torstai 27. helmikuuta 2020

Briogeo palkitut hiustuotteet

* tuotteet saatu



Briogeo on brändi, joka on kietonut minut pikkusormensa ympärille. Ihan ensikosketuksen merkin tuotteisiin sain joskus yli vuosi sitten ja siitä lähtien olen jatkuvasti himoinnut lisää. Useita brändin hiustuotteita testanneena voin sanoa, etten ole törmännyt vielä yhteenkään huonoon Briogeo tuotteeseen. Brändissä tuntuu leijuvan joku käsittämätön taika, sillä ainakin omat kuivat hiukseni rakastavat näitä tuotteita ja ne loihtivat kertaheitolla hiuksiin käsittämättömästi eloa ja säihkettä. Sitä on vaikea kuvailla, mutta tunne on jokaisen käyttökerran jälkeen sama kuin silloin, kun astelet ulos luottokampaajalta hiukset täydellisesti kuosissa.  Brändi on eläinkokeeton ja vegaaninen, mitä itse myös suuresti arvostan kosmetiikassa. Lisäksi brändin tuotteissa ei käytetä lainkaan silikoneja, sulfaatteja tai parabeeneja ja ainesosista 98% on luonnollisia. Sain testattavaksi pari Briogeon tuotetta, jotka molemmat ovat voittaneet mm. Alluren vuoden kauneustuote ja lukijoiden valinta -palkinnot. Katsotaan hiukan lähemmin molempia tuotteita.





Briogeo Scalp Revival charcoal + coconut oil micro-exfoliating shampoo

Tässä on aivan ihastuttava hellästi kuoriva ja hiuspohjaa rauhoittava shampoo. Shampoo sisältää Binchotan-hiiltä, joka puhdistaa hiuksista todella tehokkaasti hiustuotteiden jämät, rasvan, lian ja kuolleen ihosolukon. Hiilihän tunnetaan likaa itseensä imevänä, joten se on todella tehokas luonnollinen raaka-aine puhdistustuotteissa. Tuotetta suositellaan käytettävän kerran viikossa sen syväpuhdistavan ominaisuuden vuoksi. Shampoo sopii erityisesti ärtyneelle ja hilseilevälle hiuspohjalle, mutta sitä voi käyttää ihan kaikille hiustyypeille. Jopa omat kuivat hiukseni rakastavat tätä ja hiukset jäävät ihanan ilmaviksi ja puhtaiksi. Shampoo sisältää kookosöljyä, panthenolia, piparminttua ja teepuuöljyä. Shampoo tuoksuu aivan ihastuttavan raikkaalta piparmintulta ja viilentää hiukan pesun jälkeen hiuspohjaa. Viileä vaikutus ei tunnu kylmältä tai inhottavalta, se on juuri sopivan raikas, jotta siitä voi oikeasti nauttia.

Saatavilla mm: *Bangerhead, *Cocopanda ja Stockmann





Briogeo Don't despair, repair! deep conditioning mask

Jos ikinä olet epäillyt hiusnaamioiden tehoa, niin et tule sitä tekemään enää tämän jälkeen. Briogeon hiusnaamio on todellinen hiusnaamioiden aatelinen. Se syväkosteuttaa ja suojaa hiuksia ulkoisilta haitoilta ja rasitteilta. Naamio on uskomaton, sillä se tehoaa aivan muutamassa minuutissa tehden hiuksista sileät, ravitut ja pehmeät. Itse en pidä sellaisista hiusnaamioista, joiden kanssa pitää suihkussa odotella 10-20 minuuttia. Todella epäkätevää ja inhottavaa värjötellä kylmissään samalla naamion vaikutusta odotellessa. Briogeon naamio tehoaa niin lyhyessä ajassa, että voin käyttää naamiota helposti suihkun yhteydessä ja saada silti yhtä hyviä ellei parempiakin tuloksia kuin pidempi vaikutteisilla naamioilla. Naamio sisältää hiuksia helliviä öljyjä kuten avokadoöljyä, ruusunmarjaöljyä, arganöljyä, manteliöljyä, B-vitamiinia ja biotiinia. Ainesosat vahvistavat hiusta tehden siitä kiiltävän ja ehkäisevät hiusten katkeilua. Naamiossa on myös aivan törkeän hyvä tuoksu. En osaa kuvailla sitä sen enempää, mutta minusta se on koukuttava.

Saatavilla: *Nobe beauty, *Cocopanda ja Stockmann


Oletko sinä Briogeo tuotteiden ystävä?
6 kommenttia on "Briogeo palkitut hiustuotteet"
  1. Empä ole edes kuullut koko sarjasta :) Mutta kivalta vaikuttavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Briogeo on Suomessa vielä hiukan tuntemattomampi. Jenkeissä brändi on tosi suosittu

      Poista
  2. Sarja jota mun on pitänyt testata pieni ikuisuus, mutta en ole saanut aikaiseksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suur suositus! Mulla on merkin tuotteita kulunut jo useita purkkeja 🙊😁

      Poista
  3. Briogeolla on tosi kivoja tuotteita! Joku heidän jätettävä hoitosuihke tulee nyt ensimmäisenä mieleen, se oli ihan mielettömän hyvä<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei mulla on ihan samat kokemukset niistä hoitosuihkeista. Olen niitä pariakin erilaista testannut ja ne on ihan mielettömiä <3

      Poista