lauantai 1. helmikuuta 2020

Ipsy plus tammikuu 2020



Tammikuun Ipsy plus on täällä ja boksin sisältö sekä meikkipussi oli raikas tuulahdus kepeyttä ja uuden vuoden raikkautta. Meikkipussi oli erittäin tyylikäs puoliksi marmorista ja puoliksi hopeista kiiltonahkakangasta ja itse tykästyin tähän ajattoman tyylikkääseen pussukkaan todella paljon. Vaikka pidänkin joksenkin turhana näitä kuukausittaisia meikkipusseja, niin säästän kyllä jokaisen kauniin yksilön jatkokäyttöön. Näihin on kätevä säilöä kaikkia pikkutavaroita ja tehdä käsilaukkuun vaikkapa "hätävara" meikkipussi, jossa on kaikki tarpeellinen kasvojen ehosteluun päivän aikana. Ylimääräiset meikkipussit täytin viime jouluna ja pistin joulupuukeräykseen, joten ne pääsivät toivottavasti ilahduttamaan uusiin koteihin.

Ipsy plus on Jenkeistä tilattava huippulaadukasta kauneusboksi, joka sisältää aina viisi täysikokoista tuotetta sekä extra tuotteet, jotka voi lisämaksusta itse valita boksiin mukaan. Boksin tilaukseen pääset tästä ja kuukaudessa hintaa tulee 25$ sekä postikulut välitysfirman kuten Planet expressin kautta. Tein vuoden vaihteessa Ipsylle maksukortti päivityksen, jonka yhteydessä käytössä ollut Planet expressin osoite olikin vaihtunut vanhaan Shipiton osoitteeseen huomaamattani. Järkytys olikin suuri, kun sain Shipitolta viestiä että paketti on saapunut varastolle ja Ipsy plussan lähetys Suomeen maksoi 37 dollaria!! Haukoin henkeä, koska tarkastin että Planet expressin kautta viimeisin ipsyn lähetys Suomeen maksoi 17 dollaria eli 20 dollaria vähemmän. Aivan hullua, en todellakaan suosittele Shipiton käyttämistä, koska heidän hinnoittelunsa on aivan järjetön. Planet express osoitteesi voit käydä luomassa täällä.




Boksi alkoi loistavasti, kun kaivelin sen uumenista tämän super kalliin 80 dollaria maksavan Juice Beautyn Stem cellular anti-wrinkle booster seerumin. Ihailen aina näitä hintavia ihonhoitotuotteita, mutta en ikinä raaskisi ostaa mitään näin kallista, joten boksien kautta on mahtava saada testiin näitä luksus merkkejä. Tuotteen inci on aivan erityisen hyvän oloinen, sillä seerumi sisältää vain luonnollisia ainesosia eli eri hedelmien uutteita ja öljyjä. Incin ensimmäinen raaka-aine on omenamehu, joka on aika tavatonta, sillä lähes kaikessa ihonhoitotuotteissa incit alkavat aina vedellä jota onkin tuotteesta suurin osa. Toivon, että tämä on hintansa väärti. Incin perusteella vaikuttaa ainakin todella mahtavalta!




Tussilineri, taas. Olen jotenkin jo aivan tympiintynyt kaikkiin kynän muodossa tuleviin meikkeihin, sillä niitä on viimeisen puolen vuoden aikana tullut joka tuutista. Harvemmin myöskään käytän rajauksia silmissä, joten näillä kynille ei ole kovin suurta tarvetta. Tämä vedenkestävä Sugar Cosmetics Wingman eyeliner on kuitenkin erittäin ohutkärkinen ja vedenpitävyydestä plussaa, joten pistän tämän jemmoihin odottelemaan sopivaa hetkeä korkata.
arvo: 12$




Boksista tuli Space casen kaksi aivan upeaa highlighteria. Katsokaa myös miten upea tuo pahvinen avaruusteemainen pakkaus on. Highlightereissa on aivan super kaunis kuulto ja loistava pigmentti. Nämä on todellakin jytyä tavaraa ja tätä ei paljon tarvi kasvoille sutia, että saa jo varsin voimakkaan kiilto efektin aikaan. Vasen sävy on tumma kulta, joka on itselle ehkä hiukan liian tumma, mutta oikeanpuoleinen kirkas kimalteleva yksilö on täydellinen minun makuuni. Pakkaus on myös todella reilun kokoinen, joten ei ihan heti tule loppumaan tämä highlighter. Ihan kiva, joskaan ei suosikki tässä boksissa.
arvo: 18$




