempi kuin entiset Betteboxit.

Jos tilaaminen alkoi kiinnostaa, niin oman Goodieboxin voit tilata täältä. Boksi maksaa kuukaudessa 24,95€ ja tuotteiden arvo on aina vähintään 75€. Helmikuun boksissa tuotteiden arvo oli reilusti yli tämän, joten rahalle saa todella vastinetta ja tuotteet on reilun kokoisia, ei mitään pieniä matkakokoja.

Mitä ajatuksia heräsi ensimmäisestä yhdistyneestä Goodieboxista?
6 kommenttia on "Goodiebox helmikuu"
 1. Kieltämättä tästä sun sisällöstä tulee hieman Bette Box vibat ja mulla kävi myös mielessä onko osa bokseista täytetty Betten jämillä. Tai sitten tää on yksinkertaisesti sitä, kun yhdistymisen myötä oli tarkoituskin tulla myös niitä suomalaisia brändejä (tässä boksissa J.Mäki) ja se nyt vaan sattuu olemaan sama, mikä Bettestä jo tuli. Joka tapauksessa mä ihmettelen suuresti tota, että osa saa boksinsa niin paljon myöhemmin, mistä me ollaankin puhuttu jo aiemmin. Toi ei missään nimessä ole reilua :/ Sisällöissä oli myös paljon eroja nyt tässä kuussa, kun mullahan oli kolme tuotetta erilaisia kuin sun boksissa. En tiedä onko näin ollut Goodieboxeissa aiemminkin..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo, Bette fibat tuli ja en voi sille mitään, että mieleen nousee heti ajatus että tuotteet on Betten jämävarastojen kätköistä. Sisällöissä oli kyllä eroja ja sekin on vähän harmillista, koska Goodiebox on lähettänyt tähän asti kaikille saman sisältöisiä bokseja ja ainastaan tammikuussa oli eroja mutta ne oli kohdennettu kauneusprofiilin mukaan. Itse en pidä siitäkään, jos jatkossa tilaajia kohdellaa eriarvoisesti ja tuotteet valitaan bokseihin randomilla. Saa nähdä miten tämä homma lähtee käyntiin.

   Poista
 2. Minun boxi oli samanlainen sisällöltään kuin sinunkin.
  Enemmän olisin pitänyt siitä toisesta versiosta, mutta ei huono tämäkään.
  Sain tuon J.Mäen hoitsikan ja shampoon jo silloin Betten aikana, mutta hoitoaineita kuluu aina niin en tästäkään närkästy. Mieluummin näin kuin jotain kuivashampoota :D
  Boxien eri aikoina toimitus on kyllä hanurista, ja toivon minäkin ettei näihin aleta suuremmasti tunkea Betten jämiä.

  VastaaPoista
 3. Mulla on lähes sama sisältö, vain J.Mäeltä sain eri tuotteen. Mietin myön onko nyt laitettu Bette ajoilta jääneet tuotteet kiertton, ehkä mutta tässä kohtaa oon vielä ihan tyytyväinen sisältöön. Toimitusaikaan taas en, todella moni on saanut boksinsa jo viikkoa aiemmin.

  VastaaPoista
 4. Mä en oikeen tiedä mitä tästä olisi mieltä, ei ihan täysin vakuuttanut tämä ensimmäinen boksi. Seuraavia odotellessa, mutta vielä en ainakaan itse laita tilausta menemään :).

  VastaaPoista
 5. Aivan salettiin jotakin beten jämiä näissä ekoissa :) Ja kun boksista on aina kuukaudessa muutama eri variaatio, niin kaikki entiset betteläiset saivat tämän boksin "refreshed"?

  VastaaPoista