Tammikuun boksin sisältö oli aika ihonhoito painotteinen ja boksiin oli pakattu myös tämä Knours Skin meditation gel cream eli kevytkoostumuksellinen kasvogeeli, joka tuo lisäkosteutta iholle ja imeytyy nopeasti. Minua ihan huvittaa tämän tuotteen markkinointi, sillä pakkauksessa mainitaan tuotteen sopivan erityisen hyvin hoitamaan naisten ihoa kuukautiskierron aikana. No anteeksi nyt vain, mutta en kyllä valitse kasvovoiteita kierron päivien perusteella, joten tämä lausahdus lähinnä huvitti. Toiseksi tuotteen luvataan erityisesti kosteuttavan sen hyaluronihapon ansiosta ja incissä hyaluronihappo on aivan viimeisenä, joten sitä on tässä tuotteessa todella todella pieni prosentti. Haluan kuitenkin testata tätä, koska ainakin kesällä kevyehköille nopeasti imeytyville kasvotuotteille on käyttöä ja tämä geeli sisältää myös piparminttuöljyä, joka voi mahdollisesti myös tuntua iholla viilentävältä.
arvo: 36$




Olen jo lopen kyllästynyt näihin Purlissen tuotteisiin, mitä Ipsyn mukana tulee näköjään joka toinen kuukausi. Brändi on korealainen ja yleensä korealaista kosmetiikkaa hehkutetaan maasta taivaaseen. Tuotteiden incit ei kuitenkaan omaan makuuni ole riittävän "puhtaita" ja hoitavia, jotta haluaisin laittaa näitä omalle iholle, joten olen suosiolla pistänyt kaikki merkin tuotteet eteenpäin. Ihmettelen nimittäin suuresti, että herkälle silmänympärysiholle tarkoitettu seerumi on pumpattu täytee silikonia, kun voiteen pitäisi olla kosteuttava ja rauhoittava. Tätä ei todellakaan tee mieli pistää omiin silmiin, hyi. Lisäksi tuote on aivan ylihintainen siinä käytettyihin raaka-aineisiin nähden. Jotain jo kertoo ehkä sekin, että incin ensimmäinen ainesosa on silikonia...
arvo: 58$


Extra tuotteet:





Koska tammikuun boksin sisältö oli itselle vähän pettymys seerumia ja highlightereita lukuunottamatta, niin päätin ilahduttaa itseäni tässä kuussa valitsemalla mielikkejä boksiin maksimi määrän eli viisi kappaletta. Oma silmäteräni on tämä uusi Huda Beautyn mini paletti Obsessions, joka on kauniin oranssihtavan sävyinen. Olen tykästynyt tosi paljon murrettuihin ruskeisiin ja oranssin sävyihin ja paletti sopii minusta hyvin kevääseen ja syksyyn. Sävyt on upeat ja näissä Hudan minipaleteissa on tosi hyvä pigmentti. Tykkään näistä paljon enemmän kuin brändin isoista paleteista ja mulla onkin näitä itsellä jo useampia. Onneksi Ipsyn extroista näitä pikkupaletteja voi aika usein ostaa 12 dollarin hintaan, joka on todella edullinen.




Luin joskus jostain blogista kehuja (olisikohan ollut Vadelmamurusia blogi) tästä Thrive causemetics  ripsiväristä ja päätin ostaa itselle testiin. Hyviä ripsivärejä kun ei koskaan ole liikaa ja näitä Jenkki merkkjä on harvoin mistään kovin helppo saada. Pakkaus on persoonallinen ja kaunis ja odotan myös ripsiväriltä paljon. Ensin käytän vähän jemmoja pois ennen kuin tämä pääsee testiin.




Luin paljon kehuja tästä Pür 4-in-1 mineraalipuuterista, joten pakko oli saada itsellekin testiin. Tuotteesta tekee erikoisen se, että tämä pannuun pressattu puuterilta näyttävä tuote on samaan aikaan meikkivoide, peitevoide, puuteri ja aurinkosuoja. Tätä on kehuttu hyvin peittäväksi, mutta silti kevyeksi ja tuotteessa on 15 aurinkosuojakerroin. En olekaan ennen törmännyt tällaiseen multituotteesen ja lähtökohtaisesti myös vieraksun näitä monitoimituotteita, sillä harvoin ne toimivat halutulla tavalla. Testaa todella suurella mielenkiinnolla.




Ciate London on myös merkki, joka on viime aikoina alkanut todella paljon kiinnostaa ja olen tykästynyt moniin brändin meikkeihin. Tämä söpö minikokoinen poskipuna tuli testiin ja se näyttää pannussa hiukan liian vaalealta ja shimmeriseltä, mutta en tuomitse kokeilematta. Pakkaus on ainakin todella nätti!




Too Faced on meikkibrändi, jonka tuotteista moni pitää. Itse olen varsin vähän vielä päässyt brändin meikkejä testaamaan ja halusin ehdottomasti testiin tämän HangoverRx primerin, jota on paljon kehuttu. Tuubi on pieni, mutta eiköhän tästä testattavaa silti riitä. Mielenkiinnolla odotan lunastaako tämä odotukset.




Ehdottomasti kiinnostavimpia extra tuotteista oli tämä Sweet chef  Beet + vitamin A serum shot eli punajuurta ja retinolia sisältävä super seerumi. Onneksi retinoli oli aika incin loppuosassa, joten sitä ei tässä ole todennäköisesti niin suuria pitoisuuksia että ihoni ärtyisi taas. Olen vieläkin parannellut ihoa viime keväisen retinoli shokin jäljiltä, joten en todellakaan halua lähteä leikkimään liian vahvojen aineiden kanssa taas. Haluan kuitenkin pikku hiljaa testailla josko ihoni kestäisi retinolia taas. Tuote on vegaaninen ja vaikuttaa muutenkin aika nohevalta ja kiinnostavalta, joten sormeni jo syyhyävät päästä pipetoimaan.


Tällainen kattaus tuotteita tammikuussa. Onneksi Ipsyllä saa valita extra tuotteita boksiin varsin edullisesti, koska tammikuun boksin pelasti ehdottomasti nämä itse valitsemani tuotteet. Huomenna selviääkin mitä helmikuun boksi pitää sisällään ja jännittää niin kovin, että mahtaako saada kunnolla nukutuksi.

Mitä mieltä tammikuun sisällöstä?
12 kommenttia on "Ipsy plus tammikuu 2020"
  1. Extrat vaikuttaa ihanilta, itse boksi jätti vähän kylmäksi. Tuo juice beauty olis kyllä kiva 😊.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, boksi itsessään ei ollut kummoinen mutta extrat pelasti tällä kertaa :D

      Poista
  2. Extrat paljon kivempia kuin itse sisältö (paitsi Hudan paletti oli hyvä!) Seerumi on todella mielenkiintoinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sai valita extroja, muuten olis ollu aika hukkaboksi :D

      Poista
  3. Hui olipa kallis toimitus! :o

    Tammikuun meikkipussi oli minunkin mielestä tosi kaunis <3 Niin haluaisin aina säästää kaikki nuo kauneimmat pussit, mutta kohta on vaikea keksiä niille enää käyttöä :D

    Tammikuun boksi ei ollut ihan omaan makuuni, mutta tosi kivoja ekstroja valitsit! Hudan paletit on huippuja ja tuossa on niin kauniit sävyt :) myös tuo punajuuriseerumi näyttää tosi mielenkiintoiselta. Mulla meni tuollainen tuote ihan ohi add-oneja katsoessa.

    Thrive Causemeticsin ripsari on tosiaan mun suosikki ja taas otin add-onina yhden varastoon, kun sitä on tänne Suomeen niin vaikea muutoin saada :D Toivottavasti tykästyt myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha totta, meikkipusseja alkaa kohta olla niin paljon ettei kaikille ihanuuksille löydy todellakaan enää tarvetta vaikka kuinka haluaisi.

      Mullakin on joskus add-oneissa mennyt jotain tuotteita ohi ihan vaan koska paniikissa painelen koriin jotain ettei parhaat ehdi loppua. Sitten olen myöhemmin saattanut katsoa että voi hitsi, olisikin ollut joku kiva vielä. Nykyään olen vähän rauhoittunut hätiköinni kanssa ja teenkin järkevämpiä päätöksiä.

      Jee, muistinkin että sä kehuit tuota ripsiväriä joskus. Kiva että pääsen nyt myös itse testailemaan :)

      Poista
  4. Extrat kyllä kivempia ja tuo Hudan paletti <3 mä en uskalla tilata mitään bokseja minkään välitysfirman kautta, pitäisi olla niin hyvä kielitaito ja jos jotain yllätyksiä tulee niin mulla palaa hermo kyllä samantien ;DD Kattava sisältö kyllä ja jospa saisit jännitykseltä nukuttua, itse tässä odottelen tammikuun Goodieboksia ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, älä suotta pelkää että tilaaminen olisi vaikeaa. Kun sen kerran oppii niin homma on hyvin simppeliä eikä vaadi mitään kielitaitoakaan juurikaan.

      Voi juku, tuo on kyllä ärsyttävää ettei ne Goodieboxin laatikot löydä perille edes oikean kuukauden puolella :( Toivottavasti asia korjattaisiin pian, koska minua ainakin ärsyttää tuollainen tosi paljon

      Poista
  5. Maksoipa sulla paljon toi toimitus :o Mä sain vasta nyt vaihdettua toimituksen Planet Expressille, mutta en mä maksanut omasta lähetyksestäni Shipitolla kuin jonkun 28 dollaria. Toki sekin on paljon enemmän kuin Planet Expressillä, mutta ei sentään niin paljon mitä sä omastasi maksoit! Shipitolla on se halvin Airmailkin noussut ihan mielettömän paljon. Se maksaa käytännössä saman verran kuin toi mitä nyt käytin, missä toimitusaika on noin kolme viikkoa. Silloin kun aloin boksia tilata, toimitus ton Airmailin kautta oli joku 12-15 dollaria kuukaudessa. Nyt se on ollut jo ainakin pari kuukautta sen yli 25 dollaria, mikä on ihan älytöntä ottaen huomioon, että se paketti saattaa oikeesti olla melkeen pari kuukautta liikenteessä.

    Mitä tähän boksin sisältöön tulee niin oon ihan samaa mieltä noista tussilinereista. Niitä on tullut sekä Ipsystä että Boxycharmista nyt vähän turhan tiheään tahtiin, ja mä sentään käytän eyelineria käytännössä joka päivä :D Vaihtelu virkistäisi. Knoursin voide oli tavallaan ihan kiinnostava, mutta mitä nyt katsoin heidän omilta sivuiltaankin niin tota voidettahan tuotekuvauksessa markkinoidaan nimenomaan sellaisilla raaka-aineilla, jotka on kaikki ihan siellä INCI-listan lopussa. Jokseenkin harhaanjohtavaa mainontaa.. Mutta samaa toki tekee monet muutkin brändit ja sen takia pitääkin itse olla valppaana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tota olen itsekin SHipiton hinnoissa huomannut. Hinnat nousee, toimitus ei nopeudu ja pahimmillaan vielä hukkaavat lähetyksenkin. En jaksanut sitä sähläämistä yhtään ja olen ollut tosi tyytyväinen Planet expressiin. Vielä kun miettii miten paljon rahaa olen heidän kautta säästynyt niin ei todellakaan innosta palata Shipiton käyttäjäksi :(

      Hah ja arvaa mitä, helmikuun boksista on taas tulossa tussilineri... En oikein tiedä mitä tähän pitäisi sanoa, koska mulla on linereiden kohdalla kauneuskyselyssä että joskus. Nyt niitä tulee koko ajan. Ja jep, toinen seikka mikä mua sieppaa aivan yli paljon on tuo kuluttajien harhaanjohtaminen ja väärillä asioilla tuotteen markkinoiminen. Moni kuluttaja ei tiedä tai jaksa ottaa selvää ja ostaa väärän markkinoinnin tuloksena, mikä on todella raivostuttavaa ja harmillista!

      Poista
  6. Ihana boksi, ja tuo oranssi paletti myös todella kaunis! On kuitenkin melko paljon tuollaista sitä sun tätä jota ei tulisi heti käyttöön, mutta kaikessa ihanuudessaan aina laadukkaita bokseja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletti on kyllä upea sitä ei mene kieltäminen <3
      Yleisesti kyllä ipsyt ja muut jenkki boksit on tosi mahtavia, mutta viime aikoina näiden epämääräisen sekalaiset sisällöt on hiukan ottaneet päähän. Mutta kyllä tämän arvo ostohinnan päihittää silti näiden muutamien ihanienkin tuotteiden ansiosta joten ei haittaa :)

      Poista